صادرات کالا با وانیکس

شرکت بازرگانی وانیکس، صادرات کالا را انجام می‌دهد. صادرات کالا شما توسط شرکت بازرگانی وانیکس با بهترین قیمت و در سریع‌ترین زمان انجام خواهد شد.

برای صادرات، با کمترین هزینه و در سریعترین زمان با وانیکس تماس بگیرید.

ویدیو معرفی خدمات صادرات کالا با وانیکس

تیم وانیکس از ابتدا تا همیشه در کنار شما خواهد بود

تیم وانیکس

تیم شرکت بازرگانی وانیکس

پرسنل شرکت وانیکس از ابتدا تا انتهای مسیر صادرات کالاهای شما، همراه‌تان خواهد بود. پشتیبانی ۲۴ ساعته و تولید محتوا آموزشی به صورت مداوم در اینستاگرام و سایت وانیکس در راستای رضایت و راهنمایی واردکنندگان عزیز است. امیدواریم توانسته باشیم که در این مهم نقش تاثیرگذاری ایفا کرده باشیم.

تیم وانیکس با شرکت در رویدادهای مهم در زمینه واردات و زمینه کاری خود، از افراد متخصص و خبره تشکیل شده است، که می‌تواند در جهت رضایت مشتری قدم بزرگی بردارد. همچنین مدیریت مجموعه، اهداف و برنامه‌های زیادی را برای توسعه و هرچه راحت‌تر شدن روال صادرات کالا، دنبال می‌کند.

تیم شرکت بازرگانی وانیکس

پرسنل شرکت وانیکس از ابتدا تا انتهای مسیر صادرات کالاهای شما، همراه‌تان خواهد بود. پشتیبانی ۲۴ ساعته و تولید محتوا آموزشی به صورت مداوم در اینستاگرام و سایت وانیکس در راستای رضایت و راهنمایی واردکنندگان عزیز است. امیدواریم توانسته باشیم که در این مهم نقش تاثیرگذاری ایفا کرده باشیم.

تیم وانیکس با شرکت در رویدادهای مهم در زمینه واردات و زمینه کاری خود، از افراد متخصص و خبره تشکیل شده است، که می‌تواند در جهت رضایت مشتری قدم بزرگی بردارد. همچنین مدیریت مجموعه، اهداف و برنامه‌های زیادی را برای توسعه و هرچه راحت‌تر شدن روال صادرات کالا، دنبال می‌کند.

تیم وانیکس از ابتدا تا همیشه در کنار شما خواهد بود

تیم وانیکس

برای صادرات کالا با وانیکس تماس بگیرید

برای صادرات و واردات از کجا شروع کنیم

فروش برون مرزی محصولات از موثرترین فعالیت‌های اقتصادی برای رونق اقتصاد کشور است. کشور ایران در حوزه فروش برون مرزی یکی از کشورهای غنی شده به شمار می‌رود زیرا دارای محصولات متنوعی است که مزیت رقابتی صادراتی دارند. پیش از آنکه شروع به تجارت بین‌المللی یعنی واردات و صادرات کنید، باید یکسری مراحل و فرآیندهای مهم را طی کنید. مهمترین مراحل عبارتند از:

برای صادرات و واردات از کجا شروع کنیم
برای صادرات و واردات از کجا شروع کنیم

انتخاب محصول

صادر کننده ابتدا باید محصول صادراتی خود را انتخاب کند. محصولات صادراتی باید از لحاظ کیفیت و نوع بسته بندی مطابق قوانین کشور مقصد باشد. تاجر باید محصولی را انتخاب کند که ویژگی صادراتی را داشته و ظرفیت تامین آن را برنامه ریزی کرده باشد. قابل توجه این‌که داشتن مزیت رقابتی به نسبت کالاهای مشابه، اهمیت زیادی در صادرات دارد.

انتخاب کشورمقصد صادرات

صادر کننده باید تعیین کند که کدام کشورها بیشترین خواهان را برای خرید محصولات خود دارد و قیمت گذاری محصولات برای فروش در کشور مقصد صادر کننده چگونه تعیین می‌شود. بهترین روش برای این کار بررسی آمار سه کشوری است که بیشترین میزان واردات محصولات تاجران را از کشور ایران داشته است.

تحقیق درباره بازار

تحقیقات در دو زمینه داخلی و خارجی الزامی است. تحقیقات داخلی که شامل میزان تولیدات، ظرفیت تولید، مجوزها، بررسی کردن شرایط صادرکردن محصول، قوانین بسته‌بندی و برچسب روی محصولات است. تحقیقات خارجی که اطلاعاتی از جمله قیمت محصول، کیفیت محصول، سهم بازار، میزان نیاز بازار، برند برتر و آداب و رسوم کشور مقصد صادرات را به شخص صادر کننده می‌دهد.

شیوه های حمل محصول و ارسال آن

مسیرهای صادرات کالا از جمله هوایی، دریایی و زمینی است که هر کدام از این مسیرها مدت زمان رسیدن آن، هزینه حمل و نقل و مسئولیت حمل هر کدام با همدیگر متفاوت است و هر کدام از این مسیرها مزایا و معایب مخصوص خود را دارند. در نتیجه باید محصول مورد صادراتی را در کوتاه‌ترین مدت، کمترین هزینه و بدون اینکه از ارزش وکیفیت محصول کاسته شودبه مقصد رساند.

بررسی کردن مراحل گمرک در کشور مبدا و مقصد

با ترخیص محصول که در این مرحله وارد یا خارج شدن محصول به یک مقصد قانونی خواهد شد و اگر غیر از این باشد محصول قاچاق به حساب می‌آید و ضبط خواهد شد.محصولات مختلف مراحل ترخیص متفاوتی دارند پس الزامی است که به این موارد دقت شود.

بیمه کردن محصول

با توجه به این‌که بسته محصولات صادراتی ممکن است در بعضی موارد در مسیر راه بنا به دلایل مختلف از بین بروند و یا دیگر قابل استفاده نباشند. در بعضی موارد محصولات به دلیل طولانی شدن مراحل گمرکی ممکن است از ارزش آن کالا کاسته شود بنابراین بیمه کردن محصولاتی که تصمیم به صادرات آن است، الزامی است.  با استفاده از شرکت بیمه یا صندوق ضمانت صادرات، صادر کننده می‌تواند محصولات خود را بیمه کند.

ارزیابی محصولات صادراتی

صادر کننده می‌تواند برای فروش محصولات خود در نمایشگاه‌های کشور مقصد صادراتی خود شرکت کند و در صورتی که شرایط ممکن باشد از بازارچه‌ها بازدید کند. صادرکننده باید اصول حاکم بر روابط تجارت بین‌الملل را بررسی کند و برای فروش محصولات خود از اتاق بازرگانی و وب سایت‌ها اطلاعات کافی کسب کند.

انتقال ارز

مهم است که صادرکننده تفاوت‌های بانکی و مسائل حقوقی کشورهای مختلف را بداند و بررسی کند. با توجه به این قضیه که کشور ما درگیر تحریم است باعث می‌شود حساسیت تبادلات بانکی بیشتر شود. در نتیجه لازم است که صادرکننده اول این تفاوت‌ها را شناسایی کرده و بعد از آن عملیات بانکی خود را انجام دهد. تبادلات ارزی یکی از قسمت‌های مهم صادرات است.

مالکیت و داشتن کارت بازرگانی

صادر کننده برای انجام صادرات خود نیاز به کارت بازرگانی دارد. در صدور کارت بازرگانی بعضی سازمان‌ها و ارگان‌ها نقش دارند که از مهم ترین این سازمان‌ها وزارت صنعت، معدن و تجارت است. صادرکننده برای موفقیت در کشور مقصد صادرات خود باید مراحل ثبت برند، لوگو و انحصاری بودن محصول خود را در کشور مقصد یاد بگیرد.

برای صادرات چه مجوزهایی لازم است

صادر کننده محصول لازم است قبل از انجام صادرات، از قوانین صادراتی کشور مقصد و مبدأ شناخت کافی  و اطلاعات داشته باشد و هم‌چنین مجوزهای لازم را دریافت کند. صادر کننده برای صادر کردن هر محصولی نیازمند به تاییدیه مربوط با همان محصول است. در صورتی که این مجوزها گرفته نشود صدور کالا با مانع روبه رو خواهد شد. بعضی از مجوزها در صورتی نیاز است  که کشور مقصد صادراتی آن را درخواست کند. مجوزهای لازم برای صادر کردن محصول عبارت است از:

برای صادرات چه مجوزهایی لازم است
برای صادرات چه مجوزهایی لازم است

اخذ کارت بازرگانی

کارت بازرگانی در واقع مجوزی برای صادر کننده است که به صادرکننده اجازه تجارت و صادرات محصول خود به خارج از کشور را می‌دهد. صادر کننده‌ای که تصمیم دارد با انعقاد قرارداد شراکت محصولات خود را به خارج از کشور صادر کند، باید کارت بازرگانی را با مراجعه کردن به اتاق بازرگانی استان خود دریافت کند. مدت اعتبار کارت بازرگانی یک سال از زمان صادر کردن کارت است.

مجوز صادر کردن محصول

کالاهای صادراتی شامل سه قسمت کالاهای مجاز، مشروط و ممنوع می‌شود. کالاهای مشروط برای صادر و خارج شدن از کشور نیاز به مجوز دارند. کالاهای مجاز برای صادرات آن نیاز به هیچ گونه مجوزی نیست. کالاهای ممنوع نیز کالاهایی هستند که به طور کلی ازنمی‌توان آن‌ها را صادر کرد. اگر از طرف وزارت بازرگانی اجازه صادر کردن محصول داده نشود صادر کننده‌ای که تصمیم دارد محصول خود را با انعقاد قرارداد شرکت صادر کند باید مجوز صدور کالای صادراتی خود را دریافت کند.

ارائه گواهی استاندارد

در صادر کردن کالاها باید قوانین استاندارد اجباری رعایت شود. در مورد محصولات وارداتی و کالاهای تولید شده قوانین استاندارد اجباری با هدف حمایت از مصرف کننده اجرا می‌شود. رعایت کردن استاندارد اجباری موجب اطمینان صادرکننده و وارد کننده از سلامتی محصول می‌شود. اگر صادر کننده محصولی که قصد صادر کردن آن را به خارج از کشور دارد، جزء قوانین استاندارد اجباری صادرات باشد، باید برای صادرکردن آن محصول حتما گواهی استاندارد گرفته شود. هر ساله لیست محصولاتی که مشمول قوانین استاندارد اجباری هستند سازمان استاندارد ملی ایران منتشر می‌کند.

ارائه گواهی بهداشت و قرنطینه

با توجه به قانون نگهداری و حفظ نباتات کشور،توسط کارشناس معاینه کلیه محصولات نباتی که قرار است از ایران به دیگر کشورها صادر شود مورد بررسی قرار می‌گیرد و در صورت  داشتن سلامتی کامل، از سازمان کشاورزی گواهی بهداشت صادر می‌شود. هم‌چنین طبق قانون دامپزشکی کشور با تأیید سازمان دامپزشکی محصولاتی مانند تخم مرغ، محصولات خام دامی، دام زنده، مواد ضد عفونی کننده، واکسن، سموم دامپزشکی، داروها، مواد غذایی متراکم به سایر کشورها صادر خواهد شد.

ارائه گواهی انرژی اتمی

صادرکننده‌ای که تصمیم دارد از طریق انعقاد قرارداد شراکت،  محصولاتی مانند ضایعات فلزی از جمله فولاد، مس، شمش‌های ضایعاتی، دستگاه گیرنده و فرستنده تلفن همراه، دستگاه لیزر پزشکی، دستگاه رادیولوژی، لامی ماوراء بنفش و ماشین‌های دارای لیزر را صادر کند باید گواهی انرژی اتمی را نیز داشته باشد. برای ترخیص چنین محصولات ارائه این گواهی به اداره گمرک الزامی است.

ارائه لیست عدل بندی

اگر صادرکننده محصولاتی که قصد صادرات آن‌ها را دارد محتویات بسته‌های صادراتی شامل چندین کالای متنوع باشد، صادرکننده محصولات باید محتویات داخل هر بسته را به طور دقیق به صورت لیست مشخص کند که به آن لیست عدل بندی گویند. صادرکننده برای صادرات محصولات خود باید لیست عدل بندی را آماده کرده و آن را به سازمان گمرک ارائه دهد.

ارائه دادن شناسنامه برای برخی کالاها مثل فرش

اگر کالای مورد نظرصادرکننده که قصد صادرات آن را به خارج از کشور را دارید، فرش دستباف باشد، صادرکننده باید سندی که به عنوان شناسنامه فرش به حساب می‌آید را تهیه کرده و به سازمان گمرک ارائه دهد.

برای صادرات چقدر سرمایه نیاز است

برای صادرات که بخش مهمی از تجارت بین‌المللی است، قطعا فرد تاجر نیاز به داشتن حداقل سرمایه دارد؛ زیرا باید هزینه‌های جانبی که شامل پرداخت عوارض، گمرکی، هزینه‌های مربوط به خدمات مثلا بسته‌بندی را بپردازد. با توجه به نوع کالای صادارتی، حداقل سرمایه مورد نیاز مشخص نیست. گاهی فرد، خود تولیدکننده است و نیازی به خریداری محصول ندارد، در این صورت حداقل سرمایه مورد نیاز صادرات برای او به نسبت تاجری که باید از فرد واسطه، کالا خریداری کند، کمتر است.

نحوه صادرات کالا به خارج از کشور

نحوه صادرات کالا به خارج از کشور با توجه به قوانین مرتبط با تجارت بین‌المللی مبدا و مقصد تعیین می‌شود. برای صادرات محصول به خارج از کشور باید قوانین هر دو کشور صادرکننده و دریافت‌کننده مد نظر قرار داده شود. در هر کشوری صادرات کالا باید بر اساس قوانین آن کشور صورت بگیرد. این دستورالعمل‌ها در هر کشوری با سایر کشورها متفاوت است. صادر کننده در این مرحله نیاز است تا مدارک و اسناد لازم برای صادرات خود را تهیه کرده و هم‌چنین با مراحل صادرات آشنایی و اطلاعات کافی داشته باشد. معمولا فرد صادرکننده نیاز به مدارک زیر دارد:

نحوه صادرات کالا به خارج از کشور
نحوه صادرات کالا به خارج از کشور
  • گرفتن کارت بازرگانی معتبر
  • بازاریابی صادرات
  • گرفتن پیش فاکتور
  • انعقاد قرارداد صادراتی
  • انجام امور گمرکی
  • امکان انتقال وجه

برای صادرات محصول چه باید کرد

از آن‌جاکه صادرات نقش به‌سزایی در اقتصاد کشور دارد در نتیجه باید آن را طبق اصول و مقررات انجام داد تا روند روبه رشد را نیز تجربه کنید. شما به عنوان صادر کننده باید یکسری اصول را رعایت کنید، به طور مثال اگر می‌خواهید به طور مستقیم وارد عرصه صادرات شوید، پس حتما نیاز است که پیش از هر کاری اقدام به دریافت کارت بازرگانی کنید. همچنین از قوانین بین‌المللی و قوانین گمرکی آگاهی داشته باشید.

چگونه صادرات موفق داشته باشیم

برای صادرات موفق باید به نحوه مدیریت و بازاریابی قدرتمند تسلط داشته باشید. در حقیقت نیاز است که یکسری الزامات اساسی را رعایت شود. مهمترین اساس صادرات موفق، تولید کالاهای رقابتی و شناخت بازارهای هدف است. علاوه بر این، باید دو موضوع بهبود محیط کسب و کار، ایجاد محیط رقابتی در زمینه اقتصاد و شناخت بازار هدف صادراتی نیز توجه شود. سایر موارد مهم برای موفقیت در صادرات شامل موارد زیر هستند:

  • فرد یک کشور مناسب برای صادرات خود انتخاب کند.
  • برای صادرات برنامه‌ریزی داشته باشد.
  • فرد برای وارد شدن به کشور انتخابی باید یک فرآیند مناسبی را مشخص کند.
  • فرد برای فروش محصولات خود در کشور مورد نظر خود باید تبلیغات و بازاریابی کند.

صادرات کالا از ایران

صادر کردن محصولات یکی از عوامل تاثیر گذار در توسعه دادن اقتصاد کشور است. داشتن اطلاعات کافی از قوانین بین‌المللی صادرات محصولات و آگاه بودن از نحوه صادرات به تاجر کمک خواهد کرد تا صادرات خود را به صورت قانونی و در مدت زمان مناسب انجام دهد. بنابراین تاجر باید از قوانین داخلی کشوری که قصد صادرات به آن را دارد، اطلاع کافی داشته باشد. مراحل صادرات محصول از ایران شامل چهار بخش است که عبارتند از:

صادرات کالا از ایران
صادرات کالا از ایران

تعیین استراتژی

در این مرحله صادرکننده باید در مورد کشور مقصد صادرات محصولات خود تحقیق کرده و اطلاعاتی در عرصه نیازهای آن کشور، آداب و رسوم، قیمت کالاها، قوانین صادراتی کشور مقصد به دست آورد. صادرکننده علاوه بر اینکه باید از کشور مقصد صادرات خود شناخت و اطلاعات کافی کسب کند، باید وضعیت تجارت خود را نیز مورد بررسی قرار دهد. برای فرد صادرکننده، قیمت گذاری محصولات، چگونگی بازاریابی فروش محصولات، داشتن سرمایه اولیه و ارائه راهکارهای مناسب، فوق‌العاده اهمیت دارد.

شناسایی نیاز بازار مقصد

صادرکننده در این مرحله باید نیاز بازار کشور مقصد را بررسی کرده و نیازهای بازار را بیابد تا بتواند متناسب با نیاز آن‌ها کالا صادر کند. این یکی از شروط اصلی واردات و صادرات است؛ زیرا تنها در این صورت به کسب سود بیشتر منجر خواهد شد.

صادرات با سرمایه کم

افراد بسیاری تصور می‌کنند که برای صادرات حتما باید سرمایه زیادی داشته باشند. جالب است بدانید که تقریبا بیشتر صادرات ایالات متحده آمریکا با سرمایه کم انجام می‌شود. بازار مصرف بین‌المللی چین که از طبقه متوسط رو به رشد هستند، فرصت‌های بیشتری را در زمینه کسب و کار با سرمایه کم ایجاد کردند تا صادرات خود را نیز با سرمایه کم انجام دهند. کافی است که شما یک تامین‌کننده مورد اعتماد را بیابید یا خودتان کالایی را تولید کنید که نیاز بازار جامعه هدف باشد.

صادرات با سرمایه کم
صادرات با سرمایه کم

صادرات با شرکت وانیکس

صادرات که با سودآوری بیشتری برای توسعه اقتصادی کشور همراه است، معمولا افراد زیادی برای انجام این نوع تجارت ترغیب می‌شوند. اگر صادرات به صورت قانونی و با آگاهی انجام نگیرد، نه تنها سودمند نخواهد بود، بلکه امکان دارد تاجران را با ضررهای غیر قابل پیش‌بینی همراه کند. به همین دلیل بهتر است که برای صادرات حتما از مجموعه‌های مورد اعتماد و حرفه‌ای که از تجربه کافی برخوردار هستند، کمک گرفته شود. شرکت بازرگانی وانیکس در این زمینه با تجربه‌ای که دارد، می‌تواند به شما برای داشتن یک تجارت و صادرات حرفه‌ای بدون دغدغه کمک کند.

صادرات کالا برای کشور ما  پراهمیت است و می‌توان گفت که یکی از عوامل مهم پیشرفت اقتصادی کشورمان این سبک از تجارت بین‌المللی است. دولت‌ها تلاش زیادی کرده‌اند تا شرایطی محقق شود که سختی‌‌های مسیر صادرات به حداقل ممکن برسد.  وارد شدن به این حوزه، نیازمند آشنایی کامل با قوانین کشور‌های مختلف  است. تحقیق کردن در این زمینه کمک می‌کند تا با هیچ مشکلی مواجه نشوید. قصد داریم تا در این مقاله به موضوع مراحل صادرات کالا بپردازیم و مراحل آن را برای شما بیان کنیم‌‌. در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

موضوعاتی که در ادامه صفحه صادرات کالا به آن‌ها خواهیم پرداخت.

  • صادرات یک کالا به چه معنی است؟
  • انواع صادرات
  • مدارک مورد نیاز برای صادرات
  • برای صادرات چه مراحلی باید لحاظ شود؟
  • تعیین استراتژی
  • نیاز‌های بازار را به درستی بشناسید
  • بهترین کالا برای صادرات چیست؟
  • چگونگی انجام فرایند صادرات
  • بازاریابی صادراتی چیست
  • پیش‌فاکتور
  • واردات کالا از طریق شرکت وانیکس
  • سخن پایانی

صادرات یک کالا به چه معنی است؟

وقتی وارد کننده، کالایی را از کشور‌خود به دیگر کشور‌ها منتقل کند، در اصطلاح می‌گوییم که صادرات کالا انجام داده است. تعریف صادرات در امور بازرگانی کمی متفاوت است و در‌واقع به معنی خارج شدن کالا از بخش گمرک و منتقل شدن آن به کشوری دیگر می‌باشد. در ارسال کالا باید تمام جوانب قانونی اعمال شود تا مشکلی در روند ارسال کالا ایجاد نشود. در ادامه قصد داریم انواع صادرات کالا را بیان کنیم.

صادرات یک کالا به چه معنی است؟
صادرات یک کالا به چه معنی است؟

صادرات قطعی

 هدف اصلی در صادرات قطعی، فروش یا مصرف کالا در کشور مقصد است. در‌واقع خروج کالا از مبدا به همین منظور انجام می‌شود. در صادرات قطعی نیازی به پرداخت حقوق گمرکی، عوارض، مالیات و حتی سود بازرگانی نیست.

صادرات موقت

در صادرات موقت، کالا جهت عرضه در نمایشگاه‌های جهانی به خارج از کشور فرستاده می‌شود. تفاوت صادرات موقت و قطعی در این است که در مورد صادرات موقت این  امکان وجود دارد که کالا به کشور مقصد بازگردانده شود.‌ اما در صادرات قطعی این امکان وجود ندارد. همچنین در مورد صادرات موقت، باید مبلغی به گمرک کشور مبدا پرداخت شود که به آن سپرده نیز گفته می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای صادرات

در ادامه به چند مورد از مدارک مهم جهت صادرات اشاره می‌کنیم:

  • کارت بازرگانی که باید حتما به اسم صادر کننده باشد
  • فهرست عدل بندی
  • ارائه قرارداد حمل و نقل
  • ارائه اظهارنامه گمرکی
  • ارائه فاکتور فروش که به آن پروفورما‌ گفته می‌شود
  • دریافت بارنامه

برای صادرت چه مراحلی باید لحاظ شود؟

در مقدمه این مقاله ذکر کردیم که در حال حاضر تمام کشور‌های دنیا به صادرات و واردات کالا به عنوان یک فعالیت اقتصادی با ارزش می‌نگرند. تاجرین و متخصصین امور بازرگانی نیز  مراحلی برای این‌کار در نظر گرفته‌اند.

  • مدارک مورد نیاز برای صادرات
    مدارک مورد نیاز برای صادرات

    مرحله اول: تعیین استراتژی

  • مرحله دوم: شناختن نیاز‌های بازار
  • مرحله سوم: بهترین کالا برای صادرات چیست؟
  • مرحله چهارم: راه و روش انجام صادرات

توجه به این نکته نیز ضروری است که قبل از هرگونه فعالیت در زمینه صادرات کالا باید با افراد آگاه و خبره مشورت کرد و باید با مراحل صادرات کالا آشنایی داشت. قاعدتا آن‌ها تجربه‌های بیشتری در این زمینه دارند و می‌توانند با راهنمایی‌هایی که انجام می‌دهند کمک زیادی به شما بکنند.

 تعیین استراتژی برای صادرات

اولین مرحله، تعیین استراتژی است. لازم است که تمام جوانب کار را بسنجید و راجع‌به کشوری که قصد دارید صادرات به آن را انجام دهید، به خوبی تحقیق کنید. کسب اطلاعات در زمینه موضوعاتی مثل آداب و رسوم، قیمت کالا‌ها، قوانین صادرات و موارد دیگر می‌تواند برای شما مفید باشد. اگر تعیین استراتژی به درستی انجام شود، مراحل فرایند با سرعت بیشتری طی می‌شوند.

نیاز‌های بازار را به درستی بشناسید

در مرحله دوم باید بررسی کنید که کالای مد نظر شما در کدام کشور می‌تواند فروش بیشتری داشته باشد و به قول معروف در کدام نقطه جهان از محبوبیت بیشتری برخوردار است. تحقیق در این زمینه به شما کمک می‌کند تا با شناخت دقیق بازار به سود بیشتری برسید. با آگاهی در این مسیر گام بردارید تا پله‌های موفقیت را با سرعت بیشتری طی کنید.

نیاز‌های بازار را به درستی بشناسید
نیاز‌های بازار را به درستی بشناسید

بهترین کالا برای صادرات چیست؟

در مرحله سوم، شما باید یک کالا را به عنوان کالای صادراتی خود در نظر بگیرید. اگر در مرحله دوم، نیازهای بازار را به خوبی شناخته باشید، پیدا کردن یک کالای محبوب کار سختی برای شما نخواهد بود. مرحله دوم و سوم ارتباط نزدیکی با هم داشته و در‌واقع تکمیل کننده یکدیگر هستند.

اگر کالایی انتخاب کنید و بعد از ارسال متوجه شوید که در آن کشور محبوب نیست، قاعدتا هیچ سودی عاید شما نخواهد شد. اما اگر نیازهای بازار را به درستی بررسی کنید، پس از اجرای فرایند، سودآوری بالایی خواهید داشت.

چگونگی انجام فرایند صادرات

وجود یکسری مدارک برای انجام شدن درست صادرات الزامی است. یکی از مدارک لازم برای صادرات کالا که حتما باید داشته باشید کارت بازرگانی است. برای دریافت این کارت کافی است به سازمان‌های مربوطه مراجعه کنید.

بازاریابی صادراتی چیست؟

همان‌طور که اشاره کردیم، توجه به محبوبیت یک کالا در کشور مقصد و فروش آن کالا در آن نقطه اهمیت زیادی دارد. بهتر است بگوییم که مهم‌ترین نکته در امر صادرات همین است‌. لازم است که یک روش معقول و مناسب نیز برای صادرات کالای خود بیابید.

پیش فاکتور

پیش فاکتور به منظور درج اطلاعاتی مثل قیمت کالا، تعداد کالا و اطلاعاتی از این قبیل تهیه می‌شود. این کار اغلب بعد از پیدا کردن کشور مناسب برای فروش محصول انجام می‌شود.

صادرات کالا از طریق شرکت وانیکس

شرکت وانیکس جزو آن دسته از شرکت‌های تجاری است که می‌تواند در زمینه واردات و صادرات کالا به کشور‌های هند، امارات و دیگر کشور‌ها به شما کمک کند. این شرکت به عنوان واسط تجاری عمل کرده و واریز پول به حساب شرکای تجاری را نیز انجام می‌دهد. همکاری با شرکت تخصصی وانیکس این امکان را برای شما فراهم می‌کند که بدون هیچ مشکل یا پرداخت هزینه اضافی وارد این حوزه شوید و کالای مورد نیاز خود را وارد یا صادر کنید.

سخن پایانی

آشنایی کامل با قوانین صادرات و مراحل صادرات کالا خیلی اهمیت دارد. اگر شما به عنوان کسی که وارد فعالیت‌های بازرگانی شده‌اید، بدانید که برای صادرات چه مراحلی باید لحاظ شود می‌توانید در حوزه تجارت بین‌الملل موفقیت‌های زیادی را کسب کرده و به سود کلانی برسید. مشورت با متخصصان تجاری و اقتصادی برای موفقیت در این راه لازم است.

برای صادرات کالا با وانیکس تماس بگیرید

همه چیز درباره صادرات کالا در وبلاگ وانیکس

۴.۳/۵ (۲۰ نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
پاپ آپ آموزش واردات