کنوانسیون کیوتو چیست و چه کاربردی در تجارت بین المللی دارد
تأسیس سازمان جهانی گمرک به سال ۱۹۴۷ باز میگردد که موافقتنامه عمومی تعرفهها و تجارت (GATT) به وجود آمد. کنوانسیون کیوتو یا KC که در ۳ فوریه ۲۰۰۶ لازمالاجرا شد، به عنوان طرحی برای رویههای گمرکی مؤثر و مدرن در نظر گرفته میشود. در ادامه با اینکه کنوانسیون کیوتو چیست و چه کاربردی در تجارت بین المللی دارد آشنا خواهیم شد.
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
این استاندارد بینالمللی برای مؤثر و کارآمد کردن رویههای نظارتی گمرکی است. کنوانسیون حاوی چندین اصل مهم از جمله استانداردسازی و سادهسازی اظهارنامه و اسناد پشتیبان کالا، روشهای ساده شده برای افراد مجازاست. همچنین حداکثر استفاده از فناوری اطلاعات، کنترل گمرکی مناسب برای اطمینان از رعایت مقررات، استفاده از مدیریت ریسک و کنترلهای مبتنی بر حسابرسی، مداخلات هماهنگ با سایر آژانسهای مرزی و شفافیت و قابل پیشبینی بودن اقدامات گمرکی است. در این مقاله قصد داریم درباره کنوانسیون کیوتو Kyoto صحبت کنیم.
گمرک در تجارت بینالمللی از چه چیزهایی باید اجتناب کند؟
آیا کنوانسیون KC برای همه مناطق جغرافیایی اعمال میشود؟
آیا کنوانسیون KC برای همه انواع حملونقل مفید است؟
آیا کنوانسیون KC به دولتها در مقابله با چالشهای جدید تجارت الکترونیک کمک میکند؟
آیا کنوانسیون کنوانسیون کیوتو با نیازهای کشورهای در حال توسعه سازگار است؟
معرفی شرکت بازرگانی وانیکس
کنوانسیون کیوتو چیست؟
کنوانسیون kyoto (KC) اصلیترین کنوانسیون تسهیل تجارت گمرکی است. این کنوانسیون توسط سازمان جهانی گمرک توسعه داده شد و در ۳ فوریه ۲۰۰۶ قابل اجرا شد. هدف KC تسهیل تجارت از طریق هماهنگسازی و سادهسازی رویههای گمرکی است. برای این منظور، کنوانسیون استانداردها و شیوههای توصیه شده برای رویهها و تکنیکهای گمرکی مدرن را ارائه میکند.
کارت بازرگانی چیست و چگونه میتوان کارت بازرگانی گرفت.
کنوانسیون کیوتو چیست؟
کشورهایی که مایل به تبدیل شدن به یک طرف متعهد به این کنوانسیون بینالمللی هستند، باید بدنه و ضمیمه عمومی KC را، بپذیرند. ضمیمه عمومی KC طرفهای متعاهد را به اصول کلیدی زیر متعهد میکند:
شفافیت و قابل پیشبینی بودن اقدامات گمرکی
استانداردسازی و سادهسازی اظهارنامه کالا و اسناد پشتیبان
روشهای ساده شده برای افراد مجاز
حداکثر استفاده از فناوری اطلاعات
کنترل گمرکی لازم برای اطمینان از رعایت مقررات
استفاده از مدیریت ریسک و کنترلهای مبتنی بر حسابرسی
مداخلات هماهنگ با سایر آژانسهای مرزی
برای استفاد ه از خدمات مشاوره وارداتوانیکس به صورت رایگان کلیک کنید.
دبیر کل WCO امین کنوانسیون است. کشورها باید سند الحاق یا تصویب خود را نزد دبیر کل شورا تودیع کنند. کنوانسیون توسط کمیته مدیریت KC که اعضای آن طرفهای متعاهد هستند، اداره میشود. فقط طرفهای متعاهد حق رأی دارند، اما بقیه میتوانند به عنوان ناظر شرکت کنند.
در مواردی که یک طرف قرارداد با استانداردهای مندرج در KC مطابقت نداشته باشد، کمیته مدیریت هیچ وظیفه اجرایی یا حلوفصل اختلاف ندارد. کشورهایی که به این کنوانسیون ملحق شدهاند سه سال برای اجرای استانداردها و پنج سال برای اجرای استانداردهای انتقالی مندرج در پیوست عمومی و ضمائم خاص پذیرفته شده فرصت دارند.
KC برای ترویج تجارت بینالمللی از طریق ارائه رویههای گمرکی ساده، هماهنگ و همچنین ایجاد استانداردهای بینالمللی و بهترین شیوهها طراحی شده است. این امر گمرک را قادر میسازد تا به تغییرات عمده در تجارت پاسخ دهد و از روشها و تکنیکهای اداری بهینه در عملیات خود استفاده کند.
KC محیطی را برای گمرک فراهم میکند که هزینه تراکنشهای فرامرزی را تسهیل و کاهش میدهد، شفافیت و کارایی اداری را تقویت میکند و در عین حال امنیت تجاری را افزایش میدهد. KC افزایش جمعآوری درآمد را از طریق بهبود کارایی در عملیات تضمین میکند و با اتخاذ بهترین شیوههای بینالمللی، حفاظت از امنیت ملی، سلامت و ایمنی عمومی، منابع طبیعی و محیطزیست را ممکن میسازد.
برای استفاده از خدمات کارگو از چین وانیکس کلیک کنید
چرا KC برای تجارت بینالمللی مهم است؟
هنگامی که KC به طور گسترده اجرا شود، پیشبینی پذیری و کارایی مورد نیاز تجارت بینالمللی مدرن را برای مشاغل فراهم میکند. با افزایش چالش اقتصادهای جهان، کسبوکارها در تضمین اینکه تجارت و سرمایهگذاری آنها در کشورهایی انجام میشود که حمایتکننده، کارآمد و تسهیلکننده هستند، محتاطتر خواهند بود؛ بنابراین، کسبوکارها از سرزمینهایی که بهعنوان بوروکراتیک تلقی میشوند، فاقد حکمرانی خوب و در نتیجه هزینههای بالایی هستند، دور میشوند.
گمرک در تجارت بینالمللی از چه چیزهایی باید اجتناب کند؟
ادارات گمرک در سراسر جهان باید از دیده شدن به عنوان مانعی برای تجارت و رشد بینالمللی اجتناب کنند. وقتی یک اداره گمرک عملیات خود را مدرن نکرده و رویههای پرهزینه و طولانی را حفظ کرده است، ناکارآمد تلقی میشود و کسبوکارها از انجام تجارت در چنین کشورهایی اجتناب میکنند. RKC به طور گسترده به عنوان طرحی برای رویههای گمرکی مدرن و کارآمد در نظر گرفته میشود و پس از اجرا، اداره را به سمت کارایی بیشتر سوق میدهد.
گمرک در تجارت بینالمللی از چه چیزهایی باید اجتناب کند؟
آیا کنوانسیون KC برای همه مناطق جغرافیایی اعمال میشود؟
اصول اصلی کنوانسیون کیوتو برای استانداردسازی جهانی و هماهنگسازی رویههای گمرکی ایجاد شده است. این اصول در قلمرو هر طرف متعاهدی که به آن ملحق میشود صرفنظر از موقعیت جغرافیایی آنها اعمال میشود.
آمارهای تجارت بینالمللی نشان میدهد که رشد اقتصادی و حجم واردات و صادرات در تمام مناطق مختلف جهان رو به افزایش است. به عنوان مثال، در طول دهه گذشته، قاره آمریکای جنوبی شاهد رشد متوسط ۸.۵ درصدی در حجم صادرات و ۱۲.۵ درصدی برای واردات بوده است. این یکی از بالاترین نرخ رشدها در جهان است.
کنوانسیون کیوتو ابزار ایده آلی برای هماهنگ کردن عناصر این تجارت و در نتیجه تحکیم و گسترش سهم هر یک از طرفهای متعاهد از تجارت جهانی است. اطمینانی که میتوان با داشتن رویههای استاندارد ارائه کرد، رشد اقتصادی و حجم تجارت بینالمللی را افزایش میدهد.
آیا کنوانسیون KC برای همه انواع حملونقل مفید است؟
اصول و رویههای ترخیص کارآمد و ساده در کنوانسیون کیوتو به طور یکسان در مورد همه کالاها و همه وسایل حملونقل (حملکنندهها) که کالا را به داخل یا خارج از یک قلمرو گمرکی منتقل میکنند، اعمال میشود. تشریفات برای تمامی متصدیان حملونقل در ورود یا خروج از قلمرو گمرکی نیز یکسان است.
آیا کنوانسیون KC به دولتها در مقابله با چالشهای جدید تجارت الکترونیک کمک میکند؟
عبارت «تجارت الکترونیک» به روش انجام تجارت امروزی اشاره دارد و تکنیکی برای تبادل اطلاعات در تجارت است. ادارات گمرک امروزی باید از شیوههای تجاری مدرن و تأثیر تجارت الکترونیک بر رویههای گمرکی استفاده کنند تا با افزایش نیاز به ترخیص سریع و کارآمد کالا همگام شوند.
با درک این تغییرات در رویههای تجاری امروزی و نقش تجارت الکترونیک، کنوانسیون تجدیدنظر شده کیوتو، گمرک را ملزم میکند که فناوری اطلاعات را برای پشتیبانی از عملیات گمرکی، هر جا که برای گمرک و تجارت مقرونبهصرفه و کارآمد است، به کار گیرد.
این سازمان دستورالعملهای دقیقی را در مورد نحوه اعمال و پیادهسازی فناوری اطلاعات برای ترخیص کالاها، حاملها و افراد ارائه میکند، بنابراین به گمرک کمک میکند تا با تقاضاهای ناشی از تجارت الکترونیکی مقابله کند.
آیا کنوانسیون کنوانسیون کیوتو با نیازهای کشورهای در حال توسعه سازگار است؟
تشویق رشد اقتصادی ملی یکی از اهداف کلیدی کشورهای در حال توسعه است. برای دستیابی به این هدف، کشورهای در حال توسعه باید نقش بیشتری در تجارت بینالمللی ایفا کنند.
آیا کنوانسیون کنوانسیون کیوتو با نیازهای کشورهای در حال توسعه سازگار است؟
سادهسازی رویهها برای جابهجایی کالا از مرزها، موانع اداری را کاهش میدهد و در نتیجه شرکتهای کوچک و متوسط را به مشارکت در تجارت بینالمللی و جذب سرمایهگذاری خارجی تشویق میکند. این منجر به توسعه اقتصادی بیشتر میشود. کنوانسیون کیوتو برای اطمینان از اینکه گمرک قادر است مسئولیتهای خود را به طور مؤثرتر انجام دهد، طراحی شده است.
برای شرکت در دوره آموزش واردات تا کسب درآمد بالا با وانیکس و معرفی بهترین و پرسودترین کالاها برای واردات کلیک کنید
تعدادی از کشورهای در حال توسعه در بازنگری کنوانسیون نقش فعالی داشتند. این تضمین میکند که مقررات تجدیدنظر شده مشارکت آنها را در نظر گرفته و به نگرانیهای خاص آنها رسیدگی میکند.
برای استفاده از خدمات واردات ته لنجی با وانیکس با کمترین هزینه کلیک کنید.
معرفی شرکت بازرگانی وانیکس
آشنایی با کنوانسیونها و پروتکلهای تجارت بینالمللی یکی دیگر از راههای پیشرفت در این حوزه است. برای آشنایی با این قوانین و تعهدات پیشنهاد میشود حتماً با یک شرکت بازرگانی معتبر در این زمینه مشورت نمایید.
برای انجام گروپاژ با بهترین قیمت با وانیکس کلیک کنید.
شرکت بازرگانی وانیکس یکی از شرکتهای بازرگانی معتبر است. این شرکت با دارا بودن کارشناسان و مشاوران مجرب آماده خدمترسانی و پاسخگویی به شما است.
۳/۵
(۲ نظر)
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳