سوالات متداول واردات کالا در این صفحه از سایت شرکت بازرگانی وانیکس قرار گرفته است. در ادامه با عناوین سوالات واردات کالا آشنا خواهید شد.
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
سوالات متداول واردات کالا در این صفحه از سایت شرکت بازرگانی وانیکس قرار گرفته است. در ادامه با عناوین سوالات واردات کالا آشنا خواهید شد.
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
سوالات متداول واردات کالا در این صفحه از سایت شرکت بازرگانی وانیکس قرار گرفته است. در ادامه با عناوین سوالات واردات کالا آشنا خواهید شد.
سادهترین راه برای شروع این فرایند بالابردن آگاهی و دانش در این زمینه است. پیشنهاد میکنیم که در وبینارهای آموزشی واردات شرکت بازرگانی وانیکس شرکت کنید تا یک دید کلی از فرایندهای تجارت بینالمللی داشته باشید. گام بعدی این است که یک مشاوره با این شرکت رزرو کنید تا تجزیه و تحلیلی از مقررات مربوط به کالا و جنبههای عملیاتی مربوط به کسبوکارتان را به دست آورید.
برای واردات از چین با وانیکس کلیک کنید
برای واردات از دبی با وانیکس کلیک کنید
مشاوران شرکت بازرگانی وانیکس آماده راهنمایی شما در فرایند صدور مجوز و واردات هستند. به یاد داشته باشید، شما در این فرایند تنها نیستید و کمک همیشه در دسترس است.
دلیل بزرگی که شرکتها برای واردات کالا اقدام میکنند، افزایش حاشیه سود است. هزینه کم مواد در کشورهای خارجی میتواند واردات محصولات از آنجا را مفیدتر کند.
فعالیت واردات در یک کشور میتواند بر تولید ناخالص داخلی، نرخ ارز و سطح تورم و نرخ بهرهوری تأثیر بگذارد. افزایش بیش از اندازه واردات، یکی از پیامدهای آن تاثیر منفی روی نرخ ارز است.
چرا ممکن است یک کشور بهجای اینکه همه چیز را خودش بسازد، کالا وارد کند؟ یک کشور برای تقویت تولید ناخالص داخلی کالا وارد میکند. واردات، بنادر و صنعت کشتیرانی یک کشور را در تجارت نگه میدارد. یک کشور کالاهایی را وارد میکند که میتواند توسط کشور دیگری به طور مؤثرتر و ارزانتر تولید شود.
دینامیت، باروت، مهمات و سایر مواد منفجره، سلاح گرم و سلاح جنگی و قطعات آن. مقالات نوشته شده یا چاپ شده، نگاتیو یا فیلم سینمایی، سنگنگاره، اشیا قیمتی، نقاشی، طراحی و غیره.
اقتصاد عرضه و تقاضا حکم میکند که وقتی تقاضا زیاد است، قیمتها افزایش مییابد و ارزش پول افزایش مییابد. در مقابل، اگر کشوری بیش از صادرات کالا واردات انجام دهد، تقاضای نسبتاً کمتری برای ارز آن کشور وجود دارد، بنابراین قیمتها باید کاهش یابد. در مورد ارز، ارزش آن کاهش مییابد یا ارزش خود را از دست میدهد.
کشوری که از نظر ارزشی بیشتر از صادرات خود کالا و خدمات وارد میکند دارای کسری تجاری است درحالیکه کشوری که بیشتر از واردات کالا و خدمات صادر میکند دارای مازاد تجاری است.
برای محاسبه خالص واردات، صادرات خالص را از خالص واردات کم کنید.
عوارض و مالیات واردات باید توسط فروشنده تحت DDP INCOTERM پرداخت شود.
صادرات میتواند برای یک کشور سود یا پول به یک کشور بیاورد و به رشد اقتصادی آن کمک کند. صادرکنندگان ممکن است کالا را با فرصت یا هزینه مالی کمتر تولید کنند.
اگر نرخ ارز کاهش یابد، قیمت نسبی کالاها و خدمات داخلی کاهش مییابد درحالیکه قیمت نسبی کالاها و خدمات خارجی افزایش مییابد. تغییر در قیمتهای نسبی باعث افزایش صادرات و کاهش واردات خواهد شد.
سطح بالای واردات نشاندهنده تقاضای قوی داخلی و رشد اقتصادی است. اگر این واردات عمدتاً داراییهای مولد مانند ماشینآلات و تجهیزات باشد، این امر برای کشور مطلوبتر است زیرا داراییهای مولد بهرهوری اقتصاد را در بلندمدت بهبود میبخشد.
تعرفه یا عوارض مالیاتی است که توسط دولتها بر ارزش محصولات وارداتی شامل حملونقل و بیمه اخذ میشود. تعرفههای متفاوتی برای محصولات مختلف توسط کشورهای مختلف اعمال میشود.
به طور واضح، خرید کالاها و خدمات داخلی باعث افزایش تولید ناخالص داخلی میشود، اما خرید کالاها و خدمات وارداتی تأثیر مستقیمی بر تولید ناخالص داخلی ندارد.
هزینه، بیمه و حملونقل
CIF مخفف «هزینه، بیمه و حملونقل» است. این اصطلاحی است که در تجارت بینالمللی دررابطهبا کشتیرانی استفاده میشود که در آن کالاها باید از یک مقصد به مقصد دیگر از طریق حملونقل دریایی تحویل داده شوند.
تحویل در محل
عوارض بر اساس ارزش محتویات محموله اعلام شده در فاکتور تجاری، همراه با هرگونه هزینه بیمه و درصدی از هزینه حملونقل محاسبه میشود. سپس این مقدار در درصد وظیفه کد HS ضرب میشود.
اگر نرخ بهرهوری در کشوری کاهش یابد، منجر به افزایش هزینههای کالاهای و تحریک اقتصادی میشود. در مقابل، ارزش بالاتر نرخ ارز منجر به صادرات کمتر از کشور و واردات بیشتر به کشور میشود، بنابراین صادرات خالص افزایش مییابد.
کد (HS) بهعنوان کد طبقهبندی تجاری شناخته میشود. یک کد ۸ رقمی است که توسط گمرک برای الزامات تجارت ملی استفاده میشود.
پاسخ کوتاه بله است. گمرک تمام بستههای بینالمللی ورودی و پست را بررسی میکند. در طول این فرایند، یک افسر گمرک در کشوری که بسته را به آن حمل میکنید بررسی میکند تا مطمئن شود که با قوانین، مقررات و سیاستهای کشور مطابقت دارد.
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
دیدگاه ها