صادرات زعفران با بهترین قیمت در کمترین زمان با وانیکس
صادرات زعفران در سطح جهان، یکی از کسبوکارهایی است که سود زیادی به همراه دارد. از قضا فعالیت در این حوزه برای ایرانیان نیز مناسب است؛ بهطوریکه کشور ایران جزء اولین و بهترین صادرکنندگان زعفران در جهان محسوب میشود. برای صادرات زعفران و امور بازرگانی با کمترین هزینه و در کمترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
برای صادرات زعفران و امور بازرگانی با کمترین هزینه و در کمترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
همانطور که میدانید برای صادرات به کشورهای خارجی، باید با یکسری از اصول و قوانین آشنا باشید. ما در این مقاله از وبلاگ وانیکس، به بررسی صفر تا صد صادرات زعفران پرداخته و سعی داریم شما را در این امر مهم یاری دهیم. با ما همراه باشید.
در ابتدا باید بدانید که برای ورود به این بازار گسترده، آشنایی کامل با مراحل آن و نحوه صادرات ضروری است.
صادرات زعفران چهار مرحله دارد که بهاختصار این چهار مرحله را شرح میدهیم؛ ۱. بررسی کردن نیازهای بازار مقصد به خرید زعفران
باید بازارهای پر تقاضای زعفران را شناسایی کرده و سپس در این زمینه فعالیت را شروع کرد.
توجه به اینکه درهای کدام کشورهای خارجی به روی زعفران صادراتی شما باز است و همچنین توجه به مسائل تحریمی، اقتصادی، تأمین ارز و قوانین گمرکی موجود در کشور مبدأ و کشور مقصد حین صادرات ضروری است. ۲. تهیه کردن زعفران مرغوب با بستهبندی استاندارد
تهیه زعفران مرغوب با کیفیت عالی که در سطح جهان خواهان زیادی دارد دومین مرحله مهم از این فرایند است. در نظر گرفتن بستهبندی استاندارد، زیبا و شکیل برای زعفران هم از موارد مهم و حائز اهمیت است.
مراحل صادرات زعفران
۳. دریافت مجوزها و مدارک لازم جهت صادرات زعفران
یکی از مهمترین مراحل، دریافت مدارک و مجوزهای مربوطه است. صادرات این طلای زرد نیز هم مانند کالاهای دیگر به یک سری مجوز نیاز دارد که به ترتیب شامل گواهی استاندارد و گواهی بهداشت، کارت بازرگانی، وکالتنامه یا معرفینامه، کارت بازرگانی، اخذ گواهی بهداشت دامی نباتات، ارائه کارت بازرگانی و صدور مجوز صادرات است. ۴. ثبت کردن کالا در گمرک
باید محمولههای مدنظر را در گمرک ثبت کرد. حمل زعفران تا مقصد نیز به روش دریایی، هوایی و زمینی انجام میشود که انتخاب نوع مسیر با توافق دو طرف معامله انجام میشود.
انتخاب کشور مقصد برای صادر کردن زعفران با توجه به نیازهای بازار مقصد تعیین میشود. زعفران ایران به کشورهایی از جمله کویت، قطر، امارات، عمان، ژاپن، هنگکنگ، سنگاپور، هند، سوئیس، فنلاند، نروژ، ایتالیا، آلمان، فرانسه، آمریکا، هلند و ترکیه نیز صادر میشود. از بین کشورهای مقصد، امارات و اسپانیا واردات زعفران را به حالت فلهای انجام میدهند. در واقع زعفران فلهای خریداری شده را در بستهبندیهای زیبا قرار میدهند و با نام و برند خود به فروش میرسانند.
معمولاً از نظر بازرگانان بهترین کشورها برای صادر کردن زعفران کشورهایی هستند که در حاشیه اقیانوس آبی باشند و ذائقهشان زعفران را بپذیرد.! کشور چین اغلب برای مصرف دارویی از زعفران استفاده میکند؛ برای همین است که بیشتر زعفرانهایی با کیفیت سوپر نگین را خریداری میکنند.
بهترین کشورها برای صادرات زعفران
برای انتخاب بهترین مقصد صادرات به اطلاعات زیر نیاز است:
مسافت بین کشور ما و کشور مقصد صادراتی، آشنایی با زبان کشور مقصد، مقدار زعفران وارداتی سالانه به این کشور، سابقه صادرات و یا عدم صادر کردن زعفران به این کشور است، قوانین گمرک حاکم در کشور مقصد، مجوزهای لازم برای ورود زعفران به آنجا، نحوه بازاریابی در بازار مقصد، واحد پول.
عراق بهویژه شهرهای کردستان عراق، نجف کربلا و بغداد
عمان برای مصرف در صنایع دارویی و بهداشتی.
دبی، سه بازار مرشد، بازار کرامه و بازار دیره.
ترکیه، اسپانیا هم از جمله کشورهای اروپایی هستند که زعفران در آنجا متقاضیان زیادی دارند.
برای صادرات زعفران چه مجوزهایی لازم است؟
تعیین کردن قیمت زعفران اولین قدم برای صادرات آن است که به کمیسیون نرخگذاری مراجعه میشود. قدم بعدی بستهبندی زعفران است. مرحله بعدی اخذ مجوزهای لازم است که شامل موارد زیر میشود:
گواهی استاندارد، گواهی بهداشت دامی – نباتات، ارائه کارت بازرگانی، معرفینامه، وکالتنامه اظهارنامه زعفران به گمرک، صورت عدلبندی، مجوز صدور و در آخر ثبت محصول در گمرک
ثبت محصول مدنظر در گمرک جمهوری اسلامی ایران از راه تنظیم اظهارنامه صادراتی زعفران انجام میشود.
اظهارنامه صادراتی شامل موارد زیر است:
مشخصات صادرکننده، مشخصات اظهارکننده، مشخصات خریدار، کشور مبدأ، کشور محل صدور، شرایط معامله، مشخصات وسیله حملونقل، مبدأ بارگیری، مشخصات زعفران از نظر رنگ، نوع، تعرفه، وزن، تعداد یا مقدار و ارزش محصول، مشخصات بستهها، نوع بسته، مقدار، علامت، وزن با ظرف، نام گمرک محل تنظیم اظهارنامه، ریز اقلام هزینههای گمرک، شماره و مشخصات ثبت اظهارنامه در دفتر گمرک، امضا و تأیید گمرک و مقامات. در آخر بعد از تکمیل فرم، همراه با مدارک دیگر آن را به قسمت احراز هویت گمرک تحویل میدهند.
۱- فرم اظهارنامه گمرک
۲- ارائه کپی شناسنامه و کارت ملی صادرکننده
۳- کارت بازرگانی
۴- ارائه تمامی مدرکهای لازم جهت تشخیص صحت محصول
۵- ارائه رسید پرداخت هزینهها که توسط قانون مشخص شده است.
نکته: اگر مدارک لازم از طریق وکیل انجام میشود؛ ارائه وکالتنامه هم لازم است.
حداقل سرمایه برای شروع صادرات زعفران
شرکتهای فعال در حوزه صادرات به طور عمده زعفرانها را در پکهای ۱۰۰ کیلویی پلمب و بستهبندی میکنند. کل سفارشهای بیشتر از یک تن، بر اساس قراردادهای رسمی بین طرفین معامله انجام میشود. ولی افراد تازهکار که قصد شروع دادوستد زعفران را دارند میتوانند با مقدار کم آغاز کنند.
کارت بازرگانی دقیقا چیست و چگونه میتوان کارت بازرگانی گرفت.
حداقل سرمایه برای شروع صادرات زعفران
میزان سرمایه برای آغاز صادرات به چند عامل بستگی دارد:
۱. میزان نقدینگی ۲. بازاریابی صحیح ۳. ظرفیت کشور مدنظر ۴. مسیر انتخاب شده برای صادرات ۵. نوع بستهبندی و هزینههای لازم برای آن ۶. هزینه گمرک ۷. مقدار زعفران صادراتی و نوع زعفران.
شاید دانستن مقدار سود حاصل از صادرات این محصول کاربردی و پرطرفدار سؤال شما هم باشد؛ در امر تجارت مهمترین ملاک برای ارزیابی نحوه عملکرد کسبوکار، مقدار سود حاصل از تجارت است. برای هر بازرگانی، مقدار سودی که به دست میآورد، مهم و حائز اهمیت است.
برای محاسبه مقدار سود حاصل از باید این عوامل را در نظر داشته باشیم:
قیمت خرید زعفران چقدر است؟
هزینه بستهبندی زعفران چقدر است؟
تعرفههای گمرکی زعفران چقدر است؟
هزینه صادر کردن زعفران به کشور مقصد چقدر است؟
هزینه ترخیص زعفران چقدر است؟
لیست شرکتهای صادرات زعفران در ایران
شرکتهای فعال در حوزه صادرات در ایران به چند گروه تقسیم میشوند:
۱= شرکتهای حوزه بستهبندی زعفران
۲= شرکتهای حوزه فعال در صادرات و تجارت بینالمللی زعفران
۳= شرکتهای حوزه کاشت زعفران
اکثر افراد بعد از کشت زعفران تصمیم میگیرند آن را صادر کنند. صادرات از جمله مسائل مهم است که بدون داشتن آگاهی و اطلاعات کافی نمیتوان در این حوزه موفق عمل کرد. اول باید به خوبی با مراحل صادرات آشنا شد و سپس مقصد مدنظر را انتخاب کرد در آخر اقدام به بازاریابی کرد. بازاریابی زعفران هم جزء مقولههای بسیار مهم است که نیاز به گرفتن راهنمایی دارد؛ وجود یک شرکت معتبر میتواند دراینخصوص کمککننده باشد. شرکت وانیکس با داشتن تجربه کافی و کادری فعال، میتواند در این زمینه اطلاعات و خدمات کافی را برای شما ارائه دهد.
۵/۵
(۱ نظر)
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳