واردات گاز رومیزی از چین و دبی با وانیکس

در این میان واردات گاز رومیزی از چین و دبی به خاطر برخی موضوعات، رایج‌تر از واردات از سایر مناطق است. وارد کردن گاز رومیزی از این مناطق اصول و مراحلی دارد که تجار باید با آن آشنا باشند. پس برای آشنایی با این موارد و انجام موفق واردات گاز رومیزی از چین و دبی با ما در ادامه همراه باشید.

 

 

اصلی ترین نکته ای که در واردات گاز رومیزی تجار باید به آن توجه کنند

واردات گاز رومیزی از چین و دبی باید طبق اصول و استانداردهای که برای این کار توسط ارگان‌های ذی‌ربط تعیین شده انجام پذیرد. همچنین برای این کار اخذ مجوزهای استاندارد جزو الزامات به شمار می‌روند. به طور کلی باید این‌گونه بیان کنیم که آشنایی با قوانین واردات کالا، برای شروع تجارت، بیشتر از هر چیزی اهمیت دارد.

شایان ذکر است که همه کشورها برای تأمین نیازها و تقاضای بازار خود به واردات کالا وابسته هستند. به همین دلیل قصد دولت‌ها از تدوین قوانین و مقررات در حوزه واردات محصول، ایجاد یک شرایط مناسب برای فعالیت تجار است. همه مراحل واردات کالا به‌موجب این قوانین، کاملاً اصولی و منطبق با قوانین بین‌الملل انجام می‌شود.

اصلی ترین نکته ای که در واردات گاز رومیزی تجار باید به آن توجه کنند

همه موارد گفته شده در فوق، لزوم آشنایی با قواعد و قوانین وارداتی را برای تجار بیش‌ازپیش می‌کند. به همین خاطر در ادامه به ذکر برخی از مهم‌ترین نکات و قوانین واردات به ایران پرداخته‌ایم. این موارد عبارت‌اند از:

 

 

 تنظیم قرارداد با یک کمپانی حمل و نقل بین المللی برای وارد کردن کالا به کشور

در واردات گاز رومیزی، برای اینکه تجار بتوانند از جابه‌جایی سریع و ایمن محموله خود مطمئن شوند، باید اقدام به قرارداد با یک شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی کنند. در این قرارداد توجه کنید که باید مشخصاتی از قبیل نام صادرکننده و واردکننده، تعهدات طرفین معامله، مشخصات کالا مثل نوع و وزن آن، روش حمل کالا و مسیر آن، زمان‌بندی مربوط به جابه‌جایی کالا، نوع بیمه، چگونگی پرداخت هزینه‌های حمل‌ونقل، زمان انجام قرارداد و ضمانت‌های موجود قید شوند.

شناخت قوانین و آیین نامه های امور گمرکی جهت ترخیص محموله

در سال ۱۳۹۰، آیین‌نامه امور گمرکی، توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد. این آیین‌نامه در بردارنده‌ی نکاتی در زمینه فرآیندهای گمرکی و ترخیص کالا است. هر کالای وارداتی با هر شیوه حملی، ابتدا وارد گمرک مقصد می‌شود. برای آشنایی بیشتر با قوانین واردات، این آیین‌نامه‌ها باید توسط تجار به طور کامل مطالعه شوند.

 

 

آشنایی با نکته های اصلی حوزه های تجارت در قانون مقررات صادرات و واردات

توسط مجلس شورای اسلامی، قانون واردات و صادرات در سال ۱۳۷۲ به تصویب رسیده و در حوزه‌های مختلف تجارت، یکی از مهم‌ترین قوانین پایه‌ای به شمار می‌رود. قانون واردات و صادرات ۲۴ ماده دارد و  این مواد به طور کلی اشاره به کلیات و خط قرمزهای حوزه‌های تجارت دارند.

 آشنایی با  نکات اجرایی  و تعرفه های بازرگانی  در کتاب مقررات صادرات و واردات

برای بازرگانان، مطالعه کتاب مقررات صادرات و واردات یکی از موارد بسیار هم محسوب می‌شود. در این کتاب همه تعرفه‌های مربوط به حوزه صادرات و واردات و نکات اجرایی آن گنجانده شده است. همچنین هر سال اطلاعات این کتاب به‌روز شده و سازمان توسعه تجارت آن را منتشر می‌کند.

مراحل واردات گاز رومیزی از چین و دبی

در بحث واردات گاز رومیزی، آشنایی با قوانین تنها یکی از بخش‌های اصلی است. رویه‌ها و مراحل مشخص دیگری نیز برای این کار وجود دارند. اگر قصد وارد شدن به این حوزه را دارید، باید پیش از هر چیز، با مراحل واردات کالا به ایران آشنا باشید؛ بنابراین تجار باید به طی درست مراحل و گام‌های وارداتی توجه ویژه‌ای داشته باشند. در این بخش قصد داریم شما را با چک‌لیستی از مراحل واردات کالا از چین و دبی آشنا کنیم تا با آگاهی از آن‌ها بتوانید در هر کدام از مراحل دانش خود را افزایش دهید. این مراحل عبارت‌اند از:

۱-    تهیه کارت بازرگانی

برای وارد شدن به حوزه واردات، اولین مرحله تهیه کارت بازرگانی است. اشخاص حقیقی و حقوقی، بر اساس قانونی گمرکی کشور، در صورتی‌ می‌توانند به تجارت و عرصه واردات و صادرات ورود کنند که این مجوز را اخذ کرده باشند. برای دریافت این کارت، علاوه بر اینکه باید موسسه خود را در دفتر ثبت تجارتی به ثبت برسانید، باید عضو اتاق بازرگانی کشور نیز باشید.

۲-    به‌روزرسانی اطلاعات

 در بعضی از کشورها قوانین موجود در زمینه تجارت و واردات کالا، مدام تغییر می‌کنند. از همین رو بازرگانان برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل و ضرری، باید اطلاعات خود را در حوزه خود به‌روز کرده و در جریان تغییرات اعمال شده قرار بگیرند.

۳-    درخواست ارسال پیش‌فاکتور (پروفرما)

بعد از اینکه تأمین‌کنندگان گاز رومیزی را در چین و دبی پیدا کردید، باید از فروشنده درخواست ارسال پیش‌فاکتور کنید. مشخصات کامل کالا در این پیش‌فاکتور آورده شده است. از این سند برای ثبت سفارش نیز در آینده می‌توان استفاده کرد. ازجمله اطلاعاتی که در این پیش‌فاکتور وجود دارد شامل:

  • وزن کالا
  • تعداد کالا
  • قیمت
  • نوع ارز معامله کالا
  • کشور مبدأ و مقصد
  • مبلغ کرایه

۴-    ثبت سفارش کالا

ثبت سفارش، یکی از مهم‌ترین مراحل واردات گاز رومیزی است. برای این کار، واردکننده باید درخواست خود برای واردات گاز را با مراجعه به سامانه ثبت سفارش وزارت صمت، به ثبت برساند. این موضوع از اهمیت زیادی برای واردکنندگان برخوردار است؛ زیرا کالای مدنظر ممکن است ممنوعیت وارداتی داشته باشند. در نتیجه کارشناسان در وزارت صمت درخواست شما را برای جلوگیری از مشکل، بررسی می‌کنند.

۵-    تخصیص ارز و پرداخت بین‌المللی:

در مورد نحوه پرداخت و ارز مورد مبادله، صادرکننده و واردکننده باهم به توافق می‌رسند؛ و پس از آن، طبق توافق‌های انجام گرفته، واردکننده باید اقدام به تأمین ارز کند. چندین روش متنوع برای انجام این کار، وجود دارد. روش‌های مرسوم برای پرداخت بین‌المللی عبارت‌اند از:

  • برات
  • اعتبار سندی
  • پیش‌پرداخت

۶-    انتخاب روش حمل‌ونقل و بیمه کالا

برای حمل‌ونقل کالا، روش‌های مختلفی وجود دارند که تاجر باید بهترین روش را با توجه‌ به نوع کالای وارداتی خود انتخاب کند. در تجارت بین‌المللی کالاها می‌توانند با روش‌های حمل‌و‌نقل ریلی، جاده‌ای، هوایی و دریایی جابه‌جا شوند.

به‌طورکلی روش حمل‌ونقل کالا باید توسط فروشنده و خریدار، بر اساس قواعد بین‌المللی اینکوترمز انتخاب شود. در این قواعد، مسائلی همچون ترخیص کالا، نحوه حمل، چگونگی واردات و صادرات، مسئول پرداخت هزینه‌ها و اینکه در مراحل مختلف حمل، ریسک جابجایی و انتقال کالا را چه کسی عهده‌دار خواهد بود، به‌طور دقیق آورده شده‌اند.

۷-    ترخیص کالا از گمرک

 بعد از به انجام رساندن موارد فوق و ارسال کالا به کشور، محموله تجاری شما به گمرک وارد می‌شود. در این گام، شما به‌عنوان واردکننده کالا، باید به طور کامل با قوانین ترخیص کالا آشنا باشید. با ارائه اسناد و مدارک لازم، کالا از گمرک ترخیص شده و به انبار شما منتقل خواهد گشت.

 

 

خرید عمده گاز رومیزی از چین و دبی

برای واردات کالا، شما باید دست به خرید عمده گاز رومیزی از چین و دبی بزنید؛ اما برای این کار نیز باید اصول و قواعد آن را بشناسید. مثلاً با سایت‌های عمده‌فروشی چین و دبی آشنا شده یا جهت خرید حضوری، به نمایشگاه‌های تجاری محلی مراجعه کرده و اقلام موردنظر را خریداری کنید.

خرید عمده گاز رومیزی از چین و دبی

خرید گاز رومیزی از چین

برای خرید گاز رومیزی از چین چه به صورت خرده و چه به صورت عمده، باید تأمین‌کنندگان این محصول را در کشور چین شناسایی کنید؛ سپس از میان این تأمین‌کنندگان، یکی را با توجه به روش‌های اعتبار سنجی برگزیده و دست به خرید از او بزنید.

خرید گاز رومیزی از دبی

دبی یکی از شهرهای هست که بیشتر به دلیل داشتن بازارها و فروشگاه‌های متنوع معروف است. به دلیل قرارگیری این منطقه در همسایگی ایران، سالانه افراد زیادی به آن سفر کرده و دست به خرید از دبی می‌زنند.

ترخیص گاز رومیزی در واردات از چین و دبی

همان‌طور که در بخش‌های بالا نیز ذکر کردیم مرحله ترخیص گاز رومیزی در واردات از چین و دبی یکی از مراحل حساس تجاری به شمار می‌رود که برای موفقیت در آن باید مدارکی به گمرک ارائه شود. این مدارک و اسناد عبارت‌اند از:

  • قبض انبار
  • کارت بازرگانی
  • برگه بارنامه
  • برگه‌های ترخیصیه
  • سیاهه خرید
  • گواهی مبدأ
  • بیمه نامه
  • لیست عدل بندی
  • مجوزات و اسناد ضروری برای ترخیص محصول
  • نامه برات
  • پروفرما
  • وکالتنامه رسمی
  • پروانه صادراتی

حمل و نقل گاز رومیزی در واردات از چین و دبی

حمل‌ونقل گاز رومیزی در واردات از چین و دبی بدون استفاده از شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی به‌هیچ‌وجه شدنی نیست؛ اما اگر بخواهیم این شرکت‌ها را به طور مختصر به شما تعریف کنیم، باید این‌گونه بگوییم که این کمپانی‌ها به عنوان واسطه کار می‌کنند؛ یعنی محموله را از کشور مقصد گرفته و به کشور مبدأ حمل می‌کنند. به طور کلی این شرکت‌های بین‌المللی، تمامی وظیفه انتقال و جابجایی کالا را بر عهده‌دارند.

حمل و نقل گاز رومیزی در واردات از چین و دبی

سود واردات گاز رومیزی از چین و دبی

اگر مراحل و نکات گفته شده در بخش‌های فوق را رعایت کنید، حتماً استراتژی‌های بهتری برای سودآوری از واردات گاز رومیزی از چین و دبی به دستتان خواهد آمد. مثلاً اگر شما از مجوزهای موجود قبلاً اطلاع یافته و سپس شروع به واردات کنید، در روند ترخیص محموله شما مشکل پیش نیامده و به دلیل رسیدن بار به‌موقع به دستتان می‌توانید فروش بیشتری داشته باشید.

پس سود واردات گاز رومیزی بسته به شرایط و مهارت تاجر متفاوت خواهد بود و نمی‌توان آن را به طور دقیق بیان کرد. ممکن است تاجری از این واردات سود زیادی به جیب بزند و یک فرد دیگر به دلیل عدم مهارت در امور بازاریابی، دچار ضرر و زیان شود.

واردکننده گاز رومیزی از چین و دبی

واردکننده گاز رومیزی از چین و دبی می‌تواند هم شخص حقیقی و هم شخص حقوقی باشد. منظور از اشخاص حقوقی آن دسته از کمپانی‌های هستند که در حوزه تجارت مشغول به فعالیت‌اند. منظور از اشخاص حقیقی نیز افرادی است که خودشان بدون نماینده وارد کار واردات می‌شوند. به هر حال هر وارد کننده‌ای باید به قوانین و مقررات مسلط بوده و از مهارت و دانش بالایی برخوردار باشد.

 

 

واردات گاز رومیزی از چین و دبی با وانیکس

 شرکت وانیکس شرکتی در حوزه تجارت بوده و خدمات بازرگانی را به مشتریانش ارائه می‌دهد. واردات گاز رومیزی با همکاری و کمک‌گیری از این شرکت باعث افزایش سود نهایی شما خواهد بود؛ چون کادر مجموعه وانیکس سال‌ها در زمینه واردات انواع کالا تجربه داشته و بهتر می‌توانند در انتخاب گزینه‌های صحیح شما را راهنمایی ‌کنند.

 پس از اینکه محصول ثبت سفارش شد، بهترین فروشنده گاز رومیزی در چین و دبی توسط کارشناسان خبره وانیکس انتخاب شده و فرآیند واردات آغاز می‌شود. پس از آن شما می‌توانید انجام مذاکرات با فروشنده، انجام فرایندهای مرتبط با ترخیص از گمرک، حمل محموله و انبارداری تماماً بر عهده این شرکت بگذارید؛ در نهایت بدون هیچ دردسری و در سریع‌ترین زمان ممکن، محصولات خود را درب انبارتان تحویل خواهید گرفت.

سؤالات متداول درباره واردات گاز رومیزی

  • واردات گاز رومیزی از چین بهتر است یا دبی؟

واردات از هر دوی این مناطق بین تجار کشور ما رایج است اما واردات از کدام بهتر است می‌تواند بسته به شرایط هر فرد متغیر باشد؛ مثلاً مسافت بین چین و ایران بیشتر از مسافت بین دبی و ایران است و این می‌تواند موجب افزایش هزینه‌های حمل شود که برای تاجرانی که بودجه کمتری دارند، مناسب نیست.

  • برای اخذ کارت بازرگانی نیاز به چه مدارکی است؟

مهم‌ترین مدارک عبارت‌اند از:

  • اصل کارت ملی
  • مدرک تحصیلی حداقل دیپلم،
  • دو قطعه عکس
  • گواهی عدم سوءسابقه
  • اصل کارت پایان خدمت
  • فرم دال

مزایای کار با وانیکس

قرارداد مطمئن

تحویل درب انبار

خرید از هر فروشگاهی در سراسر دنیا

چک تضمینی

واریز هزینه خدمات پس از تحویل بار

حواله یوان و دلار

حواله با کارمزد بسیار پایین

حمل دریایی 70 تا 75 روزه از چین

حمل دریایی 20 تا 25 روزه از دبی

حمل هوایی از چین

حمل هوایی 35 تا 45 روزه از چین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *