واردات برخی از تلفنهای همراه به کشور ممنوع اعلام شده است، این گوشیها متعلق به برندهای معروفی هستند. دلیل ممنوعیت این تلفنهای همراه عدم برقراری تماس اضطراری اعلام شده است. شاید این سوال برای شما ایجاد شود که واردات کدام گوشی ها ممنوع است؟ برای رسیدن به جواب واردات کدام گوشی ها ممنوع است؟ در ادامه با وانیکس همراه باشید.
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
خبر خوب این است که ما مقالهای را برای پاسخ به کاربرانی که به دنبال این سوال ( واردات کدام گوشی ها ممنوع است ) هستند گردآوری کردهایم. شما با خواندن مقاله تا انتها به پاسخ سوال خود درباره اینکه واردات کدام گوشی ها ممنوع است میرسید.
پس تا انتهای مقاله واردات کدام گوشی ها ممنوع است؟ با وانیکس همراه باشید.
ورود کدام گوشی ها ممنوع اعلام شده است؟
واردات موبایل چگونه انجام می شود؟
واردات گوشی های مسافری
خدمات وانیکس برای کالاهای وارداتی شما
ورود کدام گوشی ها ممنوع اعلام شده است؟
به دلیل تحریمها گوشیهای که واردات آنها ممنوع اعلام شده است، پس از عبور از چند کشور وارد ایران میشوند و برای کشور ما همگامسازی نشدهاند. به همین دلیل به جای تماس با شمارههای اضطراری مانند ۱۱۰، ۱۱۵ و ۱۲۵ شماره ۱۱۲ زنگ میخورد. همین امر یکی از علتهای ممنوعیت ورود اینگونه گوشیها است.
کارت بازرگانی چیست و چگونه میتوان کارت بازرگانی گرفت.
دبیر انجمن واردکنندگان موبایل دلیل ممنوعیت این گوشیها را عدم تماس با شمارههای اضطراری اعلام کرده است. زمانی که شماره ۱۱۲ با این گوشیها گرفته میشود، تلفن ستاد مدیریت بحران کشور زنگ میخورد.
ورود کدام گوشی ها ممنوع اعلام شده است؟
در رابطه با این موضوع رییس اتحادیه دستگاههای مخابراتی و ارتباطی گفت: واردات سری گوشیهای Z، S و N و تمام مدلهای گوشیهای اپل که بالای ۶۰۰ دلار قیمت دارند، متوقف شده است. بسیاری از فروشندگان این سری گوشیها آنها را با ۲۰ الی ۳۰ درصد افزایش قیمت میفروشند.
در ادامه لیست گوشیهای ممنوعه را ارائه میکنیم:
Poco X3
Redmi Note 10
Mi 11 Lite
Mi 11T
Mi 11T Pro
Xiaomi Redmi 9T
Xiaomi Redmi 9C
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Xiaomi Redmi Note 7 Pro
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Cat S62 Pro
Realme 6 Pro
Realme 7
Realme 7 i
Realme 7 Pro
Realme 8 Pro
Realme C21
Nokia 3.4
Nokia 5.4
Nokia C20
در حال حاضر ۵ تا ۶ میلیون آیفون در ایران وجود دارد. اما با ابتکار جدید دولت برای ممنوعیت استفاده از تلفنهای همراه بدون رجیستری، ممکن است دیگر شاهد هیچ آیفون جدیدی در دست ایرانی ها نباشیم.
اپل بازار بسیار خوبی در کشور دارد. کافی است در خیابانهای تهران قدم بزنید تا گوشهای آیفون را در دست مردم را ببینید. هزاران فروشگاه اپل تقلبی (با محصولات اصلی) در سراسر شهرها وجود دارد که آنها همه محصولات اپل را در غرب در دسترس دارند. به خاطر داشته باشید که هیچ کانال توزیع قانونی یا هیچ کانال رسمی برای خود اپل برای وارد کردن محصولات این برند در کشور وجود ندارد.
سال گذشته وال استریت ژورنال گزارش داد: مدیران ارشد اپل با توزیع کنندگان ایرانی در لندن دیدار کردهاند، اما ظاهراً هیچ راه حلی برای ایجاد یک کانال رسمی برای توزیع محصولات اپل وجود ندارد؛ زیرا تحریمهای آمریکا هنوز این اجازه را به آن نمیدهد.
با وضع مقررات جدید که در حال گذراندن مرحله آزمایشی خود است، تمامی گوشیهای هوشمند در کشور باید به صورت قانونی وارد شوند. در حال حاضر بسیاری از برندهای تلفنهای همراه به ویژه آنهایی که نمایندگی رسمی در کشور ندارند به صورت غیرقانونی و بدون پرداخت عوارض و مالیات وارد میشوند. البته اپل یکی از برندهای مهمی است که در ایران بازار خوبی دارد.
با ثبت گوشیهای هوشمند توسط اپراتورهای تلفن همراه، دولت میتواند مطمئن شود که حتی اگر گوشیهای هوشمند به نوعی وارد کشور شوند، با اپراتورهای تلفن همراه ایرانی کار نخواهند کرد. هر تلفن همراه یک شناسه منحصر به فرد به نام IMEI دارد و هر سیم کارت شماره سریال منحصر به فرد خود را دارد. با ترکیب این دو عدد، اپراتورها میتوانند یک شناسه منحصر به فرد تولید کنند که شبیهسازی آن واقعا سخت است. با استفاده از این شناسه که برای هر سیم کارت به همراه IMEI گوشی هوشمند محاسبه میشود، اپراتورها مطمئن میشوند که یک تلفن همراه به صورت قانونی وارد شده است؛ زیرا آنها IMEI هر گوشی هوشمند وارداتی قانونی را از طریق کانال رسمی دارند. این امر به مرحله آزمایشی خود ادامه داده و پس از آن به صورت رسمی اجرا خواهد شد.
برای صادرات به قطر با بهترین قیمت و در کمترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
موضوع جالب این است که دولت نزدیک به ۱۰ سال پیش فقط با IMEI که شبیهسازی آن آسان است سعی کرد این کار را انجام دهد و این امر با شکست مواجه شد. اما پس از ۲۰ ماه تحقیق برای این روش جدید، حدس میزنیم این بار به واردات غیرقانونی گوشیهای هوشمند در کشور که بازار سیاه نزدیک به ۲۸۶ میلیون دلاری دارد، پایان دهند. سرنوشت اپل در ایران به این بستگی دارد که این شرکت حداقل برای آیفونهایی که به صورت قانونی وارد کشور نمیشوند، توزیع کننده رسمی در کشور داشته باشد.
واردات موبایل چگونه انجام می شود؟
با تحریمهای بینالمللی برای ایران قوانین سختی برای واردات گوشی به وجود آمد. شما برای واردات گوشی باید مجوز ثبت سفارش کالا و کارت بازرگانی داشته باشید. در وبسایت www.irica.gov.ir و در بخش TSC میتوانید قیمت کالای وارداتی خود را مشاهده و محاسبه کنید. برای این کار بهتر است با یک فرد متخصص یا شرکت معتبر در زمینه واردات و صادرات مشاوره داشته باشید شرکت بازرگانی وانیکس در این راستا میتواند کمکهای مفیدی به شما کند.
در چند ماه گذشته یکی از روشهایی که افراد میتوانستند گوشی مورد نظر خود را به کشور وارد کنند؛ واردات از طریق چمدانهای مسافرتی بود. هر مسافر میتوانست با کارت ملی خود حدود ۲ الی ۳ هزار گوشی در چمدان خود وارد ایران کند که شامل ۳ درصد مالیات بر ارزش افزوده بود.
اما با قانون ریجستری هر فرد میتواند با کارت ملی خود فقط یک گوشی هوشمند به نام خود ثبت کند که تاثیر زیادی در کاهش قاچاق موبایل داشته است. برای وارد کردن کالای انتخابی ۳ عامل در هزینههای گمرکی اعمال میشود:
همانطور که در بالا گفته شد یکی از مزایای داشتن کارت بازرگانی رفع مشکلات صادرات و واردات است. اگر شما قصد وارد کردن گوشیهای خاصی را دارید و کارت بازرگانی ندارید میتوانید از شرکتهای فعال در این زمینه مانند شرکت بازرگانی وانیکس کمک بگیرید. شرکت بازرگانی وانیکس با سالها تجربه در زمینه واردات میتواند انتخاب خولب برای وادرات کالای انتخابی شما از آن سوی مرزها باشد.