اگر میخواهید وارد تجارت این وسیله شوید، ما واردات تلفن رومیزی از چین و دبی را پیشنهاد میکنیم؛ زیرا این دو کشور روابط تجاری خوبی با ایران دارند و هرساله مقصد بسیار از ایرانیان هستند. اگر میخواهید درباره واردات تلفن رومیزی از چین و دبی به اطلاعات بیشتری دست یابید، شما را دعوت به مطالعه ادامه مقاله میکنیم.
مراحل واردات تلفن رومیزی از چین و دبی
برای انجام موفق واردات تلفن رومیزی از چین و دبی، شما در ابتدا باید از نکات مربوط به واردات از این مناطق آگاه باشید. همانگونه که میدانید هر کشوری قوانین مخصوص به خودش را برای صدور کالا وضع کرده است. از همین رو، مجوزها و مدارک لازم برای واردات از چین و دبی میتوانند باهم متفاوت باشند. در ادامه ما مراحل انجام واردات را بهصورت کلی آوردهایم تا بتوانید با آگاهی از آنها، اطلاعات خود را در آن زمینهها افزایش دهید.
مراحل واردات تلفن رومیزی از چین و دبی به شرح زیر است:
- بازاریابی داخلی
در این مرحله شما باید با حضور در بازارهای مختلف، درباره موضوعاتی از قبل اینکه چه نوع تلفن رومیزی با چه نوع مارکی بیشترین خواهان را دارد یا اصلاً در کدام بازارها، فروش این وسیله بیشتر است، گروه هدف برای فروش این وسیله چه کسانی هستند، از چه تبلیغاتی باید برای فروش بیشتر استفاده کرد، اطلاعاتی را جمعآوری کنید.
اگر با عدم آگاهی از موارد بالا وارد واردات شده و محصول خود را وارد کنید ممکن است با عدم یا کمبود فروش آن در بازار داخلی مواجه شوید. عدم فروش نیز به معنای هدر رفتن هزینههای است که برای واردات تلفن رومیزی کردهاید.
- شناسایی تأمینکنندگان در دبی و چین
بعد از بررسی بازار داخلی، باید به دنبال تأمینکنندگانی باشید که در دبی و چین اقدام به تولید و صادرات تلفن رومیزی میکنند. همچنین در این مرحله باید دقت کنید که ممکن است در روند جستجوی فروشندگان، با قیمتها و برندهای متفاوتی روبهرو شوید که انتخاب را برای شما سخت میکنند؛
اما توجه کنید که در انتخاب تأمینکننده حتماً باید به سابقه و محل کار او دقت کرده و با استفاده از روشهای اعتبار سنجی از اصالت او مطمئن شوید. درباره تنوع قیمتها نیز باید بگوییم حتماً کالاهای مرغوب قیمت بالاتری نیز خواهند داشت پس به هر قیمت کمی که توسط فروشندگان مختلف دریافت میکنید، اعتماد نکرده و به کیفیت کالا توجه کنید.
- ارسال درخواست خرید به فروشنده و تنظیم قرارداد با او
بعد از اینکه فروشنده مناسب را برگزیدید، باید به او درخواست خرید ارسال کنید. پس از اینکه فروشنده درخواست شما را تائید کرد، میتوانید کارهای خود را برای نهایی کردن قرارداد انجام دهید.
- انجام کارهای حمل کالا به کشور
در نهایت بعد از به پایان رساندن کارهای خرید، باید به دنبال انجام کارهای حمل کالا به کشور باشید که مهمترین گام آن، ترخیص از گمرک است.
خرید عمده تلفن رومیزی از چین و دبی
هم چین و هم دبی بازارهای زیادی دارند که تجار را برای سفر و خرید عمده از آنها تشویق میکنند. چین که بزرگترین تولیدکننده انواع مختلف کالاها بوده و فروشگاههای متنوعی نیز برای خرید عمده تلفنهای رومیزی دارد.
دبی نیز به داشتن مراکز خرید بزرگ معروف است. همچنین در این شهر بازارهای به عنوان بازار استوک وجود دارند که در آنها کالاهای در حد نوع فروخته میشوند. این کالاها دستدوم نیستند بلکه به دلیل نمایش در فروشگاهها یا در حین حمل خراش با مشکل جزئی پیدا کردهاند. خرید عمده از این بازار به دلیل قیمت مناسب کالاهای آن بسیار رواج دارد و شما میتوانید تلفنهای رومیزی را نیز در آن پیدا کنید.
خرید تلفن رومیزی از چین
برای خرید تلفن رومیزی از چین شما باید اولاً با بازارهای عمدهفروشی این کشور آشنا باشید مثلاً بدانید در کدام منطقه و شهر چین فروشگاههای تولید این وسیله وجود دارد. همچنین باید تاحدودی به زبان منطقهای که میخواهید با آن تجارت کنید مسلط باشید.
خرید تلفن رومیزی از دبی
برای خرید تلفن رومیزی از دبی میتوانید خودتان به این شهر سفر کرده و شخصاً از بازارهای این شهر دیدن کنید. همچنین امکان خرید غیرحضوری نیز از طریق سایتهای مختلف وجود دارد. البته مرحله خرید دردسرهای زیادی دارد که برای گذر از آنها بهتر است کار خود را به یک شرکت بازرگانی فعال در این حوزه واگذار کنید.
ترخیص تلفن رومیزی در واردات از چین و دبی
یکی از مهمترین فرایندها در واردات از چین و دبی، ترخیص محموله وارداتی از گمرک است. این فرایند دارای سلسله مراتب گوناگونی با توجه به شرایط و قوانین هر منطقه است. برای انجام صحیح روند ترخیص لازم است همواره مراحل ترخیص از گمرک و قوانین و مجوزهای موردنیاز برای آن را بشناسید. توجه داشته باشید که اگر در انجام این مراحل بیدقتی کرده و با عدم شناخت کافی وارد آن شوید، کالای وارداتی شما قاچاق شمرده شده و باعث به بار آمدن خسارات اعتباری و مالی زیادی برای شما میشود.
حمل و نقل تلفن رومیزی در واردات از چین و دبی
مرحله حمل کالاهای وارداتی یکی از مراحل حساس در روند کاری واردات به شمار میرود که برای انجام درست آن، افراد باید با شرکتهای حملونقلی قرارداد ببندند. این شرکتها با دریافت مبلغی از شما، کارهای مثل بیمه کالا و حمل آن را انجام میدهند. البته لازم به ذکر است که برای انجام تشریفات مربوط به جابهجایی کالا، باید شخصی به نام فورواردر را نیز استخدام کنید. در رابطه با وظایف فورواردر میتوانید به وبلاگ ما مراجعه کرده و مقاله مربوط به این عنوان را مطالعه نمایید.
سود واردات تلفن رومیزی از چین و دبی
چگونگی محاسبه سود واردات حاصل از تجارت، سؤال و دغدغه هر تاجری است. برای اینکه در واردات خود دچار ضرر و زیان نشوید، باید هزینههای واردات را محاسبه کرده و با درآمدهای حاصل از آن مقایسه کنید. اگر درآمدهای حاصل از این کار بیشتر باشد، میتوان گفت شما دچار سود شدهاید. اگر میخواهید محاسبه دقیقی از این موارد گفته شده داشته باشید، باید با باتجربگان این راه مشورت کنید.
وارد کننده تلفن رومیزی از چین و دبی
اگر قصد دارید به عنوان وارد کننده تلفن رومیزی وارد عرصه تجارت شوید، اولاً باید درباره مناطقی که واردات کالا از آنها ممنوعیتی ندارد به تحقیق بپردازید. همچنین باید درباره این موضوع که آیا واردات تلفن رومیزی آزاد است یا خیر نیز اطلاعاتی کسب کنید. به طور کلی بهتر است قبل وارد شدن به این حوزه در دورههای آموزشی برگزار شده از سوی برخی از کمپانیهای معتبر شرکت کنید.
سخن پایانی با وانیکس
در این مقاله از مقالات وبلاگ وانیکس، نکات و مواردی را که در تجارت تلفن رومیزی به کار تاجران میآمد را بیان کردیم. البته همانگونه که در فوق نیز اشارهای داشتهایم، شما برای موفقیت در این امر نباید فقط به اینگونه موارد تئوری بسنده کنید بلکه باید به دنبال کسب تجربههای عملی باشید.
رسیدن به سودهای کلان نیازمند تکرار و تلاشهای بسیاری است؛ همچنین شما باید همواره نسبت به بهروز کردن اطلاعات خود اقدام کنید؛ زیرا قوانین و مقررات موجود در حوزه تجار مدام دچار تغییراتی میشوند که عدم آگاهی از آنها میتواند شما را در مسیر خود با مشکلات فراوانی روبه کند.
سؤالات متداول درباره واردات تلفن رومیزی
-
واردات تلفن رومیزی از چین و دبی چقدر زمان میبرد؟
این زمان بسته به برخی از موارد مثل مهارت شما و شیوه حمل محصول متفاوت است. اگر شما از مهارتهای کافی برخوردار باشید مسلماً کارهای مثل اخذ مجوزها و ترخیص را زود انجام داده و واردات سریعتری خواهید داشت. همچنین واضح است که اگر کالاهای شما با هواپیما حمل شوند به نسبت حمل با کشتی زودتر به دستتان خواهند رسید.
-
برای اینکه در سازمانهای ذیربط شخصاً امور تجاری خود را پیگیری کنیم به چه مدرکی نیاز است؟
شما باید یک کارت بازرگانی به نام خود داشته باشید.