واردات پیراهن از چین و دبی با وانیکس

چین با فروش عمده و ارزان انواع لباس، این کشور را به یکی از بهترین مقاصد تجاری خاورمیانه تبدیل کرده است. آمارها نشان می‌دهد تنها در فروردین ۹۹، نزدیک به ۶۷۰۰ کیلوگرم لباس از کشور چین به ایران وارد شده است.

سه پیراهن پرطرفدار در بین مردان ایرانی

انواع مختلف پیراهن طرفداران زیادی در میان ایرانیان دارد؛ چرا که پیراهن‌ها از قیمت مناسبی برخوردارند و در مکان‌های گوناگونی نیز پوشیده می‌شوند. با این حال، سه مدل محبوب‌ترند و فروش بالاتری دارند:

 

 

سه پیراهن پرطرفدار در بین مردان ایرانی
سه پیراهن پرطرفدار در بین مردان ایرانی
  1. پیراهن‌های رسمی

اگر قصد حضور در یک جلسه کاری یا ملاقات با یک فرد مهم را داشته باشید، اولین انتخاب شما پیراهن‌های ساده و رسمی است. پیراهن‌های رسمی با تنوع رنگ بالایی تولید می‌شوند و از فروش بالایی برخوردارند؛ چرا که پیراهن‌های ساده از ملزومات کمد هر مرد است. اگر قصد واردات عمده این کالا را دارید، در نظر داشته باشید که تقاضای رنگ‌های سفید و آبی از سایر رنگ‌ها بیشتر است.

  1. پیراهن‌های روزمره

این پیراهن‌ها یک پیشنهاد ایده‌آل برای استفاده در طول روز هستند. مثلا به عنوان یک لباس سبک و راحت در طول سفر پوشیده شوند یا مناسب جمع‌های دوستانه و مهمانی‌های کوچک باشند. یکی از مشهورترین نوع پوشاک، پیراهن‌هایی با جنس جین هستند. در واردات پیراهن‌های غیر رسمی، حساب ویژه‌ای روی سود جنس جین باز کنید؛ زیرا که جنس لی در میان اقشار مختلف محبوبیت بالایی دارد و همیشه یکی از پرفروش‌ترین‌ها بوده است.

 

  1. پیراهن هاوایی

پیراهن‌های هاوایی نیز غیر رسمی هستند و با پارچه‌های نخی نازک تولید می‌شوند. استفاده از رنگ‌های روشن و پارچه‌های سبک در تولید این نوع پیراهن، آن‌ها را برای فصل‌های گرم سال مناسب کرده است. اگر قصد تجارت یک پوشاک مناسب در بهار و تابستان را دارید، بی‌شک واردات پیراهن‌های هاوایی یکی از اولویت‌هاست.

 

 

آیا با چهار گام‌ برنامه ریزی برای واردات آشنایی دارید؟

پیش از انجام واردات باید برای آن برنامه‌ریزی کنیم. برنامه ریزی برای واردات یعنی:

  1. با توجه به سرمایه اولیه‌ای که داریم، بهترین کالا را برای واردات انتخاب کنیم.
  2. جوانب واردات کالای مورد نظر را بررسی و مجوزهای لازم را دریافت کنیم.
  3. بهترین تامین کننده کالا را بیابیم. سابقه معاملات شخص حقیقی یا حقوقی را بررسی کنیم تا از اعتبار فروشنده مطمئن شویم.
  4. پیش از ترخیص کالا با انواع روش‌های حمل و نقل محموله آشنا شویم و مزایا و معایب هر کدام را بدانیم.
آیا با چهار گام‌ برنامه ریزی برای واردات آشنایی دارید؟
آیا با چهار گام‌ برنامه ریزی برای واردات آشنایی دارید؟

 

 

 

انجام دادن این چهار مرحله برای کاهش ریسک‌های احتمالی و هزینه‌های اضافی در طول پروسه واردات بسیار موثر است. علاوه بر این، می‌توانید یک شرکت بازرگانی معتبر را بیابید و برای واردات محصولات مورد نظرتان با این شرکت همکاری کنید. طی این همکاری، می‌توانید تمام مراحل واردات و برنامه‌ریزی‌ را بر عهده کارشناسان خبره‌ شرکت‌ گذاشته و وارداتی پرسود و کم ریسک داشته باشید.

مراحل واردات پیراهن از چین و دبی

واردات لباس از مقاصد تجاری گوناگون مثل چین و دبی سود کلانی را برای بازرگانان این عرصه رقم زده است. سهولت واردات پیراهن از کشورهای دیگر، باعث شده که بسیاری از تاجران قصد واردات این کالا را داشته باشند. دریافت کارت بازرگانی بنیادی‌ترین گام برای واردات هر کالایی است. این کارت نشان می‌دهد که شما برای تجارت کالا مجوز قانونی دارید و تاجری بین‌المللی هستید.

در ادامه مراحل وارات این کالا و اسناد مورد نیاز برای ترخیص محموله را آورده‌ایم:

  1. انتخاب کالا
  2. بررسی قوانین واردات کالاهای مورد نظر
  3. یافتن فروشنده معتبر
  4. درخواست پیش‌فاکتور و امضای قرارداد
  5. پرداخت وجه به فروشنده
  6. هماهنگی بیمه و حمل کالا
  7. ترخیص از گمرک

ترخیص کالا از گمرک فرایندی نسبتا طولانی است و صبر و حوصله بسیاری می‌طلبد. حتما قبل از حضور در گمرک برای ترخیص کالا، با یک کارشناس مشورت کنید تا از اشتباهات متداول در زمینه ترخیص کالا آگاه شوید. مهم‌ترین بخش ترخیص محموله ارائه اسناد و مدارک خواسته شده است. برای ترخیص کالا از گمرک لازم است که اسناد زیر را به کارشناس گمرک ارائه دهید:

  • کارت بازرگانی حقیقی یا حقوقی
  • ترخیصیه
  • پیش فاکتور
  • مجوزهای لازم برای ورود کالا
  • قبض انبار
  • پکینگ لیست بار با فهرست عدل بندی
  • سایر مدارک مانند کاتالوگ‌ها

حواستان به سد گمرک باشد.

واردات و صادرات در عرصه بین‌المللی قوانینی دارد که اطلاع نداشتن از آنها برای بازرگانان مشکلاتی به وجود می‌آورد. یکی از این قوانین، منع ورود کالاهای ممنوع و مشروط وارداتی است.

  • کالاهای ممنوع به کالاهایی گفته می‌شود که هیچ بازرگانی در هیچ بازه‌ای از زمان اجازه ورود آن‌ها را ندارد.
  • کالاهای مشروط به کالاهایی گفته می‌شود که تنها در محدوده مشخصی از زمان اجازه ورود به کشور را دارند. البته واردات کالاهای مشروط نیازمند کسب مجوزهای لازم از سازمان‌های مربوطه است.

هر گونه سرپیچی از قوانین و عدم رعایت مقررات پیگرد قانونی خواهد داشت. باید قبل از اقدام برای خرید کالا، بررسی کنید که کالای مورد نظرتان در دو دسته ممنوع و مشروط نباشد. در غیر این صورت امکان دارد که کالای شما اجازه ترخیص از گمرک نگیرد و تمام سرمایه‌تان را از دست بدهید.

با وانیکس، هفت خان واردات پیراهن از چین و دبی را آسان‌تر طی کنید

فردی به نام چارلز هندی، ایده‌ای را مطرح نمود که بسیار مورد توجه افراد قرار گرفت. هندی اعتقاد داشت که انسان‌های قرن بیست و یک نمی‌توانند تنها به یک شغل اکتفا کنند؛ همینطور هم هست. بسیاری از انسان‌های امروزی به دنبال یافتن شغل‌های دوم و سوم و سرمایه‌گذاری در عرصه‌های مختلف هستند. شما هم قصد سرمایه‌گذاری و واردات کالا از چین و امارات را دارید، اما نمی‌توانید به این دو کشور سفر کنید؟ نگران نباشید. شما به آسانی می‌توانید با همکاری شرکت‌های بازرگانی کالای مورد نظر خود را وارد کنید. شرکت‌های بازرگانی برای کمک به افرادی که امکان سفر به مقاصد تجاری یا تجربه کافی برای واردات را ندارند، تاسیس شده است.

با وانیکس، هفت خان واردات پیراهن از چین و دبی را آسان‌تر طی کنید
با وانیکس، هفت خان واردات پیراهن از چین و دبی را آسان‌تر طی کنید

با توجه به نیاز همیشگی انسان‌ها به پوشاک، واردات انواع پیراهن می‌تواند گزینه خوبی برای سرمایه‌گذاری یا شغل دوم باشد. تسلط یافتن به قوانین تجارتی، سفر به کشور مقصد و تامین کالا، ترخیص کالا از گمرک و سایر مراحل واردات کالا دشوار و زمان‌بر هستند. شما می‌توانید از طریق شرکت‌های بازرگانی معتبر مانند وانیکس برای واردات پیراهن و انواع پوشاک از چین و دبی اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *