صادرات خاویار در سریع ترین زمان و با بهترین هزینه با وانیکس
خاویار از جمله محصولات گرانقیمت خوراکی در سطح جهان به شمار میرود که انواع گوناگونی دارد، برای مثال: خاویار طلایی، سیاه و سرخ. کشور ایران از بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان خاویار در جهان محسوب میشود که هرساله، مقادیر زیاد و قابلتوجهی از این محصول را در بازارهای جهانی جهت فروش عرضه میکند. باتوجهبه شرایط اقتصادی اکثر افراد جامعه و از سوی دیگر، قیمت بالای خاویار در بازار داخلی، فروش و تقاضای آن در ایران بسیار کم است؛ برای همین درصد بالایی از خاویار تولید شده در ایران، به خارج از کشور صادر میشود. صادرات خاویار دارای حاشیه سود فراوانی میباشد. برای صادرات خاویار و امور بازرگانی با کمترین هزینه و در کمترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
برای صادرات خاویار و امور بازرگانی با کمترین هزینه و در کمترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
تجارت خاویار هم مانند تجارت برخی از محصولات از جمله زعفران، از ارزآورترین بخشهای تجاری به شمار میرود؛ بهگونهای که خریدوفروش خاویار، سالانه برای ایران رقم قابلتوجهی سودآوری دارد. همین موضوع سبب شده است که بازرگانان و تجار زیادی به فکر سرمایهگذاری در این بخش باشند. بهطورکلی صادرات و واردات، یکسری شرایط و قوانین ثابت و عمومی دارد، علاوهبرآن شرایط، صادرات خاویار دارای قوانین و شرایط خاص دیگری نیز است که در ادامه مقاله به آن میپردازیم. با این مقاله وانیکس نیز همراه باشید.
برای شروع صادرات، باید از افرادی که در این زمینه تجربه و تسلط کافی دارند کمک گرفت و بدون وجود راهنمایی با تجربه و کاربلد نباید به این عرصه ورود کرد. تسلط به زبانهای مختلف، بازاریابی صحیح، شناخت بازار هدف از جمله موارد مهم دیگر در تجارت است که باید به آن تسلط داشته باشید. حال برای شروع فروش خاویار به بازارهای جهانی نیز برخی مراحل را باید طی کنید از جمله:
کارت بازرگانی چیست و چگونه میتوان کارت بازرگانی گرفت.
شرط اول ورود به تجارت خاویار اخذ کارت بازرگانی از اتاق بازرگانی و سازمان توسعه و تجارت است. نکته بعدی، اطلاع از قوانین بینالمللی در زمینه تجارت خاویار است. اگر بدون آگاهی از این قوانین به خریدوفروش خاویار بپردازید، قطعاً دچار بحرانهای زیادی شده و سرمایه خود را از دست خواهید داد.
چگونه صادرات خاویار را شروع کنیم؟
دیگر امر مهم برای شروع، بازاریابی صحیح صادراتی است. اطلاع از قوانین گمرکی و نحوه حملونقل هم یکی از عوامل ضروری به شمار میروند. چون اگر کالا از طریق گمرک به کشور وارد یا از آن خارج نشود، قاچاق محسوب خواهد شد. آگاهی از نحوه ترخیص کالا هم اهمیت دارد، بهویژه در محصولاتی مانند خاویار و دیگر مواد غذایی که به مرور زمان فاسد میشوند؛ اگر با روند ترخیص آشنایی نداشته باشیم و در حداقل زمان ممکن محموله ترخیص نشود، خراب خواهد شد.
آگاهی از قوانین مرتبط با بیمه هم الزامیست ، تا در صورت بهوجودآمدن مشکل و یا ایجاد خسارت احتمالی، محصول مدنظر مشمول بیمه شود تا صاحب کالا خسارت زیادی متحمل نشود. آشنایی با روشهای حملونقل هم مهم است که در این مورد حمل خاویار به شکل هوایی انجام میپذیرد. تسلط بر مکاتبات خارجی و یادگیری اصطلاحات بازرگانی هم در شروع برای یک تاجر بسیار ضروری بوده و از موارد کلیدی و تأثیرگذار در موفقیت او است.
قبل از دانستن اینکه چه مجوزها و مدارکی حین صادرکردن خاویار به کشورهای دیگر نیاز است، ابتدا باید بدانیم که کدام کشورها جهت صادرات کالای مدنظر ما مناسب هستند، تا قوانین و شرایط آن کشور را در نظر بگیریم. در ادامه بهترین کشورها برای فروش خاویار را معرفی میکنیم تا بازار هدف خود را بهدرستی شناسایی کنید.
برای صادرات به قطر با بهترین قیمت و در کمترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
بهترین کشورها برای صادرات خاویار
خاویار تولیدی ایران بهخاطر کیفیت عالی خود، خواهان زیادی دارد و فروش جهانی آن روزبهروز در حال افزایش است . بهترین نوع ماهی و خاویار جهان در دریای خزر تولید میشود، برای همین است که این محصول غذایی تولید شده در ایران، در تمام نقاط جهان طرفداران زیادی دارد.
از بهترین کشورهای واردکننده خاویار میتوان به کشورهای مختلف اتحادیه اروپا مثل آلمان، ایتالیا، بلژیک، انگلیس، فرانسه، اسپانیا و آلمان، و از کشورهای همسایه، مثل عمان، قطر و امارات متحده عربی و از دیگر کشورها مثل افغانستان، جمهوری کره، نروژ، ژاپن، روسیه و کانادا اشاره کرد.
تا اینجا، درباره نحوه و چگونگی صادرات خاویار و همچنین بهترین کشورهای مقصد برای این محصول آشنا شدیم حال نوبت آن است که بدانیم؛ چه مجوزها و مدارکی برای خریدوفروش خاویار در سطح جهانی، نیاز است.
برای صادرات خاویار چه مجوزهایی لازم است؟
برای فروش خاویار در سطح بازار جهانی، همانند دیگر محصولات صادراتی، نیاز است که یکسری مجوزهای ضروری از مراجع ذیربط دریافت شود. اخذ این مجوزها در فرایند صادرات، نشان دهنده این موضوع است که صادرکننده، تمام مراحل صادرات و حملونقل را به شکل کاملاً بهداشتی و قانونی طی کرده و خاویاری را صادر کرده است که از نظر کیفیت و سلامت، مورد تأیید سازمانهای مربوطه است. از جمله مجوزهایی که برای فروش خاویار در بازارهای جهانی لازم است:
اخذ مجوز از سازمان دامپزشکی
دریافت مجوزهای لازم از اتاق بازرگانی
گرفتن گواهی قرنطینه
اخذ گواهی مبدأ
اخذ گواهی مقصد
مجوز حملونقل جهت ارسال محموله
اخذ مجوز سایتس، این مجوز نشان میدهد که خاویار صادراتی، پرورشیافته است و از خاویارهای وحشی دریا نبوده. این مجوز، از جمله مجوزهای مهم در این امر به شمار میرود. مجوز سایتس دو شکل دارد: مجوز export و مجوز Cites import
مجوزexport: این مجوز مخصوص فروشنده و شرکت صادرکننده خاویار است.
برای صادرات خاویار چه مجوزهایی لازم است؟
مجوز Cites import: این مجوز هم مختص مشتری یا همان خریدار است که اطمینان داشته باشد، محصول خریداری شده پرورشی است و کیفیت خوبی دارد.
مدارک موردنیاز برای صادرات خاویار
با مجوزهای مورد نیاز حین تجارت خاویار آشنا شدید؛ حال نوبت آن است که با مدارکی که حین صادرات و ترخیص محموله باید تحویل دهید، آشنا شوید. همانطور که میدانید برای ترخیص محصول باید مدارکی را داشته باشید و در صورت کامل نبودن مدارک، نمیتوانید محموله خود را از گمرک تحویل بگیرید. مدارک موردنیاز برای ترخیص بار از گمرک عبارت است از:
داشتن اظهارنامه صادرات قطعیسامانه ( EPL)
ارائه کپی کارت بازرگانی
ارائه قبض انبار، وقتی که بار شما به انباردار گمرک تحویل داده میشود، برای صاحب محصول، برگه رسید محموله صادر میشود.
ترخیصیه
بارنامه
گواهی مبدأ و مقصد
فاکتور
اعلامیه تأمین ارز
پروفورما
بیمهنامه گمرکی
لیست عدلبندی
سایر مجوزهای قانونی مثل مجوز بهداشت که در بالا گفته شد
حداقل سرمایه لازم برای ورود به این حوزه به طور دقیق مشخص نیست. چون مقدار هزینه اولیه به نوع و مقدار خاویار خریداری شده، نوع بستهبندی، مقدار هزینههای لازم برای اخذ مجوزهای گفته شده بستگی دارد. به طبع هرچه خاویار خریداری شده بیشتر بوده و از انواع مرغوب خاویار باشد، سرمایه بیشتری لازم است.
سود صادرات خاویار چقدر است؟
بدیهی است که قبل از ورود به هر زمینه باید با شرایط و قوانین آن آشنا بود، در زمینه تجارت هم علاوه بر قوانین و شرایط و مجوزهای لازم، آشنایی با مقدار سود حاصل از تجارت هم حائز اهمیت است.
قیمت خاویار هم مانند دیگر محصولات با شرایط اقتصادی و وضع جامعه مرتبط است. برای مثال سال ۹۸ قیمت پنجاه گرم خاویار در بازار داخلی حدود ۶۰۰ هزار تومان و قیمت هر یک کیلوگرم آن حدود ۱۰ الی ۱۲ میلیون تومان بود.
سود صادرات خاویار چقدر است؟
سود خالص حاصل از صادرات این محصول نیز برای یک تاجر بهازای هر کیلوگرم تقریباً حدود ۴۰۰ الی ۵۰۰ یورو است. خریدوفروش خاویار در بازار داخلی هم بهازای هر پنجاه گرم خاویار، مبلغی حدود ۵۰ الی ۱۵۰ هزار تومان سود خالص برای شخص یا شرکت فروشنده دارد.
حال که با روند صادرات و سود حاصل از آن آشنا شدید، اگر قصد دارید درباره مراحل صادرات و چگونگی انجام آن بیشتر آشنا شوید؛ در ادامه مقاله همراه ما باشید تا پاسخ این سؤال را که “برای صادرات خاویار چه باید کرد؟” را بفهمیم.
قبل از هر چیز، شرکت یا فردی که قصد خریدوفروش خاویار را دارد، باید نسبت به اخذ مجوزهای گفته شده اقدام کند. لازم به ذکر است که هر کشوری مقررات مخصوص به خود را دارد و فرد صادرکننده باید از قوانین کشور مقصد تبعیت کند. همچنین، ازآنجاییکه خاویار از جمله مواد غذایی فاسدشدنی است، رعایت نکات زیر ضروری است:
خاویار حتماً باید با هواپیما به کشور مقصد ارسال شود تا در کمترین زمان ممکن به مقصد برسد و فاسد نشود.
بستهبندی محصول نهایی، اهمیت زیادی دارد. بستهبندی باید مطابق با استانداردهای بینالمللی بوده و مانع فاسد شدن محصول صادراتی شود.
خاویارهای بستهبندیشده باید در داخل یخ و یونولیت گذاشته شوند تا رسیدن به مقصد نهایی، سرد و تازه بمانند.
از نظر اقتصادی هم برای اینکه سودآوری داشته باشد، باید خاویار ارسالی بیشتر از پنج کیلوگرم باشد.
خارجکردن یا واردکردن خاویار از مرز، اگر کمتر از صدو بیست و پنچ گرم باشد، نیاز به مجوز خاصی ندارد و مشکلی ایجاد نمیشود.
بعد از رعایت نکات گفته شده و اخذ تمامی مجوزهای لازم، باید محصول صادراتی را دربسته بندیهای مناسب و استاندارد، آماده کرد.از دیگر موارد مهم بازاریابی صحیح است. در سطح بازار جهانی که پر از رقیبهای قدرتمند است، بازاریابی درست و بستهبندی صحیح اهمیت زیادی در قیمت محصول نهایی دارد و اگر بهدرستی انجام نشود، بهراحتی از گردونه رقابت خارج میشویم.
بعد از انجام تمامی این مراحل، مرحله آخر، انجام هماهنگیهای لازم برای ترخیص در کشور مقصد است.
آیا صادرات خاویار ممنوع است؟
حال پرسشی که مطرح میشود این است که اگر کسی تمام مجوزها و مدارک صادرات را داشته باشد، میتواند هر نوع خاویار را به هرجایی که میخواهد صادر کند؟ یعنی ممنوعیت و محدودیتی در این حوزه وجود ندارد؟ پاسخ خیر است. صادرات ماهی خاویاری تاسماهی به حالت زنده و خاویار آن ممنوع است. در واقع سازمان شیلات خواستار ممنوعیت صادرات این نوع ماهی شده است. علاوهبرآن فروش خاویار به آمریکا امروزه موردی ندارد.
جالب است بدانید که صدور خاویار به آمریکا بعد از ۲۵ سال ممنوع بودن الان آزاد شده است. همچنین تجارت خاویار با اسرائیل ممنوع است و نمیتوان این محصول را به شکل مستقیم به آنجا صادر کرد. از دیگر ممنوعیتهای صادرات این محصول دریایی، این است که به دلیل از بین رفتن ذخایر دریایی این ماهیها، صادرات آن ممنوع است، برای همین است که فقط خاویار پرورشی صادر میشود.
دانستن این موضوع هم ضرورت دارد که فروش خاویار در بازارهای جهانی، در چند سال اخیر بهخاطر صید بیرویه از طرف سازمان شیلات با محدودیتهای جدی مواجه شده است.
صادرات خاویار با وانیکس
اگر قصد ورود و سرمایهگذاری در صنعت تجارت خاویار را دارید، شرکت وانیکس با مشاوران و متخصصان زبده و کار بلد در این حوزه همراه شماست. شرکت وانیکس آماده ارائه خدمات گوناگون در زمینههای مختلف، از صادرات و واردات گرفته، تا بحثهای حقوقی و اقتصادی حوزه تجارت به تاجران است. شما میتوانید با راهنمایی آکادمیک و اصولی، سرمایه خود را بدون ترس و با سودی تضمین شده و مطمئن وارد بخش معاملات خاویار کنید و نگران چیزی نباشید.
۰/۵
(۰ نظر)
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳