قوانین واردات از چین

قوانین واردات از چین

برای اطلاع از قوانین واردات از چین با شرکت وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵

هر چند واردات از چین بسیار رایج است و می‌توانید به کمک واسطه‌ها یا شرکت های فورواردی متعددی آن را انجام دهید اما قوانین واردات از چین، شرایط خاص خود را دارد و شما برای واردات از کشور چین نیازمند دانش و آگاهی کافی از قوانین واردات از چین، پروسه آن و همچنین اطلاع از شرایط واردات کالا از چین هستید تا متحمل ضرر و پرداخت هزینه های زیاد نشوید. بنابراین در این مقاله از وانیکس قصد داریم تا صفر تا صد موارد مربوط به واردات از چین به خصوص قوانین آن را برای شما بررسی و بیان کنیم. با ما همراه باشید.

 

 

قوانین واردات از چین

اگر قصد واردات کالا از چین به ایران را داشته باشید، قبل از هر چیز باید قوانین آن را بدانید. هر کشوری قوانینی برای واردات و صادرات کالا دارد که آشنایی با این قوانین، انجام واردات را برایتان آسان‌تر می‌کند. در ادامه قوانین مهم واردات از چین را بیان می‌کنیم.

  • یکی مهم‌ترین قوانینی که در کشور چین وجود دارد و به صورت جدی اجرا می‌شود، قانون کپی رایت است. طبق این قانون اگر کالایی که متعلق به یک برند است کپی شود، اجازه خروج از گمرک را ندارد. پس سعی کنید کالاهایی که می‌خرید از برند شناخته شده دیگری، کپی نشده باشند.
  • کالاها در صورتی که اصل باشند و از نمایندگی های معتبر خریداری شده باشند، می‌توانند از چین خارج شوند. همچنین برای واردات کالاهایتان از چین نیاز به اظهارنامه، تائیدیه کمپانی تولیدکننده و بیجک دارید.
  • یکی دیگر از قوانین واردات از چین، تطابق پکینگ لیست و اظهارنامه ارائه شده در گمرک است. وجود هر گونه مغایرت بین این موارد و کالا باعث توقیف کالا در گمرک خواهد شد.
  • تمام کالاهایی که مجهز به باتری هستند تنها از طریق گمرک دریایی می‌توانند از چین خارج شوند. در واقع واردات هوایی از چین برای کالاهای باتری‌دار ممکن نیست.
  • برای واردات از چین به ایران باید تمامی مجوزهای لازم مانند مجوز بهداشت، مجوز سازمان غذا و دارو، استاندارد و… را ارائه کنید تا در ترخیص کالاهایتان مشکلی به وجود نیاید.
  • وسایل مخابراتی، آنتن های مخابراتی، پهپادها و کالاهای شبیه به آن، تنها با مجوزهای مربوطه اجازه خروج از چین را دارند.

مراحل واردات از چین

حالا با آگاهی بر قوانین واردات کالا از چین، لازم است که مراحل انجام این روند را بدانید.

مرحله اول: انتخاب تولیدکننده یا فروشنده

هر کسی که قصد واردات کالاهایی را دارد باید ابتدا تولیدکننده مناسب کالای مورد نظر خود را پیدا کند، تولیدکننده‌ای که کالای باکیفیتی را در اختیار شما قرار دهد، مورد اطمینان باشد و مطابق با زمان قراردادی با شما، اجناس را به دستتان برساند. بنابراین در انتخاب تولیدکننده یا فروشنده خوب که اولین مرحله واردات از چین است، دقت به خرج دهید.

 

 

مرحله دوم: مذاکره با تولیدکننده یا فروشنده

مذاکره با تولیدکننده یا فروشنده

پس از انتخاب تولیدکننده‌ای که قصد خرید کالا از او را دارید باید درمورد تمام جزئیات خریدتان با وی مذاکره کنید تا در رابطه با مواردی مثل کیفیت، قیمت، میزان و سایر ویژگی های کالا با یکدیگر به نتیجه برسید.

مرحله سوم: دریافت نمونه و تست آن

این مرحله در صورتی انجام می‌شود که شما و فروشنده با هم درمورد آن توافق کرده باشید یا اینکه بار اولی باشد که با یکدیگر خرید و فروش می‌کنید و شما به عنوان خریدار قصد دارید تا از کالاها و کیفیتشان اطمینان حاصل کنید. در چنین حالتی، قراردادی نوشته می‌شود و فروشنده چینی مقداری از کالای مورد نظر شما را به عنوان نمونه برایتان ارسال می‌کند تا شما تست کالا از هر نظر را انجام بدهید و در صورت رضایت اقدام به خرید مجدد از آن فروشنده کنید.

مرحله چهارم: ارسال پرفورما به خریدار و بستن قرارداد بین دو طرف

ارسال پرفورما به خریدار و بستن قرارداد بین دو طرف

در این مرحله پرفورما یا پیش فاکتور توسط تولیدکننده برای شما ارسال می‌شود. توجه داشته باشید که پرفورما باید شامل تاریخ صدور و تاریخ اعتبار، نام و آدرس کامل خرید و فروشنده، موضوع و مشخصات کامل کالاها، مبلغ با ذمر نوع ارز، شماره تعرفه گمرکی، هزینه بسته‌بندی و حمل و نقل، مبدا و مقصد نهایی کالا با شرح محل بارگیری و تخلیه بار، وسیله حمل کالا، نحوه پرداخت هرینه و کشور سازنده باشد. سپس قراردادی مطابق با توافق شما و فروشنده نوشته شده و انتقال پول و حواله ارزی مطابق با مفاد قرارداد انجام می‌شود. ارسال حواله ارزی به چین به صورت یورو یا یوان انجام می‌شود و حدودا ۴۸ ساعت زمان می‌برد. ثبت سفارش بازرگانی با دلار صورت نمی‌گیرد.

 

 

مرحله پنجم: ثبت سفارش و اظهار گمرکی

به محض دریافت قبض انبار در سیستم ثبت، کارشناسان بازرگانی نسبت به ثبت سفارش کالای وارداتی و تائید آن اقدام می‌کنند. بعد از آن کد اظهار کالا به گمرک ابلاغ می‌شود. کل این روند ثبت سفارش ۱ الی ۲ روز زمان می‌برد.

درست مانند روند واردات از همه کشورها، در چین نیز کالاها مطابق با نوع و کد تعرفه‌ای که دارند، دسته‌بندی می‌شوند و عوارض و حقوق گمرکی به آنها تعلق می‌گیرد. همچنین برای واردات و ترخیص کالا، مجوزهای مربوطه مانند مجوز بهداشت، مجوز سازمان غذا و دارو، استانداردها و…  باید اخذ شوند. در صورتی که کارهایتان را با در نظر گرفتن قوانین واردات از چین انجام داده باشید، این مرحله معمولا با بالاترین سرعت صورت می‌گیرد تا ترخیص کالاهایتان از گمرک انجام شود و بتوانید ادامه روند واردات از کشور چین را انجام بدهید.
سپس نوبت به مرحله اظهارنامه می‌رسد. نوع کالا،‌ مقدار، علامت تجاری، مدل، ارزش و سایر مشخصات کالا در گمرک مورد بررسی قرار می‌گیرد و توسط کارشناسان گمرکی تائید می‌شود تا ترخیص کالا بعد از تکمیل اظهارنامه وارداتی و ثبت آن در سیستم انجام شود.

مرحله ششم: ترخیص کالا

ترخیص کالا

برای ترخیص کالاها از گمرک، باید مجوزها و گواهی‌های مربوطه، بسته به نوع کالا ارائه و همچنین هزینه های ترخیص کالا پرداخت شوند. در نهایت کالا روی وسیله حمل و نقل، بارگیری می‌شود تا به مقصد مورد نظر از کشور چین برسد و از آنجا از طریق راه های زمینی یا هوایی، واردات کالا از چین به ایران انجام شود.

نکته: بهترین راه برای واردات کالا از چین به ایران، قرارداد با یک شرکت مطمئن فورواردر است، در چنین شرایطی شما نیازی نیست درگیر این مراحل طولانی ترخیص و گمرک کالا شوید؛ تنها لازم است خرید خود را انجام دهید و باقی مراحل را تا زمان رسیدن کالاها به دستتان، به شرکت واسطه بسپارید.

واردات از چین با فورواردر

همان‌طور که گفتیم، واردات از چین توسط یک شرکت واردکننده یا فورواردر آسان‌تر انجام می‌شود. همچنین واردات از چین توسط خود شخص مشکلات زیر را به همراه دارد:
۱. در صورت تخلف فروشنده یا تولیدکننده، نمی‌توانید به راحتی احقاق حق کنید و درگیر مشکلات زیادی می‌شوید.
۲. برای تحویل گرفتن یا بررسی کالاها، حضور ندارید.
۳. هزینه سفر به کشور چین بالاست.
۴. دریافت ویزای چین به آسانی امکان‌پذیر نیست.
۵. به علت عدم آگاهی و شناخت کامل قوانین واردات از چین ممکن است مشکلاتی طی روند واردات کالا برایتان پیش بیاید.
۶. به علت عدم شناخت دقیق بازارها، احتمال کلاه‌برداری وجود دارد.

با توجه به این موارد، پیشنهاد ما همکاری با یک فوروادر مورد اعتماد از چین است. برای اطلاعات بیشتر درمورد فوروادر، انواع و وظایف آن مطلب فورواردر از چین را بخوانید.

لیست واردات از چین

انواعی از کالاهای جزئی تا بزرگ از چین به ایران وارد می‌شوند. اگر قصد ایجاد یک کسب و کار را داشته باشید و هنوز درمورد نوع کالایی که می‌خواهید تصمیم نگرفته باشید، بهتر است که نگاهی به لیست کالاهای وارداتی از چین بیاندازید.

لوازم جانبی، قطعات و لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر، اسباب بازی، تلفن همراه، چمدان های مسافرتی، لوازم آشپزخانه، دوربین دیجیتال، مواد اولیه شیمیایی و معدنی، ساعت، قطعات صنعتی و ماشین آلات، لوازم خانگی، آلات موسیقی، انواع وسایل روشنایی و لامپ، پلاستیک و… از بهترین کالاهای وارداتی از چین هستند.

هزینه واردات از چین

هزینه واردات از چین

هزینه واردات از چین، کاملا به کالای مورد نظر  و نوع حمل و نقل آن بستگی دارد. به طور کلی واردات از چین با سرمایه کم هم ممکن است. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید مطلب حداقل سرمایه برای واردات از چین را بخوانید.

جمع‌بندی:

قوانین واردات از چین، از موارد مهمی است که برای هر نوع واردات از چین باید به آنها آگاه باشید تا بتوانید کالاهای مد نظرتان را به خوبی به ایران برسانید. به جز قوانین واردات از چین، خود پروسه واردات هم شامل مراحل مختلفی است که اطلاع از جزئیات این مراحل برای فرد واردکننده، الزامی است. همچنین برای واردات آسان و مطمئن می‌توانید کالای مورد نظر خود را خریداری کنید و واردات آن کالا و انجام تمام مراحل ارسال آن از چین تا ایران را به شرکت وانیکس بسپارید. وانیکس با ارائه چک تضمین به شما، انتخاب هوشمندانه‌ای برای واردات از چین است.

1 دیدگاه برای “قوانین واردات از چین

  1. marzie hoseini گفته:

    ممنونم از مطلبتون این مراحل واردات که گذاشتید خیلی کمکم کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید:

واردات از چینواردات تجهیزات پزشکی از چینخرید از علی باباخرید از چینواردات از چین علی بابا واردات قطعات خودروواردات لوازم جانبی موبایلواردات لوازم جانبی موبایل از دبیواردات قطعات کامپیوتر