واردات از شهر ژیانگمن چین

شهر ژیانگمن چین، با توجه به موقعیت و زیرساخت‌های خود، می‌تواند مقصد خوبی برای انجام تعاملات تجاری باشد. در ادامه به بررسی بیشتر این موضوع پرداخته‌ایم.

معرفی شهر ژیانگمن چین

ژیانگمن یا Jiangmen به چینی: (江门) که به طور متناوب در زبان کانتونی به نام Kongmoon شناخته می‌شود، شهری در سطح استان گوانگدونگ در جنوب چین است. این منطقه از دو ناحیه شهری (پنجیانگ، جیانگهای)، هشان و سییی بیشتر روستایی (شینهوی، تایشان، کایپینگ و انپینگ) تشکیل شده که موطن اجدادی تقریباً ۴ میلیون چینی در خارج از کشور است.

 

 

 بر اساس سرشماری سال ۲۰۲۰، کل استان گوانگدونگ دارای جمعیتی حدود ۴,۷۹۸,۰۹۰ نفر بوده و منطقه شهری آن (پنجیانگ، جیانگهای، به علاوه هشان در حال شهرسازی) نیز دارای ۲،۶۵۷،۰۶۲ سکنه هست که می‌توان آن را بخشی از شهرک متروی گوانگژو-شنژن با ۶۵،۵۶۵،۶۲۲ ساکن دانست.

معرفی شهر ژیانگمن چین

درباره وضعیت قرارگیری این شهر در سطح استان، باید بگوییم، شهر ژیانگمن چین در پایین دست رودخانه شی و رودخانه تان، در بخش غربی دلتای رودخانه مروارید در وسط استان جنوبی گوانگدونگ واقع شده و در جنوب، رو به دریای چین جنوبی است. آب‌وهوای آن نیز نیمه گرمسیری با تأثیرات موسمی بوده و میانگین سالانه دما در آن، ۲۲.۳۶ درجه سانتی‌گراد (۷۲.۲۵ درجه فارنهایت) است. لهجه‌های که در شهر ژیانگمن صحبت می‌شود، خود یک لهجه Siyi Yue بوده اما متمایز از Taishanese هست که در شهر Taishan صحبت می‌شود.

 

 

تاریخچه ای از ژیانگمن چین

حال که درباره کلیات شهر ژیانگمن چین اطلاعاتی را به دست آوردید، در این بخش قصد بررسی تاریخچه آن را داریم. همچنان همراه ما باشید. Jiangmen در سال ۱۹۰۴، پس از اعلامیه‌ای در سال ۱۹۰۲ که آن را به یک بندر معاهده تبدیل کرد، مجبور شد به روی تجارت غرب باز شود. در طول دوره بعدی نفوذ غرب، تعدادی ساختمان به سبک غربی در امتداد اسکله این شهر ساخته شد و در حال حاضر، دولت شهر در یک پروژه نوسازی برای بازسازی بسیاری از این بناها مشارکت دارد. در ۶ اوت ۱۹۲۵، دولت استانی گوانگدونگ، Jiangmen را تحت مدیریت مستقیم دولت استانی قرار داد. در ۲۶ نوامبر همان سال، حکومت شهری به این شهر داده شد و در سال ۱۹۳۱، این وضعیت لغو شد و شهر تحت مدیریت شهرستان Xinhui قرار گرفت.

شهر ژیانگمن چین، در ۲۳ اکتبر ۱۹۴۹ به جمهوری خلق چین ملحق شد و در سال ۱۹۵۱ دوباره به‌عنوان شهر معرفی گشت. این شهر بعداً به مرکز استانی منطقه (Sze Yup “”) شامل چهار شهرستان ازجمله Taishan، Kaiping، Xinhui، Enping تبدیل شد و در ژوئن ۱۹۸۳، Jiangmen به یک شهر در سطح استان ارتقا یافت. در سال ۱۹۹۶، منطقه توسعه صنعتی پیشرفته Jiangmen (منطقه توسعه صنعت فناوری پیشرفته Jiangmen) در منطقه جیانگهای ساخته شده و در سال نیز منطقه bingjiang در منطقه pengjiang تشکیل شد. گفتنی است که در سال ۲۰۱۷، منطقه توسعه صنعتی پیشرفته این شهر رتبه ۶۴ را در میان مناطق ملی فناوری پیشرفته در چین کسب کرد. در سال ۲۰۲۰ نیز ایستگاه Jiangmen، مرکز حمل‌ونقل دلتای رودخانه مروارید غربی، در استان گوانگدونگ جنوب غربی چین، به روی عموم باز شد.

 

 

اقتصاد ژیانگمن چین

شهر Jiangmen، توسط ایالت چین به‌عنوان شهر آزمایشی برای یک برنامه اطلاعاتی سراسری انتخاب شده است. بر اساس گزارش بانک جهانی در مورد محیط سرمایه‌گذاری در چین برای سال ۲۰۰۵، این شهر ششمین شهر مساعد چین برای سرمایه‌گذاری بود.

استراتژی‌های توسعه اقتصادی در شهر ژیانگمن چین، بر سه منطقه شهری و خطوط جنوبی، میانی و شمالی متمرکز بوده و دو منطقه اقتصادی در امتداد محورهای مختلف حمل‌ونقل در آن وجود دارد.

درباره میزان تولید ناخالص داخلی، یکی از شاخص‌های اقتصادی این شهر هم قابل‌ذکر است که در سال ۲۰۱۸، شهر تولید ناخالص داخلی ۲۹۰.۰۴۱ میلیارد یوان، درآمد دولت در مجموع ۲۴.۳۹۳ میلیارد یوان و فروش خرده فروشی در مجموع ۱۴۰.۷۵۸ میلیارد یوان را گزارش کرده است.

در شهر Jiangmen برخی از بخش‌ها، تأثیر بیشتری در اقتصاد ایفا می‌کنند که در ادامه به معرفی و توضیح هرکدام از آن‌ها پرداخته‌ایم؛ این بخش‌ها به شرح ذیل‌اند:

  • صنایع تولیدی

مشابه سایر شهرهای دلتای غربی، بخش تولید نقش مهمی در اقتصاد ژیانگمن ایفا می‌کند. صنایع اصلی این شهر شامل ساخت ماشین‌آلات، منسوجات، کاغذ، محصولات غذایی، الکترونیک و مصالح ساختمانی است. سایر صنایع عمده نیز عبارت‌اند از: موتورسیکلت، لوازم‌خانگی، فرآوری مواد غذایی، الیاف مصنوعی، پوشاک و محصولات فولادی ضدزنگ.

علاوه بر موارد فوق، ABB Group و Tesco برخی از برندهای جهانی که کارخانه‌هایی در این شهر دارند، شامل هلدینگ‌های بین‌المللی منابع آسیا و اقیانوسیه و غذاهای لی کوم کی می‌شوند.

  • کارخانه فرآوری اورانیوم

این شهر محل پیشنهادی یک کارخانه فرآوری اورانیوم ۶.۵ میلیارد دلاری و ۴۰ میلیارد رنمینبی (یکای پول رسمی کشور چین) بود که حدود نیمی از اورانیوم غنی شده موردنیاز نیروگاه‌های هسته‌ای چین را تأمین می‌کرد. اعلام این کارخانه در ژوئیه ۲۰۱۳ با اعتراضات عمومی مواجه شده و این پیشنهاد به دلیل “احترام به افکار عمومی ” اندکی پس از آن، پس گرفته شد.

  • بندر ژیانگمن

بندر Jiangmen دومین بندر بزرگ رودخانه در استان گوانگدونگ به شمار می‌رود. دولت محلی در نظر دارد یک منطقه صنعتی بندری با صنایع سنگین در این محل توسعه دهد که شامل کارخانه‌های پتروشیمی و ماشین‌آلات و همچنین اقتصاد مبتنی بر اقیانوس باشد.

اقتصاد ژیانگمن چین

حمل و نقل در ژیانگمن چین

شهر ژیانگمن چین، از راه‌های مختلفی به سایر مناطق مهم و اصلی چین متصل می‌شود. همچنین وجود راه‌های ارتباطی زیاد در این شهر موجب شده تاجران و افراد ناآشنا به آن، بهتر بتوانند از این خدمات بهره‌مند شوند. در ادامه راه‌های ارتباطی این شهر را نام برده‌ایم.

 

 

  • جاده‌ها و بزرگراه‌ها

Jiangmen دارای شبکه‌ای بالغ از بزرگراه‌های بین شهری و درون شهری است که طول کل آن تا سال ۲۰۱۶ به ۱۰۰۸۴.۹۷ کیلومتر (۶۲۶۶.۵۱ مایل) رسیده بود. بزرگراه G15 Shenyang–Haikou در شمال این شهر حرکت می‌کند و مرکز شهر را به سه بخش اداری Heshan، Kaiping و Enping و همچنین شهرهای نزدیک یانگ‌جیانگ، Zhongshan و Foshan متصل می‌کند.

 بزرگراه ساحلی غربی S32 [zh] نیز در امتداد خطوط ساحلی Jiangmen رفته و ژوهای را در شرق و یانگ جیانگ را در غرب به هم متصل می‌کند. بزرگراه‌های G94 Pearl River Delta Ring، S20 گوانگژو-ژونگشان-ژیانگمن، G2518 شنژن-سنشی و بزرگراه S47 گوانگژو-فوشان-ژیانگمن -ژوهای نیز از شمال شرقی Jiangmen می‌گذرند.

 همچنین، بزرگراه ملی ۳۲۵ چین، تنها بزرگراه در سیستم جاده‌های تنه ملی است که به Jiangmen می‌رود. چندین بزرگراه استانی مانند S273، S274، S276 و S367 نیز مناطق حومه شهر را به شهرهای بزرگ مرتبط می‌کنند.

  • راه‌آهن

اگرچه اولین راه‌آهن در این شهر، راه‌آهن سان نینگ بود که در سال ۱۹۰۹ شروع به کار کرد اما در سال ۱۹۳۸ برای انکار استفاده از آن، توسط ارتش ژاپن متوقف شد. دومین راه‌آهن عملیاتی شعبه Jiangmen، راه‌آهن بین‌شهری گوانگژو-ژوهای است (بازشده در سال ۲۰۱۱) که خدمات مکرر را از ایستگاه راه‌آهن ژیانگمن/ ایستگاه راه‌آهن شرقی Jiangmen تا ایستگاه راه‌آهن جنوبی گوانگژو، جایی که اتصال به شبکه راه‌آهن پرسرعت کشور در دسترس است، ارائه می‌کند.

 از اواخر سال ۲۰۱۲، این شهر توسط راه‌آهن گوانگژو-ژوهای که فقط باربری دارد، خدمات رسانی می‌کند. راه‌آهن پرسرعت شنژن-ژان‌جیانگ هم که در سال ۲۰۱۸ افتتاح شد، Jiangmen را در ایستگاه راه‌آهن ژیانگمن و ایستگاه راه‌آهن شین‌هوی، ایستگاه راه‌آهن شوانگ‌شویژن، تایشان، ایستگاه راه‌آهن کایپینگ جنوبی و ایستگاه راه‌آهن انپینگ به هم متصل می‌کند. همچنین از آن زمان، این شهر با قطارهای مستقیم به شانگهای خدمات رسانی می‌کند.

علاوه بر این‌ها، ایستگاه راه‌آهن ژیانگمن مرکز حمل‌ونقل دلتای رودخانه مروارید غربی، در ۱۶ نوامبر ۲۰۲۰ به روی عموم باز شده و ایستگاه راه‌آهن شمالی Jiangmen در مرکز تدارکات بین‌المللی دلتای رودخانه مروارید غربی، در سال ۲۰۲۱ افتتاح گشته است.

  • کشتی

حمل‌ونقل مسافری چو کنگ (CKS) با استفاده از امکانات بندر جیانگمن خدمات کشتی پرسرعت از هنگ کنگ (۹۵ مایل دریایی) به A متصل می‌کند.

  • حمل‌ونقل عمومی

خدمات اتوبوس در مناطق پن‌جیانگ و جیانگ‌های توسط شرکت اتوبوسرانی Jiangmen ارائه می‌شود. مسیرهای اتوبوس در منطقه شینهویی قبلاً توسط شرکت Xinfuli مستقر در ماکائو اداره می‌شد اما اکنون همه مسیرها در سیستم اتوبوس شهری که توسط حمل‌ونقل خودرو Jiangmen اداره می‌شد ادغام شدند. گفتنی است که تا سال ۲۰۱۶، ۱۰۷۷ تاکسی در این شهر وجود داشت که اکثر آن‌ها توسط شرکت‌های محلی اداره می‌شدند.

واردات از ژیانگمن چین

برای واردات از ژیانگمن چین، اولین قدم دریافت کارت بازرگانی است. در صورت نداشتن این کارت، مجوز واردات به فرد داده نمی‌شود؛ بنابراین الزامی است که تجار قبل از هرکاری، برای دریافت کارت بازرگانی اقدام کنند.

پس از دریافت این کارت، افراد باید حوزه فعالیت خود برای واردات کالا را مشخص کنند. مثلاً اینکه آیا به دلیل آشنایی بیشتر با شهر Jiangmen می‌خواهند انواع متفاوتی از کالاها را از این شهر وارد کنند یا دوست دارند دست به واردات از مناطق مختلف بزنند.

 بعد از اینکه کالاهای وارداتی انتخاب شد، بازرگانان جهت مذاکره با فروشندگان، باید به زبان این شهر مسلط بوده یا حداقل به یک زبان بین‌المللی آشنایی داشته باشند. همچنین آشنایی با قوانین و مقررات منطقه صادرکننده کالا نیز جزو الزامات است.

قابل‌ذکر است که برای اطمینان از کیفیت کالا، قبل از خرید بهتر است تجار از فروشنده، ارسال مقداری از محصول به صورت نمونه را درخواست کنند. توجه کنید که اغلب فروشندگان به صورت رایگان (free of charges) نمونه کالای خود را ارسال می‌کنند.

همچنین بازرگانان می‌توانند با فروشندگان مختلف شهر ژیانگمن چین وارد مذاکره شوند و بعد از بررسی نمونه‌ها، قیمت، کیفیت اجناس، مشخصات فنی، نوع و تعداد کالا، به خرید و واردات کالا اقدام کنند.

پس از انجام توافقات اولیه با فروشنده محصول، تجار باید از او درخواست ارسال پیش‌برگ خرید یا پروفرما کنند. در این سند مشخصات جزئی کالا ازجمله وزن، قیمت، تعداد، کرایه، کشور مبدأ و مقصد، نوع ارز معامله کالا، مشخصات فروشنده و خریدار توضیح داده شده است.

 حال بعد از به انجام رساندن مراحل ذکر شده در فوق، نوبت به ثبت سفارش محصول وارداتی می‌رسد. در این مرحله واردکننده درخواست برای واردات کالا را با مراجعه به سامانه ثبت سفارش وزارت صمت، انجام می‌دهد. مجوز ورود کالا به کشور همان ثبت سفارش کالا است. همچنین نکته دیگری که باید به آن توجه شود، تحقیق در مورد کالا قبل از سفارش است تا شامل کالاهای غیرمجاز برای واردات نباشد.

 یکی دیگر از مراحل واردات که می‌توان گفت مرحله نهایی نیز محسوب می‌شود، ترخیص کالا از گمرک است که برای به انجام رساندن صحیح آن نیز آشنایی با قوانین آن الزامی است. در این مرحله، باید اسناد و مدارک مربوطه به گمرک ارائه شوند.

واردات از ژیانگمن چین

صادرات به ژیانگمن چین

صادرات به ژیانگمن چین مانند واردات از آن، برای شروع نیازمند داشتن کارت بازرگانی است. پس از اخذ این کارت شما می‌توانید سایر مراحلی را که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم به انجام برسانید. در صادرات کالا، شما به‌عنوان یک تاجر کار بلد باید هم به بررسی بازار داخلی و پتانسیل‌های صادراتی آن بپردازید و هم به بررسی نیازهای بازار مقصد. بعد از اینکه بازار داخلی و خارجی به طور کامل تحت بررسی قرار گرفتند، نوبت به انتخاب یک کالای مناسب جهت صادرات می‌رسد.

 

 

 علاوه بر انتخاب نوع کالا برحسب نیازهای بازار ژیانگمن، تجار باید بودجه خود برای تولید و تأمین این کالاها را نیز در نظر بگیرند. بعد نهایی کردن نوع کالای صادراتی، باید با انجام مذاکره با خریداران مختلف، شخصی که برای کالا بهترین قیمت را ارائه می‌دهد انتخاب کنید. البته در این انتخاب باید شرایط قرارداد و روش‌های اعتبار سنجی را هم در نظر بگیرید.

در مراحل بعدی، پس از ارسال پیش‌برگ خرید به خریدار و تنظیم قرارداد با او، باید کالاها تأمین و بنا به شرایط قرارداد در بسته‌بندی مناسبی قرار داده شوند. حمل‌ونقل کالا هم بنا به شرایط قرارداد یا بر عهده فروشنده خواهد بود یا خریدار.

فورواردر از ژیانگمن چین

فورواردر از ژیانگمن چین، شخصی است که با حضور در این شهر، به نحوه حمل و بارگیری کالا نظارت می‌کند. این شخص کاملاً با قوانین و مقررات حمل بین‌المللی کالاها آشنا بوده و می‌تواند در تسریع و تسهیل روند تجاری، نقش مؤثری داشته باشد.

خرید از ژیانگمن چین

خرید از ژیانگمن چین نیز یکی از مراحل واردات کالا از این شهر محسوب می‌شود. برای این کار تجار همان‌گونه که در فوق نیز اشاره شد باید با زبان مقصد آشنایی داشته و به فنون مذاکره تسلط داشته باشند.

خرید عمده از ژیانگمن چین

خرید عمده از ژیانگمن چین، بیشتر در حوزه واردات از این شهر مطرح است. برای این خرید، تجار می‌توانند به صورت حضوری به این شهر مراجعه کنند یا به صورت آنلاین و واگذار کردن کار خرید خود به یک شرکت تجاری معتبر، منتظر تحویل کالای خود در درب انبار خود باشند.

کارگو از ژیانگمن چین

بعد از اتمام مراحل خرید کالا، این محصولات باید با استفاده از یک کارگوی مناسب به کشور حمل شوند. این کارگو می‌تواند از نوع هوایی، دریایی، ریلی یا جاده‌ای باشد.

کارگو از ژیانگمن چین

سخن پایانی با وانیکس

شرکت بازرگانی وانیکس یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه تجارت و واردات و صادرات کالا محسوب می‌شود که کادر مجرب آن می‌توانند از صفرتا صد کار تجاری را بر عهده بگیرند.

 

 

در این مقالات نیز هدف تیم تولید محتوای مجموعه، آشنا کردن کاربران با مناطق تجاری کشور چین است تا با استفاده از این مطالب، علاقه‌مندان به این حیطه بتوانند راحت‌تر در این راه قدم بر دارند.

سؤالات متداول درباره شهر ژیانگمن

  • برای انتخاب بهترین نوع کارگو از ژیانگمن چین، چه باید کرد؟

برای انتخاب بهترین کارگو حتماً باید از افراد با تجربه مشورت خواست.

  • در تخمین هزینه‌های واردات کالا از ژیانگمن، چه مواردی تأثیرگذار هستند؟

نوع کالا، نوع حمل‌ونقل، بسته‌بندی کالا، فاصله مبدأ و مقصد در تخمین هزینه‌های واردات کالا از ژیانگمن موثر هستند.

مزایای کار با وانیکس

قرارداد مطمئن

تحویل درب انبار

خرید از هر فروشگاهی در سراسر دنیا

چک تضمینی

واریز هزینه خدمات پس از تحویل بار

حواله یوان و دلار

حواله با کارمزد بسیار پایین

حمل دریایی 70 تا 75 روزه از چین

حمل دریایی 20 تا 25 روزه از دبی

حمل هوایی از چین

حمل هوایی 35 تا 45 روزه از چین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *