شاید شما هم تا کنون نام روانشناسی معامله گری را شنیده باشید. روانشناسی معامله کردن یک اصطلاح معمولی است اما پر از عاطفه و احساس و مفهوم است. برخی از احساساتی که در این واژه قرار دارند، احساسات مفیدی هستند اما برخی دیگر چندان مفید نیستند. افراد باید در ابتدا روانشناسی معامله گری را یاد بگیرند و سپس معاملات خود را به وسیله آن پیش ببرند. البته امروزه اکثرا این نوع از روانشناسی را بر اساس جنبههای مثبتی که دارد، به کار میگیرند.
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
یکی از مهمترین جنبههای منفی معامله گری در بازار بورس و بازارهای مالی، ترس است. ترس از دست دادن مال! متاسفانه این جنبهی منفی توجه خیلی از افراد را به خود جلب کرده است و باعث شده است که افراد به چنین بازارهایی توجه نکنند.
لازم به ذکر است که تمامی معامله گران موفق به جنبههای مثبت روانشناسی معامله گری توجه میکنند و اتفاقا موفق هم هستند. ما در ادامه میخواهیم در مورد روانشناسی معامله گری با شما عزیزان صحبت کنیم.
برای واردات از چین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان کلیک کنید.
فهرست مطالب روانشناسی معامله گری:
روانشناسی معامله، گمشده معامله گران در بازار مالی
ویژگیهای ذهنی برای موفقیت در معاملات
مبانی روانشناسی معامله گری
روانشناسی معامله گری یا ترید مناسب چه کسانی است
چگونه در بازارهای مالی مصمم عمل کنیم
چگونه معامله گر موفقی شویم
روانشناسی معاملات با وانیکس
روانشناسی معامله، گمشده معامله گران در بازار مالی
امروزه روانشناسی معامله گری را شاه کلید معامله کردن میدانند. به خصوص اگر در بازار بورس یا در بازار اوراق بهادار باشید. تمامی معامله گرانی که در بازار بورس و مال فعال هستند، بر این باورند که میتوانند سود بالایی را از فعالیت خود به دست آورند، اما این تصور، تصور نادرستی است.
مسلما بازارهای مالی تماما سود یا تماما زیان نیستند. در این بازارها شما باید درصدی را هم به ضرر اختصاص دهید تا انتظارات خود را از معامله کردن برطرف کنید. در مجموع، لازم است که روانشناسی معامله گری را یاد بگیرید.
ویژگی های ذهنی برای موفقیت در معاملات
برای این که در بازار موفق باشید و بهترین عملکرد را داشته باشید، لازم است که با ویژگیهایی که روانشناسی معامله گری آشنا باشید. مهمترین حالتهای ذهن برای موفقیت در بازار مالی عبارتست از:
نظم: یکی از مهمترین ویژگیهای ذهنی برای داشتن تمرکز در معاملات، نظم شخصی است. افرادی که نظم دارند به وفور موفقتر از سایر افراد هستند. برای این که بتوانید انضباط شخصی داشته باشید، باید برنامهریزی کنید. همچنین نظم شخصی نیاز به تمرین و تکرار دارد تا ملکه ذهن شود. اگر معاملات شما معاملات مبهمی هستند، بهتر است ابتدا یادداشتهایی را از مفهوم این معاملات بردارید و سپس به آنها پاسخ بدهید.
تمرکز زیاد: از دیگر ویژگیهایی که روانشناسی معامله گری برای افراد موفق در نظر گرفته، تمرکز زیاد است. بسیاری از معامله گرانی که موفق هستند و عادت دارند که معامله کنند، کارهای خود را در چند ساعت به پایان میرسانند. دلیل این امر هم همان تمرکزی است که ذهن این افراد دارد. برخی دیگر هم وجود دارند که چندین روز پای یک معامله میگذارند و آخر هم ناکام هستند؛ بنابراین برای داشتن معاملهای خوب لازم است که تمرکز داشته باشید.
تفکر مثبت: اگر شما تماما به ضرر و زیانی که یک معامله دارد فکر کنید، نمیتوانید به خوبی تصمیم بگیرید. یکی از شرطهای رسیدن به موفقیت در روانشناسی معامله، مثبت فکر کردن است. بدیهی است که افرادی که مثبت فکر کنند، نتایج مثبتی را هم به دست میآورند. شما باید اعتماد داشته باشید تا معاملات خوبی کنید
آرامش: شرط مهم انجام معاملات مالی در بازارهای تجاری، داشتن آرامش است. داشتن آرامش باعث به دست آمدن نتیجه بهتری میشود.
بسیاری از معامله گران در همان ابتدا هیجانات مختلفی مثل اعتماد به نفس، طمع، استرس، اضطراب و عصبانیت را دارند. این احساسات، احساسات معمولی هستند که همگی باید کنترل شوند. اگر شما بتوانید در معاملات خود احساسات مختلفی که نصیبتان میشود را کنترل کنید، قطعا از ورشکست شدن در معاملات جلوگیری میکنید.
مبانی روانشناسی معامله گری
۲. درک fomo
این که بتوانید fomo را شناسایی کرده و از بین ببرید، هدف اصلی روانشناسی کار در بازار مالی است. در واقع شما باید به یاد داشته باشید که همواره افراد زبدهای در این بازار کار میکنند که ممکن است سر شما را کلاه بگذارند.
تمامی معامله گران با این که تجربههای زیادی هم دارند، اشتباه میکنند؛ چرا که انسان همیشه خطاهای ذهنی دارد. در اینجا باید چه کنیم؟! باید ریشهی این اشتباهات را بشناسید، آنها را درک کنید و در نهایت به این اشتباهات دچار شوید.
روانشناسان معامله گری اشتباهات این چنینی را یک معضل اصلی برای بازارهای معاملهای میدانند و در تلاش هستند که آنها را از بین ببرند. البته این امر بدون داشتن تمرکز و آرامش، میسر نخواهد شد. برخی از متداولترین اشتباهاتی که در روانشناسی معامله گری به آن پرداخته میشود، اشتباهات زیر هستند:
معاملههای پی در پی
داشتن حالی آشفته
استفاده از لوریج بزرگ
حجم نامناسب مبادلات و معاملات
نداشتن تمرکز و حضور ذهن
۳. غلبه بر حرص و طمع
همان طور که گفتیم، داشتن طمع یکی دیگر از احساساتی است که اکثر معامله گران آن را تجربه میکنند. باید توجه زیادی به طمع داشته باشید. طمع ممکن است ریسکهای زیادی را برای شما بیافریند و ضررهای زیادی را نیز متوجه معاملات شما کند. اگرچه صحبت کردن و نهی از طمع راحت است، اما افرادی که در بازارها فعال هستند، میدانند که طمع چقدر نفوذی است.
بنابراین، شما به عنوان فردی که روانشناسی معامله گری را یاد گرفته است، باید طمع را کنار بگدازید و از این طریق معاملات خود را کنترل کنید. در این صورت، ضرر کمتری را هم متحمل خواهید شد.
۴. اهمیت ثبات در معامله
نکته دیگر این است که باید به ثبات در معامله توجه داشته باشید، اما منظور ما از ثبات در معامله چیست؟ افرادی که به تازگی وارد بازارهای مختلف مالی شدهاند، ممکن است از تمامی فرصتهای خود استفاده کنند. ما نمیگوییم که این امر بد است، اما باید بدانید که تمرکز بر روی یک معامله از اصول مهم است. شما باید یک استراتژی مدیریتی وب را برای معاملات خود به کار ببندید و سپس ثبات را در معاملات خود به وجود بیاورید.
معامله گر باید در معاملات خود اعتدال را رعایت کند تا بتواند به ثبات برسد. یعنی فکر و ذهن خود را به چند بازار محدود متمرکز کند، تا پس از انجام یک معامله، به معاملات دیگر برسد و سود هم ببرد.
۵. نادیده گرفتن افسانه های معامله گری
همه ما اگر در جایگاه یک معاملهگر باشیم، تحت نظر آنچه که میشنویم قرار میگیریم. شایعات زیادی در مورد انواع روشهای معامله کردن و انواع بازارهای مالی وجود دارد. برای مثال میگویند که معامله کردن باید در ابتدا پول زیادی داشته باشند یا میگویند که برخی از بازارهای مالی شود، ندارند.
شما نباید به این شایعات توجه کنید؛ چرا که این شایعات اغلب بر اساس تجربیات ناموفق افراد در شرایط مختلف شکل گرفتهاند. مهمترین چیزی که باید بدانید این است که فکر و ذهن خود را به کار بگیرید، بهتر تصمیمگیری کنید و در نهایت به موفقیت برسید. بدون هیچ گونه مانع!
۶. اجرای مدیریت ریسک
ریسکهای بازاریابی از مهمترین مبانی این بازارها به شمار میآیند. روانشناسی معامله گری هم به این ریسکها توجه زیادی دارد. در واقع این ریسکها میتوانند به عنوان یک مانع، معاملات شما را دچار ضرر و زیان کنند یا نه، این معاملات را در مسیری درست پیش ببرند.
شما برای انجام معاملات خود باید حد سود و حد ضرر را در نظر داشته باشید و سپس از همه نظر حساب راحتی داشته باشید. همچنین، از این طریق میتوانید بر احساسات معاملهای خود غلبه کنید و بهترینها را رقم بزنید.
روانشناسی معامله گری یا ترید برای چه کسانی مناسب است
به طور کلی افرادی در گروههای مختلف وجود دارند که میتوانند از روانشناسی معامله گری بهره ببرند:
افرادی که ضرر دیدهاند و نمیتوانند به بازارهای مالی اعتماد کنند.
افرادی که پس از چندین بار سود کردن، ضرر دیدهاند. این افراد به دلیل این که به ضرر کردن عادت ندارند، باید روانشناسی شوند و با مبانی معامله در بازارهای مالی آشنا شوند.
افرادی که میخواهند در بازارهای مختلف مالی اضطراب و استرس نداشته باشند.
افرادی که آرامش کافی برای انجام معاملات تجاری را ندارند.
چگونه در بازارهای مالی مصمم عمل کنیم؟
همه معامله گران میدانند که موفقیت در بازار مالی به مصمم بودن و پافشاری نیاز دارد. اگر شما نتوانید حال و هوای خوب ذهنی را برای انجام معاملات خود به وجود بیاورید، تصمیمگیری خوبی هم نخواهید داشت. در نتیجه مدام با ضرر مواجه خواهید شد.
چگونه در بازارهای مالی مصمم عمل کنیم؟
احساس دودلی، احساس عدم ثبات یا احساس ریسکهای ناپایدار تمامی معامله گران را متوجه خود میکنند. افراد موفق از نظر روانشناسی معامله گری افرادی هستند که تمامی این احساسات را کنترل کرده و مصمم عمل کنند.
به هیچ عنوان اجازه ندهید که استرس یا اضطراب بر معاملات شما غلبه کنند. بدون شک نوساناتی در بازار مالی رخ خواهد داد و اتفاقات ناگوار یا خوبی بر اساس این نوسانات در این بازار خواهد افتاد؛ بنابراین شما باید آماده رو به رویی با هر حالتی باشید. اگر در این زمینه از روانشناسی معامله گری کمک بگیرید، میتوانید مسیر درستی را انتخاب کرده و حتی عملکرد خود را نیز هدایت کنید.
چگونه معامله گر موفقی باشیم؟
این سوال، سوال بسیاری از افراد باتجربه یا نوپا در بازارهای مالی است. این که چگونه میتوانیم معاملهای خوب که سرتاسر سود است را به وجود بیاوریم. چند راهکار مختلف وجود دارند که تمامی معاملهگران با استفاده از آنها، میتوانند از هر نظری معامله خود را خوب پیش ببرند. در ادامه این نکات ذکر شدهاند:
خودبینی را کنار بگذارید.
به خاطر این که نامتان در بازار تجاری باشد، معامله نکنید. منظور ما از این مورد این است که با دقت، تمرکز و توجه در این بازار فعالیت کنید.
دلسرد نشوید و شکست را بپذیرید، اما دوباره پرقدرتتر از قبل بلند شوید. بی حوصلگی را کنار بگذارید و با تصمیمات درست، معاملات خود را متحول کنید
داشتن نگرش مثبت سبب مثبت شدن نتایج میشود. بنابراین نگرش مثبتی داشته باشید.
روانشناسی معاملات با وانیکس
شاید شما همانند بسیاری از افراد دیگر به دنبال روانشناسی کردن معاملات خود باشید. اول از همه باید با مبانی روانشناسی معامله گری آشنا باشید و سپس نکات مهمی که در این زمینه وجود دارند را بدانید. سپس توجه کنید که اصلا این گونه از روانشناسی برای شما مفید است یا خیر. در اینجا میتوانید از وانیکس به عنوان یک راهکار برای بازارهای مالی کمک بگیرید و معاملات خود را به خوبی پیش ببرید.
۰/۵
(۰ نظر)
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳