صادرات روغن با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس
کشور ما به دلیل داشتن موقعیت جغرافیایی و اقلیمی و همچنین آبوهوای مناسب با کشت محصولات گوناگون، در سطح بازارهای جهان همیشه خوش درخشیده است. از همین رو محصولات ایرانی در صادرات و تجارت جایگاه خوبی در بین تجار و مردم دیگر کشورها دارند. یکی از این کالاها و تجارتها صادرات روغن میباشد. برای صادرات روغن با کمترین هزینه و در کمترین زمان با شرکت وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
برای صادرات روغن با کمترین هزینه و در کمترین زمان با شرکت وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
یکی از این محصولات، دانههای روغنی مثل آفتابگردان، سویا است؛ بهخاطر تولید همین دانههای روغنی به مقدار انبوه و باکیفیت مطلوب، ایران در زمینه فروش روغن به کشورهای خارجی فعال بوده است. صادرات روغن سبب شده تا میزان ارزآوری حاصل از کسبوکارهای فعال در این حوزه افزایش یافته و تولید روغن در کشور روزبهروز بیشتر شود.
با سعی و تلاش کارخانهجات داخلی و افزایش تولید دانههای روغنی توسط کشاورزان در کشور ما، انواع روغن خوراکی تولید شده و مقدار صادرات انواع روغن افزایش یافته است. این شرکتها و کارخانهجات با افزایش تولید داخلی علاوه بر تأمین نیازهای داخل، بخش عمدهای از صادرات را بر عهده گرفتهاند. گفتیم که برندها و شرکتهای مختلف وظیفه تأمین و صدور روغن خوراکی را بر عهده دارند. از جمله این شرکتها که به شکل عمده، روغن خوراکی تولید شده را به بازارهای بینالمللی ارسال میکنند، میتوان به مواردی مثل لادن، اویلا، فامیلا و بهار اشاره کرد.
حال اگر قصد ورود به این تجارت را داشته و علاقهمند هستید که اطلاعات زیادی در این حوزه کسب کنید، در ادامه با شرکت وانیکس همراه باشید.
در مقاله صادرات روغن به توضیح عناوین زیر میپردازیم:
چگونه صادرات روغن خوراکی را شروع کنیم؟
بهترین کشورها برای صادرات روغن خوراکی
برای صادرات روغن خوراکی چه مجوزهایی لازم است؟
مدارک مورد نیاز برای صادرات روغن خوراکی
حداقل سرمایه لازم برای صادرات روغن خوراکی
سود صادرات روغن خوراکی چقدر است؟
برای صادرات روغن خوراکی چه باید کرد؟
آیا صادرات روغن خوراکی ممنوع است؟
صادرات روغن با وانیکس
چگونه صادرات روغن خوراکی را شروع کنیم؟
برای شروع صادرات هر نوع محصولی، داشتن آگاهی و اطلاعات کافی در این باره بسیار مهم است. مشخص است که اگر بدون دانش کافی کاری انجام دهیم، در زمان کوتاهی با شکست مواجه شده و سرمایهمان را از دست خواهیم داد.
برای صادرات خاویاربا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
چگونه صادرات روغن خوراکی را شروع کنیم؟
پیش از هر اقدامی باید ببینیم که آیا صادرات این ماده غذایی در کشور ما با محدودیتی روبهرو است یا نه؟ بعد که مطمئن شدیم ممنوعیت خاصی برای تجارت کالای مدنظر وجود ندارد، اقدام به اخذ مجوزهای مربوطه میکنیم که در قسمتهای بعد به آن اشاره خواهیم کرد. بستن قرارداد با خریدار و شرکت حملونقل هم از جمله اقدامات بعدی خواهد بود. بیمه محصول صادراتی و اطمینان از سالم رسیدن بار به مقصد هم از اهمیت ویژهای برخوردار است.
برای صادرات صنایع دستی با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
بهترین کشورها برای صادرات روغن خوراکی
قبل از شروع صادرات و تهیه محصول صادراتی، ابتدا باید درباره بازار فروش آن اطلاعات کافی به دست بیاوریم؛ سپس باید درباره کشوری که میخواهیم محموله را به آنجا ارسال کنیم، تحقیق انجام دهیم که چه نوع روغنی در آنجا بیشتر به فروش میرسد و یا چه نوع بستهبندی مورد توجهشان قرار میگیرد.
برای واردات کالا از چین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
بهعبارتدیگر بازاریابی در مقوله تجارت بسیار مهم بوده و از اهمیت ویژهای برخوردار است.
کشورهای چین ، مکزیک، هندوستان و پاکستان از واردکنندگان بزرگ روغن در جهان هستند. بخش بزرگی از روغن نباتی تولیدی در ایران به عراق و افغانستان، ارمنستان، تاجیکستان و ازبکستان و تاجیکستان صادر میشود.
برای صادرات روغن خوراکی چه مجوزهایی لازم است؟
یکی از بخشهای مهم فرایند تجارت، تهیه مجوزها و مدارک لازم است. بهطورکلی هر کسبوکاری سختیهای خودش را دارد، در تجارت هم یکی از سختیهای کار، همین گرفتن مجوزها از سازمانهای مختلف است. اگر در این باره اطلاعات کافی نداشته باشید و بهخوبی عمل نکنید، روند ترخیص کالای شما با تأخیر و یا بحرانهای بیشتر مواجه خواهد شد؛ در این صورت امکان دارد خریدار به علت تأخیر از معامله منصرف شده و یا نرخ ارز دچار نوساناتی بشود و در نتیجه روند تجارت، طبق پیشبینی شما پیش نرود. یا حتی ممکن است محصول شما آنقدر در انبار گمرک بماند که فاسد شود.
پس تهیه تمام مجوزهای لازم پیش از اقدام به صادرات، ضروری است.
این مجوزها شامل موارد زیر میشود:
_مجوز از وزارت بهداشت
_ مجوز از سازمان غذا
_مجوز از سازمان دارو
_گرفتن کارت بازرگانی
_مجوز ترخیص محموله از گمرک
_مجوز صدور کالا از گمرک
_برگه آنالیز محموله
_برگه اطلاعات مربوط به تاریخ تولید و تاریخ انقضا و سری تولید محصول
_برگه تأیید داشتن سابقه آزمایش
برای صادرات زعفران با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
مدارک موردنیاز برای صادرات روغن خوراکی
برای مجوزهای گفته شده و ترخیص کالا از گمرک یکسری مدارک لازم که برای دریافت آنها باید اقدام کنید.تکمیل بودن اسناد و مدارک مربوط به فروش روغن و همچنین دیگر محصولات از ملزومات کار است و باید برای دریافت آنها از ارگانهای مربوطه تلاش کنید.
اگر از لیست مدارک لازم برای صادرات این ماده غذایی اطلاعی ندارید به شما پیشنهاد میکنیم که با شرکت وانیکس همراه باشید تا با تمام این مراحل و لیست مجوزها و مدارک موردنیاز برای امر تجارت آشنا شوید.
مدارک موردنیاز شامل موارد زیر هستند:
۱- کارت بازرگانی معتبر به نام فرد یا شرکت صادرکننده
۲- دریافت گواهی بهداشت
۳- دریافت گواهی قرنطینه
۴- گواهی استاندارد
۵- گواهی انرژی اتمی که
۶- ارائه Packing List
برای صادرات به کویتبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
حداقل سرمایه لازم برای صادرات روغن خوراکی
داشتن سرمایه برای شروع هر کار، از موارد مهم است که باید به آن توجه کرد. اما متأسفانه به دلیل اینکه قیمت مواد خام و قیمت روغن در داخل کشور ثابت نیست و همچنین قیمت دستمزد نیروی انسانی روزبهروز در حال افزایش است، نمیتوان رقم ثابتی بهعنوان سرمایه اولیه در نظر گرفت. از طرفی، همانطور که اشاره شد، روغنهای گوناگونی در بازار موجود است که قیمت هرکدام فرق میکند، باتوجهبه اینکه خریدار چقدر و از کدام نوع روغن سفارش داده است، قیمت متفاوت خواهد بود.
برای صادرات شیشهبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
حداقل سرمایه لازم برای صادرات روغن خوراکی
از جمله دیگر هزینههای خریدوفروش روغن در سطح بازارهای جهانی، میتوانیم به هزینه لازم برای بستهبندی اشاره کنیم. بسته به اینکه جنس این بستهبندیها و نوع آنها چگونه است قیمتشان فرق خواهد کرد.در بخش مدارک و مجوزهای لازم هم اشاره شد که این مجوزها را باید از سازمانهای مختلف بگیرید. به طبع تمام مراحل اداری و ردوبدل شدن این اسناد، هزینهبر است.
اگر بخواهیم بهطورکلی در رابطه با لیست اموری که در روند صادرات این محصول، هزینهبر هستند صحبت کنیم، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تهیه مجوزهای لازم از ارگانهای مربوطه
تکمیل و تهیه مدارک
هزینه حملونقل بینالمللی که باتوجهبه نوع حمل،قیمت فرق خواهد کرد.
هزینه حملونقل برای ارسال محموله به گمرک
هزینه نیروی انسانی جهت تخلیه و بار کردن روغن در ماشین حملونقل
هزینه خرید محصول از تولیدکننده
هزینه مکاتبه با خریدار
هزینه بستهبندی
هزینه خرید دستگاه
برای صادرات به عمانبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
سود صادرات روغن خوراکی چقدر است؟
قطعاً کار تجارت بهویژه در سطح بینالملل پرسود است، به شرطی که فرایند بازاریابی و بستهبندی و کیفیت محصول صادراتی بهدرستی صورتگرفته باشد.اگر بدون داشتن تجربه و دانش کافی وارد این کار شوید قطعاً متحمل ضرر و زیان خواهید شد.
برای تخمین سود فروش روغن باید از نوع روغن صادراتی و مقدار آن، شیوه حملونقل، مقدار هزینه متحمل شده و از همه مهمتر نرخ ارز جهانی اطلاع داشته باشیم. مقدار سود حاصل از تجارت همانند مقدار سرمایه اولیه به طور دقیق مشخص نیست و نمیتوان عدد مشخصی را عنوان کرد.
سود صادرات روغن خوراکی چقدر است؟
همه ما میدانیم که اگر معامله ما سود نداشته باشد یا مقدار سود آن، کم باشد که ارزش سختی مسیر تجارت را نداشته باشد، در این حالت، تجارت ما با شکست مواجه میشود. در این حالت، مطمئناً بخشی از مسیر مربوط به صادرات را اشتباه آمده و یا دچار انحراف شدهایم؛ پیشنهاد ما برای شما این است که قبل از اقدام به تجارت کالا، از یک شرکت معتبر با پرسنل با تجربه کمک بگیرید.
برای صادرات به عراقبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
برای صادرات روغن خوراکی چه باید کرد؟
تجارت روغن همانند محصولات صادراتی دیگر، نیازمند بررسی زیاد و طیکردن مراحل قانونی و اداری است. اولین و مهمترین مورد برای صادرات این محصول بررسی نیازهای جامعه هدف است. اگر شما شروع به صادرات محصولی کنید که مردم آن کشور به آن نیاز ندارند یا جزو کالاهای اساسی زندگیشان تلقی نمیشود، معامله موفقی نداشته و خسارت زیادی برای شما به دنبال خواهد داشت. درباره روغن خوراکی هم باید به میزان، نوع روغن و ویژگیهای آن توجه کرد که بر اساس نیاز بازار باشد.
برای صادرات به ارمنستانبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
صادرات محصولات مختلف ریسکهای متفاوت خاص خودش را دارد که پیش از شروع باید با آنها آشنا شوید. قبل از اقدام جدی برای صادرات این ماده، باید با افراد و شرکتهای بازرگانی که در این زمینه سالهاست تجربه دارند مشورت کرده و با رعایت قوانین حاکم بر تجارت بینالملل، اقدام نمایید.
برای صادرات پلاستیکبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
بعد از این بررسیها باید با یک تولیدکننده قابلاعتماد روغن قرارداد ببندید.
در مرحله بعد باید مراحل قانونی صادرات کالا را انجام دهید. باید کارت بازرگانی را از سازمان صنعت و معدن و تجارت دریافت کرده و امور گمرکی و اداری برای صادرات این محصول را انجام دهید. سپس با یک شرکت حملونقل قرارداد بسته و اقدام به ارسال محموله کنید.
برای صادرات اناربا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
آیا صادرات روغن خوراکی ممنوع است؟
طبق آمار منتشر شده، ایران از جمله کشورهایی است که مصرف روغن خوراکی زیادی دارد و در برهههای مختلف دچار کمبود روغن در بازار داخلی شد. درحالیکه توان تولید کارخانههای روغن نباتی در سال بیشتر از ۵ میلیون تن است و میزان مصرف داخلی کشور، در بهترین شرایط حدوداً ۲ میلیون تا ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن است؛ ولی با این وجود هنوز صادرات هرگونه روغن خوراکی ممنوع است.
برای صادرات پستهبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
طبق نامه وزیر صنعت، معدن و تجارت به گمرک ایران، صادرات هرگونه روغن خوراکی تولید شده در ایران ممنوع است. با اینکه دبیر انجمن صنفی روغن نباتی درخواست ازسرگیری فروش روغن در سطح جهانی را برای وزارت جهاد کشاورزی داده و اعلام کرده آمادگی انجام آن را دارد؛ ولی هنوز امکان صادرات روغن خوراکی وجود ندارد.
برای صادرات حبوباتبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
آیا صادرات روغن خوراکی ممنوع است؟
در گذشته هم بارها صادرات این ماده غذایی برای تنظیم بازار داخلی با محدودیتهایی مواجه شد؛ اما با عادی شدن شرایط و تأمین نیازهای داخلی، دوباره تجار و بازرگانان به فکر صادرات این محصول افتادند و صادرات آن ازسرگرفته شد.
برای صادرات به دبیبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
صادرات روغن با وانیکس
اگر به فکر شروع صادرات یا خریدوفروش محصولات غذایی از جمله روغن هستید، به شما پیشنهاد میکنیم با شرکت وانیکس همراه باشید تا از لذت یک تجارت مطمئن بینصیب نمانید. همانطور که اشاره شد شروع تجارت بدون دانش و تجربه، نتیجهای جز از دست دادن سرمایه و شهرت نخواهد داشت؛ بنابراین باید از یک شرکت تجاری با سالها تجربه و با کادر آموزشدیده همراه با دانش کافی در این راستا کمک گرفت. شرکت تجاری وانیکس بی شک بهترین انتخاب برای شماست.
برای صادرات تابلو فرشبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید.
۰/۵
(۰ نظر)
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳