چین چند ناو هواپیمابر دارد

چین چند ناو هواپیمابر دارد ؟ کشور چین دارای ۳ ناو جنگی هواپیمابر می‌باشد. آخرین ناو هواپیمابری که کشور چین از آن پرده برداری کرده است فوجیان می باشد که نام آن از روی یکی از استان های این کشور برداشته و نام گذاری شده است. دو ناو هواپیمابر دیگر که کشور چین از آنها بهره‌گیری می‌کند به نامهای لیائونینگ و شاندونگ می‌باشد.

واردات کالا با وانیکس تلفن :  ۰۲۱۵۲۱۶۷۰۰۰  – ۰۹۱۹۴۷۹۴۶۶۷

چین چند ناو هواپیمابر دارد
چین چند ناو هواپیمابر دارد

تلفن : ۰۲۱۵۲۱۶۷۰۰۰

واردات از چین

خرید از چین

خرید از علی بابا

خرید یوان چین

آموزش واردات از چین

طراحی و ساخت این ناو هواپیمابر برای اولین بار تماما به وسیله مهندسان و طراحان چینی انجام گرفته و عصر جدیدی در افزایش برد و قدرت نیروی دریایی این کشور محسوب می‌شود. این ناو هواپیمابر که در زمره ناوهای کلاس ۰۰۳ دسته بندی می‌شود به آخرین فناوری‌های تسلیحاتی و امکانات پروازی جنگنده‌های روز دنیا مجهز است، و با مدل‌های غربی رقابت می‌کند. کشور چین که اکنون به لحاظ کمیت عظیم‌ترین نیروی دریایی دنیا را در اختیار دارد با این ناو هواپیمابر بر تنوع و قدرت نیروی دریایی بزرگ خود افزوده است. در ادامه با این مقاله از وانیکس با سوال چین چند ناو هواپیمابر دارد با ما همراه شوید.

برای واردات از چین با وانیکس در سریع‌ترین زمان و با کمترین هزینه کلیک کنید.

در این مقاله تلاش داریم به موضوعات زیر بپردازیم:

  • اهمیت راهبردی ناو هواپیمابر فوجیان چیست؟
  • چین عظیم ترین نیروی دریایی جهان
  • رزمایش دریایی مشترک ایران چین و روسیه
  • زیردریایی های اتمی چین
  • واردات انواع کالا از چین با وانیکس

اهمیت راهبردی ناو هواپیمابر فوجیان چیست؟

این که چین توانسته چنین ناو هواپیمابر پیشرفته‌ای را از صفر تا صد بسازد تحول بزرگی برای صنعت کشتی‌سازی و نیروی دریایی ارتش این کشور محسوب می‌شود. تکنولوژی الکترو مغناطیسی برای پرتاب‌های موسوم به منجنیق استفاده شده است که قبل از این تنها در اختیار ارتش ایالات متحده بوده است. بهره گیری از فناوری الکترو مغناطیس به‌ جای بخار امکان کاهش فشار مضاعف بر ناو هواپیمابر و همچنین افزایش تنوع جنگنده‌های پروازی را به ارتش نیروی دریایی چین خواهد داد.

وجود یک آبراه راهبردی در دریای جنوبی چین که سالیانه به میزان ۵ تریلیون دلار تجارت بین المللی از آن عبور می‌کند و دارای منابع غنی ماهیگیری و منابع بسیار زیاد سوخت های فسیلی در زیر دریا است یکی از پر مناقشه‌ترین نقاط دریایی دنیا به حساب می‌آید بصورتی که شش کشور، مدعی مالکیت بر کل یا قسمتی از این آبراه هستند. کشور چین یکی از مدعیان اصلی مالکیت بر مناطق و جزیره‌های این نقطه در جهان است.

اهمیت راهبردی ناو هواپیمابر فوجیان چیست؟
اهمیت راهبردی ناو هواپیمابر فوجیان چیست؟

نیروی دریایی آمریکا بارها به بهانه مهیا کردن امنیت تجارت آزاد جهانی، ناوهای غولپیکر هواپیمابر خود را از کنار جزایر مصنوعی ساخت کشور چین عبور داده است که موجب عصبانیت و حساس شدن رهبران چینی شده است. به همین دلیل چین همواره سعی کرده نیروی دریایی ارتش خود را با بهترین و به روز ترین تسلیحات و فناوری آپدیت کند. ساخت ناو هواپیمابر فوجیان یکی از اهداف اصلی چین برای تامین امنیت خود در قبال حضورهای سر زده آمریکایی‌ها می‌باشد. ساخت این ناو باعث تغییر معادلات نظامی آمریکایی در این منطقه شد و موجب می‌شود که آمریکایی ها با تامل بیشتری در آنجا حضور یابند.

برای حمل دریایی از چین با وانیکس در سریع‌ترین زمان و با کمترین هزینه کلیک کنید.

چین عظیم ترین نیروی دریایی جهان

وزارت دفاع ایالات متحده در گزارش سالیانه خود در مورد امور نظامی کشور چین تاکید کرد که این کشور عظیم‌ترین نیروی دریایی دنیا را با در اختیار داشتن صدها ناوچه جنگی و زیردریایی و همچنین چند ناوهواپیمابر دارد. جمهوری خلق چین بزرگترین نیروی دریایی در دنیا را با یک نیروی رزمی مجموعا ۳۵۰ ناوچه و زیردریایی و ناو هواپیمابر از جمله ۱۳۰ ناوچه جنگی سطحی بزرگ دارد.

انتظار می‌رود نیروی دریایی کشور چین زیردریایی‌های اتمی و دیزلی بیشتری نیز در دست ساخت قرار دهد. کشور چین همچنین یکی از کمتر کشورهایی است که صاحب زیردریایی‌های مجهز به موشکهای بالستیک اتمی است. به گزارش پنتاگون: زیردریایی نسل جدید تایپ ۰۹۶ SSBN که احتمالا از اوایل دهه ۲۰۲۰ ساختش آغاز شده و بر اساس خبرهای شنیده شده حامل نسل جدیدی از موشک‌های بالستیک قاره‌پیما است. انتظار می‌رود نیروی دریایی کشور چین به صورت همزمان زیردریایی‌های تایپ ۰۹۴ SSBN و تایپ ۰۹۶ SSBN را عملیاتی کرده و تا سال ۲۰۳۰ میلادی بالغ بر ۸ عدد از آنها را داشته باشد.

رزمایش دریایی مشترک ایران چین و روسیه

رزمایش مشترک ایران چین و روسیه با نام رزمایش مرکب انجام شد. رزمایش مرکب عامل کمربند امنیت دریایی سال ۲۰۲۲ میلادی با شعار (با هم برای صلح و امنیت) و در منطقه‌ای به اندازه  ۱۷۰۰۰ کیلومتر مربع، با پیغام صلح و امنیت در منطقه خلیج فارس برگزار شد. هدف از انجام این مانور نظامی و یا به اصطلاح رزمایش رسیدن به سطح معنادار و قابل توجهی از روابط نظامی میان این سه کشور عنوان کرد.

رزمایش دریایی مشترک ایران چین و روسیه
رزمایش دریایی مشترک ایران چین و روسیه

این رزمایش در زمان تنش روسیه با غرب بر سر عضویت اوکراین با سازمان نظامی ناتو بود. و پیام های بسیاری را برای غرب مخابره کرد. هرچند در آخر این جنگ به وقوع پیوست و روسیه مجبور به مقابله نظامی برای امنیت خود شد. و البته مثل همیشه متاسفانه باعث کشتار بسیاری از مردم عادی در این جنگ شد.

برای خرید یوان چین با وانیکس در سریع‌ترین زمان و با کمترین کارمزد کلیک کنید.

زیردریایی های اتمی چین

کشور چین در سال ۱۹۵۸ میلادی با یاری شوروی بر روی نقشه زیر دریایی اتمی خود کار  را شروع کرد اما از سال ۱۹۶۳ و تیره‌ و‌ تار شدن رابطه‌اش با شوروی مجبور به کنار گذاشتن این برنامه شد .از سال ۱۹۶۹ میلادی کشور چین دوباره به سراغ ۲ طرح زیردریایی اتمی رفت. و با ساخت دو زیر دریایی یکی شکاری اتمی و دیگری زیر دریایی با امکان شلیک موشک بالستیک اتمی.

زیردریایی های اتمی چین
زیردریایی های اتمی چین

هدف از پیشرفت و توسعه این زیر دریایی‌ها نزدیک شدن به سواحل کشور ژاپن و صدمه زدن به آنها بدون اینکه زیر دریایی برای تجدید قوا بخواهد روی آب بیاد بود. کشور چین در آن زمان از زیردریایی با متور دیزل بهره‌گیری میکرد که نه تنها کیفیت زیادی نداشتند بلکه به دلیل پر سرو صدا بودن به آسانی قابل کشف بود . نخستین زیر دریایی اتمی در سال ۱۹۷۰ میلادی تحویل و برای آزمون به دریا انداخته شد و تا سال ۱۹۷۴ میلادی  آزمون ها کامل شد و در همان سال نخستین زیر دریایی اتمی کشور چین با نام تایپ ۹۱ وارد نیروی دریایی ارتش کشور چین شد تا چین بعد از ایالات متحده، شوروی، انگلستان و فرانسه پنجمین کشوری باشد که به فناوری و تکنولوژی زیردریایی‌های اتمی دست یافت.

واردات انواع کالا از چین با وانیکس

شما تاجران و بازرگانان ایرانی می‌توانید کالای مورد احتیاج خود را از طریق شرکت‌های مورد اعتماد که در کشور چین دارای دفتر معتبر و انبار هستند وارد کنید. شما می‌توانید از طریق شرکت وانیکس واردات را به خودیه خود انجام دهید. شرکت بازرگانی وانیکس ارائه دهنده خدمات وارداتی از صفر تا صد می‌باشد. شما می‌توانید واردات خود را از ۲ کشور چین و دبی انجام دهید. واردات کالای مورد علاقه به وسیله شرکت بازرگانی وانیکس دارای ضمانت صد در صدی کالا می‌باشد. به این صورت که شما در حین بستن قرارداد واردات هر کالایی با شرکت تجاری و بازرگانی وانیکس، چک ضمانت به اندازه ارزش کالای وارداتی خود دریافت کنید.

کشورهای بزرگی همچون چین مبدا مناسبی برای تجارت و واردات به کشورمان محسوب می‌شود. زیرا بودجه‌های نجومی در نظر گرفته شده باعث می شود تا اقتصاد و صنایع این کشور زیر چتر حمایتی حکومت به کار خود ادامه دهند. امنیت در تجارت و جلوگیری از هرج و مرج حرف اول را در جذب سرمایه گذاری و انواع واردات و صادرات می‌زند. مشکل چین و تایوان در طول تاریخ پر از فرازو نشیب های مختلف بوده و از این به بعد هم خواهد بود.

درباره وانیکس

شرکت حمل و نقل بین المللی شهریار سازان سرمستان با نام تجاری وانیکس فعالیت خود را از سال ۱۳۸۹ با هدف تسهیل فرآیند واردات آغاز نمود. شرکت وانیکس از انتخاب تامین کننده و خرید کالا برای شما در کشورهای چین امارت و هند سپس حمل و نقل آن از کشور انتخابی و تحویل کالا درب انبار در کنار شما می باشد و به سرتاسر ایران نیز خدمات می دهد. تفاوت کار با وانیکس این است که این شرکت بازرگانی برای گارانتی به مشتریان خود چک تضمین می هد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

تلفن : ۰۲۱۵۲۱۶۷۰۰۰

واردات از چین

خرید از چین

خرید از علی بابا

خرید یوان چین

327 تعداد بازدید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
آموزش واردات از چین وانیکس