بهترین کالای وارداتی ایران

ایران جزو کشورهایی است که برخی از کالاهای مورد نیاز خود را از دیگر کشورها وارد می‌کند. چین، دبی و هند، کشورهایی هستند که عموماً بخش زیادی از کالاهای مصرفی؛ چون لباس، وسایل الکترونیکی، برنج و موارد دیگر از این کشورها وارد ایران می‌شود. بازرگانان ایرانی برای اینکه بتوانند سود خوبی را از این تجارت به دست بیاورند، لازم است تا بهترین کالای وارداتی ایران را بشناسند. در این مطلب به این موضوع مهم پرداخته خواهد شد.

 

 

بهترین کالای وارداتی ایران چیست؟

یکی از مراحل مهمی که بازرگانان باید پشت سر بگذارند، انتخاب نوع کالایی است که می‌خواهند آن را به کشور وارد کنند. با توجه به این که کالاهای زیادی برای واردات وجود دارد، اما سودآوری آنها دارای اهمیت بسیار زیادی است. در واقع واردکننده باید درمورد بازار کالا، میزان تقاضا، شرایط و قوانین و مقررات آن، اطلاعات لازم را داشته باشد.

بهترین کالای وارداتی ایران چیست؟

علاوه بر این موارد، واردکننده باید بداند که کالاهای کدام کشور بهتر و قیمت مناسب‌تری دارند. در این بخش لیستی از برخی بهترین کالای وارداتی ایران بیان شده است. البته لازم به ذکر است که واردکنندگان باید قبل از اقدام به واردات از افراد خبره و شرکت‌های بازرگانی که در این راه تجربه زیادی دارند مشورت بگیرند.

 

 

واردات لوازم آرایشی

لوازم‌آرایش در اکثر کشورهای دنیا طرفداران زیادی دارد. همین موضوع نیز باعث شده تا به‌عنوان یک کالای سودآور برای واردات شناخته شود. آنچه که درمورد واردات لوازم آرایشی وجود دارد، اطلاعاتی است که واردکنندگان باید درمورد آن داشته باشد. تنوع لوازم آرایشی بسیار بیشتر شده و یک واردکننده لازم است تا درمورد آنها بداند. محصولات آرایشی دارای دسته‌بندی کلی هستند که شامل محصولات آرایشی و بهداشتی، محصولات مراقبت از پوست، اکستنشن مو و کلاه‌گیس، لاک ناخن، کیف‌های آرایشی و بهداشتی و لوازم‌آرایش و لوازم جانبی آن است. در واقع نوع محصول انتخابی برای واردات بر سود تجارت اهمیت بالایی دارد. نکته مهمی که درمورد واردات لوازم آرایشی وجود دارد، قوانینی است که برای آنها وضع شده است. در واقع واردکنندگان مسئولیت واردات کالاها را بر عهده داشته و در صورت آسیب به مصرف‌کننده باید پاسخگو باشند. همین موضوع اهمیت قوانین بهداشتی و سلامت این کالاها سختگیرانه‌تر کرده است. تاجران باید لوازم آرایشی را به کشور وارد کنند که از نظر معیارهای بهداشتی مجوزهای لازم را داشته باشد.

واردات مواد اولیه کارخانه‌های تولیدی

شرکت‌های تولیدی بسیاری در ایران وجود دارند که برای شروع کار نیازمند استفاده از مواد اولیه شیمیایی مختلف هستند. واردکنندگان می‌توانند با کمی تحقیق در شرکت‌های تولیدی مختلف مواد اولیه و ابزارهای لازم آنها را شناخته و نیازهای آنها را بررسی کنند. واردات این نوع کالاها از کشورهایی مانند چین می‌تواند سود خوبی برای تاجران داشته باشد. در واقع با توجه به اینکه در چین تولیدکنندگان زیادی وجود دارد، امکان یافتن محصولات با قیمت مناسب و کیفیت‌های متفاوت وجود دارد. اما نکته مهم در این خصوص، داشتن اطلاعات درمورد کالاهاست. برای واردات مواد اولیه کارخانه‌ها به مجوزهایی نیاز است. از این رو واردکنندگان می‌توانند با کسب مجوز‌های لازم اقدام به خرید از کشور‌های مختلفی مثل چین نموده و پس از تحویل گرفتن کالا نیز آن‌ها را به کارخانه‌های مختلف  به فروش رسانند. علاوه بر چین، دبی نیز می‌تواند به‌عنوان یک مقصد تجاری برای بهترین کالای وارداتی ایران باشد. با وجود تحریم‌ها، ایرانیان نمی‌توانند به برخی از مواد اولیه لازم و ضروری در کارخانه‌ها که ساخت کشورهای اروپایی یا آمریکایی است، دسترسی داشته باشند. وجود نمایندگانی از این کشورها در دبی، باعث شده تا تاجران ایرانی به برخی از این کالاها دسترسی داشته باشند.

 

 

واردات مواد غذایی

از نظر جغرافیایی هر یک از کشورها دارای شرایطی هستند که باعث به وجود آمدن برخی از محصولات غذایی در آن شده است. به عنوان مثال در کشور پاکستان به دلیل وجود زمین‌های حاصلخیز، کشت برنج به مقادیر زیادی انجام شده و همین موضوع این کشور را به بزرگ‌ترین تولیدکننده برنج در دنیا تبدیل کرده است. همچنین در کشور ما نیز، محصولات کشاورزی زیادی از جمله چایی، برنج، پسته، لیمو، خرما و بسیاری از محصولات کشاورزی دیگر، تولید می‌شود.

پیش از این اشاره کردیم که کشورها به دلیل تقاضای بالا و کمبود برخی محصولات باید آن را از دیگر کشورها تأمین نمایند. واردات مواد غذایی در ایران نیز انجام شده و از جمله این مواد می‌توان به ذرت دامی، برنج، لوبیای سویا، جو، گوشت گاو و بسیاری دیگر از مواد غذایی برشمرد. واردکنندگان ایرانی با اخذ مجوزهای لازم می‌توانند این کالاها را به کشور وارد نموده و سود خوبی به دست بیاورند.

واردات عینک‌های آفتابی و اکسسوری

عینک آفتابی و اکسسوری، از بهترین کالای وارداتی ایران هستند. اکسسوری‌ها جزو محصولاتی هستند که به‌عنوان لوازم جانبی به جز لباس شناخته می‌شوند. اکسسوری‌ها باعث زیبا شدن استایل خواهند شد. البته اکسسوری‌ها تنها به لوازمی که در کنار لباس استفاده می‌شوند، اطلاق نداشته و شامل وسایل تزئیناتی در منازل، خودروها و موارد دیگر نیز می‌شود که واردکنندگان لازم است درمورد همه آنها و نوع کاربردشان اطلاع داشته باشند. همچنین انواع عینک آفتابی و طبی برای واردات وجود دارد.

در واقع با پیشرفت مد، بسیاری از اکسسوری‌ها جای خود را در بازار کرده‌اند. این نوع محصولات در بین جوانان تقاضای بیشتری دارد. همچنین واردات مواردی مانند عینک آفتابی و اکسسوری به سرمایه زیادی نیاز ندارد. در واقع قیمت این نوع محصولات پایین بوده و در عوض سودآوری خوبی به همراه دارند. آنچه که برای واردات این نوع کالاها اهمیت دارد، انتخاب تأمین‌کنندگانی است که محصولات با کیفیت خود را با قیمت مناسب عرضه کنند.

واردات گوشی‌های موبایل

از پرفروش‌ترین موارد در لیست کالاهای وارداتی، تلفن‌های همراه هستند. به دلیل تولید مدل‌های جدید با کیفیت بهتر که سالانه اتفاق می‌افتد، همیشه مشتریانی برای آنها وجود داشته و همین موضوع باعث رونق بازار آن شده است. انواع گوشی‌ها با امکانات مختلف برای واردات وجود دارد. سرمایه لازم برای واردات گوشی همراه نسبت به واردات مواردی چون لباس، لوازم‌آرایش، مواد غذایی عینک و موارد دیگر، نیاز به سرمایه بیشتری دارد. امروزه چین به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان بزرگ گوشی‌های موبایل شناخته می‌شود.

علاوه بر گوشی‌های همراه می‌توان قطعات و لوازم جانبی آنها را با سرمایه کمتر به کشور وارد کرد. لوازم جانبی گوشی همراه با توجه به قیمت کم و تقاضای بالا می‌توانند سودآور بوده و همین باعث می‌شود تا در رده بهترین کالای وارداتی ایران جای بگیرند. گلس، نگهدارنده گوشی، کاور، هندزفری و بسیاری از قطعات دیگر، از جمله لوازم جانبی گوشی‌های همراه هستند.

واردات قطعات الکترونیکی

قطعات الکترونیکی از جمله بهترین کالا برای واردات به ایران است. در بسیاری از موارد می‌توان وسایل خراب شده در ایران را با جایگزین کردن یک قطعه داخلی سالم به جای قطعه از کار افتاده، تعمیر کرد و دستگاه را مجددا به کار انداخت. این موضوع در حالی است که به دلیل موجود نبودن برخی از این قطعات در ایران، افراد مجبور به دور انداختن وسیله الکتریکی خود و خرید یک کالای جدید می‌شوند که هزینه بالایی در بر دارد.

 

 

واردات قطعات الکترونیکی اگر به‌وسیله شرکت‌های بازرگانی و بدون واسطه انجام شوند، با حذف هزینه‌های واسطه، می‌تواند سود خوبی را به همراه داشته باشد. در کشورهایی مانند چین، ساخت این قطعات انجام می‌شود و با توجه به تولید انبوه بسیاری از کارخانه‌های چینی، می‌توان این قطعات را در حجم بالا به کشور وارد کرد. همچنین بسیاری از کارخانه‌ها امکان سفارشی‌سازی داشته و واردکنندگان می‌تواند طی توافق با تولیدکنندگان، کالای مد نظر را تأمین کنند.

چه محصولاتی مجوز ورود می‌گیرند؟

واردات کالاهای بدون مجوز و غیراستاندارد می‌تواند سبب ضرر و زیان اقتصادی شود. محصولاتی که در هر صورت واردات آنها ممنوع است شامل کالاهایی می‌شود که خلاف موازین شرعی و قانونی کشور است. از جمله این محصولات شامل مشروبات الکلی، فیلم‌های مستهجن، مواد مخدر و بسیاری دیگر از موارد است. در واقع برای واردات برخی کالاها نیاز به اخذ مجوز است. البته نوع دیگری از کالاهای وارداتی وجود دارند که واردات آنها نیاز به مجوز ندارند.

چه محصولاتی مجوز ورود می‌گیرند؟

لیست کالاهای وارداتی بدون نیاز به مجوز، کالاهای ممنوع و همچنین کالاهای مشروط را می‌توان از طریق سازمان‌های مربوطه دریافت کرد. واردکنندگان باید دقت داشته باشند که عدم توجه به واردات کالاهایی که ممنوعیت یا شرایط خاصی دارند، می‌توانند برای آنها دردسرساز شده و مجوز واردات را اخذ نکنند. این باعث از دست رفتن سرمایه و در نتیجه ضرر و زیان به واردکننده می‌شود.

از چه کشورهای واردات صورت می‌گیرد؟

ایران با بسیاری از کشورها رابطه تجاری خوبی دارد و حجم زیادی از کالاهای وارداتی خود را از این کشورها وارد می‌کند. چین، امارات، هند و پاکستان از جمله مهم‌ترین کشورهایی هستند که ایران واردات خود را از آنها انجام می‌دهد. ارزیابی‌ها در مورد محصولات وارداتی به کشور، نشان می‌دهد که واردات محصولات واسطه‌ای حجم زیادی از صادرات را به خود اختصاص می‌دهند.

پس از کالاهای واسطه‌ای، کالاهای مصرفی هستند و بعد کالاهای سرمایه‌ای در آخرین درجه محصولات وارداتی هستند. برای فعالیت در بخش واردات و موفقیت در این راه، باید افزون بر شناخت محصولات وارداتی پر سود، شرایط اقتصادی و اجتماعی نیز باید آزموده شود و تطبیق داده شود تا بتوان به نتیجه مورد نظر رسید.

بررسی شرایط اقتصادی و اجتماعی، شناخت نیازهای اقتصادی جامعه و تقاضا برای کالاهای وارداتی می‌تواند درمورد کالاهای مهم برای واردات به ایران، اطلاعات خوبی به تاجران ارائه کند. کشورهایی که محصولات مناسب و با نرخ به‌صرفه عرضه می‌کنند، می‌توانند به فعالان حوزه بازرگانی برای سودآوری بیشتر کمک کند.

از چه کشورهای واردات صورت می‌گیرد؟

چگونه یک محصول را وارد کشور کنیم؟

یکی از شروط لازم برای واردات، اخذ کارت بازرگانی است. در واقع برای یک تاجر تازه‌کار نیاز است که ابتدا اقدام به دریافت کارت بازرگانی نماید، در غیر این صورت نمی‌تواند به تجارت بپردازد. صدور این کارت از طرف سازمان صمت و اتاق بازرگانی ایران صورت می‌گیرد. پس از اخذ باید واردکننده حوزه فعالیت خود را مشخص نماید. به عبارتی مشخص کند که قرار است چه محصولی و از چه کشوری را به ایران وارد کند. بررسی قوانین واردات، نوع کالا، انتخاب تأمین‌کننده، خرید کالا، حمل‌ونقل و اطلاعات لازم درمورد گمرک و ترخیص آنها از جمله مواردی است که باید برای واردات بررسی شود.

 

 

بهترین کالای وارداتی ایران با شرکت وانیکس

کشورها برای تأمین اقلام مورد نیاز خود و سودآوری بیشتر وارد روابط تجاری شده و اقدام به واردات می‌کنند. کالاهای زیادی به‌عنوان بهترین کالای وارداتی ایران وجود دارند. واردکنندگان با شناخت مراحل، قوانین و مقررات مربوط به واردات می‌توانند سود خوبی از این تجارت به دست بیاورند. گوشی موبایل، لوازم الکترونیکی، لوازم آرایشی و مواد اولیه کارخانه‌ها از جمله کالاهای مناسب برای واردات هستند. برای انجام بهتر واردات بهتر است که بازرگانان از طریق شرکت‌های وارداتی اقدام نمایند. وانیکس به‌عنوان شرکت معتبر وارداتی در این زمینه، بهترین کالاهای وارداتی را به بازرگانان معرفی کرده و صفر تا صد واردات را با سودآوری بیشتر انجام می‌دهد.

سئوالات متداول درباره بهترین کالای وارداتی

  •  چگونه بهترین کالا را برای واردات از چین انتخاب کنیم؟

قبل از واردات، بازار هدف خود و نیازهای آن را بررسی کنید. ببینید که کدام محصولات در آن بازار استقبال بیشتری و قابلیت رقابت‌پذیری بالایی دارند. شما باید بررسی کنید که تامین‌کننده انتخابی شما قادر به تأمین محصولات با کیفیت و استانداردهای لازم است یا خیر. کیفیت محصولات بسیار مهم است تا شما بتوانید رضایت مشتریان خود را جلب کنید.

  • برخی از بهترین کالاهای وارداتی از چین چیستند؟

محصولاتی مانند تلفن همراه، لوازم جانبی الکترونیکی، لپ تاپ، تلویزیون و دوربین‌ها می‌توانند جزو بهترین کالاهای وارداتی از چین باشند. همچنین، چین به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان پوشاک و لوازم خانگی در جهان شناخته می‌شود. لوازم آشپزخانه، لوازم تزئینی و لوازم بهداشتی، لباس‌های آماده، کفش، جواهرات و لوازم جانبی مد از محصولات پرطرفداری هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *