صادرات به ارمنستان با وانیکس – چگونه به ارمنستان صادرات کنیم؟

چگونه به ارمنستان صادرات کنیم؟ ایران و ارمنستان از جمله کشورهایی هستند که در اتحادیه اقتصادی اوراسیا عضو بوده و همواره ارتباطات خیلی خوبی هم از لحاظ سیاسی و هم اقتصادی با یکدیگر دارند. میزان صادرات به ارمنستان و همینطور واردات از این کشور همسایه از گذشته یعنی زمان استقلال یافتن ارمنستان از شوروی سابق به صورت مداوم در حال افزایش یافتن بوده است.

واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵

چگونه به ارمنستان صادرات کنیم
چگونه به ارمنستان صادرات کنیم

برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید         تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳

پاپ آپ آموزش واردات

وجود یک مرز زمینی مشترک میان کشورمان ایران و ارمنستان هم کار جابجایی و حمل و نقل زمینی محصولات را به مراتب آسان‌تر کرده است. در این مطلب تصمیم داریم یکسری نکات را در رابطه با نحوه صادرات به ارمنستان برای شما بیان کنیم، بنابراین همراهمان باشید.

برای واردات از چین با وانیکس کلیک کنید

آنچه در مطلب چگونه به ارمنستان صادرات کنیم خواهید خواند:

  • آنچه بازرگانان باید در رابطه با کشور ارمنستان بدانند
  • ویژگی‌های حائز اهمیت اقتصاد ارمنستان
  • شرایط کلی صادرات و همینطور واردات ارمنستان
  • شرایط فعلی صادرات به کشور کوچک ارمنستان از ایران
  • چه محصولاتی را به کشور ارمنستان صادر کنیم؟
  • نکات مهم در زمینه نحوه صادرات به ارمنستان
  • صادرات به ارمنستان با وانیکس

آنچه بازرگانان باید در رابطه با کشور ارمنستان بدانند

ارمنستان جزوهمسایه‌های شمالی کشور ما ایران به حساب می‌آید. این کشور دارای تقریبا ۳ میلیون نفر جمعیت بوده و جالب است بدانید که با وجود این جمعیت خیلی خیلی کم، بازاری بسیار مناسب برای محصولات ایرانی دارد. این کشور همسایه با کشورمان ایران تقریبا ۴۴ کیلومتر خط مرزی مشترک دارد. علاوه بر این، کشورهای ایران و ارمنستان در منطقه نوردوز-آگاراک، گذرگاه مرزی کاملا مشترکی نیز دارند که جابجایی‌های زمینی محصولات میان دو کشور از این منطقه انجام می‌شود.

کارت بازرگانی چیست و چگونه می‌توان کارت بازرگانی گرفت.

طبق اطلاعات بانک جهانی، اقتصاد این کشور همسایه یعنی ارمنستان از بعد از استقلال خود، دستخوش دگرگونی بسیار عمیقی شده است. رشد چشم گیر و پایدار، اصلاحات اقتصادی بلندپروازانه و فوق‌العاده در کنار سرمایه‌گذاری‌های خارجی، فضایی بسیار مناسب را برای سایر فعالیت‌های اقتصادی در ارمنستان به وجود آورده است.

آنچه بازرگانان باید در رابطه با کشور ارمنستان بدانند
آنچه بازرگانان باید در رابطه با کشور ارمنستان بدانند

اقتصاد این کشور همسایه در سال‌های ۲۰۱۷ میلادی تا ۲۰۱۹ با سرعت بسیار بالایی رشد کرد و سرانجام نرخ رشد تولید ناخالص داخلی آن هر سال به صورت متوسط ​​۶.۸ درصد بود. شایان ذکر است که سیاست‌های اقتصاد کلان محتاطانه توانست تا حدود بسیار زیادی در به وجود آوردن شرایط ثبات اقتصاد کلان و همینطور بهبود محیط کسب‌و‌کار بعد از سایر اصلاحات سیاسی در سال ۲۰۱۸ میلادی کمک کند.

برای واردات از دبی با وانیکس کلیک کنید

با این وجود، در سال ۲۰۲۰ میلادی شوک‌های دوگانه همه‌گیری بیماری کرونا و همینطور رویارویی نظامی جدی با کشور آذربایجان، باعث کند شدن توسعه اقتصادی ارمنستان شد. واکنش مالی دولت نسبت به همه‌گیری بیماری کرونا شامل ارائه دادن بسته‌های کمک ‌هزینه‌ای و یکسری معافیت‌های مالیاتی بود.

ویژگی‌های حائز اهمیت اقتصاد ارمنستان

این کشور کم جمعیت و کوچک در سال ۲۰۱۹ میلادی رتبه ۱۲۹ را از لحاظ تولید ناخالص داخلی کسب کرد. علاوه بر این موفق شد همین رتبه را از لحاظ حجم صادرات در دنیا از آن خود کند.

سیستم بانکی کشور ارمنستان فوق‌العاده پیشرفته بوده و تعداد زیادی از بانک‌های بین‌المللی دارای شعبه‌هایی در شهرهای این کشور هستند. یکی دیگر از ویژگی‌های حائز اهمیت اقتصاد ارمنستان، کاملا خصوصی بودن آن است. درواقع دولت این کشور به صورت مستقیم در اقتصاد آن هیچ دخالتی ندارد و به‌همین خاطر، فساد اداری در این کشور همسایه به مراتب کاهش یافته است.

برای صادرات به قطر با بهترین قیمت و در کمترین زمان با وانیکس کلیک کنید.

شرایط کلی صادرات و همینطور واردات ارمنستان

بیشترین محصولات صادراتی این کشور عبارت هستند از: أنواع سنگ‌ها همچون سنگ مس، طلا، تنباکو و یکسری آلیاژها. کشورهای واردکننده محصولات تولیدی این کشور هم به‌ترتیب حجم واردات طبق ارزش محصولات به دلار عبارت هستند از:

  • کشور بزرگ روسیه با تقریبا ۷۳۰ میلیون دلار
  • کشور سوئیس با تقریبا ۶۸۰ میلیون دلار
  • کشور چین با تقریبا ۲۲۰ میلیون دلار
  • کشور بلغارستان با تقریبا ۲۰۰ میلیون دلار
  • عراق با تقریبا ۱۷۰ میلیون دلار

بزرگترین و بیشترین واردات این کشور کالاهای نفت و گاز همراه با ارزش تقریبا ۳۸۵ میلیون دلار، ماشین با ارزش حدودا ۳۰۰ میلیون دلار٬ نفتی که پالایش شده با ارزش حدودا ۲۶۹ میلیون دلار، سایر تجهیزات صوتی و همینطور تصویری با ارزش حدودا ۲۰۰ میلیون دلار و أنواع الماس‌ها با ارزش حدودا ۱۲۸ میلیون دلار بوده. این محصولات و دیگر محصولات مورد نیاز کشور کوچک ارمنستان به‌ترتیب از کشورهای بیان شده در زیر وارد شده‌اند:

  • کشور بزرگ روسیه: ۱.۴۴ میلیارد دلار
  • کشور پر جمعیت چین: ۵۲۵ میلیون دلار
  • کشور گرجستان: ۳۹۸ میلیون دلار
  • کشور ما ایران: ۳۰۰ میلیون دلار
  • کشور همسایه ما ترکیه: ۲۵۵ میلیون دلار

برای حمل کالا از چین با وانیکس با بهترین هزینه کلیک کنید

شرایط فعلی صادرات به کشور کوچک ارمنستان از ایران

هم اکنون ارتباطات اقتصادی و همینطور تجاری میان ایران و ارمنستان در همه حوزه‌ها در سطحی بسیار مناسب قرار دارد؛ البته قابل توجه است که ارتباطات کنونی پاسخگوی سایر نیازهای این دو کشور نبوده و مسئولان این کشورها تمایل خیلی زیادی به ارتقا دادن روابط اقتصادی و همینطور تجاری دارند.

شرایط فعلی صادرات به کشور کوچک ارمنستان از ایران
شرایط فعلی صادرات به کشور کوچک ارمنستان از ایران

کشور ما ایران با کشور کوچک ارمنستان مرز زمینی جاده‌ای دارد. علاوه بر این ارتباطات ترانسفر هوایی هم میان آن‌ها وجود داشته و جالب است بدانید که یک خط لوله جهت انتقال گاز هم میان کشورمان و این کشور همسایه فعال است.

برای خرید از چین و واردات آن به ایران کلیک کنید

در سال‌های گذشته همواره بیش از صدها میلیون دلار از محصولات گوناگون ایرانی به کشور کوچک ارمنستان صادر شده و میزان تبادلات هم رو به افزایش یافتن بوده است. تنوع این محصولات به بیش از ۸۰۰ قلم کالا می‌رسد.

وجود تفاهم‌نامه برای سایر مراودات تجاری هم تخفیفات گمرکی موجب شده است، صادر کردن محصولات ایرانی به این کشور همسایه، طی ۲ سال اخیر، با رشد ۴۴ درصدی مواجه شود. از طرفی دیگر در نیمه دوم سال ۱۳۹۹ دولت این کشور همسایه، یکسری محصولات کشور ترکیه را درواقع مشمول ممنوعیت جدی وارداتی قرار داد و همین امر فرصتی فوق‌العاده برای بازرگانان ایرانی بود تا سایر نیازهای کشور کوچک ارمنستان را با محصولات ایرانی پاسخ دهند.

چه محصولاتی را به کشور ارمنستان صادر کنیم؟

حائز اهمیت‌ترین نکته بعد از شناخت کامل ‌و درست کشور مقصد صادرات، آشنایی پیدا کردن با بازارهای این کشور و همینطور بازرگانان، قوانین و مقررات گمرکی و در نهایت انتخاب کردن محصول مناسب جهت صادرات است. در این حوزه بسیار بهتر بوده محصولاتی را انتخاب کنید که علاوه‌ بر برخورداری از حاشیه سود بسیار مناسب، در دسته محصولات پرمتقاضی نیز قرار داشته باشند.

در این بخش از مطلب حائز اهمیت‌ترین محصولات صادراتی ایران به این کشور کوچک طبق آمارهای سازمان تجارت جهانی را برای شما بیان کرده‌ایم:

  • انواع مختلف سوخت‌های فسیلی همچون نفت و گاز
  • انواع مختلف کالاها و مواد اولیه پلاستیکی
  • انواع مختلف مواد شیمیایی
  • انواع مختلف مصالح و سنگ‌های ساختمانی
  • انواع مختلف مواد معدنی همچون گوگرد، آهک، خاک و همینطور نمک
  • فلزات گران‌بها همچون طلا و نقره
  • انواع مختلف سرامیک و کاشی
  • انواع مختلف کالاهای کشاورزی و باغی همچون هندوانه، میوه‌جات و همینطور مرکبات
  • أنواع مختلف ظروف شیشه‌ای
  • أنواع مختلف تجهیزات برقی
  • کالاهای دارویی
  • مبلمان‌های گوناگون

برای استفاده از خدمات کارگو از چین کلیک کنید.

نکات مهم در زمینه نحوه صادرات به ارمنستان

کشور کوچک ارمنستان یکی از حائز اهمیت‌ترین شرکای تجاری کشور ما ایران به حساب می‌آید و به دلایل بسیاری همچون وجود یک مرز زمینی مشترک، صادرات محصولات مختلف به این کشور سودآوری بسیار مناسبی برای بازرگانان و تجار ایرانی دارد.

نکات مهم در زمینه نحوه صادرات به ارمنستان
نکات مهم در زمینه نحوه صادرات به ارمنستان

با این حال برای اشخاصی که قصد دارند وارد عرصه صادرات محصول به کشور کم جمعیت و کوچک ارمنستان شوند، آگاهی داشتن از پروسه‌ها، قوانین و مقررات ‌و همینطور مجوزهای مورد نیاز برای این نوع از صادرات محصول ضرورت دارد.

برای خرید از علی بابا چین کلیک کنید.

صادرات به ارمنستان با وانیکس

در صورت علاقه‌مند بودن به سرمایه‌گذاری و همینطور اقدام جهت صادرات انواع مختلف محصولات ایرانی به کشور کوچک ارمنستان توصیه می‌کنیم از خدمات مشاوره مجموعه معتبر بازرگانی وانیکس بهره‌مند شوید.

مشاوران حرفه‌ای، با تجربه و متخصص این شرکت در همه پروسه‌های صادرات به کشور کوچک ارمنستان همچون انتخاب محصول مناسب، بازاریابی، معرفی سایر خریداران محصول در این کشور همسایه، ارسال نمونه محصول و انجام پروسه‌های گمرکی و جابجایی محصول با شما دوستان عزیز همراه خواهند بود. درمورد نحوه صادرات به ارمنستان از وانیکس سوال بپرسید و سایر کالاهای مورد نظر خود را با کمک این مجموعه به ارمنستان صادر کنید.

۰/۵ (۰ نظر)

این مطلب را به اشتراک بگذارید

برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳

پاپ آپ آموزش واردات
174 تعداد بازدید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
پاپ آپ آموزش واردات