حمل هوایی از دبی با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس

آمارهای جهانی نشان می‌دهد که عمده حمل کالاها از طریق دریا شکل‌گرفته و درصد کمی از آنها از طریق هوایی منتقل می‌شوند. در واقع قاعده کلی این است که کالاها با حساسیت زیاد در زمان رسیدن با روش هوایی حمل شوند. حمل هوایی از دبی سبب بهترین راه برای حمل سریع کالاهاست. اما نکاتی در این مورد وجود دارد که سبب افزایش اهمیت آن شده است.

 

 

انواع روش‌ها برای حمل هوایی از دبی چیست؟

حمل هوایی از دبی می‌تواند پیچیده‌تر از روش دریایی باشد. با این حال واردکنندگان با چندین گزینه برای حمل کالاها روبرو هستند که متناسب با شرایط خود می‌توانند یکی از آنها را به‌عنوان بهترین را حمل کالاها استفاده کنند. در ادامه به بررسی هر یک از این روش‌ها پرداخته خواهد شد.

انواع روش‌ها برای حمل هوایی از دبی چیست؟

    انواع روش‌ها برای حمل هوایی از دبی چیست؟

Express: این گزینه یکی از سریع‌ترین و گران‌ترین روش حمل کالا هوایی از دبی است. افرادی که برای واردات خود عجله زیادی دارند می‌توانند از این روش استفاده کنند. اما آنچه که درمورد استفاده از این روش اهمیت دارد این است که بهتر است کالاهایی با ارزش قیمتی بالا را از این روش حمل کرد. زیرا با توجه به هزینه‌های زیاد آن باید صرفه اقتصادی داشته باشد.

  • Standard: این یکی از رایج‌ترین روش‌های حمل هوایی کالا است. اصولاً از این روش برای ارسال کالاهایی که از شهر مبدأ فاصله زیادی دارد استفاده می‌شود. در روش استاندارد، محموله‌ها به دلیل توقف هواپیماها در یک یا چند فرودگاه به هواپیمای دیگر منتقل می‌شوند. روش استاندارد برای حمل هوایی از دبی به ایران مورد استفاده قرار نمی‌گیرد، زیرا فاصله جغرافیایی کم ایران و دبی باعث می‌شود که روش‌های دیگری کاربرد داشته باشند.
  • Deferred: این یکی از روش‌های اقتصادی برای حمل کالاها در مسیر هوایی محسوب می‌شود. علت آن هم اشتراک فضای هواپیما با سایر محموله‌ها است. به عبارت بهتر، زمانی که شما قصد واردات از دبی به‌صورت هوایی را دارید، می‌توانید مدت زمانی را صبر کرده تا بار هواپیما تکمیل شده و شما هم بار خود را با آن هواپیما ارسال کنید. این روش تأثیر زیادی در کاهش هزینه‌ها دارد، اما نسبت به روش‌های دیگر زمان بیشتری را صرف می‌کند.

 

 

انواع هواپیماها برای حمل کالا هوایی از دبی

شاید بسیاری از افراد گمان کنند که تنها یک مدل هواپیما برای حمل کالاها از دبی به ایران وجود دارد. اما در واقعیت انواع هواپیماها وجود دارند که از آنها برای حمل کالا هوایی از دبی استفاده می‌شود. در زیر سه مورد از مهم‌ترین هواپیماهای مناسب برای حمل کالا را توضیح خواهیم داد:

  • انواع هواپیماها برای حمل کالا هوایی از دبی
    انواع هواپیماها برای حمل کالا هوایی از دبی

    حامل‌های تمام بار: هواپیماهای باری یا باری انحصاری دارای غلتک‌هایی در کف هستند که به سرخوردن محموله‌ها کمک می‌کند. سپس بارها در محل قرار گرفته و به‌وسیله قلاب ایمن می‌شوند.

  • هواپیماهای مسافربری: در این نوع هواپیماها، بار بیشتر در قسمت شکم هواپیما قرار می‌گیرد. برخلاف کشتی‌ها در این نوع هواپیماها، محدودیت حجم و وزن وجود دارد. هواپیماهای مسافربری حدود ۴۵ تا ۵۰ درصد حمل هوایی را به خود اختصاص داده‌اند.
  • حامل‌های ترکیبی: این یک وسیله مناسب برای حمل کالاهای با ارزش است. زیرا در این روش کالاها با سرعت بیشتری حمل می‌شوند. در واقع این نوع هواپیماها هم برای مسافر و هم برای بارها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

 

مزایای حمل هوایی از دبی به ایران

حمل بار هوایی از دبی به‌عنوان یکی از سریع‌ترین و گران‌ترین روش حمل شناخته می‌شود. مزایای دیگری در خصوص این نوع روش حمل وجود دارد که باعث شده این روش در برخی از شرایط گزینه مناسبی باشد.

مزایای حمل هوایی از دبی به ایران
مزایای حمل هوایی از دبی به ایران
  • سرعت: یکی از مواردی که همیشه درمورد حمل هوایی از دبی به ایران گفته می‌شود، سرعت بالای حمل کالاهاست. در واقع با استفاده از این روش کالاها پس از ۱ تا ۳ روز بسته به شرایط به محل ارسال می‌شوند که نسبت به روش دریایی زمان حمل کاهش قابل توجهی خواهد داشت.
  • ترخیص کالاها: با استفاده از حمل هوایی می‌توان زمان ترخیص از گمرک را نیز کاهش داد. بارگیری و تخلیه بارها با استفاده از روش دریایی زمان زیادی را صرف می‌کند. اما در روش هوایی می‌توان راحت‌تر و در زمان کمتر این اقدامات را انجام داد.
  • قابلیت اطمینان: یکی از مهم‌ترین مزایایی که درمورد حمل کالای هوایی از دبی وجود دارد این است که شما می‌توانید با اطمینان خاطر نسبت به زمان‌های ورود و خروج کالاها، آنها را بررسی کنید. به عبارت دیگر با این روش شما می‌توانید از زمان ورود و خروج آنها مطلع شوید.
  • امنیت: از نظر امنیت، خطوط هوایی یکی از امن‌ترین گزینه‌ها برای حمل کالاها از دبی محسوب می‌شود. خطوط هوایی و فرودگاه‌ها کنترل شدیدی برای محموله‌ها داشته و این باعث می‌شود که از سرقت آنها تا حد زیادی جلوگیری شود.

معایب حمل بار هوایی از دبی

همان‌طور که مشاهده کردید، روش حمل بار هوایی از دبی به‌عنوان یکی از سریع‌ترین راه‌ها برای ارسال کالاها شناخته می‌شود. اما در کنار همه مزایایی که این روش دارد، معایبی هم هست که واردکنندگان باید نسبت به آن اطلاعات داشته و بسته به شرایط گزینه مناسبی برای حمل از دبی را انتخاب کنند.

هزینه: یکی از مهم‌ترین معایب حمل کالا هوایی از دبی، هزینه‌های زیاد آن است. به گزارش بانک جهانی هزینه حمل هوایی ۱۲ تا ۱۶ برابر حمل دریایی و زمینی است. همچنین با توجه به اینکه هزینه حمل بر حسب وزن و حجم کالاها محاسبه می‌شود، برای حمل کالاهای سنگین، این نمی‌تواند یک گزینه مناسب باشد.

محیط زیست: اگر جزو افرادی هستید که حفظ محیط زیست برای شما اهمیت زیادی دارد، بهتر است بدانید که حمل هوایی می‌تواند باعث زیان‌هایی به محیط زیست شود. کربن منتشر شده از هواپیماها چندین برابر کانتینرهای دریایی است. علاوه بر آلودگی هوا، آلودگی‌های صوتی که هواپیماها ایجاد می‌کنند اثرات مخربی را به دنبال دارند.

محاسبه هزینه حمل هوایی از دبی

حجم و وزن محموله دو گزینه کلیدی برای محاسبه حمل هوایی از دبی است. هزینه حمل کالا هوایی از دبی بر اساس وزن ناخالص (واقعی) یا وزن حجمی (بعدی) هر کیلوگرم که بیشتر باشد، محاسبه می‌شود. وزن ناخالص، وزن کل محموله است که شامل بسته‌بندی و پالت می‌شود. وزن حجمی نیز حجم محموله‌ای است که به وزن معادل آن تبدیل می‌شود. فرمول محاسبه وزن حجمی به‌صورت (طول x عرض x ارتفاع) در سانتی‌متر / ۶۰۰۰ است.

محاسبه هزینه حمل هوایی از دبی
محاسبه هزینه حمل هوایی از دبی

وزن قابل شارژ هم زمانی کاربرد دارد که یکی از گزینه‌های وزن حجمی و ناخالص انتخاب شوند. همچنین نقطه تعادل دیگر اصطلاح کاربردی در محاسبه حجم و وزن برای هزینه حمل است که در آن وزن ناخالص و وزن حجمی متعادل می‌شوند. مثلاً شما یک محموله پنبه را در نظر بگیرید که حجم زیاد اما وزن کمی دارد. در این صورت شرکت‌های هواپیمایی بار را بر حسب حجم به‌جای وزن در نظر می‌گیرند.

عوامل مؤثر بر هزینه حمل بار هوایی از دبی

حمل بار هوایی از دبی به‌عنوان یکی از گران‌ترین روش‌های حمل کالاها از این منطقه است. عوامل زیادی وجود دارد که باعث افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل هوایی خواهد شد که این موارد در زیر بیان شده است.

  • هزینه اضافی سوخت، به دلیل نوسانات قیمت سوخت
  • هزینه‌های امنیتی اضافی، برای اقدامات امنیتی در فرودگاه‌ها، معمولاً در هنگام غربالگری و جابه‌جایی
  • هزینه انبارداری، به هنگام ذخیره محموله‌ها به طور موقت، قبل از خروج یا ورود به یک کشور
  • هزینه جابه‌جایی ترمینال در مبدأ و مقصد
  • هزینه ترانسفر فرودگاهی، زمان انتقال محموله از یک شرکت هواپیمایی به شرکت دیگر
  • هزینه‌های اسناد؛ برای تهیه صورت‌حساب‌های راه هوایی یا ارائه کپی فاکتور
  • کارگزاری گمرکی؛ برای ترخیص به گمرک و بررسی کالاها
  • هزینه کالاهای خطرناک
  • بیمه باربری
  • هزینه‌های لوازم جانبی، از جمله هزینه اعلان پیشرفته برای اطلاع دریافت‌کننده نسبت به تحویل کالا
  • هزینه دسترسی محدود، برای دسترسی به مکان‌های تحویل دشوار.

مدارک مورد نیاز برای حمل هوایی از دبی

برای حمل هوایی از دبی به مدارکی نیاز است که لازم است واردکنندگان نسبت به آنها اطلاعات لازم را داشته باشند. این مدارک در مراحل مختلف حمل کالاها مورد استفاده قرار گرفته و ارائه آنها الزامی است. در واقع با استفاده از مدارک اثبات می‌شود که حمل به‌صورت قانونی بوده و راه‌های الزامی را طی کرده است. در این به مهم‌ترین مدارک مورد نیاز برای حمل هوایی پرداخته شده است.

 قبض راه هوایی

 این قبض حاوی جزئیات محموله است که پس از تکمیل فرآیند گمرکی به هنگام صادرات ارائه می‌شود.  این قبض برای حامل، فرستنده (صادر کننده) و گیرنده (واردکننده) در نظر گرفته شده است. دو نوع قبض راه هوایی وجود دارد که شامل موارد زیر است:

 الف) قبض اصلی راه هوایی که توسط متصدی حمل‌ونقل هوایی هنگام دریافت کالا به‌عنوان توافقی برای تحویل آنها برای فرستنده بار صادر می‌شود.

 ب) لایحه راه هوایی خانه، صادرشده توسط حمل‌ونقل برای فرستنده.

فاکتور تجاری

 قرارداد فروش که توسط صادرکننده به واردکننده ارائه می‌شود، دارای جزئیات محموله از جمله ارزش و مقدار و همچنین اطلاعات تماس آنها است. واردکننده در انتهای مراحل حمل کالاها یعنی به هنگام ترخیص به این فاکتور نیاز دارند. این فاکتور از طرف تأمین‌کننده کالا و به اسم واردکننده صادر می‌شود. با استفاده از این فاکتور، خریدار ملزم به پرداخت هزینه می‌شود و یکی از مهم‌ترین اسناد برای حمل کالاها محسوب می‌شود.

دستورالعمل ارسال‌کننده (SLI)

این یک توافق‌نامه قانونی بین فرستنده کالا و حامل است که حاوی مشخصاتی مانند شرح محموله است. جزئیات فرستنده، گیرنده و حامل، عزیمت و مقصد، مشخصات پرداخت کرایه و موارد دیگر در این دستور‌العمل ذکر شده است. این مدرک می‌تواند از بروز سوء تفاهم‌ها به دلیل عدم مطرح‌شدن جزئیات بارها جلوگیری کند. در واقع وجود این اطلاعات حمل را کارآمدتر کرده و مانع از ضرر و زیان مالی می‌شود.

شارژ ترمینال Challan (TC)

 این رسیدی است که توسط ترمینال صادر می‌شود و تأیید می‌کند که پس از صدور دستور کارتینگ توسط شرکت هواپیمایی، می‌توان محموله را به ترمینال ارسال کرد. شرکت هواپیمایی پس از رزرو بار در پرواز خود، دستور کارتینگ را صادر می‌کند. وجود همه این مدارک برای حمل و ترخیص کالاها مورد نیاز است. برای اطلاعات بیشتر درمورد این اسناد و مدارک می‌توانید از طریق شرکت‌های بازرگانی اقدام کنید.

انواع بار برای حمل هوایی

محموله‌های هوایی در دو دسته عمومی یا ویژه تقسیم می‌شوند که اطلاعات آنها به شرح زیر است.

انواع بار برای حمل هوایی
انواع بار برای حمل هوایی
  1. محموله عمومی: معمولاً شامل لوازم الکترونیکی، جواهرات، پوشاک، منسوجات، داروها، سخت‌افزار، ماشین‌آلات و سایر کالاهای خرده‌فروشی و مصرفی است.
  2. محموله ویژه: کالاهایی که باید تحت شرایط خاص مانند کنترل دما و بسته‌بندی محافظ حمل شوند. به‌عنوان مثال، محصولات تازه مزرعه، مواد خطرناک، حیوانات زنده، بقایای انسان و اعضای بدن، نمونه‌های بافت، آثار هنری و موارد دیگر جزو این دسته هستند.

محموله‌های ویژه شامل چه مواردی است؟

محموله‌های ویژه شامل انواع مختلفی است که در زیر به توضیح هر یک از آنها پرداخته شده است.

 بیش بعدی: محموله‌های بزرگ یا سنگینی هستند که در قسمت‌های بار هواپیماهای باری با بدنه استاندارد یا هواپیماهای مسافربری جا نمی‌شوند یا از ابعاد (طول، عرض و ارتفاع) کانتینرها و پالت‌های متداول مورد استفاده شرکت‌های هواپیمایی فراتر می‌روند. این محموله‌ها با نام‌های دیگری مانند محموله‌های بزرگ، محموله‌های خارج از اندازه و محموله‌های بیش از حد استفاده می‌شود. قایق، وسایل نقلیه، ماشین‌آلات سنگین، ژنراتورها، مثال‌هایی از این نوع هستند.

محموله پروژه: به طور کلی شامل قطعات بزرگ، با ارزش و پیچیده هستند که برای پروژه‌های بزرگ مانند کارخانه‌ها یا پالایشگاه‌ها استفاده می‌شوند. صنایعی که بر محموله پروژه متکی هستند شامل نفت و گاز، معدن، مهندسی، انرژی بادی و ساخت‌وساز است. محموله پروژه را می‌توان به‌صورت یک محموله یا چند محموله حمل کرد. یک محموله می‌تواند شامل چندین قطعه یا فقط یک قطعه باشد. گاهی اوقات، محموله‌های بیش بعدی در  دسته محموله پروژه طبقه‌بندی می‌شوند.

فقط هواپیمای باری (CAO): برخی از کالاهای خاص در دسته فقط هواپیمای باری قرار می‌گیرند. این بارها دارای برچسب مشکی یا نارنجی CAO هستند. این بدان معنی است که آنها را فقط می‌توان با هواپیماهای باری اختصاصی حمل کرد. این محموله‌ها را نمی‌توان در شکم هواپیماهای مسافربری قرار داد، زیرا ممکن است هواپیما و سرنشینان آن را به خطر بیندازند. بر اساس مقررات کالاهای خطرناک، محموله‌های خاصی مانند باتری‌های لیتیوم رادیواکتیو به برچسب CAO نیاز دارند.

کالاهای ممنوعه برای حمل هوایی از دبی به ایران

مطابق با قوانین و مقررات هر یک از کشورها، حمل برخی از کالا از طریق هواپیماها ممنوع است. این نوع کالاها را می‌توان از طریق کشتی به سمت مقصد ارسال کرد. در واقع با توجه به خطراتی که در حمل این نوع کالاها در روش هوایی وجود دارد، این ممنوعیت‌ها اعمال شده است. برخی از کالاهای ممنوعه برای حمل هوایی از دبی به ایران شامل موارد زیر است.

  • مواد منفجره، آتش‌بازی، فیوزهای انفجاری
  • گازها، یخ خشک، آئروسل، فندک گاز و سیلندر
  • مایعات قابل اشتعال، رنگ، الکل، تینر رنگ، اسپری حشرات
  • اقلام سمی، آفت‌کش‌ها
  • مواد خورنده، باتری
  • اقلام عفونی، زباله‌های پزشکی

حمل هوایی از دبی با وانیکس

حمل هوایی از دبی مستلزم داشتن دانش و اطلاعات کافی است. با توجه به اینکه بسیاری از افراد ممکن است تجربه کافی در این زمینه نداشته باشند، در این صورت می‌توان از شرکت‌های بازرگانی برای انجام این کار استفاده کرد. شرکت بازرگانی وانیکس که بیش ۱۱ سال تجربه در زمینه واردات به ایران دارد، خدمات مختلفی را به واردکنندگان ارائه می‌دهد.

 با کمک شرکت ما قادر خواهید بود محموله‌های خود را با استفاده از بهترین هواپیماها، در کوتاه‌ترین زمان و با هزینه‌های مناسب به کشور ارسال کنید. همچنین با توجه به قوانین خاصی که در این زمینه وجود دارد، می‌توانید با مشاوره‌های شرکت وانیکس به‌صورت قانونی و بدون هیچ مشکلی، کالاها را به کشور وارد کنید. همچنین شرکت ما در صورت نیاز بارهای شما را با کمترین هزینه به درب انبارتان منتقل کرده که این می‌تواند سبب تسهیل و کاهش هزینه‌های واردات شود.

مزایای کار با وانیکس

قرارداد مطمئن

تحویل درب انبار

خرید از هر فروشگاهی در سراسر دنیا

چک تضمینی

واریز هزینه خدمات پس از تحویل بار

حواله یوان و دلار

حواله با کارمزد بسیار پایین

حمل دریایی 70 تا 75 روزه از چین

حمل دریایی 20 تا 25 روزه از دبی

حمل هوایی از چین

حمل هوایی 35 تا 45 روزه از چین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *