صادرات به چین با کمترین هزینه و در سریعترین زمان با وانیکس
در حال حاضر چین بهعنوان قدرتمندترین کشور جهان از نظر تولید کالاها و دومین اقتصاد برتر دنیا محسوب میشود. شاخصهای اقتصادی کشور چین بیانگر رشد اقتصادی این کشور است. شرایط سیاسی و اقتصادی ایران و چین، دسترسی راحت به آبهای آزاد و دریاهای مهم از چند نقطه، قیمت بسیار ارزان نسبت به کشورهای دیگر، مرزهای آبی و زمینی گسترده و دلایل دیگر باعث شده است تا رابطه تجارت ایران با چین در وضع مناسبی قرار گیرد. شاید در این شرایط بتوان به صادرات به چین فکر کرد. برای صادرات به چین و امور بازرگانی با کمترین هزینه و در کمترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۵۲۱۶۷۰۰۰ – ۰۹۱۹۴۷۹۴۶۶۷
تلفن : ۰۲۱۵۲۱۶۷۰۰۰
واردات از چین
خرید از چین
خرید از علی بابا
خرید یوان چین
آموزش واردات از چین
برای صادرات به چین و امور بازرگانی با کمترین هزینه و در کمترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
صادرات به چین درصورتیکه با اطلاعات کامل و آشنایی با مقررات آن انجام شود، میتواند سودآوری خوبی داشته باشد. در واقع بازرگانان با بررسی بازار چین میتوانند درمورد نیازهای آن اطلاعات کسب کرده و با صادرات این دسته از کالاها به سود برسند. آنچه که در این مورد حائز اهمیت است، نکات، قوانین و شرایطی است که برای صادرات به این کشور وجود دارد و لازم است تا مورد بررسی قرار گیرد.
برای واردات از چین با وانیکس در سریعترین زمان و با کمترین هزینه کلیک کنید.
مواردی که در محتوا صادرات به چین مورد بررسی قرار میگیرد:
برای صادرات به چین چه باید کرد؟
بهترین کالا برای صادرات به چین
مدارک لازم برای صادرات به چین
لیست کالاهای صادراتی به چین
چگونه به چین صادرات کنیم؟
صادرات به چین با شرکت وانیکس
برای صادرات به چین چه باید کرد؟
برای شروع یک رابطه تجاری با هدف صادرات به چین باید شناخت کافی از قوانین و مقررات هر دو کشور ایران و چین وجود داشته باشد. همچنین آشنایی با بازار چین و تشخیص نیاز آنها از دیگر عوامل مهم برای صادرات به این کشور است. یک تصمیم نادرست در این زمینه خسارت مالی جبرانناپذیری را به دنبال دارد.
برای صادرات به چین چه باید کرد؟
بازرگانانی که قصد صادرات به چین را دارند باید درمورد آن اطلاعات کافی داشته و از راه قانونی و درست اقدام نمایند. هرگونه عدم آگاهی و اشتباه در این مسیر میتواند خساراتی را به صادرکننده وارد کرده و هزینههای را به دنبال داشته باشد. در واقع آشنایی با چگونگی صادرات به کشور چین این امکان را برای بازرگانان فراهم میآورد که از سرمایه خود سود بیشتری به دست بیاورند. در این بخش موارد لازم برای صادرات به کشور چین بیان شده است.
برای خرید از چین با وانیکس در سریعترین زمان و با کمترین هزینه کلیک کنید.
تأسیس شرکت
برای انجام امور اقتصادی از جمله صادرات، فرد باید اول یک شرکت تأسیس کند. شرکتها تشکلهای قانونی و دارای ماهیت قراردادی هستند و از طریق اساسنامه انجام میشود که ذکر شروط اساسی در معاملات ضروری است و رعایت نکردن آن موجب بطلان یا عدم نفوذ شرکت خواهد شد. تأسیس شرکت نشاندهنده قانونیبودن صادرات به چین است. همچنین با اعتباری که شرکت دارد، صادرات محصولات راحتتر انجام میشود.
ایجاد حساب بانکی
فرد برای انجام مبادلات بانکی بینالمللی در کشور چین نیازمند حساب بانکی است. برای صادرات به کشور چین فرد باید در این کشور یک حساب بانکی برای شرکت خود افتتاح کند. در واقع طی این تجارت لازم است تا طرف چینی به حساب صادرکننده ارز واریز کند. به همین منظور لازم است تا یک حساب بانکی وجود داشته باشد تا ارسال پول بهراحتی انجام شود.
بازاریابی کالا
بازاریابی کالا در چین و صادرات آنها به این کشور، مستلزم شناخت بازار آن است. در واقع برای سودآوری باید تقاضای کافی برای کالای مورد نظر وجود داشته باشد. سنتیترین روش این است که تاجر ایرانی به کشور چین سفر کرده و به جستجوی خریداران محصولات ایرانی در کشو چین میپردازد. دومین روش این است که از طریق وبسایت با تبلیغ کردن از محصولات خود، نظر خریداران چینی را به سمت خود جلب کنند. در روش سوم میتوان از نمایشگاههای چینی برای شناخت بازار استفاده کرد. آخرین روش هم مربوط به بازاریابی از طریق اتاق بازرگانی است. فرد با عضویت درآوردن خود در اتاق بازرگانی چین و ایران، درمورد بازار چین اطلاعات لازم را به دست بیاورد.
صدور پیشفاکتور
پیشفاکتور سندی است که بهوسیله فروشنده صادر شده و حاوی نام ونشانی فروشنده و خریدار، نوع و تعداد محصول، قیمت واحد و کل محصول، شرایط پرداخت و زمان تحویل کالا است. پیشفاکتوری که شامل مشخصات محصول است برای خریدار چینی ارسال میشود. در واقع پیشفاکتور نشان میدهد که تجارت شکل قانونی داشته و از بروز مشکلاتی که ممکن است به دلیل عدم اطلاعات نادرست ایجاد شود، جلوگیری میکند. گیرنده کالاها در چین با دریافت پیشفاکتور، درمورد هزینهها و شرایط صادرات مطلع شده و از این طریق اقدامات لازم را برای ادامه مراحل انجام میدهد.
برای خرید یوان چین با وانیکس در سریعترین زمان و با کمترین کارمزد کلیک کنید.
بستهبندی
اگر خریدار چینی فاکتور محصول مورد نظر را قبول کرد باید برای بستهبندی و نحوه ارسال محصولات به کشور چین توافق کرد و نتیجه آن را در یک قرارداد بینالمللی نوشت. بستهبندی کالاها آنها را از بسیاری خطرات محافظت میکند. متناسب با نوع کالا باید بستهبندی مناسب برای آن انجام شود. درواقع طی حملونقل و ارسال کالاها ممکن است به آن ضربه خورده و آسیب ببیند، در صورت وجود بستهبندی، کالا تا حد زیادی در برابر این خطرات محافظت میشود. محصول مورد نظر را با توجه به قراردادی که با خریدار چینی در میان است، بستهبندی کرده و آماده ارسال میشود.
مشخصکردن هزینههای گمرکی
یکی از مواردی که بر قیمت کالاهای صادراتی تأثیر میگذارد، هزینههای است که گمرک بابت ارسال کالاها و خدمات ارائه شده، دریافت میکند. به عبارت بهتر، علاوه بر قیمت اصلی کالاها، عوامل دیگری نیز وجود دارد که بر قیمت آن تأثیر میگذارد؛ یکی از این عوامل، هزینهها و تعرفههای گمرکی برای صادرات کالاها به چین است. سیف کالا به معنای قیمت کالا در ایران، هزینههای مربوط به کالا، بیمه و بستهبندی و حملونقل محصول است و نیز هزینههای مرتبط با اولین دفتر گمرکی بر اساس قیمت ارز، برعهده فرد است. ابتدا باید سیف محصول را بهعنوان صادرکننده پرداخت کرد.
مجوز صادرات از ارگانهای مربوط و دریافت اظهارنامه صادراتی
برای صادرات برخی از کالاها لازم است تا مجوزهای مربوطه اخذ شود. این مجوز با توجه به نوع محصولات فرد از ارگانهای مرتبط گرفته خواهد شد. لازم است تا بسته به نوع کالا از ارگانهایی مانند صنایع کشاورزی، وزارت بهداشت، وزارت صنعت و معدن و تجارت مجوز گرفته شود. برای دریافت اظهارنامه باید تمامی مدارک که شامل مجوز صادرات همراه با محصول است به گمرک فرستاده شود. این مجوزها نشاندهنده قانونیبودن صادرات به چین است.
ارائه کالا به گمرک
باید کالا را به همراه مدارک لازم برای گرفتن اظهارنامه صادراتی به گمرک ارائه داد. مجوزهایی که لازم است هر بازرگان و تاجر در عرصه ترخیص کالا برخوردار باشد ازجمله کارت حقالعملکاری و کارت بازرگانی است که سازمان گمرک کشور آن را صادر خواهد کرد. این کارت در واقع بیانگر این است که تمام انتقالات فرد مورد تأیید سازمان نظارتی کشور است.
بیمه کالا
بیمه حملونقل صادراتی از جمله بیمهنامههایی است که مبدأ آن ایران و مقصد کشور خارجی است. این بیمه بر اساس مبدأ و مقصد آنها متمایز خواهند شد. صادرکننده با شناختن شرکتهای مرتبط با حملونقل، برای حمل بار با یکی از شرکتها قرارداد بسته و بعد از آن محصول خود را بیمه کند. موضوعی که باعث اهمیت بیمه کالاها میشود، حوادثی خواهد بود که ممکن است طی ارسال کالاها به چین ایجاد شود.
گواهی بازرسی
یک نماینده به نمایندگی از خریدار و یک نماینده از طرف فروشنده طی یک توافقنامه با شرکت بازرسی مورد اعتماد بین هر دو طرف قراردادی نوشته میشود. نمایندگان تا زمان شروع بارگیری و بعد از رسیدن به مقصد، این شرکت از سمت هر دو طرف کالا را مورد بررسی قرار داده و گواهی بازرسی صادر خواهند کرد. این اقدامات برای اطمینان از صحت صادرات و رعایت قوانین و مقررات آن است.
صدور فاکتور فروش
صادرکننده فاکتور فروش را صادر کرده و به تأیید اتاق بازرگان میرساند تا مبدأ، پروانه گمرکی چین و بارنامه را صادر کند. البته فرد میتواند بهصورت آنلاین و با مراجعه به سامانه اتاق بازرگانی این کار را انجام دهد. این یک سند قانونی است که برای روابط تجارت بینالمللی مورد استفاده قرار میگیرد. این فاکتور به نام خریدار کالا یا نماینده وی صادر میشود. تفاوتی که بین پیشفاکتور و فاکتور فروش وجود دارد، این است که پیشفاکتور قبل از انجام قرارداد صادر شده اما فاکتور فروش پس از قرارداد و به هنگام ارسال کالاها صادر میشود.
صدور کالا
شرکت حملونقل در مرحله صدور کالا، مجوز خارجشدن محصول از کشور را که در اختیار تاجر است، دریافت خواهد کرد. بعد از آن محصول را برای فرستادن به کشور چین بارگیری کرده و به چین ارسال خواهد کرد. ارسال کالاها به چین از راه زمینی، هوایی و دریایی انجام میشود. بسته به نوع کالاها و توافقی که بین خریدار و صادرکننده کالاها انجام میشود، یکی از این مسیرها برای ارسال کالاها انتخاب خواهد شد.
بهترین کالا برای صادرات به چین
هر تاجر در تجارت خود به دنبال به دست آوردن سود بیشتر است و تا سودی در میان نباشد کار تجارت را انجام نمیدهد. یکی از شروط به دست آوردن سود در تجارت، شناخت بهترین کالا برای صادرات به چین است. شناخت بهتریم کالاها میتواند بر حسب تجربه یا مشاوره از افراد خبره باشد. شرکتهای بازگانی در این زمینه مشاورههای مفیدی در اختیار بازرگانان قرار میدهند. برای دستیابی به یک سود چشمگیر در صادرات به این کشور میتوان از محصولاتی که در زیر بیان شده است استفاده کرد. این محصولات عبارت است از:
بهترین کالا برای صادرات به چین
انواع صنایعدستی
محصولات دامداری و کشاورزی
فرآوردههای نفتی
فلزها
داروهای گیاهی
انواع مواد خوراکی
مدارک لازم برای صادرات به چین
برای صادرات به کشور چین لازم است تا مدارک مربوط به کالاها ارائه شود. درواقع این مدارک اثبات میکنند که صادرات به چین بهصورت قانونی انجام میشود؛ بنابراین بسیار مهم است که صادرکنندگان تمام مدارک مرتبط را ارائه دهند. مدارک لازم برای صادرات به شرح زیر است:
کارت بازرگانی
لیست مشخصات محصول یا فاکتور آن
وجود مُهر حلال روی محصولات خوراکی
گواهیهای مربوط به وزارت بهداشت
شناسه فروش برای کالاهای اختصاصی
مجوزهای لازم برای کالاهای مخصوص
لیست کالاهای صادراتی به چین
انواع کالاها که در کشور چین کمتر یافت میشود را میتوان صادر کرد. با توجه به اینکه ایران محصولات زیادی در زمینه صنایع، کشاورزی، صنایعدستی و بسیاری از موارد دیگر را دارد، میتواند آنها را به کشور چین ارسال کند. با توجه به قوانین و شرایطی که برای صادرات وجود دارد لازم است تا درمورد کالاهای مجاز برای صادرات به چین اطلاعاتی ارائه شود. لیست کالاهای صادراتی به چین در زیر بیان شده است.
لیست کالاهای صادراتی به چین
انواع چرم و پوست گاو
انواع خشکبار مانند فندق، پسته
انواع سبزیها
فولاد و انواع آهنآلات
انواع نخ
پارچههای کتان متنوع
محصولات پلاستیکی
فرآوردههای صنایع غذایی متنوع مانند نوشابه، مربا
میوه از جمله انگور و پرتقال
محصولات سنگی از جمله سنگ مرمر و سنگهای ساختمانی
انواع کاغذ
صنایعدستی
چگونه به چین صادرات کنیم؟
برای صادرات به چین میتوان بهصورت سنتی، اینترنتی یا از طریق شرکتهای بازرگانی اقدام کرد. در روش سنتی، شخص به چین سفر کرده و خریداران را پیدا میکند. از طریق سایتها نیز میتوان کالاها را عرضه کرد. بهترین و مطمئنترین روش، صادرات با کمک شرکتهای بازرگانی است. این شرکتها خدمات متنوعی برای صادرات انجام میدهند.
از نظر حملونقل صادرات به چین به سه صورت هوایی، دریایی و زمینی صورت میگیرد. اینکه از کدام روش برای صادرکردن محصول باید استفاده کرد بستگی به نوع محصول و قرارداد دارد. به طور مثال بر مبنای بعضی از قراردادها فرد باید کالای صادراتی خود را حضوری و در محل کار به مشتری تحویل دهد.
چگونه به چین صادرات کنیم؟
اگر تصمیم بر این است که محصولات از طریق دریا و با استفاده از کشتی صادر شود، باید محصولات را روی عرشه کشتی یا کنار کشتی به مشتری چینی خود تحویل داده شود؛ بنابراین نتیجه میگیریم روشی که مورد تأیید مشتری چینی است بر مبنای آن مشخص میشود که فرد مسئولیت تحویل محصول را دارد یا اینکه مشتری چینی عهدهدار تحویل کالا است. با توجه به شرایط جغرافیایی، صادرات به چین ممکن است به طرق زیر باشد:
تحویل محصولات در محل کار
تحویل محصولات روی عرشه کشتی
تحویل محصولات در مرز
تحویل محصولات روی اسکله کشور مقصد
تحویل محصولات در محل مقرر و تعیین شده به حملکننده
تحویل محصولات روی عرشه کشتی در بندر کشور مقصد
صادرات به چین با شرکت وانیکس
چین یکی از اصلیترین شرکای اقتصادی ایران شناخته شده است و بخش زیادی از محصولات ایرانی به کشور چین صادر میشود. البته برای صادرات به چین باید قوانین آن را مطالعه کرده و بهدرستی بازاریابی انجام شود. شرکت وانیکس با تجربه بالایی که در این زمینه دارد میتواند گزینه مناسبی در عرصه صادرات باشد. برای صادرات به چین علاوه بر وجود قوانین، شرایط متفاوت حمل کالاها نیز وجود دارد که شرکت وانیکس در این زمینه به صادرکنندگان، خدمات لازم را ارائه میدهد.
بیشترین صادرات چین چیست
بیشترین صادرات چین چه میباشد؟ سرزمین چین و همچنین ایالات متحده عظیمترین اقتصاد دنیا را دارد و از منظر میزان صادرات توانسته به بزرگترین مبدا صادراتی در دنیا تبدیل شود. صادرات کشور چین سالیانه بین ۲.۶ تا ۲.۸ تریلیون دلار است و با سبقت از کشور آمریکا به رتبه نخست در امر صادرات در دنیا رسیده است. شاید تصور شود قسمت اعظم تولید ناخالص ملی کشور چین از همین صادرات انجام میشود اما حقیقت ماجرا این است که این مقدار تنها ۱۸ ٪ تولید ناخالص ملی کشور چین را در برمیگیرد. بیشترین میزان صادرات کشور چین شامل تولیدات صنعتی و تولیدی است.
کشور چین با برنامه ریزی دقیق و سخت و هدف گذاری صحیح طی ۳۰ سال اخیر به یک غول اقتصادی در دنیا تبدیل شده است. لازم به ذکر است که یکی از عوامل دیگری که به این موضوع کمک بزرگی کرده تعداد جمعیت این کشور است که باعث شده یک نیروی عظیم انسانی در پس این اقتصاد فعال و پویا باشد. آنها مردمان سخت کوش و همچنین برای تولید از همدیگر سبقت میگیرند. بصورتی که اکنون هر کالایی را در دنیا تولید و صادر میکنند. تنها چالشی که چین در مقابل توان صنعتی و تولیدی خود پیش رو دارد عدم وجود منابع سوخت های فسیلی میباشد. و اگر تامین انرژی برای آنها با مشکل مواجه شود به اقتصاد آنها به شدت آسیب وارد میشود. در ادامه در مورد بیشترین صادرات چین و همچنین کشورهای وارد کننده محصولات از چین را مورد بررسی قرار میدهیم.
با موضوع بیشترین صادرات چین به مطالب ذیل میپردازیم:
بیشترین محصولات صادراتی کشور چین شامل چه چیزهایی میشود؟
دلایل ارزان قیمت بودن کالاهای چینی
رشد اقتصادی در چین
صادرات و واردات بین چین و ایران
واردات انواع کالا از چین با وانیکس
بیشترین محصولات صادراتی کشور چین شامل چه چیزهایی میشود؟
طبق آخرین گزارشهایی که از صادرات کشور چین در سال ۲۰۲۱ منتشر شده است، اقلام نام برده در زیر بیشترین مقدار صادرات را به ترتیب از آن خود کرده است:
تجهیزات مخصوص پخش
لوازم برقی و الکترونیکی
تکنولوژی ها و کالاهای پردازش شده
رایانه و لوازم جانبی مربوط به آن
ماشین آلات اداری یا قطعات آنها
تولید گوشی موبایل و لوازم جانبی مربوط به آن
صتعت خودرو و لوازم یدکی
تولید پوشاک و لوازم مربوط به آن
صنعت لوازم پزشکی
کالاهای مربوط به روشنایی
آهن
فولاد
طلا
کشور چین تقربیا محصولات خود را به کلیه نقاط جهان صادر میکند. کشورهای همسایه کشور چین، نخستین مقصد صادرات محصولات چینی و با الویت بالاتری هستند. در حقیقت کشورهای شرقی و آسیایی سهم بسزایی در شکل گیری درآمد صادراتی کشور چین دارند. با این حال جالب است بدانید که بیشترین میزان صادرات کشور چین مربوط به کشور ایالات متحده آمریکا است. کشورهای زیر به ترتیب بیشترین میزان صادرات از چین را به خود اختصاص دادهاند:
بیشترین محصولات صادراتی کشور چین شامل چه چیزهایی میشود؟
ایالات متحده
بیش از شانزده درصد از کالاهای صادراتی کشور چین به ایالات متحده آمریکا سرازیر میشوند. کشور آمریکا بیشتر از ۴۵۰ میلیارد دلار از درآمد صادرات محصولات چینی را پرداخت میکند.
هنگ کنگ
دومین کشوری که بیشتری میزان صادرات از کشور چین را از آن خود کرده و پذیرای بیش از ده درصد از محصولات صادراتی کشور چین است. این کشور بیش از ۲۶۵ میلیارد دلار درآمد صادراتی برای چین به وجود آورده است.
ژاپن
سومین هدف تجاری کشور چین برای صادرات محصولات چینی کشور ژاپن است. این کشور نزدیک به شش درصد از کالاهای صادراتی کشور چین را وارد میکند و درآمدی بالغ بر ۱۵۰ میلیارد دلار برای کشور چین فراهم میکند.
کره جنوبی
بیش از چهار درصد از میزان صادرات کالاهای کشور چین مربوط به کشور کره جنوبی است. این کشور بیش از ۱۱۰ میلیارد دلار به صورت سالیانه برای کشور چین ارز آوری دارد.
آلمان
آلمان در میان کشورهای اروپایی بیشترین میزان صادرات محصولات چینی را به خود اختصاص داده است. این کشور نزدیک به چهار درصد از میزان صادرات کالاهای چینی را از آن خود کرده و در ایجاد درآمد صادراتی نزدیک به ۱۰۵ میلیارد دلار نقش دارد.
ویتنام
کشور ویتنام با دریافت بیشتر از ۳.۵ ٪ از کالاهای صادراتی کشور چین، برای این کشور نزدیک به نود میلیارد دلار درآمد صادراتی به وجود آورده است.
هندوستان
کشور آسیایی بعدی که در لیست ویژه صادرات چین قرار میگیرد، کشور هندوستان می باشد. این کشور بیش از ۲.۵ درصد از مقدار صادرات کشور چین را به خود اختصاص داده و بالغ بر هفتاد میلیارد دلار برای کشور چین ارز آورری دارد.
مکزیک
بعد از کشور ایالات متحده، کشور مکزیک بیشترین نرخ صادرات کشور چین را در قاره آمریکا به نام خود ثبت کرده است. این کشور بالای ۲.۵ ٪ از کالاهای چینی را وارد میکند و نزدیک به هفتاد میلیارد دلار از صادرات محصولات کشور چین را به خود اختصاص داده است.
هلند
در بین کشورهای اروپایی، کشور هلند ۲.۵ ٪ از صادرات کشور چین را از آن خود کرده و چیزی در حدود شصت و سه میلیارد دلار برای کشور چین ارز آوری دارد.
انگلستان
در آخر به کشور انگلستان میرسیم که دهمین کشور از لیست بیشترین صادرات کشور چین را به خود اختصاص داده است و بیش از شصت میلیارد دلار در اقتصاد صادراتی چین ارز آوری دارد.
دلایل ارزان قیمت بودن کالاهای چینی
علت های فراوانی وجود دارد که کشور چین بزرگترین صادر کننده در دنیا شده است. از اصلی ترین آنها میتوان به نیروی کار فراوان و همچنین ارزان قیمت این کشور اشاره کرد. این کشور با بیش از یک میلیارد نفر جمعیت، به عظیم ترین بازار نیروی کار در دنیا تبدیل شده است. شاید این سوال به وجود آید که کشور هند با توجه به جمعیتی بالغ بر یک میلیارد و ۲۵۲ میلیون نفر، چرا از چنین پتانسیل نیروی انسانی مانند چین بهره گیری نکرده است؟
توسعه همهجانبهای که کشور چین در قسمتهای متعدد اقتصادی انجام داده از اصلی ترین این دلایل است. چین کشوری است که منابع طبیعی خود را تا جای ممکن حفظ کرده است و الگوی پیشرفت اقتصادی پیشرفتهای در پیش گرفته است. از طرف دیگر کشور هند کشوری است که به شدت با فقر مطلق و خشکسالی غیرقابل جبران مواجه است. توزیع ناعادلانه منابع آفتی است که دلیل شده کشور هند نتواند از هیچ نظر با کشور چین مقابله کند.
دلایل ارزان قیمت بودن کالاهای چینی
میانگین کار یک چینی در روز بیش از یک هندی میباشد. میانگین کار یک چینی در طول روز ۱۲ ساعت و میانگین کار یک هندی ۸ ساعت در روز است. به اضافه باید در نظر داشت که مواد اولیه در کشور چین با قیمت بسیار پایین تری نسبت به کشور هند، وارد میشود و از این منظر نیز صادرات در کشور چین بسیار ارزان تر تمام می شود.
رشد اقتصادی در چین
از منظر رشد اقتصادی کشور چین می توان به موارد زیاد تاثیر گذاری مانند سرمایه نیروی انسانی و رشد تکنولوژی اشاره نمود. در حقیقت ترکیب نیروی انسانی به همراه مواد اولیه و سرمایه گذاری هدفمند منجر به افزایش بازده اقتصادی در کشور خواهد شد. کشور چین به وسیله این چارت به رشد اقتصادی خود یاری به سزایی کرده است. نمونه عینی این رشد، برند شرکت هوآوی است که با داشتن بیست در صد از سهم بازار بین المللی موبایل، به عنوان با ارزش ترین برند دنیا در سال ۲۰۲۰ و در مقام دوم پس از کمپانی سامسونگ جای گرفته است.
صادرات و واردات بین چین و ایران
۲ کشور ایران و چین سال های فراوانی است که مراودات تجاری بسیاری دارند. از همین سو کشور چین برای تجار ایرانی به یکی از اصلی ترین مراکز تجاری در دنیا تبدیل شده است. صادرات محصولات چینی به کشور ایران مبلغی در حدود ۱۷ میلیارد دلار است.
صادرات و واردات بین چین و ایران
واردات ایران از کشور چین طیف وسیعی از کالاها را شامل میشود. از قبیل کالاهای وارداتی از چین گوشی موبایل و لوازم جانبی موبایل، انواع لوازم دیجیتالی مانند دوربین عکس برداری و فیلم برداری و همچنین لوازم آتلیه، دوربین های مدار بسته و تجهیزات نظارت تصویری، لوازم برقی و روشنایی، تجهیزات الکترونیکی، تجهیزات ورزشی، ابزار آلات برقی و دستی، یراق آلات، تجهیزات برقی و الکترونیکی، کالاهای پلاستیکی و غیره را شامل می شود. در مورد کالاهای صادراتی کشور ایران به چین، به جز نفت و میعانات گازی می توان به مواد غذایی مانند پسته، فندق، زعفران، خاویار و همچنین فرش های نفیس دست باف ایرانی و صنایع دستی اشاره کرد.
واردات انواع کالا از چین با وانیکس
شما تاجران و بازرگانان ایرانی میتوانید کالای مورد احتیاج خود را از طریق شرکتهای مورد اعتماد که در کشور چین دارای دفتر معتبر و انبار هستند وارد کنید. شما میتوانید به وسیله شرکت وانیکس واردات را به خودیه خود انجام دهید. شرکت بازرگانی وانیکس ارائه دهنده خدمات وارداتی از صفر تا صد میباشد. شما میتوانید واردات خود را از ۲ کشور چین و دبی انجام دهید. واردات کالای مورد نظر به وسیله شرکت بازرگانی وانیکس دارای ضمانت صد در صدی کالا میباشد. به این صورت که شما در زمان بستن قرارداد واردات هر کالایی با شرکت تجاری و بازرگانی وانیکس، چک ضمانت به اندازه ارزش کالای وارداتی خود دریافت کنید.
درباره وانیکس
شرکت حمل و نقل بین المللی شهریار سازان سرمستان با نام تجاری وانیکس فعالیت خود را از سال ۱۳۸۹ با هدف تسهیل فرآیند واردات آغاز نمود. شرکت وانیکس از انتخاب تامین کننده و خرید کالا برای شما در کشورهای چین امارت و هند سپس حمل و نقل آن از کشور انتخابی و تحویل کالا درب انبار در کنار شما می باشد و به سرتاسر ایران نیز خدمات می دهد. تفاوت کار با وانیکس این است که این شرکت بازرگانی برای گارانتی به مشتریان خود چک تضمین می هد.