چین در جنگ جهانی دوم چه وضعیتی داشت؟ لازم است قبل از توضیح وضعیت چین در آن زمان در مورد کلیات جنگ جهانی دوم صحبت کنبم. جنگ جهانی دوم دومین جنگ همگیر جهانی میان سالهای ۱۹۳۹ تا ۱۹۴۵ میلادی به وقوع پیوست که بیشتر کشورهای دنیا از جمله قدرتهای شاخص در آن شرکت کردند. کشورها در قالب دو گروه اتحاد نظامی تشکیل دادند و در برابر هم دیگر قرار گرفتند و با این دو اتحاد نظامی، یک جنگ تمام معنا به راه انداختند که در اثر آن، بیشتر از صد میلیون پرسنل نظامی در بیش از ۳۰ کشور دنیا درگیر شدند.
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۵۲۱۶۷۰۰۰ – ۰۹۱۹۴۷۹۴۶۶۷
تلفن : ۰۲۱۵۲۱۶۷۰۰۰
واردات از چین
خرید از چین
خرید از علی بابا
خرید یوان چین
آموزش واردات از چین
اکثر شرکت کنندگان در جنگ جهانی دوم، کلیه توان اقتصادی، صنعتی و پتانسیلهای علمی پژوهشیان را در جهت پشتیبانی بهتر نیروهای نظامی خود بسیج کردند. با تقریبا ۷۰ تا ۸۵ میلیون کشته این جنگ به هولناک ترین درگیری نظامی تاریخ بشریت تبدیل شد. کشتار ناشی از بمبارانهای هوایی، قحطی بی سابقه، بیماری های متعدد و درگیری جنگ افزارهای اتمی و قحطی بزرگ در کشور ایران و افغانستان در آمار خسارت های بزرگ انسانی جنگ جهانی دوم شمرده میشوند. در ادامه با مقاله چین در جنگ جهانی دوم با تیم وانیکس همراه باشید.
در کشور چین، حزبی به نام کومینتانگ کارزاری را برای متحد کردن این کشور بر علیه جنگجویان محلی به راه انداخت و تا اواسط دههٔ ۱۹۲۰ میلادی توانست دستکم به اسم کشور چین را متحد کند، اما چیزی نگذشت که میان این حزب و متحد قبلیاش یعنی حزب کمونیست چین درگیری داخلی درگرفت. و جنگجویان محلی جدیدی نیز سر برآوردند و وارد معرکه شدند. امپراتوری ژاپن، که روز به روز نظامیگراتر میشد، مدتها بود که به دنبال افزایش نفوذش در چین بود. و آن را گام نخست در راستای ادعای حقش برای حکومت بر جهان میدانست. در سال ۱۹۳۱ میلادی کشور ژاپن حادثه موکدن را بهانهی حمله به منچوری قرار داد و در آنجا دولت دست نشاندهیٔ مانچوکوئو را پایه گذاری کرد.
با درخواست کشور چین، جامعه بین الملل ناظرانی را به منطقه اعزام کرد و کمیتهای، به نام کمیتهٔ لیتون، تشکیل داد تا به این مسئله رسیدگی کند. گزارش لیتون ۱ سال بعد، در تاریخ اکتبر سال ۱۹۳۲ میلادی، منتشر شد و کشور ژاپن را در حمله به منچوری مقصر شناخت و اعلام کرد که منطقه منچوری باید به کشور چین بازگردانده شود. در واکنش به این بیانیه، کشور ژاپن، از جامعهی بین الملل خارج شد.
بعد از آن ۲ کشور در چندین جنگ در شانگهای، رهه، و هبئی با همدیگر جنگیدند تا اینکه آتشبس تانگو را در سال ۱۹۳۳ میلادی امضا کردند. بعد از آتشبس هم نیروهای متقاضی چینی به مقاومت بر علیه ژاپنیها در منطقه منچوری، چهائر، و سوئییو آن در پیش گرفتند. بعد از حادثه شیآن در سال ۱۹۳۶ میلادی، نیروهای کومینتانگ و کمونیست اعلام آتشبس کردند تا بتوانند بر علیه کشور ژاپن گروهی متحد تشکیل دهند.
برای واردات کالا از چین با وانیکس در سریعترین زمان و با کمترین هزینه کلیک کنید.
در ادامه با مقاله چین در جنگ جهانی دوم به موضوعات زیر میپردازیم:
اشغال چین به وسیله ژاپن در سال ۱۹۳۷
چین بعد از جنگ جهانی دوم به بعد
واردات انواع کالا از چین با وانیکس
اشغال چین به وسیله ژاپن در سال ۱۹۳۷
در سال ۱۹۳۷ میلادی کشور ژاپن به دنبال اتفاق پل مارکوپولو، پکن را که پایتخت امپراتوری کشور چین بود تصرف کرد و این خود به لشکرکشی ژاپن برای تصرف کلیه کشور چین منجر شد. شوروی خیلی سریع با کشور چین معاهدهی عدم تخاصم امضا و تصویب کرد. تا بتواند به کشور چین تدارکات جنگی برای مقابله با ژاپن قرض بدهد. این معاهده یکی از دلایل اصلی اتمام معاهدهی قبلی همکاری میان چین و کشور آلمان در سال ۱۹۴۱ میلادی بود. نیروهای نظامی ژاپنی از ماه سپتامبر تا ماه نوامبر آن سال به تایییوان یورش بردند، در جنگ شیکوئو با ارتش انقلابی ملی جنگیدند، و در نبرد پینشینگوان با حزب کمونیست چین درگیر این جنگ شدند.
اشغال چین به وسیله ژاپن در سال ۱۹۳۷
جنرال سیمو چیانگ کایشک سربازانش در ارتش انقلابی ملی را که در کشور آلمان تعلیم نظامی دیده بودند به جنگ شانگهای ارسال کرد ولی شانگهای پس از ۳ ماه مبارزه به وسیله نیروهای ژاپنی تصرف شد. نیروهای ژاپنی به پیشرفت خود ادامه دادند و در جنگ نانجینگ توانستند پایتخت آن زمان کشور چین را تصرف کنند. بعد از سقوط نانجینگ صدها هزار (و شاید چند میلیون) نفر از چینیهای غیرنظامی و مردم عوام و همچنین سربازان خلع سلاح شدهٔ چینی در کشتار نانجینگ به وسیله ژاپنیها قتلعام شدند.
برای حمل کالا از چین با وانیکس در سریعترین زمان و با کمترین هزینه کلیک کنید.
در تاریخ مارس سال ۱۹۳۸ میلادی نیروهای ملی چینی نخستین پیروزی بزرگ خود را در نبردی به نام تایرژوانگ به دست آوردند ولی در همان سال شهر شوژو به وسیله ژاپنیها فتح شد. در تاریخ ژوئن سال ۱۹۳۸ میلادی نیروهای چینی توانستند با به وجود آوردن طغیان آب در رود زرد در پیشرفت ژاپنیها وقفه بسیاری ایجاد کنند و برای خود زمان بخرند تا آماده دفاع بهتر از منطقه ووهان شوند، ولی این شهر نیز در تاریخ اکتبر به دست ژاپنیها افتاد. ولی کلیه این پیروزیهای کشور ژاپن منجر به سقوط مقاومت چینیها، و در نهایت آنچه ژاپنیها انتظار داشتند، نشد و برعکس کشور چین با انتقال دولتش به جزیرهٔ چونگکینگ به مبارزه بزرگ ادامه داد.
چین بعد از جنگ جهانی دوم به بعد
جهان پس از پایان جنگ جهانی دوم تحولات مهمی را به خود دید. این جنگ با شکست آلمان در غرب دنیا و ژاپن در خاور دور دلیل شد تا کشورهای اطراف این دو قدرت قدم به دوران جدیدی بگذارند و مرحلهای جدید از حیات سیاسی خود را در دنیا پس از جنگ شروع کنند. کشور چین از نیمه قرن بیستم آبستن تحولات و انقلابهای اجتماعی سیاسی بزرگی شد که سالها به طول انجامید و دیکتاتوری پر قدرتی را بر این سرزمین حاکم کرد. اصلی ترین انقلاب در کشور چین، پیروزی حزب کمونیست در یک جنگ داخلی طولانی مدت و هولناک برای به دست آوردن کنترل سیاسی کشور بود.
شخصی به نام مائو تسه تونگ اصلی ترین رهبر نظامی و سیاسی بود که در پیروزی حزب کمونیست چین و تاسیس جمهوری خلق چین در تاریخ اول اکتبر و سال ۱۹۴۹ میلادی نقش مهمی داشت. در طول ۳ دهه بعد شخص مائو از قدرت بسیار خود بهره گیری کرد تا انقلابهای دیگری را به پرجمعیت ترین کشور دنیا تحمیل کند. انقلابها بعد از مرگ مائو در سال ۱۹۷۶ میلادی همچنان به طوا انجامید و رهبرانی چون دنگ شیائو پینگ تحولات بنیادین را در زیر ساخت اقتصادی و سیاسی و اجتماعی کشور چین اعمال کردند.
چین بعد از جنگ جهانی دوم به بعد
هنگامی که در سال ۱۹۴۹ میلادی از شخص مائو پرسیدند برای بهبود وضع زندگی جمعیت ۵۵۰ میلیون نفری کشور زادگاهش چه خواهد کرد، پاسخ داد: ما چطور تغییر خواهیم کرد؟ فقط یک راه دارد و آن این است که کشور را در ابتدا ویران کینم و سپس آن را از نو بسیازیم. بر این اساس مائو با تبدیل کردن نظام سیاسی و اقتصادی چین به حکومت فوق کمونیستی، مدلی از حکومت توتالیتاریستی که دولت به منتهای درجه بر ملتش اعمال کند، این کشور را تغییر داد.
از دیگر رویدادهای بسیار مهم تاریخ کشور چین بعد از جنگ جهانی دوم میتوان به این موارد اشاره کرد:
شروع جنگ سرد و رقابت فراوان در میان کشورهای کمونیستی و دموکراتیک
تاسیس جمهوری خلق چین، شروع راهبردهای اقتصادی معروف به جهش بزرگ به جلو
در گرفتن جنگ مابین ایالات متحده و کشور ویتنام جنوبی با ویتنام شمالی که باورهای کمونیستی داشت
شروع انقلاب فرهنگی در کشور چین
دیدار مهم ریچارد نیکسون رییس جمهور وقت آمریکا از کشور چین و ملاقات با شخص مائو
برای واردات کالا از دبی با وانیکس در سریعترین زمان و با کمترین هزینه کلیک کنید.
واردات انواع کالا از چین با وانیکس
شما تاجران و بازرگانان ایرانی میتوانید کالای مورد احتیاج خود را از طریق شرکتهای مورد اعتماد که در کشور چین دارای دفتر معتبر و انبار هستند وارد کنید. شما میتوانید به وسیله شرکت وانیکس واردات را به خودیه خود انجام دهید. شرکت بازرگانی وانیکس ارائه دهنده خدمات وارداتی از صفر تا صد میباشد. شما میتوانید واردات خود را از ۲ کشور چین و دبی انجام دهید. واردات کالای مورد نظر به وسیله شرکت بازرگانی وانیکس دارای ضمانت صد در صدی کالا میباشد. به این صورت که شما در زمان بستن قرارداد واردات هر کالایی با شرکت تجاری و بازرگانی وانیکس، چک ضمانت به اندازه ارزش کالای وارداتی خود دریافت کنید.
واردات انواع کالا از چین با وانیکس
درباره وانیکس
شرکت حمل و نقل بین المللی شهریار سازان سرمستان با نام تجاری وانیکس فعالیت خود را از سال ۱۳۸۹ با هدف تسهیل فرآیند واردات آغاز نمود. شرکت وانیکس از انتخاب تامین کننده و خرید کالا برای شما در کشورهای چین امارت و هند سپس حمل و نقل آن از کشور انتخابی و تحویل کالا درب انبار در کنار شما می باشد و به سرتاسر ایران نیز خدمات می دهد. تفاوت کار با وانیکس این است که این شرکت بازرگانی برای گارانتی به مشتریان خود چک تضمین می هد.