صادرات خرما با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس
ایران در هر سال حدود ۴۰۰ هزاران تن خرما به کشوهای دیگر صادر میکند؛ به طوریکه، کشور ما از لحاظ صادرات خرما در رتبه سوم جهان و از لحاظ سطح زیر کشتهای تولید خرما، در رتبه یک جهانی قرار دارد. بنابراین خرما یکی از محصولاتی است که فروش آن به بازارهای بینالمللی، باعث رونق صادراتی شده و ارزآوری زیادی میکند. برای صادرات خرما با کمترین هزینه و در کمترین زمان با شرکت وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
برای صادرات خرما با کمترین هزینه و در کمترین زمان با شرکت وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
اما صادرات این محصول نیز مانند صادرات سایر کالاها پیچیدگیهایی داشته و نیازمند اخذ برخی مجوزها و تأییدیهها است. اگر میخواهید درباره فروش خرما به بازارهای خارجی اطلاعات بیشتری کسب کرده و از تمامی مراحل آن آگاه شوید، از شما دعوت میکنم تا انتهای این مقاله صادرات خرما از وبلاگ وانیکس، همراه ما باشید.
کسب اطلاعات کامل از بازار هدف اولین گام برای شروع تجارت خرما است. این گام جز مهمترین مراحل این فرایند محسوب میگردد. علاوه بر شناخت بازار هدف، اطلاع از میزان تقاضای بازار، آشنایی با رقیبهای صادراتی موجود و قیمت خرمای صادراتی در انواع بازارها نیز برای برنامهریزی بهتر جهت شروع صادرات ضروری است.
برای واردات ته لنجی با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
آشنایی با انواع بستهبندیهای موجود در بازارها به تجار کمک میکند تا با واقعیتهای بازار روبه شده و یک بستهبندی متناسب با بازار هدف ارائه دهند. راههای زیادی برای شناخت بازار هدف وجود دارد که استفاده از شرکتهای واسط و جمعآوری میدانی اطلاعات از بازارهای هدف از رایجترین آنها است. گاهی یک سفر به کشور مقصد صادراتی و مشاهده بازارهای آن، کمک شایانی به تجار در شناخت فرهنگ، آداب، رسوم، نیازهای بازار و موقعیتهای تجاری کشور مدنظر میکند.
برای خرید از علی باباچین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
چگونه صادرات خرما را شروع کنیم
از دیگر موارد حیاتی در مسئله تجارت، به فروش رفتن کالا در بازار مقصد است که مشخصکننده میزان سود حاصل از تجارت نیز است. پس از طی مراحل گفته شده و کسب اطلاعات کافی از بازار هدف، وقت آن میرسد که برای محصول صادراتی خود مشتری پیدا کرده و با مراکز خرید و پخش خرما در کشور مقصد شروع به مذاکره کنید. در این مرحله نیز میتوانید از شرکتهای واسط بینالمللی کمک بگیرید.
برای صادرات خاویاربا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
هر کالای صادراتی مثل خرما عرف تجاری مخصوص به خود را داشته و در هر کشوری قوانین و شرایط خاصی برای صادرات و واردات آن وجود دارد. آشنایی با این شرایط خاص قبل از عقد قرارداد با تاجران خارجی ضروری است. یکی از مراحل مهم دیگر که قبل از اقدام به تجارت خرما باید چک کنید، کشورهای است که بیشترین واردات خرما را داشته و برای خرید آن پول خوبی میدهند. در ادامه لیستی از بهترین کشورها را بر اساس آمارهای واصله آوردهایم.
برای صادرات صنایع دستی با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
بهترین کشورها برای صادرات خرما
کشورهای، مراکش، هند، امارات، فرانسه و آلمان در رتبههای اول واردات خرما در جهان قرار دارند. هند بزرگترین مقصد خرماهای صادراتی است که در سال جاری حدود ۲۲۴ میلیون دلار برای خرید این میوه ارز داده است. از دیگر بازارهای کلیدی میتوان به امارات و مراکش اشاره کرد که ارزش خرمای وارداتی آنها در همین سال به ترتیب حدود ۱۲۴ و ۲۲۲ میلیون دلار بوده است.
برای واردات کالا از چین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
اگر بخواهیم مهمترین بازارهای صادراتی خرمای ایران را برسی کنیم، کشورهای اروپایی جزئی از آنان هستند. هرسال مقادیر زیادی از انواع مختلف خرماها از جمله خرمای کبکاب، مضافتی، پیارم و خرمای زاهدی به کشورهای اروپایی صادر میشوند.کشورهای مثل آلمان، روسیه و انگلیس واردکننده گرانترین خرماهای ایرانی هستند. در چند سال اخیر باتوجهبه پیشرفت این حوزه، فروش خرما به اندوزی و مالزی نیز رونق گرفته است.
برای صادرات زعفران با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
همچنین فروش خرما بسته به برخی فصول سال و برخی شرایط متغیر است مثلاً، در ماه مبارک رمضان صادرات این کالا به برخی کشورهای اسلامی افزایش چشمگیری مییابد. بهطورکلی آمارها نشان میدهد خرمای ایرانی به ۷۰ کشور در سراسر دنیا صادر میشود که کشورهای انگلیس، آلمان، اسپانیا، روسیه، چین، کانادا، پاکستان، ترکیه و عراق از جمله مشتریان دائمی آن هستند.
برای صادرات به کویتبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
بهترین کشورها برای صادرات خرما
برای صادرات خرما چه مجوزهایی لازم است
مانند صادرات هر کالای دیگری، برای فروش خرما به بازارهای بینالمللی نیز مجوزهای خاصی نیاز است. کارت بازرگانی ابتداییترین و اولین مجوزی است که بازرگانان برای صادرات این کالا به آن نیاز دارند. البته فرد میتواند از کارت سایر اشخاص نیز با توجه به برخی ملاحظات استفاده کند؛ اما پیشنهاد ما به شما این است که اگر در حال واردشدن به حوزه تجارت بوده و میخواهید آن را ادامه دهید حتماً با چالشهای مواجه میشوید که شما را ملزم به دریافت کارت به نام خودتان میکند.
برای صادرات شیشهبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
کارت بازرگانی طبق قوانین گمرکی یک جواز قانونی و رسمی برای شروع صادرات است. البته برای دریافت این کارت فرد باید شرایط لازم را داشته و مدارک موردنیاز را به سازمان مربوطه ارائه دهد.
برای اخذ کارت بازرگانی، باید:
حداقل سن شما ۲۳ سال باشد.
دریافت گواهی عدم سو پیشینه
تنظیم یک فرم شامل امضای مدیرعامل، مهر شرکت و گواهی امضا در یک دفتر اسناد رسمی
ارائه روزنامه رسمی برای تأسیس و تغییرات شرکت
ارائه مدرک تحصیلی معتبر (حداقل دیپلم دبیرستان)
مدارک مورد نیاز برای صادرات خرما
چون خرما جزء محصولات غذایی به شمار میرود، اخذ گواهی بهداشت محصول برای صادرات آن ضروری است. برای دریافت این گواهی به یکسری از مدارک نیاز است از جمله:
ارائه درخواستنامه کتبی از سوی متقاضی مبنی بر دریافت گواهی بهداشت
ارائه پروانه بهداشتی تولید
ارائه مدارک مربوط به میوه صادراتی از جمله نوع، مقدار محموله، تاریخ تولید و انقضا
ارائه شماره و تاریخ فاکتور
ارائه Packing List
تکمیل فرمهای ارائه شده از سازمان مربوطه
برای صادرات به عمانبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
حداقل سرمایه برای صادرات خرما
آن مقدار سرمایهای که برای فروش خرما به بازارهای جهانی نیاز داریم بسته به برخی از موارد متغیر است، مثلاً برخی از خرماهای صادراتی به بستهبندی ویژهای نیاز دارند و این هزینه بستهبندی کالا را بالا میبرد. همچنین نوع وسیلهای حمل محصول به کشور مقصد و فاصله بین کشورهای مبدأ و مقصد روی سرمایه اولیه، تأثیرگذار خواهند بود.
در سال گذشته آمارهای به دست آمده از گمرک حاکی از آن است که حدود ۲۵ درصد از خرمای ایران به سایر کشورها صادر شده که با این درصد مبلغی حدود ۳۵۰ میلیون دلار به اقتصاد کشور سود رسانده است. همچنین شاید برایتان جالب باشد، با تورمهای که ایران در چند سال اخیر شاهد آن بوده، این محصول کمترین افزایش قیمت را در بازارهای داخلی داشته است.
برای صادرات به عراقبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
برای صادرات خرما چه باید کرد
چگونگی تجارت خرما یکی از سؤالهای اساسی همه افرادی است که قصد ورود به این حوزه را دارند. صادرات یک کالا از شناسایی یک نیاز (همان نیاز بازار هدف) شروع شده و با فروش کالا به مشتریان خارجی پایان مییابد.
برای صادرات به دبیبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
برای اینکه پاسخ پرسش بالا را بیابید پیشنهاد میکنیم مراحل آورده شده در زیر را دنبال کنید:
شناخت بازار هدف
تأمین محصول
شناخت واسطهها و ارتباطات
برندینگ و مارکتینگ
حمل کالا
صادرات
برای صادرات به ارمنستانبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
سخن پایانی با وانیکس
در این مقاله از بخش وبلاگ وانیکس سعی کردیم تمام مواردی که یک تاجر باید در روند صادراتی خود در نظر بگیر را برسی کنیم. اما همانطور که میدانید پیچیدگی این مراحل خیلی بیشتر از موارد آورده شده در این مطلب است بهطوریکه فقط با خواندن تئوری مطالب نمیتوانید به دانش کافی دست یابید؛ بلکه باید تجربه عملی کسب کنید. برای کسب تجربه عملی میتوانید برای مدتی همراه یک تاجر حاذق به فعالیت پرداخته و یا میتوانید تا کسب مهارت عملی، کار صادراتی خود را به شرکتهای بازرگانی بسپارید.
برای صادرات اناربا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
شرکت بازرگانی وانیکس با سالها تجربه در زمینه واردات و صادرات، هم میتواند راهنمایهای خوبی از طریق مشاوران خود به شما ارائه دهد و هم میتواند مستقیماً کار صادراتی شما را بر عهده گرفته و روند تجارت شما را تسهیل و تسریع بخشد.
برای صادرات پستهبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
۰/۵
(۰ نظر)
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳