صادرات انار در سریع‌ ترین زمان و با پایین‌ ترین کارمزد با وانیکس

صادرات انار و انواع میوه، یکی از پرطرف‌دارترین تجارت‌ها در ایران است. همه ما می‌دانیم، به دلیل شرایط آب‌وهوایی عالی ایران در چهار فصل، شرایط مطلوبی برای کشت و پرورش انواع میوه در خاک آن وجود دارد. این موضوع یک امتیاز عالی برای صادرات انواع میوه در ایران محسوب می‌شود. میوه‌های ایرانی در مرزهای مشترک و غیر مشترک طرف‌داران خاص خودشان را داشته و کیفیت عالی این میوه‌ها بر هیچ کسی پوشیده نیست. برای صادرات انار و امور بازرگانی با کمترین هزینه و در کمترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵

واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵

صادرات انار
صادرات انار

برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید         تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳

پاپ آپ آموزش واردات

برای صادرات انار و امور بازرگانی با کمترین هزینه و در کمترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس تماس بگیرید – تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳- ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵

حال که متوجه شدید میوه‌های ایرانی در جای‌جای جهان خواهان دارند، باید بگوییم که انار ایرانی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و صادرات این میوه برای کشور، از دیرباز ارزآوری بسیار خوبی را به همراه داشته است. ایران تولید بیش از نیمی از انار محلی جهان را برعهده داشته و این میوه را به کشورهای مختلف جهان صادر می‌کند. کشور ما درگذشته تنها صادرکننده انار به دنیا به شمار می‌رفت. اما امروزه صادرات انار رقبای زیادی پیدا کرده است.

پس با توجه به موارد فوق، ایران یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان این میوه بهشتی بوده و صادرات انار در این کشور بسیار پررونق است. علاوه بر صادرات خود انار، تاجران از تجارت فراورده‌های به دست ‌آمده از این میوه مثل رب و لواشک و مربای انار نیز سودآوری زیادی می‌کنند.

برای واردات از چین با وانیکس کلیک کنید

تجارت انار مانند هر تجارت دیگری مراحل و قوانین خاص خودش را دارد که تاجران با اطلاع کامل از این شرایط، می‌توانند برای صادرات خود برنامه‌ریزی بهتری داشته و در کار خود موفق‌تر شوند. در این مقاله از وبلاگ وانیکس سعی داریم اطلاعات کاملی از چگونگی فروش انار به بازارهای خارجی در اختیار شما قرار داده و بخشی از دغدغه‌های شما در این حوزه را حل کنیم.

لیست موارد آورده شده در مقاله صادرات انار:

  • چگونه صادرات انار را شروع کنیم
  • بهترین کشورها برای صادرات انار
  • برای صادرات انار چه مجوزهایی لازم است
  • مدارک مورد نیاز برای صادرات انار
  • حداقل سرمایه برای صادرات انار
  • سود صادرات انار چقدر است
  • برای صادرات انار چه باید کرد
  • آیا صادرات انار ممنوع است
  • صادرات انار با وانیکس

چگونه صادرات انار را شروع کنیم

شناخت قوانین و مقررات کشورهای مختلف و همچنین سلایق بازارهای آن کشورها، یکی از مهم‌ترین بخش‌ها برای شروع عرضه انار به بازارهای بین‌المللی و افزایش به دست آوردن سهم بازار  است. امروزه ایجاد حس اعتماد از مرغوب بودن کالا در بازارهای جهانی و به دست آوردن آن‌ها، نیاز به دقت، کیفیت و خلاقیت در این مورد دارد.

کارت بازرگانی چیست و چگونه می‌توان کارت بازرگانی گرفت.

چگونه صادرات انار را شروع کنیم
چگونه صادرات انار را شروع کنیم

با این توضیحات، در شروع تجارت انار، از جمله مواردی که باید مورد توجه قرار بگیرند عبارت‌اند از:

  • کیفیت بالای بسته‌بندی محصول و توجه به بسته‌بندی سایر رقبای تجاری و رقابت با آنان.
  • ایجاد حس اعتماد در مصرف‌کننده که یکی از شاخص‌های مهم در عرضه انار به بازار محسوب می‌شود.
  • بازاریابی محصول و ارسال نمونه به بازار: در این مرحله تاجران باید به کیفیت، بسته‌بندی مطابق با سلیقه مشتریان و نظم و ترتیب در چیدمان توجه ویژه نمایند.
  • برای ایجاد مزیت رقابتی در شروع کار، ایجاد ارزش فوق‌العاده و ارج‌نهادن به برند کالا می‌تواند مؤثر واقع شود.
  • اطلاع‌رسانی دقیق از نوع انار صادراتی و تبلیغات مؤثر نیز از کارهای ضروری است که تجار باید آن را در نظر داشته باشند.

ارائه برگه مشخصات محصول همراه با بسته‌بندی، تحویل کالا مطابق با مشخصات و نمونه‌های ارائه شده، توجه به سلایق در رفتار مصرفی، حمل و امکانات ذخیره‌سازی مناسب، استفاده از مواد بسته‌بندی مناسب برای حمل و جابه‌جایی در راه دور نیز از جمله مواردی هستند که افراد برای مطرح‌شدن در بازارهای جهانی به آن نیاز دارند.

برای واردات از دبی با وانیکس کلیک کنید

بهترین کشورها برای صادرات انار

در بخش بالا به مواردی که تاجران در شروع فروش انار به کشورهای خارجی باید در نظر داشته باشند اشاره کردیم، اما یکی از مهم‌ترین آنها را از قلم انداخته‌ایم؛ این مورد مهم و حیاتی، شناخت کشورهایی است که می‌توانند مقصد صادراتی ما باشند.

گفتنی است که ۲۰ کشور جهان از جمله انگلستان، آلمان، اوکراین، امارات متحده عربی، سوئیس، سوئد، کره جنوبی و هلند از واردکنندگان انار ایرانی به شمار می‌روند. دراین‌بین، بزرگ‌ترین خریدار انار از ایران، کره جنوبی بوده است. عراق و روسیه نیز از جمله کشورهای دیگری هستند که انار ایران سهم قابل‌توجهی از بازار آنها را به خود اختصاص داده است. این نکته نیز قابل‌ذکر است که به دلیل وجود مرز مشترک بین ایران و عراق، فروش انار به این کشور مقرون‌به‌صرفه‌تر است؛ چون هزینه‌های حمل پایینی را می‌طلبد.

برای صادرات به قطر با بهترین قیمت و در کمترین زمان با وانیکس کلیک کنید.

به دلیل ظاهر فوق‌العاده و کیفیت بالای انارهای تولیدی کشور ما، این میوه قدرت عرضه در بازارهای کشورهای اروپایی را نیز دارد؛ اما این موضوع به دلیل عدم وجود زیرساخت‌های آن، فعلاً امکان‌پذیر نشده است.

برای صادرات انار چه مجوزهایی لازم است

شناخت کشورهای مقصد صادراتی انار، برای صدور این کالا به کشورهای خارجی لازم است، اما کافی نیست! شما برای صادرات هر نوع کالایی به اخذ برخی مجوزها نیاز دارید؛ نحوه دریافت این مجوزها در حوزه مواد غذایی مثل انواع میوه، به دلیل ارتباط مستقیم این نوع محصولات با سلامت و کیفیت زندگی انسان‌ها با چالش‌ها و سخت‌گیری‌هایی روبه‌رو است.

برای صادرات انار چه مجوزهایی لازم است
برای صادرات انار چه مجوزهایی لازم است

همان‌طور که اشاره شد حساسیت‌های زیاد موجود در بحث صادرات انواع میوه‌ها، موجب شده قوانین و استانداردهای مهمی در این زمینه به وجود آید که صادرکنندگان را ملزم به رعایت آنها می‌کند. در ادامه چهار استاندارد مهم کلی را ارائه می‌کنیم که مجوزهای صادره از هر کشوری باید تضمین‌کننده این استانداردها باشند؛ به‌عبارت‌دیگر با رعایت موارد زیر، به‌راحتی می‌توانید مجوز صدور انار را بگیرید.

این موارد عبارت‌اند از:

  • تضمین حفاظت از سلامت و بهداشت انسان در مقابل هرگونه امراض، بیماری و یا حتی آفات.
  • تضمین حفاظت از سلامت و بهداشت انسان در مقابل افزودنی‌ها، سموم شیمیایی و آلودگی‌ها.
  • تضمین حفاظت از انسان در برابر انتقال بیماری.

برای حمل کالا از چین با وانیکس با بهترین هزینه کلیک کنید

مدارک مورد نیاز برای صادرات انار

علاوه بر رعایت موارد گفته شده در بالا که برای اخذ مجوز صادرات در حوزه مواد غذایی و میوه‌جات ضروری هستند، این نوع محصولات برای ترخیص از گمرک، به اخذ و ارائه مدارکی نیز نیاز دارند که در ذیل به طور مختصر به آن‌ها اشاره کرده‌ایم:

  • اظهار گواهی تأیید، قرنطینه، ارزیابی شاخص‌ها و ضوابط بسته‌بندی.
  • داشتن مدارک بهداشت و سلامت محصولات.
  • ارائه مدارک مرتبط به انجام آزمایش‌های مربوط به‌سلامت میوه.
  • ارائه فاکتور خرید.
  • ارائه پکینگ لیست.
  • ارائه مانیفست و بارنامه.

حداقل سرمایه برای صادرات انار

یکی از دغدغه‌های اساسی که اکثر تاجران با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند، آگاهی از هزینه‌های است که برای فروش انار به کشورهای خارجی به آن نیاز دارند. در این رابطه باید بگوییم که آمار دقیقی در دست نیست و سرمایه مورد نیاز برای تجارت شما به عوامل گوناگونی بستگی دارد؛ هزینه‌های شستشوی میوه صادراتی، نوع بسته‌بندی انار صادراتی، هزینه‌های حمل‌ونقل محصول، هزینه‌های انبارداری از جمله مهم‌ترین عواملی هستند که باید از هزینه‌های آنان آگاهی داشته باشید.

برای استفاده از خدمات ترخیص کالا وانیکس کلیک کنید

حداقل سرمایه برای صادرات انار
حداقل سرمایه برای صادرات انار

سود صادرات انار چقدر است

نحوه قیمت‌گذاری روی انار صادراتی از مهم‌ترین بخش‌های تجارت انار و فرآورده‌های آن، نظیر رب انار محسوب می‌شود. در سطح بازارهای جهانی، عوامل مختلفی می‌توانند در قیمت این محصولات تأثیرگذار باشند و سود حاصل از تجارت انار را تغیر دهند.

 حدود ۷۰۰ نوع میوه انار در ایران وجود دارد که قیمت‌گذاری روی آن در بازارهای صادراتی نسبت به نوع، کیفیت و تغییرات ارزی صورت می‌پذیرد. همچنین برای اینکه شما بتوانید یک تجارت پرسود در فروش انار را تجربه کنید، باید یک محیط مناسب برای نگهداری از انار ایجاد کرده و نسبت به حفاظت از انارهای صادراتی در برابر آفات و شرایط دمایی نامناسب کوشا باشید.

برای خرید از چین و واردات آن به ایران کلیک کنید

طبق آمارهای به دست رسیده، حدود ۷۱۰ تن انار در کشور ما تولید می‌شود که تنها ۲۰ الی ۳۰ درصد از آنها صادر می‌شوند، اگر رقبای تجاری خود را شناخته و نسبت به افزایش کیفیت محصولات صادراتی خود اقدام کنیم، می‌توانیم این درصد را افزایش داده و به نسبت آن، سود حاصل از تجارت انار را نیز افزایش دهیم.

برای صادرات انار چه باید کرد

اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که می‌خواهید چگونگی تجارت انار را یاد بگیرید باید بگوییم، یکی از مهم‌ترین کارهایی که باید انجام دهید این است که انارهای صادراتی را در محیط مناسب نگهداری کنید. این مورد شاید به نظرتان ساده بیاید؛ اما نقش مهمی را در ادامه روند صادراتی شما بر عهده دارد. بعد از اینکه نوع انار صادراتی خود را مشخص کرده و کشورهای هدف را نیز برسی کردید، نوبت این است که با چالش‌های پیش رویتان نیز آشنایی داشته باشید تا در فرایند کار به مشکل بر نخورید.

برای استفاده از خدمات کارگو از چین کلیک کنید.

از جمله چالش‌های که اکثر تاجران در حوزه صادرات انواع میوه‌ها و انار با آن روبه‌رو بوده‌اند شامل موارد زیر هستند:

  • هدایت و عدم حمایت کافی دولت از مسائل تولید و بازاریابی و صادرات محصول انار.
  • عدم تحقیق و بررسی کافی از سوی تاجران بر روی مسائل نژادی و فرهنگی کشورهای مقصد.
  • استفاده نکردن از ابزارهای سورتینگ و واکسینگ برای کاهش ضایعات انارها.
  • عدم معرفی و تبلیغات جامع کالا در بازارهای بین‌المللی.
  • استفاده از روش‌های حمل‌ونقل نامناسب.
  • مجهز نبودن انبارها و سردخانه‌های انار به سیستم‌های کنترل دما و رطوبت.
  • عدم آشنایی با سلایق و الگوهای مصرف در بازارهای خرجی.
  • عدم حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی برای شناساندن کامل انار ایرانی.
  • استفاده نکردن از روش‌های تبلیغاتی نوین.

آیا صادرات انار ممنوع است

خیر؛ ممنوعیتی برای صادرات این میوه وجود ندارد؛ اما با توجه به شرایط چند سال اخیر کشور ما و وجود تحریم‌ها، فروش انار به بازارهای جهانی بسیار کاهش یافته است.

برای خرید از علی بابا چین کلیک کنید.

صادرات انار با وانیکس

موارد آورده شده در این مقاله، خلاصه و در این حال بخش‌های مهمی از چگونگی فروش انار به کشورهای خارجی هستند. اما همانگونه که می‌دانید حوزه صادرات پیچیدگی‌های زیادی دارد که آوردن همه نکات ریز آن در این مقاله نمی‌گنجد. پیشنهاد تیم تجاری و انیکس به شما این است که برای تجربه یک تجارت مطمئن و بدون ریسک بهتر است با شرکت تجاری معتبر در زمینه صادرات مشورت کرده و یا کار خود را به این شرکت‌ها بسپارید. شرکت تجاری وانیکس در این زمینه می‌تواند راهنمای خوبی برای شما باشد.

۵/۵ (۱ نظر)

این مطلب را به اشتراک بگذارید

برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳

پاپ آپ آموزش واردات
230 تعداد بازدید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
پاپ آپ آموزش واردات