خرید و فروش، از گذشته تا به حال دچار تغییرات زیادی شده است و شرکت های بازگانی نیز طی این مدت تغییراتی داشتهاند. با اینکه روش کار شرکت های بازرگانی در سراسر جهان ممکن است کمی متفاوت باشد، اما کلیت آن مشابه بوده و همه آنها به امر خرید و فروش مشغول هستند. این شرکتها دارای فعالیتهای گستردهای بوده و انواع آنها در کشور وجود دارد.
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
در این مقاله، به روش کار شرکت های بازرگانی بپردازیم و اطلاعاتی پیرامون این موضوع در اختیارتان قرار دهیم. اما لازم است در ابتدا توضیح دهیم که اصلاً به چه شرکتهایی، شرکت بازرگانی گفته میشود. و بعد در مورد روش کار شرکت های بازرگانی و رشد تجارت و صنایع وابسته به آن، باعث شده که شرکتهای زیادی بهصورت قانونی یا رسمی فعالیت خود را آغاز نمایند.
مواردی که در مطلب روش کار شرکت های بازرگانی بررسی میکنیم در زیر آمده است:
شرکت بازرگانی چیست؟
وظیفه اصلی شرکت های بازرگانی
روش کار شرکت های بازگانی چگونه است؟
انتخاب نام مناسب برای شرکت بازرگانی
ثبت شرکت های بازگانی چگونه امکانپذیر است؟
رعایت کدام شرایط عمومی برای ثبت شرکت لازم است؟
هدف اشخاص از تأسیس شرکت سهامی خاص چیست؟
شرایط تأسیس شرکت بازرگانی مسئولیت محدود
شرکت بازرگانی وانیکس
شرکت بازرگانی چیست؟
وظیفه اصلی شرکت های بازگانی انجام فعالیتهای بازرگانی است. در واقع آنها با خرید و فروشی که انجام میدهند، سود به دست میآورند. هر چه فعالیتهای شرکت گستردهتر باشد، میتواند سود بیشتری را به دست بیاورد. دانستن موارد قانونی زیر میتواند برای شما مفید باشد.
برای انجام گروپاژ با بهترین قیمت با وانیکس کلیک کنید.
شرکت بازرگانی چیست؟
بر اساس ماده ۲۲۰ قانون تجارت، لازمه جریمه نشدن شرکتها و تضامنی محسوب نشدن آنها، ثبت قانونی شرکتها است. همچنین بر اساس قانون دیگری که ماده ۱۹۵ قانون تجارت به آن اشاره میکند، تمام شرکت های بازگانی باید کار ثبت را به انجام برسانند. در غیر این صورت ادامه فعالیت بهصورت قانونی امکانپذیر نخواهد بود. این شرکتها در انواع مختلف تجاری داخلی، تجاری خارجی، فرعی، غیرتجاری، مشمول امتیاز و…. مشغول فعالیت هستند.
برای استفاده از خدمات واردات ته لنجی با وانیکس با کمترین هزینه کلیک کنید.
وظیفه اصلی شرکتهای بازرگانی
هدف از تأسیس شرکت های بازگانی تجارت است و لازمه شروع فعالیت حرفهای داشتن کارت مخصوص بازرگانی است. تأسیس این شرکتها به دو صورت سهامی خاص و مسئولیت محدود است. تمام کارهای مربوط به خرید، فروش، توزیع، صادرات و حتی واردات کالاهای بازرگانی توسط این شرکتها انجام میشود. از دیگر وظایف شرکت های بازگانی میتوان به ترخیص کالا از گمرکهای بینالمللی و داخلی، شرکت در نمایشگاههای مربوط به حوزه بازرگانی، دریافت وام از بانکهای مختلف و موارد دیگر اشاره کرد.
برای شرکت در دوره آموزش واردات تا کسب درآمد بالا با وانیکس و معرفی بهترین و پرسودترین کالاها برای واردات کلیک کنید
روش کار شرکت های بازرگانی چگونه است؟
نحوه شروع به کار شرکت های بازگانی به این طریق است که ابتدا با توجه به سرمایهای که دارند و در نظر گرفتن میزان تقاضا، توان مالی خریدار و موارد دیگر فعالیت خود را شروع کرده و بعد از گسترش فعالیت، کار خود را در دفاتر مربوطه ثبت مینمایند.
در گذشته، شرایط تجارت سخت بود و تاجران مجبور بودند برای برقراری ارتباط با تجار کشورهای دیگر، به آن نقاط سفر کنند. اما امروزه ارتباط تاجران در سرتاسر دنیا از طریق راههای ارتباطی بهسهولت امکانپذیر است؛ بنابراین امکان ارائه خدمات به تمام نقاط جهان وجود دارد.
به عنوان مثال در این مورد، تمام شما کشور هند را میشناسید. اما شاید برایتان عجیب باشد اگر بدانید که این کشور، در زمینه آی تی بسیار موفق است. تا جایی که اکنون به یکی از بزرگترین صادرکنندگان در این حوزه تبدیل شده است. لازمه موفقیت در زمینه تجارت و تکنولوژی، به دست آوردن اطلاعات و گسترش ارتباطات است. البته میتوان اطلاعات را از طریق مشورت با افراد آگاه و خبره در این مسائل نیز به دست آورد.
از آن جایی که زبان ما فارسی است، اصلاً نباید از نامهای خارجی استفاده شود و حتماً باید فارسی باشد. باید دقیقاً ۲ روز کاری سپری شود تا ابلاغیهای در این زمینه به دست شما برسد که میتوانید نام مورد نظر را رد یا قبول کنید. درصورتیکه اداره ثبت، نام انتخابشده را قبول کند، شما باید یک سری مدارک را به پست پیشتاز ارسال نمایید. کارشناس حقوقی مربوطه بر روی این مدارک نظارت کرده و بعد از تأیید، ثبت شرکت حدود ۷ تا ۱۰ روز زمان میبرد.
پس از گذشت این مدتزمان و دریافت آگهی تأسیس شرکت، نوبت به چاپ آن در روزنامه میرسد. بعد از نهایی شدن ثبت شرکت، یک کد اقتصادی بعد کارت بازرگانی به شما داده میشود. لازم به ذکر است که ثبت شرکت های بازگانی بدون هزینه امکانپذیر نیست و مقدار این هزینه طبق نوع شرکت و میزان سرمایهگذاری، رقمی متفاوت است.
همانطور که اشاره کردیم، شرکت های بازگانی انواع مختلفی دارند و لازمه ثبت شرکت این است که بدانید شرکت بازرگانی شما دقیقاً از چه نوعی است. برای انجام این کار میتوان بهصورت اینترنتی اقدام کرد. ولیکن، باید ابتدا نوع شرکت و اعضای آن را مشخص نمایید و سپس اقدام به ثبت شرکت کنید. شایان ذکر است که در این زمینه میتوانید کمک نیز دریافت کنید. شرکتهای مختلفی وجود دارند که میتوانند سختی کار شما را به حداقل ممکن برسانند. برای ثبت شرکت، دو راه وجود دارد که شامل راه مستقیم و غیرمستقیم میشود.
در روش مستقیم، فرد باید حضوری به اداره ثبت برود و مراحل قانونی مربوطه را مستقیماً طی کند
اما در روش غیرمستقیم، شخص متقاضی، فردی را بهعنوان وکیل یا نماینده رسمی شرکت برمیگزیند تا تمام مراحل اداری توسط او طی شود
کارت بازرگانی چیست و چگونه میتوان کارت بازرگانی گرفت.
رعایت کدام شرایط عمومی برای ثبت شرکت لازم است؟
درصورتیکه شرکت بازرگانی یک سری شرایط عمومی را نداشته باشد، نمیتوان آن را ثبت کرد. مثلاً شرکت نباید ورشکستگی داشته باشد، در مکان مناسبی دایر شده باشد، دارای اساسنامه و اظهارنامه باشد و یکسری موارد دیگر که مؤسسان شرکت، ملزم به رعایت آن هستند. همچنین باید این نکته را نیز بدانید که مراحل ثبت شرکت در انواع مختلف شرکت های بازگانی باهم متفاوت است.
شرکت سهامی خاص، شرکتی است که افراد در آن، متناسب با سرمایهای که قرار میدهند، مسئولیت دارند. در واقع سرمایه در این نوع شرکت تبدیل به سهام میشود. معمولاً کسانی که شرکت سهامی خاص را تأسیس میکنند، دو هدف مهم دارند. یکی از این اهداف مهم شرکت در مناقصه و یا تمایل به دریافت وام است. وجود ۵ نفر برای تأسیس این شرکتها الزامی است، یعنی ۲ شخص برای بازرسی و ۳ شخص بهعنوان مؤسس شرکت باید حضور داشته باشند. البته رعایت ۲ مورد زیر نیز از الزامات است که باید به آنها توجه کرد:
هدف اشخاص از تأسیس شرکت سهامی خاص چیست؟
نباید هیچگونه نسبت فامیلی میان بازرسان وجود داشته باشد.
نمیتوان اشخاص مشغول به کار در شرکت را یک عنوان بازرس معرفی کرد.
برای ثبت شرکت، تحت عنوان سهامی خاص لازم است تا مدارک لازم ارائه شود. این مدارک به شرح زیر است:
پرینت مدارک تمام کارکنان شرکت
تحویل اقرارنامه شرکت مربوطه
ارائه مدارک و مجوز مربوط به وکیل شرکت
ارائه گواهی که نشان دهد هیچکدام از اعضای شرکت سابقه کیفری ندارند.
برای استفاده از خدمات کارگو از چین وانیکس کلیک کنید
شرایط تأسیس شرکت بازرگانی مسئولیت محدود
فعالیتهای این نوع شرکت محدود است. در عین حال مراحل ثبت شرکت در مورد آنها کوتاهتر بوده و با سهولت بیشتری انجام میشود. میزان هزینه در این نوع شرکت مطابق قانون مشخص شده و پرداخت ۳۵ درصد میزان سرمایه به بانک الزامی است. در مورد اعضای شرکت نیز، حضور ۲ نفر بهعنوان مؤسس شرکت برای ثبت شرکت کافی است. همچنین مدارک و شرایط لازم برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود در زیر بیان شده است.
رعایت شرط سنی حداقل ۲۳ سال برای مدیرعامل شرکت
نشاندادن مدارک شناسایی تمام کارکنان شرکت
ارائه گواهی مبنی بر عدم سابقه کیفری تمام کارکنان شرکت
پرداخت هزینههای لازم برای تأیید نهایی نام شرکت
فرستادن اظهارنامه، اقرارنامه و مدارکی از این قبیل
برای استفاد ه از خدمات مشاوره وارداتوانیکس به صورت رایگان کلیک کنید.
شایان ذکر است که بعد انجام تمامی مراحل و پرداخت هزینهها، یک ماه زمان لازم است تا مدارک شرکت تأیید شود و نهایتاً ثبت شرکت انجام شود.
روش کار شرکت های بازرگانی به این صورت است که از خرید و فروش، کسب سود میکنند. این شرکتها در حوزههای مختلفی مشغول به کار هستند. با توجه به گسترش فعالیتهای شرکت، سودآوری آن نیز تحت تأثیر قرار میگیرد. یکی از شرکتهای بازرگانی، وانیکس است که فعالیت آن در زمینه واردات انواع کالاها از کشورهایی چون چین، هند و امارات است. این شرکت که بیش از ۱۱ سال سابقه فعالیت دارد، واردات کالاها را مطابق با قوانین در کمترین زمان و با کمترین هزینه انجام میدهد.