این محصول در انواع مختلفی تولید میشوند و هرساله بر متقاضیان آن در سرتاسر جهان افزوده میشود. قیمت مقرون به صرفه و کاربری بالا سبب شده که بازار فروش این محصول همواره از رونق خوبی برخوردار باشد. بیشترین دوربینهای مدار بسته از کشورهای چین، شهر دبی، ژاپن و تایوان به کشور وارد میشوند.
واردات دوربین مدار بسته از چین
چین یکی از بزرگترین مقاصد تجاری خاورمیانه است که در دومین جایگاه اقتصادی جهان قرار دارد. داشتن کارخانههای متعدد و پیشرفته، نیروی کار ارزان و برخورداری از دانش روز از عوامل تاثیرگذار در کسب این جایگاه است. کارخانههای تولید دوربینهای مدار بسته چینی همگام با پیشرفت جهانی علم، بالا آمدند و امروزه باکیفیتترین دوربینها را تولید میکنند. از آنجا که تولیدات این کارخانهها از کیفیت مرغوبی برخوردار است، در کشورهای مختلف شناخته شدهاند. واردات محصول از تامین کنندههای چینی، بسیار سودآور بوده و میتواند ایدهای عالی برای سرمایهگذاری باشد.
از مشهورترین کارخانههای چینی در زمینه تولیدات الکترونیکی تصویری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- Histream
- Sysvidio
- Dahua
- Hikvision
- Jovision
- Launch digital
واردات دوربین مدار بسته از دبی
کشور ایران در سالهای اخیر با تحریمهای گستردهای مواجه شده است. این تحریمها سبب شده که واردات دو مرحلهای (از کشور مورد نظر به دبی و سپس به ایران) مورد استقبال بسیاری از تاجران قرار گیرد. دبی یکی از مقاصد تجاری مطرح در خاورمیانه است که هر ساله بازرگانان زیادی را به سوی خود میکشاند.
کشور امارات با کاهش دادن هزینههای حمل و نقل سبب شده که یکی از بهترین واسطهها برای واردات چند مرحلهای قرار بگیرد. واردات محصولات بسیاری از برندهای مشهور چون بوش، یونی ویو، هایک ویژن و داهوا نیز از طریق دبی به ایران انجام میشود.
اقدامات لازم پیش از واردات
قبل از اقدام برای واردات انواع محصول لازم است که کارت بازرگانی دریافت کنید. این کارت مجوزی است که در مراحل مختلف واردات به شما کمک میکند و مانند یک کارت شناسایی برای بازرگانان عمل میکند. بعد از دریافت کارت بازرگانی لازم است که نسبت به کدینگ کردن خودتان اقدام کنید. به این منظور، میتوانید به نزدیکترین گمرک منطقه مراجعه کنید. پس از کدینگ شدن، یک کد چند رقمی به شما تعلق میگیرد. با استفاده از این کد در مراحل مختلف واردات و خصوصا حین انجام تشریفات گمرکی، شناسایی و احراز هویت میشوید. بعد از آن لازم است کالای مورد نظر را انتخاب و قوانین واردات آن را بررسی کنید. اگر واردات کالای مورد نظر شما مجاز بود بهتر است که پیش از مذاکره با فروشندهها هزینه اولیه لازم را تخمین بزنید. با پیشرفت فناوری و گسترش اطلاعات موجود در سایتهای گوناگون، میتوانید قیمت تقریبی واردات کالاهای مورد نظر را محاسبه کنید. در کنار این مبلغ باید پرداختهای گمرکی، هزینه بیمه و حمل و نقل را هم در نظر بگیرید.
مناسبترین کالای وارداتی را با کمک چهار روش بیابید
- روش اول
میتوانید ویژگیهای انواع دوربین مدار بسته را در سایتهای معتبر بخوانید. امروزه شبکههای اجتماعی اطلاعات مفید و تخصصی درباره انواع کالا ارائه میدهند. با یک جستوجوی ساده میتوانید با اطلاعات فوقالعاده در زمینه انواع دوربین رو به رو شوید.
- روش دوم
بهترین منبع، اطلاعاتی است که فروشندگان هر کالا درباره محصول خودشان منتشر میکنند. متخصصینی که ابزاری را تولید کردهاند، از مزایا و ویژگیهای کالای تولیدشده آگاهی بیشتری دارند؛ پس حتما مشورت با تامینکننده را در نظر داشته باشید.
- روش سوم
از نظرات خریداران در مورد هر کالا آگاه شوید تا بتوانید به صورت واقع گرایانه انتخاب کنید. استفاده از این روش باعث تصمیمگیری بهتر نیز میشود؛ چرا که علاوه بر مزایای هر کالا از معایب آن نیز آگاه خواهید شد.
- روش چهارم
با مخاطبهای هدف ارتباط برقرار کرده و از معیارهای مورد نظرشان اطلاع پیدا کنید. این روش مطمئنا زمان بیشتری میطلبد اما فروش بالا و کسب سود فراوان را تضمین میکند. وقتی با جزئیات و خواستههای بازار هدف آشنایی کامل داشته باشید هم محصول مناسبتری انتخاب میکنید و هم فروش بهتری خواهید داشت.
مراحل واردات دوربین مدار بسته از چین و دبی
پس از یافتن مناسبترین کالای وارداتی و بررسی مقررات، لازم است که برای ثبت سفارش با فروشنده معتبر هماهنگ کنید. طی مذاکرات اولیه و رسیدن به توافق، تمام اطلاعات مربوط به فروشنده و خریدار در فاکتورهای مربوط ثبت میشود. در نهایت با امضای قرارداد اصلی، سفارش نهایی شده و کالاها در بازه زمانی معین به خریدار تحویل داده میشوند.
پس از دریافت کالاها لازم است که آنها را بستهبندی کنید و برای حمل درون کانیتنر مناسب قرار دهید. دوربینهای مدار بسته از حساسیت بالایی برخوردارند و امکان آسیب وارد شدن به آنها در طول مسیر وجود دارد. استفاده از ضربهگیرهای پلاستیکی و کیسههای هوا میتواند آسیبهای حین حمل را کاهش دهد.
بسته به انتخاب شیوه حمل (هوایی، زمینی، دریایی) بین چند هفته تا چند ماه طول میکشد تا محموله به گمرک کشور مقصد برسد. بعد از ورود محموله به گمرک میتوانید با ارائه اسناد و مدارک خواسته شده برای ترخیص آن اقدام کنید. اسناد و مدارکی که برای ترخیص محموله از گمرک لازم است، عبارتند از:
- ارائه کارت بازرگانی
- ارائه مدارک شناسایی
- مجوزهای لازم برای واردات کالا (برای دوربین مدار بسته، مجوزهای بازرگانی و مجوزهای استاندارد لازم است.)
- تمام قرادادهای معامله
- پکینگ لیست همراه با فهرست عدل بندی
- پیش فاکتور یا همان پروفرما
- قبض انبار ( در صورت نیاز)
اگر ترخیص محموله را با همکاری وکیلهای تجاری انجام میدهید، علاوه بر مدارک شناسایی خودتان و وکیل ارائه وکالتنامههای محضری نیز لازم است.
تغییر قوانین واردات دوربین های مدار بسته در سالهای اخیر
در سالهای گذشته، فقط ارائه مجوزهای بازرگانی برای ترخیص انواع دوربین مدار بسته از گمرک کافی بودند. اخیرا برای واردات این کالا علاوه بر مجوزهای بازرگانی، ارائه مجوزهای استاندارد نیز ضروری است. همچنین تعرفههای گمرکی برای ترخیص این دوربینها از ۴ درصد به ۸ درصد افزایش یافته است.
واردات دوربین مدار بسته از چین و دبی با وانیکس
واردات دوربینهای مدار بسته نیاز به داشتن اطلاعات فنی کافی در زمینه انواع دوربینهاست. اگر دربارهی دوربینهای مدار بسته اطلاعات اندکی دارید، لازم است که با یک نیروی متخصص مشورت کنید. میتوانید نیرویی را استخدام کنید تا از آغاز واردات تا آخرین مراحل همراه شما باشد و استانداردهای لازم را بررسی کند.
علاوه بر این میتوانید دوربین مدار بسته مورد نظر خود را طی همکاری با یکی از شرکتهای بازرگانی به کشور وارد کنید. شرکتهای بازرگانی مانند وانیکس به همین منظور تاسیس شدهاند.
کارشناسان وانیکس با داشتن سابقه واردات انواع کالاهای برقی و الکترونیکی، از استانداردهای لازم برای واردات دوربین مداربسته آگاهی کامل دارند. طی همکاری با این شرکت میتوانید در سریعترین زمان ممکن کالای مورد نظر خود را وارد کنید. وانیکس با یافتن تامینکنندههای مناسب و انتخاب بهترین شیوه حمل، در هزینههای واردات صرفهجویی میکند و سود بیشتری برای شما رقم میزند.