گروپاژ چیست؟

مزیت حمل هوایی در این است که کالا را در سریع‌ترین زمان ممکن به دست شما می‌رساند؛ از آن طرف هم هزینه بالاتری دارد و برای کالاهایی با حجم زیاد مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. حمل دریایی روش دیگری است که برای حمل کالا به کار می‌رود، این روش بسیار به صرفه است و هزینه‌های حمل و نقل را کاهش می‌دهد. روش سوم، حمل و نقل جاده‌ای است که با وسایل نقلیه‌ی گوناگونی انجام می‌شود. یکی از روش‌های انتقال کالا به روش جاده‌ای، گروپاژ یا حمل مشترک است. در ادامه بیشتر به این روش خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

 

 

گروپاژ چیست؟

اگر در زمینه تجارت فعالیت می‌کنید، ممکن است بارها واژه‌ی گروپاژ را شنیده باشید. امروزه برای جلوگیری از صرف هزینه‌های اضافی در زمینه حمل و نقل، کالاها را با روش گروپاژ به مقصد ارسال می‌کنند. فرض کنید قصد واردات بذر آفتابگردان از فرانسه را دارید؛ اما قبل از آن می‌خواهید یک نمونه از آن را دریافت کنید تا کیفیت بذرها بررسی شود. مطمئنا انتقال یک نمونه بذر آفتابگردان با یک کانتینر از فرانسه تا ایران منطقی نیست؛ برای همین در چنین شرایطی از شیوه حمل خرده بار یا گروپاژ استفاده می‌کنند.

گروپاژ چیست؟
گروپاژ چیست؟

گروپاژ در واقع یک روش حمل و نقل بین‌المللی است که برای حمل کالاهایی با حجم کم مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از این روش اقتصادی‌تر است و موجب کاهش هزینه‌های حمل کالاها می‌شود. در انتقال به روش گروپاژ چندین خرده محموله را کنار هم قرار می‌دهند تا به‌صورت مشترک تا کشور مقصد حمل شوند. در نهایت هزینه حمل و نقل بین صاحبان کالا تقسیم شده و هر شخص متناسب با حجم کالاها سهم خود را می‌پردازد.

چه محموله‌هایی با گروپاژ حمل می‌شود؟

کالاهایی که از لحاظ تعداد کم باشند یا حجم زیادی نداشته باشند با استفاده از این روش حمل می‌شوند. برای مثال:

  • نمونه‌های اولیه محصولات وارداتی
  • کالاهایی که به منظور برپایی نمایشگاه‌های بین‌المللی وارد می‌کنند.
  • کالاهایی که به منظور واردات موقت وارد می‌شوند.
  • کالاهایی که برای مصارف خانگی خریداری می‌شوند.
  • نمونه‌هایی که برای بررسی در آزمایشگاه‌ها وارد می‌شوند.
  • نمونه‌هایی که برای تفکیک اجزا در کارخانه‌ها وارد شده‌اند.

 

 

یک نکته مهم که باید قبل از حمل محصول به روش گروپاژ بدانید

بسیار حائز اهمیت است که کالاهای وارداتی به شیوه‌ی درست بسته‌بندی شوند. اگر محصولات از بسته‌بندی خوبی برخوردار نباشند ممکن است در اثر مسافت طولانی و جابه‌جایی‌های مکرر آسیب ببیند؛ همچنین امکان دارد بخشی از محموله با محموله‌های دیگر جابه‌جا شود. به طور کلی سه شیوه برای بسته‌بندی کالاهای ارسالی به روش گروپاژ وجود دارد:

  1. جعبه‌های مقوایی

استفاده از جعبه‌های مقوایی در حمل و نقل بین‌المللی بسیار متداول است. با این حال، جعبه‌های مقوایی استحکام لازم را ندارند و در اثر جابه‌جایی‌های مکرر فرسوده می‌شوند.همچنین برای محیط زیست مضر هستند و تجزیه‌ی آن‌ها نزدیک به پنج سال طول می‌کشد.

 

 

  1. جعبه‌های پلاستیکی

جعبه‌های پلاستیکی در برابر فشار مقاوم نیستند و تحمل وزن زیاد را ندارند. اگر از جعبه‌های پلاستیکی برای بسته‌بندی محموله‌تان استفاده می‌کنید، به خاطر داشته باشید که ممکن است کالاهایی که در کف قرار گرفته، آسیب ببیند.

  1. جعبه‌های چوبی

استفاده از جعبه‌های چوبی بهترین گزینه برای حمل محموله است؛ چرا که جعبه‌های چوبی در برابر فشار استحکام کافی دارند. همچنین برای طبیعیت مضر نیستند و حمل و نقل آنها نیز به سادگی انجام می‌شود. اگر برای جابه‌جایی محموله از شیوه گروپاژ استفاده می‌کنید، جعبه‌های چوبی می‌تواند پیشنهاد خوبی برای بسته‌بندی ایمن محصولات باشند.

چگونه هزینه حمل گروپاژ را کاهش دهیم؟

عوامل زیادی در هزینه حمل کالا با روش گروپاژ دخیل است؛ برای مثال وزن کل کالا همراه با بسته‌بندی، حجم کالا، مسافت مبدا تا مقصد و نوع تحویل. شما با تغییر در هر کدام از موارد بالا می‌توانید هزینه‌ی حمل را کاهش دهید. مثلا استفاده از بسته‌بندی‌های چوبی وزن بیشتری دارد و هزینه‌ را افزایش می‌دهد، اما جعبه‌های مقوایی وزن چندانی ندارند. در هر صورت، از آنجا که حمل محصولات به روش گروپاژ یک حمل اشتراکی است بسیار به صرفه تر بوده و قیمت نهایی پایینی خواهد داشت.

چگونه هزینه حمل گروپاژ را کاهش دهیم؟
چگونه هزینه حمل گروپاژ را کاهش دهیم؟

تفاوت حمل FTL  و LTL  در چیست؟

در روش FTL، وسیله نقلیه جاده‌ای تنها یک مرحله بارگیری انجام می‌دهند و به طور اختصاصی محموله شما را حمل می‌کند. بر خلاف آن، در روش LTL کالاهای گوناگونی در کانتینر قرار می‌گیرند که هر کدام مقصد متفاوتی دارند.

 در روش FTL کالاها تنها مسیر مبدا تا مقصد را طی می‌کنند و مسافت کمتری را در کانتینر می‌مانند؛ برای همین احتمال آسیب در جاده کاهش می‌یابد و سلامت محموله بیشتر حفظ می‌شود. روش FTL، گزینه‌ای مناسب برای حمل کالاهای حجیم است و سرعت بالاتری نسبت به روش LTL دارد.  در واقع روش حمل LTL، همان روش گروپاژ است که به حمل و نقل گروهی خرده بارها اشاره دارد.

واردات کالا با وانیکس

شرکت بازرگانی وانیکس با هدف سهولت تجارت انواع کالا از چین، دبی و هند تاسیس شده است. تاجران و بازرگانان می‌توانند طی همکاری با شرکت وانیکس محصولات مورد نظر خود را به کشور وارد کنند. یکی از مزیت‌های همکاری با شرکت‌های تجاری این است که دیگر نیازی به حضور در مقصد تجاری و صرف هزینه‌های کلان نیست.

 شما می‌توانید کالای وارداتی مورد نظر خود را در سایت وانیکس ثبت کنید. پس از پرداخت مبلغ، پروسه واردات شما زیر نظر کارشناسان خبره و متعهد وانیکس آغاز می‌شود. ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که به ازای مبلغ پرداختی کالاها، شرکت به شما چک ضمانت می‌دهد تا خیالتان از بابت هرگونه سوء‌نیت آسوده باشد.

واردات کالا با وانیکس
واردات کالا با وانیکس

طی همکاری با وانیکس می‌توانید حمل و نقل محموله را به طور کامل بر عهده این شرکت‌ بگذارید. سال‌ها تجربه در زمینه واردات انواع کالا سبب شده که کارشناسان وانیکس با ایده‌آل‌ترین روش‌های حمل محموله آشنایی داشته باشند. همچنین می‌توانید با کمترین هزینه محصولاتتان را درب انبار تحویل بگیرید.

مزایای کار با وانیکس

قرارداد مطمئن

تحویل درب انبار

خرید از هر فروشگاهی در سراسر دنیا

چک تضمینی

واریز هزینه خدمات پس از تحویل بار

حواله یوان و دلار

حواله با کارمزد بسیار پایین

حمل دریایی 70 تا 75 روزه از چین

حمل دریایی 20 تا 25 روزه از دبی

حمل هوایی از چین

حمل هوایی 35 تا 45 روزه از چین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *