واردات ادویه جات از چین و دبی با وانیکس

برای اینکه عملیات واردات ادویه جات از چین و دبی به‌خوبی پیش برود، لازم است که درابتدا خود ادویه جات و انواع آنرا بشناسیم، سپس کاربردهای وسیع آنها را در صنایع غذایی بررسی کنیم و درنهایت مراحل واردات آنها یعنی خرید، ترخیص و ارسالشان به ایران و نکات هرمرحله را از صفر تا صد توضیح دهیم. دانستن این موارد کنار هم باعث می‌شود بتوانیم یک واردات پرسود از ادویه جات داشته باشیم. تاپایان مقاله با ما همراه باشید تا این موضوعات را به‌تفصیل بررسی کرده و بخشی را بدون توضیح و سوالی را بی‌پاسخ نگذاریم.

 

 

ادویه جات چیست و انواع آن کدام است؟

همان‌طور که درمقدمه توضیح دادیم، واردات ادویه جات از چین و دبی زمانی به‌درستی پیش خواهد رفت که بدانیم ادویه جات چیست و انواع آن کدام است. داشتن شناخت کافی از ادویه جات و انواع آن به ما کمک خواهد کرد که بتوانیم وارداتی کامل و دقیق از انواع ادویه جات داشته باشیم. اگر بدانیم که قرار است چه نوع موادغذایی به کشور وارد کنیم آنگاه بهتر در مورد اینکه کدام نوع ادویه جات را خریداری کرده و از واردات کدام صرف نظر کنیم تصمیم خواهیم گرفت.

ادویه جات چیست و انواع آن کدام است؟

ادویه جات موادی هستند که برای افزودن طعم، رنگ و عطر به غذاها استفاده می‌شوند. ادویه جات ممکن است از دانه‌ها، میوه‌ها، برگ‌ها، گل‌ها، ریشه‌ها و سایر قسمت‌های گیاهان تشکیل شوند. ادویه جات معمولا به صورت خشک یا پودر شده در دسترس هستند. انواع ادویه جات بسیار زیاد و متنوع هستند و بستگی به منطقه، فرهنگ و سلیقه آشپز دارند. برخی از ادویه جات معروف عبارتند از:

  • آویشن: گیاهی با بو و طعم خوشمزه که در خورشت‌ها، سالاد‌ها، پیتزا و پخت گوشت استفاده می‌شود. خواص ضد باکتری، ضد التهاب و ضد قارچ دارد.
  • برگ بو: برگ خشک شده درختچه‌ای با عطر تلخ و تند که در سوپ‌ها، خورشت‌ها، پلو‌ها و ترشی استفاده می‌شود. خواص ضد نفخ، ضد سرماخوردگی و ضد رماتیسم دارد.
  • پاپریکا: پودر قرمز رنگ حاصل از خشک کردن و آسیاب کردن فلفل‌های شیرین یا تند. در غذاهای مکزیکی، هندی، تایلندی و ترکی استفاده می‌شود. منبع خوب ویتامین C و آنتی‌اکسیدان است.

 

 

  • جوز هندی: دانه‌ای با شکل هشت خانه که در تولید کارامل، شیرینی‌جات، نان و چای استفاده می‌شود. خواص ضد سرطان، ضد قند خون و ضد التهاب دارد.
  • خردل: دانه‌ای با رنگ زرد یا قهوه‌ای که در تولید سس خردل، سالاد و ترشی استفاده می‌شود. خواص ضد باکتری، ضد قارچ و ضد سم دارد.
  • آنقوزه: گیاهی با عطر تلخ و تند که در تولید کارامل، شیرینی‌جات، نان و چای استفاده می‌شود. خواص ضد سرطان، ضد قند خون و ضد التهاب دارد.
  • انیسون: دانه‌ای با شکل هشت خانه که در تولید سس خردل، سالاد و ترشی استفاده می‌شود. خواص ضد باکتری، ضد قارچ و ضد سم دارد.
  • برگ بو: برگ خشک شده درختچه‌ای با عطر تلخ و تند که در سوپ‌ها، خورشت‌ها، پلو‌ها و ترشی استفاده می‌شود. خواص ضد نفخ، ضد سرماخوردگی و ضد رماتیسم دارد.
  • پاپریکا: پودر قرمز رنگ حاصل از خشک کردن و آسیاب کردن فلفل‌های شیرین یا تند. در غذاهای مکزیکی، هندی، تایلندی و ترکی استفاده می‌شود. منبع خوب ویتامین C و آنتی‌اکسیدان است.
  • تخم شنبلیله: دانه‌ای با رنگ زرد حنایی با بو و طعم تلخ که در درمان هیستری، برونشیت، آسم و سیاه سرفه مفید است.
  • تخم شوید: دانه‌ای با رنگ قهوه‌ای که در درمان سوء هاضمه، ورم و زخم معده کاربرد دارد.
  • تخم گشنیز: دانه‌ای با رنگ قهوه‌ای که در تولید سس خردل، سالاد و ترشی استفاده می‌شود. خواص ضد باکتری، ضد قارچ و ضد سم دارد.
  • تمر هندی: میوه‌ای با رنگ قهوه‌ای که در تولید شیرینی‌جات، چاتنی و سس استفاده می‌شود. خواص ضد التهاب، ضد اسید معده و ضد یرقان دارد.

با اینکه نمی‌توان در این مقاله همه انواع ادویه جات را نام برد و بررسی کرد، اما همین لیست هم به ما کمک می‌کند بدانیم واردات ادویه جات از چین و دبی چه مقدار تنوع و گستردگی داشته و لازم است قبل از هر اقدامی خوب درمورد انواع ادویه جات و خواص هرکدام تحقیق کنیم.

کاربردهای ادویه جات در مواد غذایی مختلف کدام است

حال نوبت آن رسیده که بحثی خوشمزه درمورد چگونگی استفاده و کاربرد ادویه جات مختلف در تولید غذاها و خورشت‌های متنوع داشته باشیم. دانستن این کاربردها به ما کمک می‌کند بدانیم که جامعه هدف واردات ادویه جات از چین و دبی چقدر گسترده بوده و شامل رستوران‌های مختلف، آشپزهای خانگی، بیمارستان‌ها، انواع کافی شاپ‌ها و بسیاری از مکان‌های تهیه غذا است و البته این موضوع یک نکته را به ما گوشزد می‌کند: واردات این محصولات با این حجم از تقاضا بسیار سودآور است.

 

 

ادویه‌جات برای طعم‌دهی و خوشبو کردن غذاها استفاده می‌شوند و هر غذایی ممکن است نیاز به ادویه خاص خود داشته باشد. در اینجا برخی از ادویه جات رایج و غذاهایی که با آن‌ها سازگار هستند را معرفی می‌کنم:

  • آنقوزه: این گیاه با عطر تلخ و تند در تولید کارامل، شیرینی‌جات، نان و چای استفاده می‌شود.
  • انیسون: این دانه با شکل هشت خانه در تولید سس خردل، سالاد و ترشی استفاده می‌شود.
  • برگ بو: این برگ خشک شده درختچه با عطر تلخ و تند در سوپ‌ها، خورشت‌ها، پلو‌ها و ترشی استفاده می‌شود.
  • پاپریکا: این پودر قرمز رنگ حاصل از خشک کردن و آسیاب کردن فلفل‌های شیرین یا تند در غذاهای مکزیکی، هندی، تایلندی و ترکی استفاده می‌شود.
  • تخم شنبلیله: این دانه با رنگ زرد حنایی با بو و طعم تلخ در درمان هیستری، برونشیت، آسم و سیاه سرفه مفید است.
  • تخم شوید: این دانه با رنگ قهوه‌ای در درمان سوء هاضمه، ورم و زخم معده کاربرد دارد.
  • تخم گشنیز: این دانه با رنگ قهوه‌ای در تولید سس خردل، سالاد و ترشی استفاده می‌شود.
  • تمر هندی: این میوه با رنگ قهوه‌ای در تولید شیرینی‌جات، چاتنی و سس استفاده می‌شود.

ناگفته نماند که بعضی از ادویه جات نام خاص ندارند و به نام غذای مورد نظر شناخته می‌شوند با مثلا دسته‌ای از ادویه جات که در تولید غذاهای مشهور استفاده می‌شوند را با نام ادویه همان غذا می‌شناسند. تعدادی از این موارد عبارتست از:

  • ادویه آبگوشت: این ادویه شامل زیره، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، دارچین، هل و گلپر است. برای تهیه آبگوشت گوشت گوسفند، پیاز، لوبیا قرمز، سبزیجات و این ادویه را با هم مخلوط کرده و در قابلمه با آب بجوشانید.
  • ادویه بادمجان: این ادویه شامل زیره، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، دارچین، هل و گشنیز است². برای تهیه خورشت بادمجان گوشت گوسفند، پیاز، گوجه فرنگی، لپه و بادمجان را با هم مخلوط کرده و با این ادویه به همراه آب در قابلمه پخت کنید.
  • ادویه بامباد: این ادویه شامل زیره، فلفل قرمز، فلفل سودانی، نمک، دارچین، هل و گشنیز است². برای تهیه خورشت بامباد گوشت گوسفند، پستانک، پستانک خشک شده (بامباد)، پودر گرد لپ (آسپالت) و پودر گرد لپ (آسپالت) را با هم مخلوط کرده و با این ادویه به همراه آب در قابلمه پخت کنید.

با شناختی که که اکنون از ادویه‌جات، انواع آن و کاربردهای گسترده‌ای که در تولید غذاهای مختلف دارند نوبت آن رسیده تا بررسی کنیم واردات ادویه جات از چین و دبی دارای چه مراحل و نکاتی است. نکاتی که اگر درست رعایت شوند منجربه سودی فراوان برای وارد کننده خواهند شد.

خرید ادویه جات

اولین مرحله برای واردات ادویه جات از چین و دبی عبارتست از خرید این مواد غذایی از شرکت‌های تولید محصولات غذایی موجود در چین و دبی. این مرحله را شاید بتوان مهم‌ترین مرحله از میان ۳ مرحله واردات ادویه جات از کشور چین و شهر دبی دانست. چراکه درست انجام شدن آن را می‌توان موثر روی تمام مراحل بعدی واردات دانست.

این مرحله شامل ۳ نکته اساسی است که باید رعایت شوند. نکته اول این است که حتما ادویه جات موردنیاز خود برای واردات را از بهترین شرکت‌های تولیدی محصولات غذایی موجود در چین و دبی خریداری کنید. چراکه اگر کیفیت ادویه جات به اندازه کافی مناسب نباشند، آنگاه روی دست شما مانده و دیگر وارداتی پرسود که هیچ، بلکه وادراتی ضررده خواهید داشت.

خرید عمده ادویه جات از چین و دبی

نکته دیگری که باید دراین مرحله از واردات ادویه جات از چین و دبی رعایت کنید این است که حتما این محصولات را بصورت عمده خریداری کنید. اگر قصد داشته باشید که برای مدتی طولانی به بازار نروید، محصولات موردنیاز خود را بصورت تکی خریداری می‌کنید یا عمده؟ درمورد واردات ادویه جات نیز اوضاع مشابه است.

خرید عمده ادویه جات از چین و دبی

اگر قصد دارید که هرماه برای خرید ادویه جات به چین و دبی سفر نکرده و هزینه روی دست خود نگذارید، لازم است که حتما این محصولات را بصورت عمده از کشور چین و شهر دبی خریداری کنید. خرید عمده این امکان را برای شما فراهم خواهد کرد که بتوانید مقدار زیادی ادویه جات را با قیمتی اندک از چین و دبی خریداری کنید. این نوع خرید نه‌تنها هزینه‌های واردات را برای شما کاهش خواهد داد، بلکه منجربه سود نیز برای شما می‌گردد.

خرید ادویه جات از چین

اما برای اینکه بتوان مرحله اول واردات ادویه جات از چین و دبی را بصورت عملی انجام داد باید چکار کرد؟ یعنی اقدامات لازم برای خرید ادویه جات از شرکت‌های چینی کدام است؟ برای اینکه بتوان از شرکت‌های چینی ادویه جات خریداری کرد باید درابتدا یک درخواست رسمی خرید که پروفرما نام دارد تهیه کرده و برای شرکت فروشنده ارسال کنیم.

این درخواست رسمی باید شامل اطلاعاتی مثل قیمت خرید، مقدار ادویه جات درخواستی و البته روش پرداخت هزینه خرید آنها باشد. با تکمیل پروفرما و ارسال آن برای شرکت چینی، شما رسما درخواست خرید خود را ثبت کرده‌اید و باید منتظر پاسخ آن بمانید.

 

 

چیزی حدود ۱ هفته تا ۱ ماه طول می‌کشد تا پاسخ درخواست خرید شما ارسال شود. دراین مرحله از واردات ادویه جات از چین و دبی اگر درخواست خرید شما موردتایید قرار گیرد، آنگاه شرکت چینی موردنظر اقدام به تهیه ادویه‌جات با کیفیت درخواستی شما کرده و در نهایت برای ارسال قانونی به ایران آنها را تحویل گمرک چین خواهد داد. در مرحله بعدی واردات ادویه جات شما باید برای ترخیص این محصولات از گمرک چین اقدام کنید که درادامه آن را توضیح خواهیم داد.

خرید ادویه جات از دبی

برای خرید ادویه جات از شرکت‌های موجود در دبی نیز درست مانند خرید از شرکت چینی، شما باید یک پروفرما تهیه کرده و برای شرکت فروشنده ارسال کنید. در پروفرما نیز همان‌طور که توضیح دادیم باید اطلاعاتی مانند قیمت خرید، مقدار درخواستی و البته اطلاعات شرکت خریدار و فروشنده درج گردد. مانند حالت خرید ادویه جات از چین، دراین حالت نیز شما باید چیزی حدود ۱ هفته تا ۱ ماه صبر کنید تا پاسخ درخواست خریدتان ارسال گردد.

اگر درخواست خرید موردتایید واقع شود آنگاه شرکت فروشنده موجود در دبی ادویه جات خریداری شده شما را برای گمرک دبی ارسال می‌کند تا بتوانید آنها را بصورت قانونی از دبی به ایران ارسال کنید. درادامه توضیح خواهیم داد که چگونه باید برای ترخیص ادویه جات از گمرک چین و دبی اقدام کنید.

ترخیص ادویه جات

اقدامات لازم برای انجام مرحله دوم واردات ادویه جات از چین و دبی که همان ترخیص این محصولات از گمرک این دو مکان است عبارتست از تهیه یک‌سری مدارک مثل بارنامه، پروفرمایی که توضیح دادیم و البته کارت بازرگانی و ارائه آنها به گمرک چین و دبی جهت انجام کارهای ترخیص.

تحویل این مدارک البته باید همراه با تکمیل فرم درخواست ترخیص آنها باشد تا بازرسان اداره گمرک چین و دبی اقدام به بررسی ادویه جات خریداری شده توسط شما کرده و اگر مشکلی نبود برگه ترخیص آنها را برای شما امضا کنند. صدور برگه ترخیص ادویه جات به‌معنای داشتن مجوز واردات آنها به ایران خواهد بود.

وارد کننده ادویه جات

چگونه باید بازرگانی که شما باشید، برای انجام مراحل واردات ادویه جات از چین و دبی بصورت عملی اقدام کند؟ اقدام عملی اینگونه خواهد بود که به چین و دبی رفته و قرارداد خرید با شرکت‌های فروشنده بسته، سپس به اداره گمرک رفته و کارهای ترخیص را انجام دهید و درنهایت آنها را تحویل شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی دهید تا ادویه جات را به ایران ارسال کنند.

انجام تمام این اقدامات البته نیازمند داشتن تجربه و دانش فراوان در امر واردات انواع کالا از چین و دبی است. پس شما شخصا نمی‌توانید برای انجام مراحل واردات بصورت عملی اقدام کنید. درپایان مقاله توضیح خواهیم داد که راه حل این موضوع چیست.

حمل و نقل ادویه جات از چین و دبی

اخرین مرحله واردات ادویه جات از چین و دبی عبارتست از ارسال این محصولات از چین و دبی به ایران. برای اینکه بتوانید ادویه جات خریداری شده خود را از چین و دبی به ایران ارسال کنید لازم است که از شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی که دراین زمینه فعالیت دارند و نامشان کارگو است استفاده کنید.

حمل و نقل ادویه جات از چین و دبی

شرکت‌های کارگو با استفاده از وسایل حمل‌ونقل باری مثل کشتی باری، هواپیمای باری و البته قطار باری برای ارسال ادویه جات از چین و دبی به ایران استفاده می‌کنند. این شرکت‌ها با هزینه‌ای اندک و در زمانی کوتاه ادویه جات خریداری شده شما را به ایران ارسال می‌کنند.

سود واردات ادویه جات چقدر است

سود واردات ادویه جات از چین و دبی زیاد است؟ کم است؟ تعیین مقدار دقیق این سود باتوجه‌به قیمت‌های خرید و فروش این محصولات در بازارهای چین و دبی و ایران ممکن است. اما می‌توان از قبل گفت که اگر شما بتوانید ادویه جاتی باکیفیت از چین و دبی خریداری کنید و البته به نرخ عمده آنها را خریداری کنید، آنگاه خواهید توانست آنها را در بازار ایران با قیمتی بالا به‌فروش برسانید. این یعنی اختلاف قیمت خرید و فروش این محصولات زیاد شده و درنتیجه سود واردات آنها به ایران ماکزیمم می‌گردد.

 

 

واردات ادویه جات از چین و دبی با شرکت بازرگانی علی والا

اما راه حلی که برای انجام مراحل واردات ادویه جات از چین و دبی وجود دارد سپردن کارهای واردات به یک شرکت بازرگانی وارداتی واسطه باتجربه است. پیشنهاد ما دراین باره استفاده از خدمات و تجربیات شرکت بازرگانی وانیکس است.

این شرکت با داشتن فورواردرهایی باتجربه و با اطلاع از شرایط و قوانین خرید از چین و دبی می‌تواند در کمترین زمان ممکن و البته با اندک هزینه، ادویه جات خریداری شده توسط شما را از چین و دبی به ایران انتقال دهد. تنها کافی است کارهای واردات خود را به این شرکت بسپارید و بدون رفتن به چین و دبی آنها را در ایران تحویل بگیرید.

حرف آخر

ادویه جات موادی هستند که برای افزودن طعم، رنگ و عطر به غذاها استفاده می‌شوند. ادویه جات ممکن است از دانه‌ها، میوه‌ها، برگ‌ها، گل‌ها، ریشه‌ها و سایر قسمت‌های گیاهان تشکیل شوند. ادویه جات معمولا به صورت خشک یا پودر شده در دسترس هستند.

انواع ادویه جات بسیار زیاد و متنوع هستند و بستگی به منطقه، فرهنگ و سلیقه آشپز دارند. واردات ادویه جات از چین و دبی به‌خاطر تقاضای بالایی که برای خرید آنها وجود دارد بسیار سودآور بوده و به‌همین‌دلیل سعی کردیم در این مقاله نکات آن را به‌طورکامل توضیح دهیم.

سوالات متداول درباره واردات ادویه جات

  • برای واردات ادویه جات از چین و دبی به ایران چه اقداماتی باید انجام داد؟

برای اینکه بتوانید ادویه جات موردنیاز خود را از چین و دبی به ایران وارد کنید لازم است که آنها را خریداری کرده، سپس از گمرک ترخیص کنید و درنهایت به ایران ارسال کنید.

  • مدارک لازم برای ترخیص ادویه جات از گمرک چین و دبی کدام است؟

این مدارک عبارتنداز کارت بازرگانی، بارنامه خرید ادویه جات از چین و دبی و البته کارت بازرگانی خئدتان به‌عنوان بازرگان. تحویل این مدارک و تکمیل فرم ترخیص به‌معنای اقدام برای ترخیص ادویه جات از گمرک خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *