Keyword Marketing یا بازاریابی کلمات کلیدی چیست؟ کلمه کلیدی Keyword واژه و یا کلماتی هستند که به موتورهای جستجوگر معروف دنیا در پیدا کردن وبسایت مورد نظر شما و نشان دادن آن به مشتریان برندتان نقش بسیار مهمی ایفا می کنند.
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
یادگیری چگونگی انتخاب بازاریابی کلمه کلیدی یا keyword marketing یکی از مراحل بسیار مهم در تعیین استراتژی های مبحث سئو است که مستلزم شناسایی کلمات و عبارتهای رایجی است که مردم آن را در جستجوگرهای مطرح مانند گوگل سرچ میکنند. اگر بدانید که مشتریان بالقوه و بالفعل شما در جستجوگر گوگل به عنوان مهمترین ترین موتور جستجوگر به دنبال چه چیزیهایی میگردند، میتوانید محتوای محصول و خدماتتان را روی آن موضوعات متمرکز کنید.
با عناوین زیر به Keyword Marketing یا بازاریابی کلمات کلیدی به موضوعات زیر میپردازیم:
انتخاب کلمه کلیدی
چند وقت یکبار باید کلمات کلیدی را یافت کرد؟
روش انتخاب کلمه کلیدی
قبل از انتخاب کلمه کلیدی این سؤالات را از خود بپرسید
مخاطبین از طریق چه کلماتی محصول مورد نظر خود را جستجو میکنند؟
یافتن کلمات کلیدی
میزان جستجوی کلمات کلیدی
۳۰ اصطلاح بازاریابی کلمات کلیدی برای بیزینسهای حرفهای
اصطلاحات مربوط به فروش و مدیریت
معرفی چندین ابزار جهت جستجوی کلمات کلیدی برای بازاریابی دیجیتال
نکات کلیدی حائز اهمیت
انتخاب کلمه کلیدی
انتخاب کلمه کلیدی تنها مشخص کردن میزان جستجوهای یک کلمه نیست. بلکه شناخت های متعدد که افراد برای جستجوی یک موضوع یا ایده به کار میبرند نیز در انتخاب عبارت کلیدی حائز اهمیت است در نتیجه، انتخاب کلمات کلیدی صحیح فقط قسمت وسیعی از بهینه سازی برای موتورهای جستجوگر (سئو) نیست، بلکه آیتم اصلی در بازاریابی محتوایی میباشد. کلمه کلیدی Keyword به شما یاری میرساند تا ایدههای بعدی بلاگ پست های خود را یافت کنید، احتیاجات مخاطبان خود را بهتر بشناسید، و محتوای وبسایت خود را همیشه آپدیت نگه دارید.
انتخاب کلمات کلیدی، کاری نیست که با یکبار انجام آن ازآن بی نیاز بشویم. اساس و پایهی وبسایت شما را بازاریاب محتوایی و نحوه استفاده شما از عبارات کلیدی تشکیل میدهد. بر این اساس، اینکه بدانیم دقیقا از چه عبارات کلیدی بهرهگیری کنیم، مستلزم ارزیابی مداوم کلمات کلیدی و خواستههای مخاطبین میباشد. زبان جستجو مخاطبان بصورت مداوم در حال تغییر و تحول میباشد و کلمات کلیدی جدید همیشه در حال شکل گیری هستند چرا که احتیاجات مخاطبین شما پیوسته در حال توسعه و رشد میباشد. در نهایت، هرگاه که به دنبال ایجاد محتوای جدیدی برای سایت خود میباشید، انتخاب عبارت کلیدی مرحله ای اساسی و حائز اهمیت است.
در زمان ایجاد یک وبسایت جدید، نوشتن یک بلاگ پست تازه برای سایت، تصمیم گیری برای ارتقاء یک کالا یا خدمات، و … انتخاب عبارت کلیدی اهمیت پیدا میکند. همچنین، هنگام ساختاردهی مجدد سایت فعلی و یکپارچه کردن محتوا، بازنگری و انتخاب کلمه کلیدی تازه بسیار حائز اهمیت است.
محتوای وبسایت شما باید احتیاجات مخاطبانتان را برآورده کند. با ارزیابی همیشگی روشهای جستجو و با شناسایی نه فقط عبارات کلیدی جستجو شونده رایج، بلکه روشهای ویژه و همیشه در حال تحولات که افراد برای جستجوی محتوا بکار میگیرند، میتوانید محتوایی را برای مخاطبین خود درست کنید که از آن لذت ببرند و به اشتراک دوستان خود بگذارند.
روش انتخاب کلمه کلیدی
کلیهی فرآیندهای انتخاب عبارات یا کلمات کلیدی، با یک موضوع، ایده، یا کلمه کلیدی اصلی، آغاز میشوند. این کلمه کلیدی اصلی میتواند سرچشمه گرفته از دانش صنعتی، عضویت فعال در یک گروه یا انجمن آنلاین مرتبط، یا تولیدات و خدماتی باشد که ارائه میدهید. حتما در زمان جستجو در هزارتوی سایتها و سوشال مدیاها (شبکه های اجتماعی) برای یافتن اشکال متنوع کلمات کلیدی، یک صفحه اکسل (Preadsheet) برای یادداشت این عبارات لحاظ کنید.
زمانی که یک فهرست مطلوب تهیه کردید، باید مشخص کنید که هر عبارت کلیدی تا چه میزان رایج است و رتبه بندی آن در نتایج صفحات موتور جستجوگر (SERP) چه میزان مشکل و سخت است. اینجاست که یک ابزار کلمه کلیدی میتواند پاسخگوی این چالشها باشد.
روش انتخاب کلمه کلیدی
در ادامه مشخص کنید که از چه کلمه کلیدیهای استراتژیکی میخواهید در محتوای سایتتان بهره گیری کنید. اینکه بر اساس آن کلمات کلیدی چه محتوای با کیفیت و استاندارد شدهایی باید تهیه کنید، تا هم کاربران و هم موتورهای جستجوگر را راضی نگه دارید. نفوذ کلمه کلیدی در درک هرچه بهتر بازار هدف نا محسوس است و اینکه افراد حاضر در این مارکت به چه صورت محتوا، خدمات و محصولات شما را جستجو میکنند.
برای انتخاب کلمات کلیدی این سؤالات را پیش خود پاسخ دهید:
افراد بازار هدف چه چیزهایی را جستجو میکنند؟
چه تعداد از افراد داخل بازار هدف آن را جستجو میکنند؟
مخاطبین و مشتریان هدف اطلاعات محصول یا خدمات شما را به چه روش یا فرمتی طلب میکنند؟
در این جایگاه ابزارها و استراتژیهایی برای کشف اینگونه اطلاعات میتواند به شما یاری برسانند. راهکارهایی وجود دارد که به شما یاری میرسانند تا از ضعفهای مطرح شده در انتخاب کلمه کلیدی اجتناب کنید و یک محتوای با کیفیت تر و مورد قبول تر تولید و عرضه کنید. زمانی که دانستید که مخاطبان هدف، به چه صورت محتوای شما را جستجو میکنند، درچیهای را به روی جهانی کاملا نو (سئو استراتژیک) باز کردهاید.
قبل از انتخاب کلمه کلیدی این سؤالات را از خود بپرسید
قبل از اینکه بتوانید به یک کسب و کار یاری برسانید تا به وسیله بهینه سازی موتورهای جستجوگر (سئو) رشد کند، نخست باید دریابید که ماهیت برند چیست، مخاطبان برند چه کسانی هستند، و هدفشان از جستجوها چیست؟
اینجا نقطهای است که میانبرها وارد عمل میشوند. مخاطبان زیادی این مرحله اساسی را دور میزنند؛ چراکه انتخاب کلمات کلیدی زمانبر میباشد و اصلا چرا باید زمان صرف آن کرد، درحالیکه همین حالا هم میدانید که کلمه کلیدی شما چه چیزهایی میباشد؟
جواب این سئوال این است که کلمه کلیدی روتین و غیر استراتژیک شما با کلمه کلیدی مخاطبان حقیقیتان کاملا فرق دارد. فوکوس روی مخاطبین و سپس، بهرهگیری از اطلاعات بدست آمده برای تطبیق کلمه کلیدی با دیدگاههای مخاطبین، کمپین های بسیار مطلوبتری تری را سازمان خواهد داد، تا اینکه روی کلمات کلیدی عجولانه و دلبخواه فوکوس کنیم.
بطور مثال، یک برند کیکچیزهایی در مورد SEO شنیده و تصمیم دارد که بداند چگونه و چند وقت یکبار میتواند در نتایج جستجوی ارگانیک محصولات خود را نشان دهد. برای کمک به آنها، شما باید در قدم نخست مقداری بیشتر با مشتریانشان آشنا شوید. برای اینکار، امکان دارد این سؤالات را از خود بپرسید:
مردم دنبال چه نوع کیک، شیرینی، تارت و … هستند؟
چه کسی این عبارات را دنبال و جستجو میکند؟
چه زمانی افراد عباراتی همانند کیک، دسر، و شیرینیها را دنبال و جستجو میکنند؟ آیا اینها روندهای مقطعی هستند؟
اکثر مردم چگونه کیک و دسر را جستجو میکنند؟ از چه عباراتی برای صرف آنها استفاده میکنند؟ چه سؤالاتی از جستجوگرها میپرسند؟ آیا بیشتر جستجوها روی دستگاههای کامپیوتر و یا موبایل انجام میشود؟
چرا افراد شیرینی را جستجو میکنند؟ آیا آنها به دنبال شیرینی های سالم هستند و یا فقط میخواهند از آنها دیدن کنند؟
مشتریان بالقوه در کدام موقعیت جغرافیایی بومی، ملی، و یا بین المللی قرار دارند؟
قبل از انتخاب کلمه کلیدی این سؤالات را از خود بپرسید
و در آخر، چگونه میتوانید به فراهم کردن بهترین محتوا در مورد کیک برای مخاطبین خود در بازار هدف و برآورده کردن آنچه جستجو میکردند، کمک کنید؟ پرسیدن این سؤالات یک مرحله حیاتی در انتخاب کلمات کلیدی است که در ایجاد یک محتوای با کیفیت به شما یاری میرساند.
مخاطبین از طریق چه کلماتی محصول مورد نظر خود را جستجو میکنند؟
امکان دارد شما روشی برای توصیف کاری که میکنید، داشته باشید. ولی مخاطبین شما چگونه محصول، خدمات، و یا اطلاعات عرضه شدهی شما را جستجو میکنند؟ پاسخ به این سؤال یک مرحله بسیار مهم در فرآیند انتخاب کلمه کلیدی است.
یافتن کلمات کلیدی
احتمالا چند کلمه کلیدی را در فکر داشته باشید که علاقه دارید آنها را رتبه بندی کنید. این کلمات نام محصولات شما، خدمات، و دیگر موضوعاتی خواهند بود که در وبسایت شما قرار دارد و کلمات کلیدی اصلی
(Seed Keywords) برای انتخاب شما هستند. پس، از همین آغاز کنید.
این عبارات را در یک ابزار جستجوی عبارت کلیدی (keyword research tool) وارد کنید تا میزان میانگین جستجوی ماهانه و کلمات کلیدی مشابه را یافت کنید.
زمانی که کلمه کلیدی اصلی را در ابزار مربوطه ایجاد کردید، عبارات کلیدی مرتبط، سوالات متداول، و … را برای محتوایتان یافت خواهید کرد برای جذب مشتری یا مخاطبین به وبسایت شما حائز اهمیت است.
مثال یک فروشگاه لباس فروشی که در واردات تخصص دارد، را برای شما در نظر می گیریم:
با تایپ کلمات “واردات” و “لباسفروش” در ابزار keyword Research، ممکن است با موضوعات کاملا مرتبط، فراوان جستجو شده یا کلمات مرتبط زیر مواجه شوید:
شلوار جین
پیراهن چهارخانه
واردات لباس از چین
در فرآیند پیدا کردن کلمات کلیدی مرتبط با محتوای وبسایتتان، احتمالا متوجه آن میشوید که میزان جستجوی این کلمات کلیدی بسیار با هم تفوت دارد. اگرچه شما مطمئنا عباراتی را میخواهید که مشتریانتان جستجو کردهاند؛ ولی در بعضی موارد، امکان دارد بهره گیری از کلماتی با میانگین جستجوی پایینتر به سود شما باشد. چراکه این عبارات بار رقابتی خیلی کمتری دارند و همچنان مخاطب ویژه خود را خواهد داشت. کلماتی همانند:
شلوار جین مدل ۲۰۲۳
کت شلوار دامادی یقه انگلیسی
واردات انواع پوشاک از چین و امارات
از آنجاییکه کلمات کلیدی با بار رقابتی بسیار بالا و پایین، هر ۲ میتوانند برای سایت شما پر استفاده باشند، کسب دانش بیشتر در مورد میزان جستجو میتواند در اولویت بندی عبارات کلیدی به شما یاری برساند و کلماتی را انتخاب کنید که بیشترین کاربرد استراتژیک را برای شما فراهم آورد.
یافتن کلمات کلیدی
میزان جستجوی کلمات کلیدی
هرچه میزان و مقدار جستجوی یک کلمه کلیدی یا عبارت کلیدی، بالاتر باشد، معمولا تلاش بیشتری برای به دست آوردن رنکینگ یا رتبه بالاتر احتیاج است. اینکار را سختی کلمه کلیدی میگویند. کمپانیهای بزرگ اکثرا ۱۰ نتیجه نخست از نتایج کلمات کلیدی با میزان بالا را به خود اختصاص میدهند. بر این اساس، اگر با کلمات کلیدی روتین با میزان سرچ بالا و مشابه با سایت های دیگر آغاز به کار کنید، رقابت برای کسب رتبه بهتر ممکن است ماهها و یا شاید سالها به طول بیانجامد. در بعضی اوقات دیده شده که هیچگاه موفق به انجام رتبه بندی نخست نشدهاند.
بصورت عادی، هرچه میزان جستجو بالاتر باشد، رقابت و تلاش زیادتری برای موفقیت در کسب رتبه بندی ارگانیک احتیاج است. از طرفی دیگر، اگر میزان جستجوی عبارت کلیدی بسیار سطح پایین باشد، امکان دارد در هیچ نتایجی مشاهده نشود. در بسیاری از مواقع، بهترین کار این است که از عبارات بسیار خاص و ویژه که دارای بار رقابتی پایین تری هستند بهره گیری کنیم،که در KEYWORD MARKETING، این کلمات را کلمات کلیدی دم دراز (Long-Tail Keywords) نام گذاری میکنیم.
در واقعیت، کلمات کلیدی دارای حجم جستجوی بسار بالا، حتی ممکن است هدف نا مفهومی را نشان دهند و در صورت استفاده از آنها، امکان دارد بازدیدکنندگانی را به سایت شما بکشانند که هدفشان با محتوای سایت هماهنگی ندارد.
در حال حاضر که می دانید کلمه کلیدی چیست این موضوع را نیز یادآوری کنیم که انتخاب صحیح عبارت کلیدی با استراتژی برند، برنامه بازاریابی کلمات کلیدی و دیجیتال مارکتینگ ارتباط مستقیم و تاثیر گذاری دارد.
۳۰ اصطلاح بازاریابی کلمات کلیدی برای بیزینسهای حرفهای
مدیریت ارتباط بهتر با مشتریان
تعامل هرچه بهتر با مخاطبان یک کسب و کار با هدف دستیابی به مزیتهای تعریف شده برای crm در دستیابی به رضایت مشتریان و تبدیل آنها به وفادارسازی آنها به کمپانی یا برند کسب و کار، مدیریت ارتباط با مشتریان نام گذاری میشود. عملی شدن این فرآیند پیچیده در شرکت ها به وسیله ابزارهای اتوماسیون شدهای مانند اپلیکیشن crm انجام می گیرد. سی ار ام کلیه اعمال فروش و بازاریابی مرتبط به جذب و پشتیبانی از مشتریان را شامل میشود.
مدل خریدار یا Persona
پرسونا به معنی افراد اصلی مشتریان که با تحقیقات بازار و تجزیه و تحلیل داده ها میتوان به آنها دست پیدا کرد. ایجاد پرسونا بسیار اهمیت ویژه ای دارد؛ چرا که این کار به کارشناسان بازاریابی و فروش کمک می کند تا مخاطبان مهم و اصلی خود را پیدا کنند. به این روش آنها می توانند برای برقراری ارتباط با آنها به درستی استراتژی خاصی پیاده سازی کنند.
محتوا
اشاره به هرگونه اطلاعاتی دارد که به وسیله مخاطب ویژه مورد بهره گیری قرار گیرد. محتوا میتواند در چهارچوب وبلاگ، مقاله، محتوای تصویری، عکس،اسلاید، پادکست، وبینار و پستهای سوشال مدیا ارائه شود.
محتوای تجمیعی یا Crowdsource
به عنوان محتوای تولید شده به وسیله کاربر (UGC ==> User-Generated-Content) نیز شناخته میشود. محتوای گروهی در حقیقت محتوای دست شده از دادههای گرد آوری شده از کارشناسان متعدد و مختلف، فریلنسرها و مشتریان است. گرد آوری محتوا به بازاریابان کمک میکند تا ضمن بهرهگیری کمتر از منابع بی کیفیت و تکراری، محتواهای استاندارد و باکیفیتی را در زمان کمتر ایجاد کنند.
۳۰ اصطلاح بازاریابی کلمات کلیدی برای بیزینسهای حرفهای
تقویم محتوایی
تقویم محتوایی «استراتژی راه» برای درست کردن محتوای سازمان یافته است. تقویم محتوایی به مارکترها و بازاریابان محتوا کمک شایانی میکند تا بر آنچه که باید منتشر کنند و زمان انتشار آن تسلط کامل بیابند.
وبلاگ نویسی
ایجاد و انتشار محتوا در چهرچوب وب را به اصطلاح وبلاگ نویسی میگویند. یک وبلاگ میتواند انفرادی یا تجاری باشد. که انواع متعددی از مطالب چون طرز فکر، رویدادها، تصاویر، ویدئوها و مقالات و… می تواند در آن قرار بگیرد.
وبلاگ تجاری
وبلاگ های سازمانی و غیر شخصی، وبلاگ تجاری نامیده میشوند. در این وبلاگ ها تمرکز اصلی بر روی برند، معرفی محصولات و سرویسها، و همچنین موضوعات مفید و خبرهای به روز شده وجود دارد. از همین راه مشتریان واقعی به سایت هدایت میشوند و در فرآیند تبدیل شدن به مشتریان وفادار جای میگیرند.
محتوای همیشه سبز یا Evergreen content
در این نوع محتوا ها،در طول زمان همیشه مطلوب و ارزنده باقی می مانند و در میان مخاطبین بسیار ارزشمند میباشد. بر این اساس بسیار محتمل است که محتواهای همیشه سبز همیشه در رتبههای تخست جستجو جای بگیرند و به برند سازی کمک شایانی کنند.
UX یا تجربه مشتری
مخفف جمله User Experience یا همان تجربه مشتری میباشد. تجربه مشتری به معنی آن است که از مرحله نخست جذب تا مرحله خرید، مشتری چه چیزهایی را تجربه میکند. تجربه مشتری یا UX میتواند شامل تحلیلهای بازاریابی، استفاده حقیقی از محصول، پشتیبانی مشتری و سایر نقاط تماس مشتری با کمپانی باشند.
تست A / B یا آزمایش دو گزینهای
در تست A / B دو آیتم در یک وضعیت واحد مورد تست یا آزمایش قرار میگیرند. بر همین اساس مشخص میشود که از میان ۲ گزینه، کدام یک بهترین ورودی یا نتیجه را دارد. آزمایش A / B در بهینهسازی بازاریابی دیجیتال به خصوص ایمیل مارکتینگ، CTA، صفحات لندینگ یا (فرود)، فرم و محتوا استفاده بسیار فراوانی دارد.
شخصی سازی
هنگامی است که محتوای قابل ارائه شما با توجه به احتیاجات مشتریان تغییر میکند. به طور مثال، تنظیمات ارسال خبرنامه با توجه به انتخابهای مشتری یک نوع شخصی سازی ویژه است. روش شخصی سازی در بازاریابی ایمیلی برای افزایش تعامل بهرهگیری میشود.
نرخ خروج یا Bounce rate
مخاطبین وب سایت امکان دارد به هر دلیلی فعالیتی روی سایت شما انجام ندهند و خیلی سریع وب سایت را ترک کنند. درصد این مخاطبین با مفهوم Bounce rate مورد بررسی قرار میگیرد. این اصطلاح در بازاریابی ایمیلی نیز کاربرد ویژهای دارد.
پرداخت به ازای هر سرنخ (CPL)
حجم میانگین هزینهای که تبلیغدهنده به ازای هر کلیک بر روی تبلیغ که منجر به ایجاد سرنخ میشود، Cost per Lead یا همان پرداخ در ازای هر سرنخ میگویند.
هزینه خرید مشتری یا (CAC)
تمامیه هزینههای فروش و بازاریابی که برای جذب یک مشتری جدید ایجاد شده است.
CTA یا call to action
شما مخاطبان یا مشتریان خود را به وسیله CTA به اقدام یا فعالیتی اجباری دعوت میکنید. CTA یا call to action این توانایی را دارد که به صورت یک دکمه، تصویر یا لینک باشد که بازدید کننده را مجبور به کلیک بر روی آن و بازدید از صفحه لندینگ سایت کند.
صفحه فرود یا Landing Page
به صفحهای از سایت گفته میشود که شامل محتوا یا اطلاعات بسیار مفید برای تبدیل مخاطب عادی به مشتری میباشد. محتوای یک صفحه فرود بصورت معمول شامل تخفیفها، جشنواره های متنوع و تبلیغات چشمنواز میباشد.
Inbound marketing یا بازاریابی درونگرا
اشاره به هر گونه فعالیت بازاریابی که مشتریان بالقوه را به سمت خود جذب کند میباشد. یعنی به جای ارتباط حضوری یا تماسهای صوتی از طرف بازاریابان، مشتریان خود به سمت محصول یا سرویسها جذب میشوند.
نرخ جذب یا Engagement Rate
این به مقدار تعامل دریافت شده به وسیله یک برند معمولا در رسانههای اجتماعی ربط پیدا میکند. این میتواند به صورت لایک، اشتراک گذاری محتوا،نظرات و دیدگاهها باشد.
نرخ از دست دادن مشتریان یا همان Churn rate
یک شاخص مطلوب برای اندازه گیری حجم مشتریان وفادار و مقدار نگهداری آنها میباشد. Churn rate را میتوان با بخشبندی تعداد مشتریان از دست رفته به کل مشتریان محاسبه نمود.
فرآیند پذیرش
این عبارت بازاریابی و فروش در حقیقت فرآیند خرید نیز نامیده میشود. فرآیند پذیرش شامل مراحلی میشود که مشتری بالقوه از مرحله یادگیری تا خرید و یا عدم خرید از آن گذر میکند.
اصطلاحات مربوط به فروش و مدیریت
از میان سی اصطلاح مهم بازاریابی و فروش اصطلاحات مربوط به مدیریت اهمیت خاصی دارند. لازم به ذکر است تا افرادی که در حوزه دیجیتال مارکتینگ کار فعالیت میکنند، با این اصطلاحات بصورت کامل آشنا باشند.
AIDA
مخفف ۴ مرحله مهم قیف خرید مشتری است. این مراحل به ترتیب عبارت هست از Awareness آگاهی، Interest علاقه، Desire تمایل و Action اقدام میباشد. درک این قیف و موضوعات مرتبط با آن کمک شایانی به پیاده سازی کلیه مراحل فروش میکند.
BANT
عبارت مخففی که به هم چسبیده است مفاهیمی چون Budget بودجه، Authority قدرت، Need احتیاج و Timeline جدول زمانی میباشد. اصطلاح BANT چارچوبی برای تعیین وضعیت مشتریان احتمالی است. با توجه به ۴ فاکتور BANT می توان گفت که مشتری آماده خرید است یا نه.
ToFu ،MoFu ،Bofu
این اصطلاح بازاریابی و فروش به مراحل مختلف قیف فروش اشاره دارد. البته معادل فارسی خاصی برای آنها در نظر گرفته نشده است. به طور خلاصه و به ترتیب، ToFu یا Top of Funnel مرحله شناسایی مشکل است، MoFu یا Middle of Funnel مرحله بررسی گزینه، و BoFu یا Bottom of Funnel مرحله تصمیم گیری خرید را تشکیل می دهند.
اصطکاک یا همان Friction
هر موردی است که مانع از اجرای صحیح فعالیت بازاریابی و فروش میشود. به طور مثال، اصطکاک در سایت شما میتواند از کمبود فضای سفید باشد. چرا که مطالعه مطالب را برای کاربران دشوار تر میکند.
اصطلاحات مربوط به فروش و مدیریت
تصمیم گیرنده یا همان Decision-maker
به فرد مسئول تصمیم گیری نهایی در مورد فروش گفته میشود.
مسئول نگهداری یا همان Gatekeeper
مسئول دفترها و اشخاصی که وظیقه نگهداری سندهای فروش را دارند را مسئول نگهداری مینامند.
تماس سرد یا همان Cold calling
نخستین تماس بازاریاب یا نماینده فروش با مشتری بالقوه را تماس سرد مینامند. در حقیقت نماینده با این تماس میخواهد با مشتری احتمالی تماس بر قرار کند.
فرصتهای بسته شده یا همان Closed deals
این عبارت ۲ وجهی شامل فرصتهای بسته شده برنده و بسته شده از دست رفته میباشد. فرصتهای بسته شده برنده به معاملههایی گفته میشود که منجر به خرید شده است. در حالی که فرصتهای بسته شده از دست رفته شرایطهاییست که در آخر مشتری از خرید پشیمان کرده است.
فروش مکمل یا همان Cross-selling
اعمالی است که به موجب آن نماینده فروش خدمات یا محصولات تکمیلی خرید را به مشتری پیشنهاد میدهد. معمولا این محصولات یا سرویسها برای ارتقا محصول یا خدمات میباشند.
شاخص های کلیدی عملکرد یا (KPI)
معیارهایی که اشخاص کارشناس در دایره بازاریابی و فروش برای تحلیل پیشرفت در دستیابی به اهدافشان اشاره دارد. KPI های مشهور شامل پرداخت به ازای هر کلیک، ترافیک، لایک، به اشتراک گذاری و میزان نرخ تبدیل میباشد.
مدیریت ارتباط با مشتری یا (CRM)
روش ها، استراتژی ها و راهکارهای فناوریی که برای مدیریت تعامل مشتری با یک برند یا کمپانی بهرهگیری میشود، مدیریت ارتباط یا تماس با مشتری نامیده میشود. سیستم های CRM از داده هایی که در طول لوپهای حیات مشتری برای به وجود آمدن، بهبود و حفظ روابط با مشتریان بهرهگیری میکنند.
معرفی چندین ابزار جهت جستجوی کلمات کلیدی برای بازاریابی دیجیتال
ابزار انتخاب کلمات کلیدی سئو : Google Analytics
ابزار رایگان کلمات جستجو شده در کمپانی گوگل : Google Trends
ابزار جستجوی کلمات کلیدی : Ubersuggest
ابزار io، یک سرویس کاربردی برای بالا بردن رتبه سایت در نتایج صفحه سرپ گوگل
ابزار بررسی عبارات کلیدی : (Google AdWords (Google Keyword Planner
ابزار جستجوی کلمات کلیدی : SEMrush
خدمات جستجوی کلمات کلیدی : Term Explorer
ابزار جستجوی کلمات کلیدی : Moz Key Explorer، یک سرویس کاربردی برای سئو و بازاریابی کلمه کلیدی
ابزار تحلیل کلمات کلیدی در گوگل Ahrefs
ابزار جستجوی عبارات کلیدی : GrowthBar
ابزار انتخاب عبارات کلیدی سئو : Accuranker
ابزار جستجوی عبارات کلیدی : HubSpot
Serpstat، ابزار تحلیل عبارات کلیدی در گوگل
معرفی چندین ابزار جهت جستجوی کلمات کلیدی برای بازاریابی دیجیتال
نکات کلیدی حائز اهمیت
انتخاب کلمه کلیدی استاندارد، یکی از اصلیترین راههای افزایش رتبه سایت در صفحات سرچ موتورهای جستجوگر میباشد.
بهترین عبارت کلیدی در میان یک سری کلمه مشابه، کلمهای است که میزان جستجوی بالا و رقابت بسیار اندکی دارد.
انتخاب عبارات کلیدی تخصصی با موضوع محدودتر، شانس شما را برای دریافت نتایج اولیه جستجوگر گوگل بیشتر میکند. به معنی آنکه از انتخاب کلمههای کلی با تعداد سرچ بالا جدا خودداری کنید.
مقدار بسیاری ابزار جستجوی کلمه کلیدی موجود است که بعضی رایگان و برخی با پرداخت هزینه قابل بهرهگیری هستند.
۰/۵
(۰ نظر)
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳