چرا واردات لوازم خانگی از کره ممنوع شد ؟ در تاریخ هفتم مهرماه ۱۴۰۱، رئیسجمهور در نامهای که به وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیر اقتصاد فرستادند؛ به آنها دستور دادند که باید جلوی واردات هرگونه لوازم خانگی از کشور کره به ایران گرفته شود. بر اساس گزارشهای منتشر شده از سوی خبرگزاریهای رسمی، این نامه بنا به درخواست رهبر جمهوری اسلامی صادر شده بود. مضمون این نامه که تصویرش متن آن در شبکههای اجتماعی نیز انتشار یافته بود، به شرح زیر است:
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
“واردات لوازم خانگی از کشور کره باعث شده به اقتصاد کشور ضربه وارد شود و تولیدکنندگان داخلی بیکار شوند؛ بنابراین باید از واردات این محصولات به کشور جلوگیری شود.” البته لازم به ذکر است که شرکتهای ال جی و سامسونگ بلافاصله پس از اعمال تحریمهای ناعادلانه از سوی آمریکا بر ایران، روابط خود را با ایران قطع کرده بودند. از زمانی که این دو شرکت معروف همکاری تجاری خود را با ایران قطع کردند، افراد سودجو از موقعیت به وجود آمده سو استفاده کردند و به قاچاق محصولات این دو برند به ایران پرداختند. در این مقاله به پاسخ این پرسش که “چرا واردات لوازم خانگی از کره ممنوع شد؟” خواهیم پرداخت.
چرا در عوض پول های بلوکه شده ایران در کره، لوازم خانگی وارد نشد؟
دستور رهبر برای ممنوعیت واردات لوازم خانگی از کره
تاثیر ممنوعیت واردات لوازم خانگی بر اقتصاد
تاثیر تحریم ها بر واردات لوازم خانگی از کره
در پی اعمال تحریمهای بیرحمانه از سوی آمریکا بر ایران، شرکتهای معروف ال جی و سامسونگ از ادامه همکاری خود با ایران، خودداری کردند. همین موضوع نیز سبب شد موقعیت برای افراد سودجو فراهم آید و با قاچاق محصولات این دو برند به کشور، ضربه محکمی به تولیدکنندگان داخلی وارد نمایند. طبق گزارشهای منتشر شده از سوی دبیر انجمن لوازم صوتی و تصویری کشور، میزان قاچاق لوازم خانگی به کشور در آذرماه سال ۹۹، حدود شش میلیارد دلار برآورد شده بود.
یکی دیگر از عواقب اجتنابناپذیر تحریمها، افزایش ناگهانی قیمت ارزهای خارجی و افت شدید ارزش ارز کشور بود. به این ترتیب برای واردات لوازم خانگی باید هزینه زیادی صرف میشد و در نهایت با قیمت بسیار بالا به مصرفکنندگان ارائه میشد، اما متاسفانه بهندرت کسی پیدا میشد که توانایی خرید این محصولات را داشته باشد.
برای واردات ته لنجی از چین و دبی با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
طبق گفته رئیس اتحادیه سمساران و امانتفروشان ایران، به علت گرانی نامعقول لوازم خانگی، اغلب افراد به خرید وسایل دستدوم روی آوردهاند. ممنوعیت واردات لوازم خانگی از کره، باعث رونق بخشیدن به تولیدات داخلی میشود و قدرت خرید مردم را تا حدودی افزایش میدهد.
برای واردات از دبی با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
آیا ممنوعیت واردات لوازم خانگی رقابت را از بین می برد؟
خیر. رقابت زمانی از بین میرود که تعداد تولیدکنندگان لوازم خانگی محدود باشند؛ این در حالی است که بر اساس گفته دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی، بیشتر از ۱۵۰۰ تولیدکننده لوازم خانگی در داخل کشور در حال فعالیت هستند. بهاینترتیب مسئله رقابت همچنان پابرجا است.
نکته مهمی که باید به آن توجه نمایید این است که صنعت خودرو کاملاً دولتی است؛ درحالیکه صنعت لوازم خانگی کاملا مربوط به بخش خصوصی است و همین موضوع نیز یک تفاوت عمده را بین این دو صنعت نشان میدهد! از سوی دیگر تعداد تولیدکنندگان لوازم خانگی، قابل قیاس با تولیدکنندگان خودرو نیست.
برای حمل کالا از چین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
چرا در عوض پول های بلوکه شده ایران در کره، لوازم خانگی وارد نشد؟
در پاسخ این سوال باید بگوییم، بهتر است سرمایه کشور بهجای اینکه صرف واردات کالاهای واسطهای همچون یخچال، فریزر و ماشین لباسشویی شود؛ برای سرمایهگذاری در تولید هزینه شود. رونق بخشیدن به تولیدات داخلی باعث رونق اقتصادی و افزایش اشتغالزایی برای افراد میشود.
ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور کشور، به وزارتهای بازرگانی و اقتصاد دستور داد تا بنا بر درخواست رهبر معظم انقلاب، واردات از شرکتهای لوازم خانگی کره جنوبی را ممنوع کنند. دستورات رهبر در پاسخ به درخواست چند شرکت تولیدکننده لوازم خانگی داخلی مبنی بر ممانعت از واردات لوازم خانگی ساخت خارجی به کشور با اشاره به سامسونگ و الجی صادر شد. رهبر جمهوری اسلامی، مدتهاست بر اهمیت حمایت از تولید داخلی و پرهیز از واردات محصولات مشابه کالاهای ساخت ایران تاکید کرده است. در نامه رهبر آمده است:
بازگشت احتمالی برندهای خارجی لوازم خانگی از کره جنوبی به بازار ایران، ضربه بزرگی به تولیدکنندگان داخلی و پروژههای آنها خواهد زد.
برای کارگو در چین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
در پی قطع روابط ایران و کره جنوبی پس از تحریمهای امریکا نزدیک به ۷ میلیارد از منابع مالی کشور مسدود شده است. ایران یک تأمینکننده کلیدی نفت برای کره جنوبی بود تا زمانی که قوانین واشنگتن مانع از خرید نفت توسط این کشور شد. واردات نفت کره جنوبی از ایران از ماه مه ۲۰۱۹ به صفر رسیده است؛
برای خرید از دبی با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
پس از آنکه دولت جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا گفت که میخواهد توافق هستهای با تهران را احیا و تحریمهای اقتصادی را لغو کند، ایران و کره جنوبی برای تسهیل آزادسازی منابع مالی مذاکره کردند. در ژانویه، تهران یک نفتکش کره جنوبی و خدمه آن را در آبهای استراتژیک خلیجفارس پس از متهمکردن آن به «نقض مکرر قوانین محیطزیست دریایی» توقیف کرد. تهران تلاش کرد سئول را تحت فشار قرار دهد تا میلیاردها دلار از داراییهای خود را به این کشور تحویل دهد؛ اما سپس در ماه آوریل نفتکش را آزاد کرد.
یکی از دستاوردهای این ممنوعیت وارداتی، افزایش رقابت میان تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی و در نتیجه رونق تولیدات صنایع داخلی بود. همانطور که میدانید افزایش تولید در یک کشور، تاثیر مستقیم بر رونق اقتصادی آن کشور دارد. البته ناگفته نماند تحریمها باعث شده است، قیمت مواد اولیه برای تولید افزایش یابد و این افزایش قیمت نیز بر تولید داخلی تاثیر منفی داشته است.
شرکت وانیکس یکی از بهترینها در حوزه واردات محصولات مختلف از دو کشور چین و امارات است. این شرکت با دارا بودن کادری مجرب، آماده خدمترسانی به مشتریان خود است. هدف وانیکس تنها کسب درآمد نیست؛ بلکه، تمام اعضای این شرکت در تلاش هستند تا با ارائه خدمات متنوع رضایت مشتریان را جلب نمایند. اگر به فکر واردات کالا از چین یا دبی هستید، بهتر است با حرفهایهای این حوزه همچون وانیکس مشورت نمایید.
برای ترخیص کالا در چین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
۰/۵
(۰ نظر)
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳