International Marketing یا بازاریابی بین المللی چیست
آیا قصد دارید همه چیز رو در خصوص بازاریابی بین المللی کشف کنید؟ با این مقاله از وانیکس همراه باشید. همانطور که پیش میرویم، تکنولوژی، جهشهایی در ارتباطات حمل و نقل و مسائل مالی و تجاری ایجاد میکند. این تحولات گسترده باعث میشود تا دنیا کوچکتر و کوچکتر به نظر بیاید. برای کمپانیها و مصرف کنندگان این امکان وجود دارد که به لطف پیشرفت در تجارت بین الملل در هر نقطهای در سراسر دنیا تجارت کنند. طبق گزارش سازمان تجارت جهانی، میزان تجارت بین المللی کالاها میان سالهای ۱۹۵۱ میلادی تا ۲۰۱۰ میلادی، ۳۳ برابر شده است.
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
برندها و محصولاتی که کشور سازنده آنها یک کشور واحده، در سایر کشورها با شور و شوق پذیرفته میشوند. به طور مثال، کیفهای دستی لوئیز ویتون و BMW و قهوه کشور کلمبیا که همگی محصولات خارجی هستند، برندهای کیفیت محصول در ایالات متحده آمریکا هستند. و بسیاری از برندهای آمریکایی مانند کمپانی برادران وارنر، پایههای شبیه به همی در خارج از کشور آمریکا دارند.
در ادامه با مقاله International Marketing یا بازاریابی بین المللی به موضوعات زیر میپردازیم:
چگونه به International Marketing یا بازاریابی بینالمللی وارد شویم؟
مدیریت بازاریابی جهانی
سهم کشور ایران در بازاریابی بین الملل
سطوح متعدد بازاریابی بین المللی
واردات و صادرات با شرکت بازرگانی وانیکس
چگونه به International Marketing یا بازاریابی بینالمللی وارد شویم؟
شرکت ها از طریق روشهای زیر می توانند جهانی شوند:
مبحث صادرات
راحتترین راه ورود به بازار بینالمللی، صادرات بصورت مستقیم یا غیر مستقیم میباشد. در صادرات به روش غیرمستقیم، پای کمپانیهای بازرگانی به میان می آید که از طرف تولیدکننده، خرید و فروش محصولات و خدمات را در خارج از کشور راحتتر می کنند. این در حالی است که در صادرات به روش مستقیم، شرکت به تنهایی از یکی از روشهای زیر اقدام به فروش کالاها و سرویسهای خود می کند:
با راه اندازی مجموعه صادرات در داخل به عنوان یک قسمت مستقل
به وسیله شعبه ها در خارج از کشور که فعالیت های ترویجی را به عهده دارند و فروش و توزیع را آسانتر می کنند
به وسیله نمایندگان فروشی که به خارج از کشور سفر می کنند
از طریق توزیع کنندگان یا عاملین که به صورت انحصاری از طرف کمپانی در خارج فعالیت می کنند
در حال حاضر شرکت ها دیگر برای نمایش کالاهای خود آنچنان احتیاجی به حضور در نمایشگاه های بین المللی ندارند؛ آنها به آسانی می توانند آگاهی مورد نظر نسبت به تولیدات و خدمات خود را به وسیله رسانه های مدرن، مانند اینترنت، در مخاطبان هدف بین المللی خود گرد آورند. مشتری ها به وسیله وبسایت شرکت میتواند اطلاعات بسیار کاملی را درباره کالای مورد احتیاج خود کسب کند و به همان وسیله نیز محصول را سفارش بدهد.
برای واردات ته لنجی از چین و دبی با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
چگونه به International Marketing یا بازاریابی بینالمللی وارد شویم؟
صدور مجوز (لایسنس) و فرنچایز
یکی از روشهای بینالمللی شدن، صدور مجوز یا همان دریافت لایسنس است. در این روش، کمپانی مادر مجوزی را برای شرکت خارجی صادر می کند که به وی این اجازه را می دهد تا در حین تسهیل فروش، از مراحل تولید، نشان تجاری، پتنت و نام کمپانی اصلی بهرهگیری شود. در این مدل، شرکت اصلی کنترل و نفوذ کمتری روی شرکت زیر مجموعه خود دارد.
برای واردات از دبی با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
ولی در مورد فرنچایز (franchise)، شرکت اصلی کنترل و نفوذ خیلی بیشتری دارد. به این دلیل که به فرنچایز این اجازه را می دهد که از طرف شرکت اصلی و بر طبق قوانین و ضوابط آن فعالیت کند. بطور مثال فست فود زنجیرهای مک دونالدز یکی از نمونه های بارز فرنچایز در سطح بینالملل میباشد.
مبحث مشارکت
کمپانیها میتوانند با همکاری با مابقی شرکتها به عرصه بین المللی قدم بگذارند و جهانی شوند. نمونه مثالی این مورد، همکاری کمپانیهای بزرگ سونی و اریکسون تحت عنوان برند سونی اریکسون برای تولید تلفن همراه بودند. البته چندین سال است که این دو شرکت فعالیتهای خود را در این رابطه بطور کامل قطع کردهاند.
برای کارگو در چین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
سرمایه گذاری به روش مستقیم
و بالاخره، کمپانیها این توانایی را دارند که برای تولیدات خود یا ارائه خدمات خود به صورت مستقیم در کشورهای خارجی سرمایه گذاری کنند. شرکت ها با این هدف وارد بازار جهانی می شوند که علاوه بر افزایش میزان فروش، سهم بزرگ و ارزشمندی از کل مارکت را از آن خود کنند. ولی در مراحل طراحی اصول بازاریابی، بعضی موارد ویژه، بطور مثال وضعیت سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و امکانات فناوری کشورهای هدف قرار داده شده نیز باید مورد بررسی قرار بگیرند، چرا که این مباحث برای هر کشوری تفاوتهای فاحشی دارد و تاثیر آنها روی کسب و کار شما غیرقابل انکار است. لازم به ذکر است که در نظر نگرفتن این موارد باعث زیانهای بسیار گسترده و غیر قابل پیشبینی میباشد.
برای خرید از دبی با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
مدیریت بازاریابی جهانی
از آن جا که برای یک بنگاه اقتصادی تامین کردن کلیه احتیاجات مصرفکنندگان امکان پذیر نمیباشد، لذا مدیریت بازاریابی باید فرصتهای موجود را به وسیله تقسیم بازار تجزیه و تحلیل کند، تا بتواند کالا و خدمات مورد احتیاج مصرفکنندگان مورد احتیاج را با توجه به منابع مالی خود تامین نماید. منظور از بخشبندی بازار این است که بازاری گسترده را با روشی به بخشهای کوچکتر بخشبندی کنیم که در هر یک از قسمتها یکنواختی بیشتری از نظر عرضه و تقاضا وجود داشته باشد. کلیه مصرفکنندگان خصوصیاتی مشترک و مشابه دارند.
برای خرید از چین و تحویل در ایران با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
مدیریت بازاریابی جهانی
معیارهایی که تقسیم بازار بر پایه آنها انجام میشود، شامل عوامل جغرافیایی، جمعیتی، روانی، رفتاری، بازاریابی و مالی است. پس از بررسی بازار و تقسیم آن به قسمتهای مشابه، مدیریت بازاریابی باید تصمیم بگیرد کدام یک از این قسمتها را به عنوان بازار هدف انتخاب کند. لازم به ذکر است که او میتواند بیش از یک قسمت را بر اساس ترکیب و توانایی پرسنل بازاریابی، پتانسیل رقابتی و خط مشی بازرگانان سازمان خود انتخاب نماید.
سهم کشور ایران در بازاریابی بین الملل
بطور مثال به گزارش آمارهای سازمان تجارت جهانی، کشور ایران با صادرات کالایی ۲۰.۵۴۴ میلیارد دلار در ۶ ماه اول سال ۱۳۹۶، ۰.۴۸ ٪ از مجموع صادرات دنیا را به خود اختصاص داده است. میزان صادرات کالایی ایران در ۶ ماهه اول سال ۵۸ میلیون و ۶۳۵ هزار تن کالا بوده است. بیش از ۷۱ ٪ صادرات کالایی کشورمان ایران در نیمه نخست سال ۱۳۹۶ مربوط به سوخت و انواع محصولات معدنی و حدود ۲۲ ٪ متعلق به کالاهای صنعتی میباشد. مقاصد عمده به ترتیب صادرات به کشور چین، عراق، کره جنوبی و هند بوده است.
برای ترخیص کالا در چین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
همچنین ۲۳.۶۹۵ میلیارد دلار کالا در ۶ ماهه اول همان سال وارد کشور ایران شده است که سهم آن از کل ارزش واردات بینالمللی حدود ۰.۲۸ درصد بوده و میزان ۱۷ میلیون و ۱۹۶هزار تن کالای خارجی به کشور ایران نیز وارد شده است. از این حجم کالای وارداتی، ۵۹ ٪ مربوط به کالاهای صنعتی و حدود ۳۰ ٪ مربوط به محصولات کشاورزی است. کشورهای عمده وارداتی کشور ایران در نیمه نخست همان سال کشور چین، امارات، ترکیه، کره جنوبی و هند بوده است.
سطوح متعدد بازاریابی بین المللی
بازاریابی صادرات
شامل کلیه کارهایی است که یک کمپانی به در زمان صادر کردن تولیدات و یا خدماتش به یک کشور خارجی درگیر آن است. این فعالیت ها ارسال فیزیکی تولیدات یا نوعی خدمات از کشوری به کشور دیگر را نیز در بر می گیرد.
مشکلات عمده بازاریابی صادرات میتوان به انتخاب بازارها و یا کشورهای مناسب به وسیله تحقیقات بازاریابی، تصمیم گیری در مورد تغییرات لازم در محصولات به نحوی که برای بازارهای خارجی بومی سازی شوند و انتخاب کانال های مناسب صادراتی نام برد.
بازاریابی از نوع چند ملیتی
در اثر تکامل کمپانی های چند ملیتی، بازارهای چند ملیتی بسیاری شکل گرفته است. از خصوصیتهای کمپانی های چند ملیتی این است که با داشتن دارایی های فراوان در کشورهای ثانویه به نحوی در این گونه کشورها و یا بازارها عمل می کنند که گویی یک بازار داخلی و وطنی میباشد.
سطوح متعدد بازاریابی بین المللی
یک کمپانی چند ملیتی دارای چندین استراتژی و چیدمان بازاریابی می باشد که هر کدام مخصوص بازار خاصی شکل گرفته است. چالش عمده این کمپانی ها یک استراتژی بازاریابی ویژه، جهت یک کشور به خصوص طراحی و پیاده سازی شود که باعث محلی شدن شرکت های چند ملیتی و داشتن برنامه متعدد بازاریابی می گردد.
بازاریابی از نوع چند منطقه ای
به خاطر جلوگیری از هزینه هایی که در اثر طراحی یک استراتژی بازاریابی ویژه برای یک کشور بخصوص ایجاد می شد، کمپانی ها شروع به تکامل و ایجاد استراتژی هایی کردند که مناطق وسیع تری را در بر می گرفت. این طرز فکر در اثر ایجاد ائتلاف های متعدد مالی شکل گرفته است. نمونه بارز و وسیع آن اتحادیه اروپا میباشد.
بازاریابی از نوع جهانی
بازاریابی بینالمللی مرتبه نهایی تکامل بازاریابی بین المللی میباشد. در این مدل بازاریابی یک کمپانی هماهنگ، ادغام، کنترل مجموعه ای از کارهای بازاریابی را بطور یک تلاش بینالمللی، به عهده دارد. هدف مهم یک کمپانی بزرگ بین المللی از بازاریابی جهانی دست پیدا کردن به هم افزایی در فعالیت های گسترده بازاریابی اش می باشد.
مشکلات عمده در این مدل مدیریت این است که بتواند استراتژی های بازاریابی را طراحی نمایند که در بازارهای متعدد به خوبی عمل کند. فلسفه بازاریابی جهانی از ۲ عامل نشئت گرفته است. عامل نخست این است که محیط، بازارها و تمایلات مشتریان به صورت قابل توجهی به یکدیگر تشابه دارد.
عامل اصلیتر این است که با سرمایه گذاریهای گسترده که شرکت های عظیم بین المللی در زمینه تکنولوژی، توزیع و غیره انجام می دهند. مجبور هستند پوشش بازار خود را وسیعتر کنند، به صورتی که سود بدست آمده جوابگوی سرمایه گذاریهای عظیم آنها باشد.
واردات و صادرات با شرکت بازرگانی وانیکس
شرکت وانیکس با ۱۰ سال سابقه درخشان کلیه امور وارداتی و صادراتی اعم از انبارداری، تامین کالا، خدمات فورواردر، حمل و نقل دریایی و هوایی، حواله ارز توسط صرافیهای مجاز میباشد. مجموعه وانیکس مفتخر است که با داشتن پرسنلی خبره در امر بازرگانی تمامیه احتیاجات و فعالیتها را در این حوزه به بهترین نحو ممکن به مشتریان خود عرضه نماید. یکی از خصوصیات ویژه مجموعه وانیکس ارائه ضمانت صد در صدی کالای وارداتی شما میباشد. همین حالا با تماس با کارشناسان بخش بازرگانی وانیکس و با سرمایهای اندک و راهنماییهای کارشناسان واردات را آغاز کرده و درآمدی چشمگیر را برای خود فراهم نمایید.
۰/۵
(۰ نظر)
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳