تفاوت‌های حمل FCL و حمل LCL چیست؟

در روش فله‌ای، واحدهای انتقالی می‌تواند بسته‌بندی‌های مقوایی، پلاستیکی یا چوبی داشته باشد. در روش کانتینری واحدی که انتقال می‌یابد، کانتینر است و محصولات تماما درون آن قرار می‌گیرند. حمل و نقل کانتینری با دو روش FCL و LCL انجام می‌شود.

آشنایی با حمل FCL؛ امنیت بالاتر و قیمت مناسب‌تر

در روش حمل FCL، کل بار کانتینر توسط کالاهای یک واردکننده پر می‌شود. بعد از بارگیری درب کانتینر تا مقصد بسته می‌ماند و کالای جدیدی در آن قرار نمی‌گیرد. خیلی از واردکنندگان این روش را به علت امنیت بالای بار حین حمل انتخاب می‌کنند. همچنین در این روش نیاز به تخلیه‌ی بخش از کالاها در مقصدهای مختلف و بارگیری دیگر کالاها نیست؛ این عدم جا به جایی، کالاها را از آسیب‌های احتمالی در میانه‌ی راه حفظ می‌کند.

 

 

آشنایی با حمل FCL؛ امنیت بالاتر و قیمت مناسب‌تر

سرمایه‌گذارانی که قصد واردات محموله‌های بزرگ را دارند، بهتر است که از روش FCL استفاده کنند؛ چرا که این روش هزینه مقرون به صرفه‌تری دارد و برای واردات با حجم‌های بیش از ۲۰ متر مکعب مناسب‌ است.

آشنایی با حمل LCL، مشارکت سودرسان

اگر قصد واردات کالاهایی با حجم اندک یا تعداد پایین را داشته باشید، استفاده از یک کانتینر اختصاصی ایده مناسبی نیست؛ چرا که اجاره یک کانتینر هزینه نسبتا بالایی دارد و قیمت نهایی کالا را افزایش می‌دهد. برای همین در حمل LCL، کانتینر توسط بارهای واردکنندگان مختلف پر می‌شود و در نهایت هر شخص سهم خودش را می‌پردازد. این روش نیز مزایا و معایبی دارد که به آن خواهیم پرداخت. کالاهای نمایشگاهی، کالاهای نمونه آزمایشگاهی، محصولات وارداتی با حجم و تعداد پایین و قطعات جزئی و کوچک کارخانه‌ای به این شیوه حمل می‌شوند.

تفاوت حمل ‌FCL  و LCL چیست؟

تفاوت حمل ‌FCL  و LCL چیست؟

دانستن تفاوت حمل ‌FCL  و LCL به شما در تصمیم‌گیری بهتر برای انتخاب یکی از این دو روش کمک می‌کند.

 

 

  • تفاوت قیمت

یکی از مهم‌ترین تفاوت حمل LCL و FCL در تفاوت قیمت است. انتقال کالا با حمل FCL، ارزان‌تر است؛ چرا که واردات با حجم بالا انجام می‌شود. یکی دیگر از مزایای حمل با روش LCL، این است که نرخ ثابت و مشخص دارد. در این روش هر کدام از صاحبان کالا با توجه به حجمی که محموله‌شان اشغال کرده بود، سهم خود را می‌پردازند.

  • سرعت

دومین تفاوت حمل ‌FCL  و LCL سرعت است. حمل کالاهای وارداتی به روش LCL کندتر است. علاوه بر این، در FCL تنها یک پروانه گمرکی برای محموله ثبت می‌شود و تنها یکبار بازرسی مرسوله انجام خواهد شد. اما در LCL هر کدام از بارها پروانه‌های گمرکی مخصوص به خود را دارند و به صورت جداگانه مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

 

 

  • ایمنی بیشتر

عدم جابه‌جایی زیاد و حرکت تنها در یک مسیر، باعث حفظ سلامت کالاها از انواع آسیب‌های فیزیکی می‌شود. به همین علت است که بسیاری از بازرگانان برای سالم ماندن کالاها، روش FCL را انتخاب می‌کنند.

  • چند مقصدی، یک عیب بزرگ

یکی از معایب حمل LCL این است که چندین محموله از صاحبان مختلف در یک کانتینر قرار می‌گیرد. امکان دارد بعضی از بسته‌بندی‌ها مفقود یا جابه‌جا شوند. توصیه می‌شود که برای حمل کالاهای بسیار گران‌قیمت و ارزشمند از این روش استفاده نشود.

  • اجاره ساختمان بهتر است یا یک اتاق؟

برای درک بهتر مفهوم تفاوت‌های حمل ‌FCL و LCL، فرض کنید که می‌خواهید فضایی را برای مدتی اجاره کنید. شما می‌توانید یک اتاق از یک خانه را انتخاب کنید و به‌صورت مشترک با چند نفر دیگر اجاره خانه را بپردازید؛ هم اینکه می‌توانید کل خانه را اجاره کنید و به تنهایی تمام مبلغ اجاره خانه را بپردازید.

 هر دو روش مزایا و معایبی دارد. شما در بازه زمانی مختلف با توجه به وسایل و بودجه‌ای که دارید، ممکن است هر کدام را انتخاب کنید.

چالش‌های حمل FCL و LCL

  1. زمان

در روش حمل LCL، یکی از بزرگترین مشکلات زمان انتظار برای تکمیل حجم کانتینر است. همانطور که اشاره کردیم در این روش، ظرفیت کانتینر با محموله‌های مختلفی تکمیل می‌شود. ممکن است یک کانتینر زمان زیادی را برای تکمیل ظرفیت در انتظار بماند و کالاهای مورد نظر را با تاخیر دریافت کنید.

  1. جریمه‌های نجومی

محدوده زمانی قراردادن محموله در کانتینر از قبل در توافقی مشخص می‌شود. اگر از روش FCL استفاده می‌کنید و یک کانتینر اختصاصی دارید، حواستان به بازه زمانی مجاز باشد. به ازای هر روز تاخیر در باز گرداندن کانتینر باید مبلغ زیادی را به عنوان جریمه‌ی دیرکرد به صاحب کانتینر پرداخت کنید.

واردات کالا با حمل FCL و LCL با وانیکس

با توجه به موارد ذکر شده درباره تفاوت‌های حمل ‌FCL و LCL بهتر است که کانتینر مناسب را برای جابه‌جایی کالاهایتان انتخاب کنید. برای اینکه بدانید کدام کانتینر برای محموله شما مناسب‌تر است می‌توانید از مشاوران شرکت‌های بازرگانی معتبر کمک بگیرید.

وانیکس، یکی از این شرکت‌هاست که خدمات گسترده‌ای در زمینه واردات و حمل و نقل محصولات ارائه می‌دهد. مشورت با افراد باتجربه، از اشتباهات متعدد جلوگیری و شما را در شاخت بهترین مسیر، راهنمایی خواهد کرد.

واردات کالا با حمل FCL و LCL با وانیکس

اگر فردی تازه کار در زمینه واردات هستید و می‌خواهید تجارتی راحت و بی‌دردسر داشته باشید، بهتر است که با شرکت‌های بازرگانی همکاری کنید. شرکت بازرگانی وانیکس با بیش از ده سال سابقه در زمینه واردات انواع کالا می‌تواند واردات سودرسانی را برای شما رقم بزند.

 

پس از بررسی بازار و انتخاب کالای مورد نظر، می‌توانید سفارشتان را در سایت ثبت کنید. پس از ثبت سفارش در سایت، فرایند واردات شما توسط کارشناسان خبره و متعهد وانیکس آغاز می‌شود. وانیکس می‌کوشد تا مناسب‌ترین فروشنده را بیابد و کالای انتخابی شما با حداکثر کیفیت و حداقل قیمت خریداری شود.

بعد مجوزهای لازم کسب می‌شود تا محموله اجازه ورود به کشور را پیدا کند. در نهایت تمامی مراحل حمل و نقل و ترخیص، توسط افراد مجرب انجام می‌شود و شما می‌توانید کالا را درب انبار دریافت کنید. یکی از مزیت‌های شرکت‌بازرگانی وانیکس حمل door to door محموله است. به این معنا که کالای شما از درب انبار فروشنده دریافت، بسته‌بندی شده و به کشور وارد می‌شود؛ در نهایت می‌توانید کالا را درب انبار مورد نظر دریافت کنید.

مزایای کار با وانیکس

قرارداد مطمئن

تحویل درب انبار

خرید از هر فروشگاهی در سراسر دنیا

چک تضمینی

واریز هزینه خدمات پس از تحویل بار

حواله یوان و دلار

حواله با کارمزد بسیار پایین

حمل دریایی 70 تا 75 روزه از چین

حمل دریایی 20 تا 25 روزه از دبی

حمل هوایی از چین

حمل هوایی 35 تا 45 روزه از چین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *