شرایط اخذ مجوز واردات کالا

شرایط اخذ مجوز واردات کالا

برای واردات از چین و دبی بدون گمرک با کمترین هزینه و در کمترین زمان با شرکت وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵

برای اخذ مجوز از این اداره باید مدارک و اسناد لازم را تحویل دهید و در صورت قانونی بودن کالاها و محصولات، مجوز لازم صادر خواهد شد. توجه کنید که نمیتوانید برای کالاهای دست دوم و استفاده شده مجوز بگیرید در صورتی که کارخانه و کارگاه صنعتی اعلام کند به این وسایل نیاز دارد و با وارد کردن برخی از دستگاه‌ها و تجهیزات دست دوم می‌توان باعث رونق اقتصادی شد. در ادامه این مقاله درباره شرایط اخذ مجوز واردات کالا و مراحل آن صحبت خواهیم کرد پس اگر قصد دارید کالاهایی را به کشور وارد کنید این مقاله را با دقت مطالعه کنید تا بتوانید اطلاعات لازم را کسب نمایید.

 

 

شرایط گرفتن مجوز واردات کالا

در این بخش از مقاله درباره شرایط اخذ مجوز واردات کالا صحبت خواهیم کرد. زمانیکه شما میخواهید کالا و محصولات تولید شده توسط کشور خود را در داخل به فروش برسانید و یا آنها را خریداری کنید، قوانین و مقررات بسیار سختی برای آن وجود ندارد کافی است که هزینه آن را پرداخت نمایید و از قانونی بودن کالا و شرکت تولیدی اطمینان حاصل کنید. در صورتی که اگر قصد خریداری کالاهای دیگر کشورها را دارید باید قوانین و مقررات گمرک را  بدانید و هزینه‌های ناشی از آن را پرداخت نمایید. اما الان می‌خواهیم به طور کلی و کامل درباره شرایط اخذ مجوز واردات صحبت کنیم خواندن این بخش قبل از اقدام به هرکاری ضروری می‌باشد. این شرایط عبارت است از ابتدا باید گفت که تمامی کالاها قبل از اینکه وارد کشور شوند باید استاندارد بگیرند.

استاندارد گرفتن کالا توسط کارشناس استاندارد در گمرک انجام می‌شود البته در برخی از موارد مشاهده شده است که باید برروی کالا، آزمایشاتی انجام گیرد و پس از انجام این آزمایشات، مرحله استاندارد گرفتن کالا به اتمام می‌رسد. در نظر داشته باشید که برای انجام این آزمایشات باید هزینه پرداخت کنید که مقدار آن ثابت نیست و به نوع و تعداد آزمایشات بستگی دارد هرچقدر تعداد آزمایشات بیشتر باشد و یا اینکه نوع آن پیچیده‌تر باشد، هزینه‌ای که باید برای آن پرداخت نمایید افزایش پیدا می‌کند. نتیجه این آزمایشات پس از گذشت دو هفته الی دو ماه به دست شما می‌رسد.

"<yoastmark

_یکی از شرایط اخذ مجوز واردات کالا این هست که کالا باید بروشور فارسی داشته باشند پس داشتن بروشور برای تمامی کالاهای خارجی امری ضروری و واجب است.

_همان طور که اشاره کردیم، شما اجازه ورود کالاهای دست دوم را ندارید مگر اینکه کارخانه و شرکت تولیدی و صنعتی، اعلام کند که به برخی از ماشین‌آلات دست دوم برای پیشرفت کشور از نظر اقتصادی نیاز دارد. در این هنگام کمیسیونی برای بررسی این اظهارات و نوع و تعداد ماشین‌آلات برگزار می‌شود و در نهایت پس از بررسی و در نظر گرفن شرایط، اجازه ورود این دستگاه‌ها داده می‌شود.

_اگر قصد وارد کردن کالایی را به کشور دارید باید فرم ۱۱۱, ۱۲۱ را با دقت و حوصله پر کنید. در فرم ۱۱۱ باید تمامی مشخصات هویتی خود را ذکر نمایید. و در فرم ۱۲۱ مشخصات کالا یا کالاهایی را که قصد وارد کردن آن را به کشور دارید، ذکر نمایید. تعداد این فرم‌ها برای تمامی کالاهای وارد شده یکسان نیست و تعداد آن به نوع و تعداد کالاهای وارداتی بستکی دارد هرچقدر تعداد این کالاها بیشتر باشد، باید فرم‌های بیشتری را پر کنید. در ادامه با شرایط اخذ مجوز واردات کالا و موارد مورد نیاز بیشتری آشنا میشوید.

_ در مرحله بعد قسمت اطلاعات تمامی فرم‌های پر شده را مهر میزند و به فرد تحویل داده می‌شود.

_در ادامه باید تمامی مدارک همراه با فرم‌های مهر زده شده به بخش تشخیص هویت فرستاده می‌شوند.

_بعد از ارسال این مدارک به بخش تشخیص هویت، باید تمامی مدارک و اسناد مورد بررسی قرار گیرند. ابتدا مشخصات هویتی و فردی شخص مورد بررسی قرار می‌گیرد و در نهایت باید مدارک و فرم‌ها را بررسی کرد. در صورت تایید، به تمامی کالاها شماره ثبت و یا کد داده می‌شود.

مراحل واردات کالا

بعد از خواندن شرایط اخذ مجوز واردات کالا، نوبت به مراحل واردات کالا می‌رسد. واضح است که وارد کردن هر کالایی چه داخلی و چه خارجی، پروسه و مراحل خاص خود را دارد که باید مو به مو و دقیق آنرا انجام دهید تا از لحاظ قانونی با مشکل مواجه نشوید. مراحل واردات کالا:

در اولین مرحله باید کالا وارداتی را انتخاب نمایید و اطلاعات لازم را درباره آن کسب کنید. شما باید درباره کارخانه و شرکت تولیدی کالا انتخابی خود مطالعات لازم را به اتمام برسانید تا در نهایت با ویژگی‌های کالا آشنا شوید. در مرحله بعد بایستی مواردی همچون قیمت کالا و زمانی که به دست شما می‌رسد را مورد بررسی قرار دهید.

چناچه برای اولین بار است که از کارخانه موردنظر کالا یا کالاهایی را خریداری می‌کنید باید حتما نمونه کار آن کارخانه را مشاهده کنید و نقاط قوت و خصوصیات محصولات را بررسی کنید.

مراحل واردات کالا

 

 

 

_پس انتخاب کالا و انجام مراحل بالا، نوبت به انتخاب نوع کالا، نوع بسته بندی و تعداد کالا انتخابی شما می‌رسد.

_برای اینکه بتوانید پروفرما یا همان پیش فاکتور سندی صادر شده توسط فروشنده را دریافت کنید به کارشناس نیاز دارید.

_در نظر داشته باشید که برای خارج کردن کالا و ورود آن به کشور اطلاعات کافی داشته باشید درنتیجه با مطالعه در این زمینه می‌توانید سطح اطلاعات خود را بالا ببرید.

_قیمت کالا را در زمانی که به دست شما می‌رسد مورد بررسی قرار دهید هدف از انجام این کار این است که روند صعودی یا نزولی قیمت کالا در زمان خرید و زمانی که به دست شما خواهد رسید را بررسی کنید.

_درباره نحوه پرداخت هزینه کالا با فروشنده محصول صبحت کنید و از او بپرسید که هزینه را باید از چه راهی و چگونه پرداخت کرد.

_توجه داشته باشید که کالا وارداتی شما باید از لحاظ هزینه برآورد شود. هدف از انجام این کار تامین کردن بودجه خرید و وارد کردن کالا است.

_برای‌ تحویل کالا تاریخ مناسب و درستی را تعیین کنید.

_لازم است که درباره بیمه کالا و همچنین کالا از چه طریقی به دست شما می‌رسد اطلاعات لازم را کسب نمایید درنتیجه حتما درباره موضوعات ذکر شده صبحت کنید.

_واضح است که برای وارد کردن کالا و شرایط اخذ مجوز واردات کالا مراحل قانونی آن را بگذرانید. نوع مجوز به نوع کالا و سازمان مربوطه بستگی دارد درنتیجه برای تمامی کالاها نمی‌توانید یک مجوز یکسان بگیرید. بسته به نوع کالا باید به سازمان مشخص مراجعه نمایید.

_تمامی مدارک و اسناد لازم را به صورت کامل از فروشنده محصول تحویل بگیرید تا دچار مشکل و اختلاف نشوید.

_در مرحله بعدی باید پیش فاکتور را به فردی که کالا شما را ترخیص می‌کند تحویل دهید.

_کالا باید در وزرات بازرگانی ثبت شود و پس از ثبت کالا باید مبلغ و هزینه را به فروشنده پرداخت نمایید. چراکه قوانین و مقررات در حال تغییر و تحول هستند و ثابت نیستند. پس به شما توصیه می‌کنیم که قبل از پرداخت هزینه حتما کالا را ثبت نمایید.

_باید استاندارد و کد کالا را دریافت نمایید.

_تمامی اسناد و مدارک کالا وارداتی باید کامل و بدون نقص باشد.

_در مرحله بعد باید کالا را از گمرک خارج کنید و در نهایت مالیات کالا را بپردازید.

توضیحاتی درباره واردات کالا

 واردات کالا یعنی خرید کالا یا کالاهایی از دیگر کشورها و وارد کردن آن به کشور مورد نظر است. درکل واردات به دو دسته موقت و قطعی تقسیم بندی می‌شود.

توضیحاتی درباره واردات کالا

_واردات قطعی کالا: به وارداتی که کالا توسط فردی خریداری می‌شود. و سپس در مرحله گمرک تمامی هزینه‌های آن پرداخت می‌شود و در نهایت وارد کشور خواهد شد، واردات قطعی کالا گفته می‌شود.

انواع کالاهای وارداتی

کالاهای وارداتی به کشور به سه دسته کلی تقسیم بندی می‌شوند. که عبارتند از:

_برخی از این کالاها هیچ مشکل قانونی ندارند و شما می‌توانید به راحتی آنها را به کشور وارد کنید.

انواع کالاهای وارداتی

_در دسته دوم کالاهایی وجود دارند که باید برای ورود آنها مجوز صادر شود. درنتیجه برای وارد کردن این کالاها باید به قوانین، شرایط و زمان توجه کنید.

_در دسته سوم کالاهایی قرار دارند که ورود آنها به کشور ممنوع است. با توجه به قوانین کشور، ورود برخی از کالاها به کشور ممنوع است و ممکن است برخی از آنها از نظر شرعی مشکل داشته باشند.

سخن پایانی

در این مقاله سعی شد درباره شرایط اخذ مجوز واردات کالا توضیحات مفیدی ارائه شود. اگر قصد خرید کالا از دیگر کشورها را دارید، ابتدا قوانین و مقررات کشور خود را در نظر بگیرید. همینطور کالا را از نظر قانونی و شرعی بودن بررسی کنید سپس مراحل بالا را به ترتیب انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید:

واردات از چینواردات تجهیزات پزشکی از چینخرید از علی باباخرید از چینواردات از چین علی بابا واردات قطعات خودروواردات لوازم جانبی موبایلواردات لوازم جانبی موبایل از دبیواردات قطعات کامپیوتر