صادرات چرم با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس
از سالها پیش صادرات چرم خام و کالاهای چرمی نظیر کیف و کفش چرم از ایران به کشورهای همچون هنگ کنک، ایتالیا و کشورهای همسایه مثل ترکیه و سایر بازارهای بینالمللی رواج دارد. همگام با گسترش صادرات چرم و در نتیجه افزایش تولید این کالاها، حوزه چرم یکی از حوزههای اشتغالزا در ایران به شمار میرود. برای صادرات چرم با کمترین هزینه و در کمترین زمان با شرکت وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
برای صادرات چرم با کمترین هزینه و در کمترین زمان با شرکت وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
چرم ایرانی در بازارهای جهانی به مرغوبیت شهرت داشته و سهم بیشتری از چرم این بازارها را به خود اختصاص میدهد. بهخاطر همین موارد صادرات آن، یکی از بخشهای مهم در توسعه تجارت بینالمللی ایران محسوب میشود. افزون بر همه مطالب گفته شده، صادرات چرم یا چرم خام یکی از بیدردسرترین تجارتها برای تاجران به شمار میروند.
بهعبارتدیگر، موانع کمتری بر سر راه بازرگانان برای صادرات این نوع کالاها وجود داشته و آنان میتوانند یک تجارت پرسود را با کمترین ریسک، با معاملات چرم برای خود رقم بزنند. پیشنهاد تیم بازرگانی وانیکس به شما این است، اگر علاقهمند ورود به حیطه تجارت و معاملات بینالمللی بوده و دنبال یک کالای خوب برای صادرات میگردید حتماً درباره تجارت چرم تحقیق کنید و صادرات این کالا را در نظر داشته باشید.
برای صادرات خاویاربا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
به یاد داشته باشید فروش چرم به بازارهای جهانی نیز مانند صادرات سایر کالاها، یکسری قوانین و مقررات دارد که تاجران ملزم به رعایت آنان بوده و باید به برخی نکات، توجه ویژه نمایند. در ادامه این مقاله از وبلاگ وانیکس قصد داریم به توضیح مواردی بپردازیم که در صادرات کالای چرمی، بسیار مهم هستند. از شما دعوت میکنیم تا انتهای مقاله ما را همراهی نمایید.
برای صادرات صنایع دستی با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
لیست موارد آورده شده در مقاله صادرات چرم:
چگونه صادرات چرم را شروع کنیم
بهترین کشورها برای صادرات چرم
برای صادرات چرم چه مجوزهایی لازم است
مدارک مورد نیاز برای صادرات چرم
حداقل سرمایه برای صادرات چرم
سود صادرات چرم چقدر است
برای صادرات چرم چه باید کرد
آیا صادرات چرم ممنوع است
چگونه صادرات چرم را شروع کنیم
برای شروع صادرات، تاجران باید پتانسیلهای صادرتی خود را بررسی کرده و اقدام به تهیه یک طرح صادراتی نمایند. مثلاً تمامی اهدافی که از صادرات کالا میخواهند به آن دست یابند و همه محدودیتها و موانع رسیدن به این هدفها را لیست کنند و سپس به بررسی چگونگی حل مشکلات و موانع پرداخته و یک برنامه زمانبندیشده برای خود مشخص نمایند.
برای واردات کالا از چین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
چگونه صادرات چرم را شروع کنیم
بعد از پرداختن به این موارد باید با مجوزهای موردنیاز برای صادرات کالای چرمی آشنا شده و همچنین ملزم به شناخت بازارهای کشور هدف و میزان تقاضای این بازارها برای چرم هستید. در ادامه برای راحتتر کردن کار شماعلاقهمندان به تجارت چرم، لیستی از بهترین کشورهای واردکننده چرم در جهان را آوردهایم.
برای صادرات زعفران با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
بهترین کشورها برای صادرات چرم
اگر بخواهیم بر اساس اعداد و ارقام، کشورهایی را که در چند سال اخیر به آنان چرم صادر کردهایم را نام ببریم. کشورهای مراکش، هندوستان، عراق، ترکیه و آذربایجان از جمله این کشورها هستند. بر اساس بررسیهای انجامگرفته از سوی سازمان تجارت و امور بازرگانی، کشورهای تایلند، اندوزی، مجارستان، کره جنوبی و ژاپن نیز میتوانند در آینده نهچندان دور به بازار هدف برای صادرات کالاهای چرمی تبدیل شوند.
برای صادرات به کویتبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
بازار کشورهای اشاره شده در زیر ظرفیتهای زیادی برای واردات چرم دارند و اگر تجار تمرکزشان را روی معامله چرم با این کشورها بگذارند، بی شک سود زیادی را نصیب خود میکنند. از جمله کشورهای دیگر که ظرفیت خرید چرم از ایران را دارند عبارتاند از:
کشورهای اروپایی
کشورهای آفریقایی
کشورهای حوزه سی آی اس
کشوهای درحالتوسعه آسیای شرقی
وبه ویژه:
آلمان
ایتالیا
چین
هند
عمان
جمهوری آذربایجان
روسیه
برای صادرات شیشهبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
برای صادرات چرم چه مجوزهایی لازم است
برای صادرات هر کالایی مجوزهای لازم است. اخذ این مجوزها یکی از مراحل حیاتی در صادرات هر کالایی به شمار میرود. تجارت چرم نیازی به مجوزی که مخصوص خودش باشد ندارد. در ادامه مهمترین مجوزها را برای صادرات انواع کالا مخصوصاً چرم بیان کردهایم:
اگر وزارت بازرگانی با صدور کالای مدنظر شما موافقت نکرده باشد، اخذ مجوز صدور ضروری است.
اخذ گواهی بهداشت.
اخذ گواهی استاندارد.
اگر کالای صادراتی شما انواع گوناگون داشته باشد، تهیه Packing List نیز ضروری است.
برای صادرات به عمانبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
مدارک مورد نیاز برای صادرات چرم
بعد از بررسی مجوزهای لازم برای خروج کالاهای چرمی از کشور، میرسیم به مدارکی که باید به سازمانهای ذیربط ارائه دهیم تا اجازه خروج کالا از گمرک به ما داده شود. از اولین مدارک لازم برای صادرات هر کالایی، داشتن کارت بازرگانی به نام شخص یا نماینده قانونی وی است. بعد از کارت بازرگانی، ارائه پیشفاکتور یا پروفرما نیز از ضروریات است.
نسخه پروفرما، حاوی مشخصات چرم صادراتی مثل وزن و حجم آن، معرفی نوع چرم، نحوه بستهبندی محصول، نحوه ارسال آن و مشخصات خریدار و فروشند بوده و با امضای هر دوطرفه معامله دارای اعتبار است. مرحله بعدی در تجارت چرم، تعیین ارزش گمرکی است. چرم صادراتی قبل از بارگیری باید توسط کارشناسان گمرکی، بررسی شده و ارزش آن تعیین شود.
مدارک مورد نیاز برای صادرات چرم
چنان چه فاکتور ارزش گمرکی ارائه شده با نوع کالا مغایرت داشته باشد، کالای صادراتی توسط خریدار عودت داده میشود. از جمله موارد مهم دیگر که باید در صادرات کالاهای چرمی به آن توجه شود نحوه بستهبندی کالا است. این مورد ارتباطی به مدارک ارسالی ندارد ولی اگر چرم ارسالی شما بستهبندی درستی نداشته باشد، باز از طرف خریدار برگشت داده میشود. بعد از ارائه تمامی مدارک موردنیاز و اخذ همه مجوزها، نهایتاً با دریافت وجه محصول صادراتی از خریدار خارجی، مراحل صدور کالا به طور تقریبی تمام میشود.
برای صادرات به عراقبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
حداقل سرمایه برای صادرات چرم
یکی از سؤالات مهمی که ذهن هر صادرکنندهای را در بدو ورود به حیطه فروش چرم به بازارهای جهانی به خود درگیر میکند این است: “چقدر سرمایه اولیه برای صادرات کالاهای چرمی نیاز است؟” در پاسخ این پرسش باید بگوییم بسته به اینکه شما میخواهید چرم خام صادر کنید یا چرم فراوری شده، میزان سرمایه موردنیاز نیز متفاوت خواهد بود.
برای صادرات به ارمنستانبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
اگر بخواهید چرم را بهصورت کیف، کفش یا سایر کالاهای چرمی صادر کنید، طبیعتاً هزینههای اولیه موردنیاز نیز بالاتر خواهد رفت. مثلاً هزینههای محلی که در آن محصولات چرمی تولید میشود به علاوه هزینه ابزار و مواد موردنیاز و هزینههای تأمین نیروی انسانی. افزون بر اینها نوع بستهبندی کالای شما، کشوری که میخواهید به آن صادرات انجام دهید و نوع شیوه حمل محصول نیز در میزان برآورد این هزینهها مؤثر خواهد بود.
برای صادرات اناربا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
سود صادرات چرم چقدر است
در بازارهای بینالمللی، صنعت چرم ایران هنوز نتوانسته جایگاه واقعی خود را پیدا کند. اغلب، چرم ایرانی بهصورت خام یا همان محصولات سالامبور صادر میشود که به نسبت چرم دباغی شده، قیمت پایینتری در بازارهای جهانی دارد. اگر تاجران ایرانی بتوانند حوزه فعالیت خود را به صادرات انواع چرم سنگین، سبک و محصولات مرتبط به آن بکشند، ۱۰۰ درصد میتوانند سودآوری زیادی نسبت به فروش چرم خام نصیب خود کنند.
برای صادرات پستهبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
سود صادرات چرم چقدر است
ایران توانایی تولید انواع مختلفی از چرمهای لوکس مثل چرم کروکدیل و شترمرغ را دارد. این نوع محصولات به دلیل کمیاب بودن در بازارهای خارجی، از قیمت خوبی در سطح بینالمللی برخوردارند؛ بنابراین سود کسب شده از فروش چرم نیز بستگی به این دارد که چه نوع چرمی را صادر میکنید.
برای صادرات به دبیبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
برای صادرات چرم چه باید کرد
با توجه به اینکه قوانین و محدودیتهای سخت گمرکی برای فروش چرم به بازارهای خارجی وجود ندارد، چگونگی صادرات این محصول نیز با ایجاد زیرساختهای مناسب و تبلیغ و بازاریابی حرفهای بهآسانی قابل انجام است.اما برای آشنایی بهتر شما با نحوه و چگونگی صادرات محصولات چرمی، در ادامه برخی نکات مهم حائز اهمیت در چگونگی صادرات این کالاها را آوردهایم:
انتخاب نوع محصول صادراتی و شناسایی تغییراتی که محصول برای فروش بیشتر به بازارهای خارجی و تطبیق با آن نیاز دارد.
آگاهی از اینکه آیا محصول مدنظر شما برای صادرات، نیاز به گواهینامه صادراتی دارد یا خیر؟
شناسایی کشورهایی که برای توسعه فعالیت فروش چرم مناسب هستند.
شناسایی پروفایلهای پایهای مشتریان چرم.
شناسایی کانالهای توزیع و بازاریابی مناسب برای دسترسی به مشتریان.
شناخت چالشهایی که ممکن است طی فروش چرم به کشورهای خارجی، تاجر با آن مواجه شود؛ به عنوان مثال: آشنایی با کشورهای رقیب صادراتی و فرهنگ مشتریان.
آشنایی با استراتژیهایی مورد استفاده در مواجه با مشتریان یا تاجران خارجی.
آگاهی از قیمت چرم صادراتی در بازارهای خارجی و همچنین آشنایی با نحوه تعیین قیمت برای محصولات صادراتی.
آشنایی با گامها و مراحل صادراتی و آگاهی از اینکه چه کاری را در چه موقع باید انجام داد.
شناخت شرکتها و سازمانهای مربوط به کارهای تجاری و صادراتی.
برآورد هزینههای مورد نیاز.
برآورد زمان مورد نیاز برای تکمیل فرایند صادرات.
طرح یک برنامه عملیاتی.
برای صادرات تابلو فرشبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
آیا صادرات چرم ممنوع است
خیر؛ همانطور که در موارد فوق نیز ذکر کردیم ایران درصدد تشویق تجار به سوی فروش چرم به بازارهای خارجی است؛ چون صادرات این کالا، سود زیاد به اقتصاد کشور میرساند. همچنین موجب ایجاد مشاغل زیادی نیز میشود. به همین خاطر است که قوانین گمرکی سختی نیز برای خروج چرم از ایران وضع نشده است.
برای صادرات حبوباتبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
سخن پایانی با وانیکس
در این مقاله از وبلاگ رسمی وانیکس، سعی کردیم به ارائه توضیحات کاملی در زمینه فروش چرم به کشورهای خارجی بپردازیم و یکسری از نکات ویژه که تاجران باید در صادرات این کالا مدنظر داشته باشند، بازگو کنیم.
امیدواریم خواندن مطالب این مقاله برایتان مفید واقع شده باشد. درصورتیکه پرسشهایی در ذهن خود درباره حیطه صادرات کالاهای چرمی دارید و نتوانستهاید با خواندن این مطلب پاسخ آن را بیابید، میتوانید به وبلاگ ما مراجعه کرده و مقالههای مرتبط دیگر را جستجو کنید؛ همچنین میتوانید با مشاوران مجموعه وانیکس تماس بگیرید و از راهنماییهای آنان نیز بهرهمند شوید.
برای صادرات پلاستیکبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
شرکت تجاری وانیکس با سالها تجربه در زمینه صادرات انواع مختلف کالاها به کشورهای خارجی و با داشتن کارمندان فعال و باتجربه، میتواند کارهای تجاری شما را در کوتاهترین زمان ممکن برطرف کند.
۰/۵
(۰ نظر)
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳