واردات کفش و انواع آن از چین و دبی با وانیکس

چرا کفش وارد می‌شود؟

پیش از این‌که به موضوع واردات کفش بپردازیم، ممکن است نیاز باشد سوالی را از خودمان بپرسیم اینکه اصلا به چه دلیل کفش‌های مختلف در بازار کشور ایران در حجم بسیار بالایی وارد شده‌اند و همین‌طور طرفداران زیادی هم دارند؟ صنایع کفش کشور ایران در گذشته خیلی پرسود‌تر و بهتر بود! با گذشت زمان مشکل از آن جایی شروع شد که کارخانجات و تولید کنندگان داخلی جهت هم سویی با علاقه و سلیقه عموم هیچ کار و تلاشی نکردند.

 

 

به عنوان مثال اگر به صنایع کفش چرم نگاهی بیندازید متوجه می‌شوید که بیشتر مدل‌ها درواقع همان مدل‌های چند سال گذشته هستند و متاسفانه هیچ‌گونه تغییری در آن‌ها قابل مشاهده نیست. در صورتی که تغییر، جزو الزامات و ضروریات جهت بقاء در جوامع است و درصورتی که یک صنعت، به ویژه اگر صنعت بسیار مهمی باشد به تغییرات هیچ‌گونه توجهی نداشته باشد، به‌زودی محبوبیت خود را از دست داده و کم کم حذف می‌شود. به خاطر همین امر است که ما امروزه شاهد این هستیم که بیشتر افراد جهت خرید کفش‌های خارجی اقدام می‌کنند و کفش‌های چرم دیگر هم‌چون گذشته پرطرفدار و محبوب نیستند!

واردات کفش مجلسی از کشورهای مختلف

همان‌طور که قبل‌تر گفتیم، مردم امروزه تمایل بیشتری به خرید کفش‌های خارجی دارند. از این رو می‌توان نتیجه گرفت که واردات کفش مجلسی و انواع آن‌ها از کشورهای مختلف می‌تواند شغلی بسیار پرسود و پردرآمد برای بازرگانان به حساب آید.

واردات کفش مجلسی از کشورهای مختلف

علاوه بر اینکه تولیدکنندگان داخلی کفش‌هایی با مدل جدید تولید نمی‌کنند، تولید کفش در کشور ایران نیز می‌تواند بسیار پرهزینه باشد. به این خاطر که جهت تولید کفش مجلسی یا هر مدل دیگری نیاز به نخ کفش دوزی، چرم‌هایی با رنگ‌های مختلف، چرم مصنوعی و طبیعی، و سایر موارد دیگر است. هر کدام از این موارد می‌توانند هزینه زیادی داشته باشد. به همین خاطر است که واردات انواع کفش از کشورهای مختلف می‌تواند گزینه بهتری باشد.

 

 

واردات کتونی و تعرفه آن

جهت واردات کفش کتونی و هر نوع کفش دیگری بیست و شش درصد حقوق ورودی و ۹ درصد نیز به عنوان ارزش افزوده برای شما در نظر گرفته می‌شود. تعرفه گمرکی برای واردات و همین‌طور ترخیص کفش‌های کاملا معمولی ۱۰۰ درصد است. کفش یکی از ۱۰ کالایی است که حقوق ورودی آن به صورت دوبرابر محاسبه می‌شود. یعنی حدودا دویست درصد و به طور کلی چهل و هشت درصد حقوق ورودی و ۹ درصد برای ارزش افزوده.

واردات کتونی و تعرفه آن

تعرفه ترخیص واردات انواع کفش را از شما بر اساس هر کیلو گرم دریافت می‌کنند. کفش از هر کشوری (ترکیه، ایتالیا، چین، دبی…) وارد شود، یک‌سری حقوق و عوارض را شامل می‌شود. اما به دلیل اینکه ارزش‌ها (با توجه به نوع کفش، جنس کفش، مرغوبیت و…) متفاوت هستند و حقوق و عوارض نیز درصدی از ارزش است، نتیجه می‌گیریم که هر چقدر کیفیت بالاتر باشد، مطمئنا گران‌تر و همین‌طور حقوق و عوارض آن هم بیشتر خواهد بود.

علاوه بر کشور ترکیه و ایتالیا، از چه کشورهای دیگری کفش وارد می‌کنیم؟

در سال ۲۰۱۵ میلادی گمرک چین از صادرات صد و ده میلیون دلاری کفش به کشور ایران گزارش داد. به طور کلی می‌‌توان گفت که حمل و نقل و ترخیص دریایی از کشور چین به ایران به صورت حدودی چهل تا پنجاه روز کاری است. در ادامه کمی درمورد واردات کفش از چین صحبت کرده و بیان می‌کنیم چرا باید از چین کفش وارد کرد.

 

 

واردات کالج از چین و علت آن

عده زیادی از افراد معتقدند که واردات کالاهای چینی و واردات کالج از چین می‌تواند به‌شدت برای مصرف کنندگان بد و مضر باشد؛ زیرا آن‌ها فکر می‌کنند که کالاهای چینی کالاهایی بی کیفیت هستند. ولی باید بگویم که کالاهای چینی به ویژه کفش‌های آن امروزه جزو بهترین و باکیفیت ترین کالاها در بازار محسوب می‌شوند و توجه عده زیادی از مصرف کنندگان و همین‌طور بازرگانان را به خود جلب کرده‌اند. بنابراین اگر قصد واردات انواع کفش از چین را دارید توصیه می‌کنیم حتما مطلب نحوه خرید عمده کتونی از چین را مطالعه کنید.

واردات صندل و انواع آن از چه کشوری بهتر است؟

واردات کالا از کشور امارات متحده عربی تنوع بسیار زیادی دارد که در ادامه مواردی از آن را برای شما بیان کرده‌ایم: لوازم خانگی، انواع تلفن‌های همراه، انواع لپ‌تاپ‌ها، سایر محصولات پلاستیکی، قطعات خودرو، انواع کفش، پوشاک، سنگ‌های قیمتی و غیره.

واردات صندل و همین‌طور انواع کفش‌ها از دبی از تنوع فوق‌العاده‌ای برخوردار است. در ادامه به برخی از انواع آن‌ها اشاره کرده‌ایم:

أنواع کفش‌های کتونی که شامل آسیکس یا Asics، کتونی ایرمکس یا max air، Reebok یا ریبوک، نایک Zoom، کلمبوس، آدیداس یا Adidas ، کفش کالج یا همان دانشگاهی، کفش رسمی یا Ecco، نیم بوت یا Mango، انواع کفش‌های مردانه، انواع کفش‌های کودک و همین‌طور پاشنه دار، انواع کفش برای بانوان، انواع صندل و همچنین کفش‌های فشن، کفش‌هایsport ، کفش‌های چوبی، انواع کفش‌های ایمنی، سایر کفش‌های طبی، انواع بند کفش و غیره.

واردات صندل و انواع آن از چه کشوری بهتر است؟

قابل توجه است که حتی انواع قالب‌های کفش، رویه آن‌ها و لوازم تعمیراتی مختلف، انواع واکس‌ها که جهت تولید و همین‌طور تعمیر کفش بسیار مورد استفاده تولیدکنندگان قرار می‌گیرند از امارات متحده عربی به ویژه دبی وارد کشور می‌شوند.

واردات دمپایی از دبی چه موانعی برای تاجرین دارد؟

جهت واردات دمپایی و انواع آن فقط یک مشکل در سر راه تاجرین و واردکنندگان ایرانی قرار می‌گیرد. و آن این است که برخی از تاجرین به زبان انگلیسی مسلط نیستند. البته بازرگانان ایرانی می‌توانند با خود یک مترجم انگلیسی داشته باشند و به سادگی واردات را انجام دهند. همچنین بسیار توصیه می‌شود که بازرگان محترم ایرانی همیشه با یک مشاور واردات صحبت کنند و به نکات مهم پی ببرند.

واردات کفش با وانیکس

مطمئنا تا اینجا به اهمیت واردات انواع کفش و محبوبیت آن در کشور ایران پی برده‌اید. شما به عنوان یک واردکننده، اگر قصد واردات کفش را دارید باید به مطالب بسیاری توجه داشته باشید؛ به ویژه اگر یک تاجر نوپا هستید. شرکت‌های بازرگانی و وارداتی بسیاری هستند که می‌توانند در این زمینه به شما کمک کنند.

واردات کفش با وانیکس

اما توجه داشته باشید، شما نباید با هر شرکتی همکاری کنید. بلکه دقت خود را زیاد کرده و به دنبال یک شرکت خوب بگردید. منظور از شرکت خوب شرکتی است که پرسنل آن افرادی کاردان و با تجربه باشند. همچنین توسط افراد متخصصی آموزش دیده‌ و کار را تخصصی انجام دهند.

شرکتی که تمام این ویژگی‌های عالی را دارد شرکتی نیست جز شرکت وانیکس. وانیکس شرکتی وارداتی و بازرگانی است که با سال‌ها تجربه در زمینه واردات، آماده ارائه خدمات به تمام مراجعه‌کنندگان است. ازجمله خدمات آن‌ها می‌توان به واردات انواع کفش از دبی و چین، انبارداری در چین، انبارداری در دبی، واردات از چین با سرمایه کم و… اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *