بازاریابی درونگرا چیست؟ امروزه در قرن ۲۱ شاهد رشد کسب و کارها و بیزینسهای مختلفتی هستیم. شرط اصلی بقا و پیشرفت این کسب و کارها، بدون شک جذب و حفظ مشتری است. برای دستیابی به این هدف شما نیاز دارید، با توجه به استراتژی حرفه و نیاز جامعه هدف خود از روشهای مختلف بازاریابی استفاده کنید.
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۵۲۱۶۷۰۰۰ – ۰۹۱۹۴۷۹۴۶۶۷
تلفن : ۰۲۱۵۲۱۶۷۰۰۰
واردات از چین
خرید از چین
خرید از علی بابا
خرید یوان چین
آموزش واردات از چین
بازاریابی درونگرا یا Inbound Marketing که نقطه مقابل بازاریابی برونگرا است، یک روش تجاری است که تلاش میکند با ایجاد محتوا و تجربیات ارزشمند متناسب با نیاز مخاطبان، آنها را جذب کند. بازاریابی درونگرا ارتباطاتی را ایجاد میکند که مخاطبان و مشتریان همواره به دنبال آن هستند و مشکلاتی را که قبلاً داشتهاند را حل میکند. در ادامه این مقاله برای درک بهتر معنا و مفهوم بازاریابی درونگرا و تفاوت آن با بازاریابی برونگرا با ما همراه باشید.
فهرست مطالب Inbound Marketing یا بازاریابی درونگرا:
بازاریابی درونگرا چیست؟
تفاوت بازاریابی درونگرا با بازاریابی برونگرا
مراحل Inbound Marketing
انواع Inbound Marketing
مزایای بازاریابی درونگرا
سخن پایانی
سوالات متداول
بازاریابی درونگرا چیست؟
Inbound Marketing یک رویکرد استراتژیک برای ایجاد محتوای ارزشمند است که هم روی کسبوکار شما تاثیر مثبت میگذارد و هم با نیازهای مخاطبان هدف شما هماهنگ است و الهامبخش روابط بلندمدت با مشتری خواهد بود.
برای واردات از چین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
به عنوان مثال: مخاطب شما، به سوالی پیرامون حوزه دیجیتال مارکتینگ برخورده است و برای یافتن پاسخ به گوگل یا سایر موتورهای جستجو مراجعه میکند. او در طی جستوجوی خود به سایت شما بر میخورد. بنابراین، او خودش به مطلب سایت شما دست پیدا کرده است؛ حال محتوای وب سایت شما در جذب یا عدم جذب او تعیینکننده خواهد بود.
بازاریابی درونگرا چیست؟
در این نوع بازاریابی توجه به نوع خواستههای مخاطب از اهمیت خاصی برخوردار است و شما به عنوان یک فروشنده یا صاحب کسب و کار نباید صرفا مخاطب خود را به چشم یک مشتری ساده که باید خدمات و محصولات خود را به او بفروشید، نگاه کنید؛
بلکه آنها انسانهایی با انواع نیازها و مشکلات منحصر بهفرد خودشان هستند و وظیفه شما این است که این مشکلات و خواستهها را برطرف سازید. این راهحلها به شکل انواع مختلف محتوا در تمامی پلتفرمهای مختلف شما طراحی شدهاند تا با مشتریان بالقوه در مراحل مختلف چرخه فروش ارتباط برقرار کنند.
با بررسی و توجه به دو اصطلاح بازاریابی برونگرا و Inbound Marketing و مقایسهشان میتوان فهمید که این دو بازاریابی دارای دو مفهوم مخالف یکدیگر هستند. Inbound Marketing یک استراتژی است که در آن محتوا یا تاکتیکهای رسانههای اجتماعی ایجاد میکنید که برندتان را گسترش میدهد تا مردم درباره شما بیاموزند، ممکن است برای کسب اطلاعات به وبسایت شما مراجعه کنند، به محصول شما علاقه نشان و خرید انجام دهند.
در حالی که برخی از استراتژیهای بازاریابی برونگرا زمان و تلاش زیادی را میطلبند و ممکن است منجر به نتیجه نیز نشوند. استراتژیهای درونگرا به شما این امکان را میدهند که مخاطبانی از افراد را درگیر کنید که میتوانید به راحتی آنها را به عنوان چشمانداز پیشرو واجد شرایط کنید.
یک تفاوت قابل توجه دیگر بین این دو قسم از بازاریابی که میتوان به آن اشاره کرد، میزان هزینه آنها است. معمولا هزینههای بازاریابی برونگرا بسیار بیشتر از درونگرا است. از سوی دیگر سنجش میزان بازخورد با توجه به این امر که در این بازاریابی مخاطب خود به سوی تجارت و بیزینس مدنظرش میرود، بسیار بهتر و راحتتر از بازاریابی برونگرا است.
تفاوت بازاریابی درونگرا با بازاریابی برونگرا
مراحل Inbound Marketing
بازاریابی درونگرا از ۴ مرحله کلی و اساسی تشکیل شده است:
جذب: جذب مشتری با ارائه محتوا و مکالمات دقیق و حسابشده بر حسب نیازها و خواستههایش، شما را به عنوان یک فروشنده و مشاور قابل اعتماد که در تلاش است با تعامل با مخاطب به نیازهایش پاسخ دهد، معرفی میکند.
تعامل: به مرحله ارائه بینشها و راهحلهایی که با خواستههای مدنظر و اهداف مخاطب و مشتری همخوانی داشته باشد تا احتمال خرید مشتری از شما بیشتر شود، اطلاق میشود.
نهایی کردن خرید: وقتی مشتری خریدش را انجام دهد شما میتوانید با ارائه خدمات ویژه و کدهای تخفیف او تبدیل به یک مشتری راضی و وفادار به کسب و کار خود کنید.
لذت: و مرحله آخر که بعد از خرید مشتری را شامل میشود. ارائه راهنمایی و پشتیبانی برای توانمندسازی مشتریان برای موفقیت در خریدشان. باشگاه مشتریان و خدمات پس از فروش از مثالهایی از این مرحله هستند.
موارد زیر برخی از رایجترین انواع محتوای این نوع بازاریابی هستند:
وبلاگنویسی
وب سایت و سئو
کتابهای الکترونیکی
اینفوگرافیک
فیلم و ویدیو
وبینارها
مقالات پژوهشی و خبری
رسانههای و شبکههای اجتماعی
مزایای بازاریابی درونگرا
حال که به خوبی با تعریف و مراحل این نوع بازاریابی آشنا شدیم، به مزایای آن خواهیم پرداخت:
تبلیغ هدفمند، بازدهی بالا
در Inbound Marketing برخلاف بازاریابی برونگرا شما با جامعه هدف محدودتری مواجه هستید و همین امر به شما کمک میکند که بتوانید با هدفگذاری دقیق، بازدهی بسیار بالایی داشته باشید. به همان مثال جستوجو پیرامون دیجیتال مارکتینگ باز میگردیم. شما میتوانید با انتخاب کلمات کلیدی مناسب با موضوع و تولید یک محتوای متنی جامع، مخاطب را در وهلهی اول با سایت خود آشنا و در وهله بعد ضمن برطرف کردن سوالاتش، او را مخاطب خود خواهید کرد.
برای شرکت در بهترین دوره آموزش فروش بعد از واردات کلیک کنید.
هزینه به صرفه
با توجه به مواردی اعم از هدفمندی و بازدهی بالا که در بالا به آن اشاره شد، در بازاریابی درونگرا میتوانید با صرف زحمت و هزینه بسیار کمتری به نسبت بازاریابی برونگرا به تبلیغات و معرفی برند و کسب و کار خود بپردازید.
مزایای بازاریابی درونگرا
ماندگاری بالا
همانطور که پیشتر نیز به آن اشاره شد، یکی از مهمترین ارکان این بازاریابی، تولید محتواست. شما با تولید محتوای مناسب میتوانید اعتماد بازدیدکنندگان و مخاطبان خود را به دست بیاورید و به مرور با بهبود سئو و افزایش بازدید وب سایتتان، در رتبهبندیهای گوگل، نتایج بالایی کسب کنید. این امر موجب افزایش محبوبیت و بازدید سایت شما نزد کاربران میشود و میتوانید مشتریان وفادار بسیاری جذب خود کنید.
تجزیه و تحلیل
یکی از مزایای بسیار ارزشمند بازاریابی درونگرا، توانایی تجزیه و تحلیل رفتار مخاطبان در هر مرحلهای که تمایل داشتید، است. شما با تحلیل دادههای خود میتوانید برای ادامه مسیر خود برنامهریزی کنید و بازخوردهای منفی را به حداقل برسانید.
سخن پایانی
بازاریابی درونگرا یا Inbound Marketing یکی از شیوههای موثر، بهصرفه، بهروز و هدفمند در زمینه بازاریابی است. شما با ارائه تبلیغاتی هدفمند و به کارگیری درست ابزار تعریف شده برای این شیوه از بازاریابی برای جامعه هدف خود، میتوانید مخاطبان خود را به مشتریانی وفادار تبدیل نمایید.
سوالات متداول درباره بازاریابی درونگرا
Inbound Marketing به چه معناست؟
شیوهای از بازاریابی است که شروع ارتباط و تعامل مخاطب با کسب و کار یا بیزینس، از جانب خود مخاطب میباشد.
چه کسب و کارهایی به بازاریابی درونگرا نیاز دارند؟
هر حرفه و کسب و کاری توان بهرهمندی از استراتژیهای Inbound Marketing را دارد. به شرط آنکه از ابزار و استراتژی مناسبی در امر تبلیغات و برندسازی استفاده کند.