تحلیلگر بازارهای مالی چگونه شغلی است

او در شرکت‌های بیمه، بنگاه‌های اوراق بهادار، صندوق بازنشستگی و مشاغلی از این قبیل می‌تواند مشغول به فعالیت شود، به طور کلی به دو دسته تحلیلگران فروش و تحلیلگران خرید تقسیم می‌شوند. تحلیلگر مالی خرید وظیفه دارد از طریق استراتژی‌های سرمایه‌گذاری سازمان‌ها را توسعه دهد و تحلیلگر مالی فروش وظیفه دارد به مشاوران فروش خدمات مالی برای اوراق قرضه، فروش سهام و.. مشاوره دهد. در این مقاله از شرکت واردات و صادرات وانیکس قصد داریم اطلاعات مفید و مختصری در مورد تحلیلگر بازارهای مالی و انواع وظایف او ارائه دهیم.

 

 

تحلیلگر بازارهای مالی چگونه شغلی است

تحلیلگر بازارهای مالی وظایفی دارد که عبارتند از:

  • ارزیابی داده‌های مالی
  • شناسایی روند تجاری و اقتصادی
  • تجزیه و تدوین گزارش‌های مالی
  • یافتن اختلافاتی که به توجه مدیریت ارشد نیاز دارد.
  • دیدار کردن با مدیران ارشد
  • تهیه کردن گزارش‌های مالی که دارای نتیجه‌گیری مورد اعتماد باشد.
  • تهیه گزارش‌های حسابرسی

تحلیلگر بازارهای مالی چگونه شغلی است

نیازمندی های کار تحلیلگر مالی

برای اینکه بتوانید در این زمینه فعالیت کنید باید دارای یکسری صلاحیت و دانش باشید که عبارتند از:

تحصیلات مورد نیاز برای تحلیلگر مالی

تحلیلگر مالی باید حداقل دارای مدرک کارشناسی باشد. البته بهتر است بدانید که بسیاری از استخدام‌کنندگان افرادی که دارای مدرک کارشناسی ارشد و یا بالاتر از آن هستند را برای این سمت انتخاب می‌کنند. مدارک کارشناسی که مناسب این حرفه است شامل امور مالی، بازرگانی و تجارت و رشته‌های نزدیک و مرتبط با آن است.مدرک رشته‌های مالی تحلیل و مهارت خوبی را به دانشجویان ارائه می‌دهد و درس‌هایی که در این رشته می‌گذرانند شامل سرمایه‌گذاری، حسابداری، بازار‌های مالی، آمار و حقوق، تجارت بین‌الملل، مالی مدیریتی و اخلاق تجارت است. تحلیلگرانی که قصد دارند مدرک کارشناسی ارشد را دریافت کنند باید در رشته‌هایی که گرایش مالی دارند و رشته‌های مدیریت بازرگانی ادامه تحصیل دهند.

 

 

آموزش های لازم برای تحلیلگر مالی

عموما تحلیلگر بازارهای مالی مقام سطح بالایی محسوب می‌شود و حداقل نیاز به ۱۰ سال سابقه و تجربه کاری در این زمینه‌ی خاص دارد. بخش عمده‌ای از آموزش تحلیلگر مالی در هنگام کار در موقعیت شغلی آسان‌تر است. تحلیلگران مشتاق معمولا با مهارت در زمینه خاصی، سرمایه‌گذاری را شروع می‌کنند. تحلیلگران مالی پس از کسب تجربه به مدیر سبد سهام برای شرکت یا برای سرمایه‌گذاران فردی به مدیر سرمایه تبدیل می‌شوند. برای دانشجویانی که در مقطع کارشناسی رشته‌های مالی تحصیل می‌کنند، کارآموزی تجربه بسیار خوبی برای آموزش‌های تئوری در این زمینه است.

نیازمندی های کار تحلیلگر مالی

مهارت های مورد نیاز برای تحلیلگر بازارهای مالی

برای اینکه بتوانید در نقش یک تحلیلگر مالی به موفقیت برسید باید مهارت‌های بسیاری را در این زمینه کسب کنید. این مهارت‌ها عبارتند از:

  • مهارت‌های تحلیلی: به تجزیه و تحلیل اطلاعات برای حل کردن مسئله، شناسایی کردن راه‌ حل و توانایی جمع‌آوری مهارت‌های تحلیلی گفته می‌شود. هر تحلیلگر باید مهارت آن را داشته باشد که بتواند اطلاعات زیادی را برای شناسایی کردن سرمایه‌گذاری تحلیل کند.
  • مهارت‌های ارتباطی: مهارت‌های ارتباطی کلامی و کتبی جزو مهارت‌های ارتباطی هستند. تحلیلگر باید توانایی آن را داشته باشد که توصیه‌های مالی را به زبان ساده و قابل درک توضیح دهد.
  • مهارت‌های فنی: برای فعالیت در این شغل باید دارای مهارت‌های رایانه محور و ریاضی باشید. یک تحلیلگر باید در نرم‌افزا‌هایی مانند پیش‌ بینی، تشخیص روند، ایجاد سبد سهام مهارت لازم را داشته باشد. بهتر است بدانید تحلیلگر مالی باید مهارت ریاضی بسیار قوی داشته باشد تا بتوانند به آسانی اوراق بهادار و ارزش آن را بررسی کنند.
  • توجه به جزئیات: تحلیلگر مالی باید همواره در هنگام بررسی سرمایه‌گذاری‌ها به جزئیات نیز توجه لازم و کافی داشته باشد. مسئله‌های کوچک و جزئی تاثیرات قابل‌ توجهی خواهند داشت.
  • مهارت‌های تصمیم گیری: یک تحلیلگر آن هم در حوزه بازارهای مالی باید از توانایی‌های خود مطمئن و توانایی تصمیم‌گیری قوی داشته باشد.

 

 

محیط کاری تحلیلگر بازارهای مالی

معمولا آن‌ها به صورت تمام وقت در دفترهای اداری با شرایطی که در زیر بیان می‌کنیم کار می‌کنند:

  • نشستن برای مدت طولانی در یک میز
  • استفاده از دستگاه‌های فکس، سایر تجهیزات اداری و رایانه
  • سفر‌های همیشگی و گاه و بی‌گاه برای دیدار با مشتری و شرکت‌های مختلف

بیشتر تحلیلگرهای مالی در شرکت‌های سرمایه گذاری فعالیت میکند.

چگونه تحلیلگر مالی شویم؟

برای اینکه وارد این حرفه شوید، می‌توانید مطابق گام‌های زیر پیش بروید:

  • ادامه تحصیلات: از یک تحلیلگر مالی انتظار می‌رود حداقل دارای مدرک کارشناسی در یکی از رشته‌های مرتبط با حوزه مالی و اقتصادی باشد. می‌توانید موقعیت‌های شغلی منطقه زندگی خود را مشاهده و در مورد تحصیلات مورد نیاز آن اطلاعاتی را کسب کنید. شما نیز می‌توانید با شرکت در دوره‌های مدیریت ارشد کسب‌ و‌ کار یک مزیت رقابتی به دست آورید و از آن استفاده کنید.
  • کسب تجربه: شغل تحلیلگر مالی در بیشتر موارد نیازمند به ده سال سابقه یا بیشتر از آن است. بنابراین شما باید برای شروع یک شغل اولیه و مقدماتی برای کسب تجربه هر چه بیشتر در شرکت‌های سرمایه‌گذاری بیابید. شما می‌توانید با دریافت مدارک معتبر غیر دانشگاهی شانس خود را برای تحلیلگر شدن افزایش دهید.
  • به روزرسانی رزومه: رزومه خود را با بالاترین سطح سابقه کاری، گواهینامه و تحصیلات آپدیت کنید. حتما به مهارت‌هایی که از قبل در شغل‌های قبلی کسب‌ کرده‌اید، اشاره کنید. در همه قسمت‌های رزومه خود از کلمه کلیدی استفاده کنید. تمام مهارت‌ها، مدارک و توانایی‌های خود را به اختصار نام ببرید.
  • اقدام به درخواست شغل: آگهی‌های منطقه خود را جستجو کنید و سپس بر اساس تحصیلات و تجربه خود آن آگهی‌هایی که به بهترین نحو برای آن‌ها واجد شرایط هستید را برگزینید. به این صورت مسلما هم در کار خود موفق‌تر هستند و هم تجربه مرتبط و کاربردی‌تری کسب خواهید نمود.

چگونه تحلیلگر مالی شویم؟

شغل تحلیلگر مالی برای چه افرادی مناسب است؟

تحلیلگران مالی افراد علاقه‌مند به تحقیق و بسیار کنجکاوی هستند. این افراد می‌توانند به آسانی بر تصمیم های مالی دیگران تاثیر بگذارند و آنها را در زمینه‌های مختلف متقاعد کنند.

 

 

تیپ‌های شخصیتی

  1. شهودی، درونگرا، ادراکی، منطقی: این افراد قادر هستند که سیستم‌های پیچیده را ساده کنند و افراد بسیار دقیق و کنجکاوی هستند. این گروه تمایل دارند مستقل کار کنند.
  2. شهودی، منطقی، درونگرا، قضاوتی: این گروه از افراد دارای ذهنی استراتژیک هستند و در برنامه‌ ریزی بسیار توانمند می‌باشند. این افراد همیشه در پی راهکار‌های جدید هستند و برای شرایط اطراف خود همواره در تلاشند.
  3. شهودی، منطقی، برونگرا، قضاوتی:این گروه نیز بسیار با اراده هستند، برای حل مشکل راهی پیدا می‌کنند یا راه جدیدی برای حل مشکل خلق می‌کنند. این گروه ترسی از چالش آن ندارند.
  4. شهودی،منطقی، ادراکی، برونگرا: این افراد قوه تصور بسیار قوی دارند. در واقع برای این افراد کار بدون چالش هیچ معنایی ندارد. این افراد دارای پشتکار بسیار قوی و پر انرژی هستند. آنان ذاتا توانایی تحلیلی چشمگیری را برخوردارند.

مسیر شغلی تحلیلگر بازارهای مالی

همانطور که گفتیم اولین قدم تحصیلات مرتبط با این شغل است. فرقی نمی‌کند دارای تحصیلات دانشگاهی باشید یا آکادمی، البته توجه داشته باشید که بیشتر نهادها به دنبال متخصصین با مدرک کارشناسی هستند. پس بهتر است همواره مسیر دانشگاهی را انتخاب کنید. برای اینکه بتوانید در این حوزه کار کنید باید یکی از رشته‌های حسابداری، اقتصاد، مدیریت بازرگانی یا مدیریت مالی را برگزینید.

مسیر شغلی تحلیلگر بازارهای مالی

البته بهتر است بدانید که نباید به تحصیلات دانشگاه بسنده کنید، بلکه حتما باید بعد از فارغ التحصیلی در دوره‌های تحلیلگر مالی نیز شرکت کنید. برای اینکه بتوانید در این حرفه فعالیت خود را ادامه دهید، باید همواره اطلاعات خود را به روز نگه دارید. این رشته مدام با وضعیت اقتصادی جوامع در حال تغییر است. شما نیز می‌توانید با دریافت مدرک تحلیل گری بین‌المللی شانس خود را برای یافتن فرصت‌های شغلی در خارج از کشور و استخدام در این زمینه افزایش دهید.

آینده شغلی و بازار کار تحلیلگر بازارهای مالی

هنگامی که بازارهای اقتصادی در طول زمان تغییر کند، تقاضا و پتانسیل رشد از حد متوسط برای نیروهای متخصص تحلیلگر مالی بیشتر خواهد بود. این به آن معنا است که دانشجویانی که در این رشته و رشته‌های مرتبط تحصیل می‌کنند، از درآمد بسیار خوبی برخوردار می‌شوند.

امروزه تعداد زیادی از بازارهای مالی در سراسر جهان به وجود آمدند، این موضوع سبب می‌شود تا کسب و کارها با چالش‌های جدیدی مواجه شوند، برای روبرو شدن درست با این چالش‌ها نیازمند دانش به روز و نیروی متخصص در این زمینه هستید.

شرایط استخدام تحلیلگر مالی

شرایط استخدام به درخواستی که قرار است ارسال شود، بستگی دارد. مجموعه‌های دولتی و خصوصی همواره به دنبال فردی با مهارت دانش و تجربه کافی هستند. البته توجه داشته باشید که بیشتر سازمان‌های دولتی فقط در صورت نداشتن نیروی کافی جذب نیرو می‌کنند. برای اینکه بتوانید در این سازمان‌ها استخدام شوید باید فیلتر‌ها و آزمون‌های آنان را با موفقیت پشت سر بگذارید.

چه مجموعه هایی به دنبال استخدام تحلیلگر مالی هستند

تحلیلگر مالی می‌تواند به صورت آزاد کار برای چند مجموعه به صورت همزمان کار کند. علاوه بر این تحلیلگر مالی میتواند خودش در بازارهای مالی فعالیت کند و از طریق خرید و فروش سهام به سود برسد.

همانطور که می‌دانید داغ بودن  بازارهای ارز دیجیتال  پرطرفدار بودن آن سبب شده کسب و کارهای بسیاری به گونه‌ای وارد این وادی شوند و همواره این کسب و کارها به دنبال استخدام تریدر حرفه‌ای و تحلیل‌گر هستند. همچنین توجه داشته باشید که بورس ایران نیز می‌تواند یکی از فرصت‌های شغلی بسیار مناسب برای شما باشد.

 

 

کسب و کار‌ها همواره به دنبال کسب سود از فرصت‌های موجود در بازارهای مالی هستند، از این رو تقاضا برای استخدام تحلیلگر مالی افزایش یافته است. بانک نیز یکی دیگر از مکان‌هایی است که تحلیلگر مالی می‌تواند در آنجا مشغول فعالیت شود.

حقوق و درآمد تحلیلگر مالی

مثل همیشه درآمد و حقوق شما به موارد زیادی بستگی دارد. تحصیلات، میزان تجربه، مجموعه و سازمانی که در آن مشغول به فعالیت هستند. برای مثال حقوق کارشناس سرمایه گذاری که سمت بالایی در مجموعه مشغول فعالیت است، از تحلیلگران مبتدی بسیار بیشتر است.

حقوق و درآمد تحلیلگر مالی

به طور کلی تحلیلگر مالی در کشور کانادا جزو شغل‌هایی با درآمدهای بالا محسوب می شود، چرا که تحلیلگر مالی نقش بسیار مهمی را در یک سازمان ایفا می کند. در واقع تحلیلگر مالی چندین برابر از حقوقی که دریافت می کند را برای مجموعه خود سود می آورد.

نحوه تنظیم رزومه تحلیلگر کسب و کار

برای اینکه بتوانید یک رزومه عالی برای خود تنظیم کنید، نکات ضروری زیر را باید در اولویت خود قرار دهید:

  • تحصیلات 
  • مشخصات 
  • دستاورد 
  • تجربه کاری
  • دوره و مدارک 
  • اطلاعات تماس 

توجه داشته باشید که در مصاحبه حضوری نیز وضعیت شرایط شما بررسی خواهد شد. علاوه بر این شما برای صحت داشتن رزومه در جلسه مصاحبه حضوری نیز حاضر می‌شوید. شما می‌توانید برای ساخت رزومه، از برنامه نرم افزاری رزومه ساز آنلاین نیز استفاده کنید. فراموش نکنید که یک رزومه خوب و مناسب نقش بسیار مهمی در استخدام فرد ایفا می کند.

سخن آخر

برای اینکه بتوانید شغل مناسب خود را انتخاب کنید و در آن شغل پیشرفت کاری داشته باشید، باید اطلاعات و شناخت دقیق از خود و شغل مورد نظر به دست آورید. در این مقاله تلاش کردیم تمام اطلاعاتی که برای آشنایی با شغل تحلیلگر مالی نیاز بود را به صورت خلاصه بیان کنیم.

 

 

شرکت واردات و صادرات وانیکس افراد زبده و با تجربه‌ای را در زمینه تحلیل مالی در بازارهای مختلف سرمایه‌گذاری چه در زمینه بورس و چه در زمینه اوراق بهادار و یا سایر سرمایه‌گذاری‌ها دارا می‌باشد. این کارشناسان کمک شایانی به بهره‌برداری هر چه بیشتر از سرمایه‌گذاری و تحصیل سود قابل توجه خواهد کرد. در صورتی که نیاز به اطلاعات کاربردی در زمینه سرمایه‌گذاری برای تجارت خود را داشتید، می‌توانید جهت بهتر نتیجه گرفتن در این زمینه از شرکت وانیکس مشاوره و کمک بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *