این همان چیزی است که امروز در این مقاله در مورد آن صحبت خواهیم کرد و در نهایت به بررسی تجارت فرامرزی با وانیکس میپردازیم.
تجارت فرامرزی چیست؟
هنگامی که یک مصرفکننده محصولی را بهصورت آنلاین از یک تاجر که در کشور دیگری است خریداری میکند، به آن تجارت فرامرزی گویند. در این عمل، مشتریان و فروشندگان باسیاستهای متفاوت در کشورهای مختلف مستقر هستند. معمولاً این تجارت در صورتی اتفاق میافتد که یک محصول یا خدمات در کشور خریدار در دسترس نباشد.
به عبارت ساده، خریدارانی که خواهان معاملات و پیشنهادهایی هستند که در آنسوی مرزها موجود باشد، محصولاتی را از فروشندگان آن کشورها خریداری میکنند و این یعنی تجارت خارج از مرز داخلی. در نتیجه، از یک تاجر انتظار میرود که محصولات و خدمات را به خریداران کشور دیگری تحویل دهد. این به فروشندگان کمک میکند تا تجارت خود را در سطح جهانی گسترش دهند.
آمار و ارقام در مورد تجارت فرامرزی چه میگویند؟
در این بخش برخی از حقایق و ارقام جهانی درباره تجارت بینالمللی آورده شده است:
- طبق آمار جهانی، خرید برونمرزی ۲۰ درصد از تجارت الکترونیکی را در سال ۲۰۲۲ تشکیل میدهد.
- حدود ۷۰ درصد از مصرفکنندگان حداقل یک خرید بینالمللی در سال انجام میدهند.
- بیش از ۲۱ درصد از کل تجارت آنلاین جهانی را تجارت برون مرزی تشکیل میدهد.
- ۶۷ درصد از خریداران در ایالات متحده حداقل ۱۰ درصد از بودجه خرید آنلاین ماهانه خود را صرف تجارت الکترونیک مرزی میکنند.
مزایای تجارت فرامرزی (CBT) چیست؟
تجارت بینالمللی مزایای متعددی دارد که شامل موارد هستند:
- گسترش جهانی
- پایداری
- افزایش دسترسی به مشتریان
- افزایش درآمد
- فروش محصولات کم تقاضا در سطح جهانی
گسترش جهانی:
در معرض دید جهانی قرارگرفتن محصولاتی یک تاجر، بزرگترین مزیت تجارت فرای مرز است. فروش بدون دردسر در خارج از مرزهای جغرافیایی مزیتی است که به بازرگانان امکان میدهد در منطقهای که بهترین فروش را دارند بفروشند. همچنین بازرگانان میتوانند به بازار مناطقی که دارای اقتصاد درحالرشد هستند نفوذ کنند.
پایداری:
برای برجستهتر کردن حضور برند در سراسر جهان، به تجار کمک میکند تا در دنیای تجارت الکترونیک یک نام تجاری برای خود ایجاد کنند. این نام تجاری موردتوجه قرار میگیرد و به بازرگانان کمک میکند تا در بازار در میان مشتریان نامآشنا شوند.
افزایش دسترسی به مشتریان:
فروشندگان دسترسی مستقیم به مشتریان دارند. در نتیجه حاشیه سود افزایش مییابد.
افزایش درآمد:
کاملاً واضح است که فروش و تقاضای بیشتر باعث درآمد بیشتر بازرگانان میشود. فروش برونمرزی به معنای وجود گروه هدف بزرگتر برای خرید محصول شما است، به این معنی که شما پایگاه مشتری بزرگتری دارید. هنگامی که محصول شما در بازار بینالمللی شناخته شد، بدون ضرر و زیان به افزایش فروش ادامه میدهد.
فروش محصولات کم تقاضا در سطح جهانی:
برخی از محصولات تقاضای کمتری در بازار داخلی نسبت به بازار فرامرزی دارند. برای چنین محصولاتی، تجارت برون مرزی میتواند ناجی باشد.
چالشهای تجارت فرامرزی چیست؟
درست است که این نوع تجارت هر لحظه در حال رونق است، اما موانع نیز کم نیستند. جدای از مسائل مربوط به اعتماد، چالشهای متعددی وجود دارد که اصلیترین آنها به دو بخش طبقهبندی میشوند:
- چالشهای خارجی
- تقلب
- لجستیک
- بازاریابی دشوار
تقلب:
یکی از رایجترین چالشها در تجارت برون مرزی تقلب است. بااینحال، اگر یک گزینه پرداخت مطمئن و قابلاعتماد توسط بازرگانان انتخاب شده باشد، میتوان از تقلب بالقوه جلوگیری کرد.
لجستیک:
تفاوت در زیرساختها، انبارها و روش تحویل بین کشور تاجر و کشور خریدار میتواند به تهدیدی برای تجارت فروشنده تبدیل شود. برای بازرگانان توصیه میشود که از قبل از این موارد را بررسی کنند.
بازاریابی:
بازاریابی در یک سرزمین خارجی آسان نیست. ایجاد یک نام تجاری در بازارهای بینالمللی برای فروش در سطح بینالمللی یک کار دشوار است که فروشندگان باید به آن توجه کنند.
- چالشهای داخلی
- لیست محصولات بهروز شده
- تطبیقپذیری
- بودجه
لیست محصولات بهروز شده:
بازرگانان باید مطمئن شوند که تغییرات در فهرست محصول و محتوای آن باید در سراسر بازار(های) بینالمللی که تاجر در آن متمرکز است منعکس شود.
تطبیقپذیری:
بازاریابی محصول در مناطق مختلف نیازمند بومیسازی اطلاعات و محتوای محصول است که به نوبه خود نیاز به مدیریت ارزها، پرداختها و غیره دارد.
بودجه:
گسترش یک تجارت برونمرزی مستلزم داشتن پول و نیروی انسانی است که یک هزینه اضافی را بر بودجه یک بازرگان تحمیل میکند.
نکاتی که باید قبل از انجام تجارت فرامرزی در نظر بگیرید
آئیننامهها:
سیستم مالیاتی و سیاستهای دولت محلی باید بهوضوح توسط بازرگان بررسی شود.
تحقیق در مورد قلمرو:
برای تجار بسیار مهم است که قبل از شروع تجارت برون مرزی و فروش بینالمللی در بازارهای بینالمللی، نکات خاصی را در نظر داشته باشند. یکی از آن نکات، قلمرو مناسب برای فروش است.
با بازخوردها آشنا شوید:
قبل از فروش بینالمللی، سعی کنید از خریداران احتمالی منطقهای که قصد تمرکز بر آن را دارید، بازخورد دریافت کنید. این را میتوان بهصورت نظرسنجی انجام داد و حتی اگر توسط بازرگان با بازدید از بازارهای آن منطقه انجام شود، بهتر است.
ارتباط با سایر تجار:
سعی کنید با بازرگانانی که قبلاً در بازارهای بینالمللی فروش بینالمللی داشتهاند، در تماس باشید. علاوه بر این، سعی کنید نوع استراتژیهایی را که برای سودآوری دنبال کردهاند، بدانید.
تجارت فرامرزی با وانیکس
در این مقاله با تجارت بینالمللی و فراتر از مرز داخلی، مزایا و چالشهای آن آشنا شدید. اگر بهعنوان یک تاجر نوپا قصد دارید در حوزه تجارت بینالمللی فعالیت کنید، واردات کالا از چین میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد. کشور چین بهعنوان دومین اقتصاد بزرگ در جهان، با دارابودن کالاهای متنوع و به نسبت ارزان مقصد بسیار مناسبی برای واردات کالا است.
شرکت بازرگانی وانیکس با تیم کارشناسان مجرب خود سالهاست در حوزه واردات کالا از چین فعالیت میکند. اگر میخواهید در کسبوکار خود سریعاً به سوددهی برسید، حتماً با تیم مشاوران وانیکس برای واردات کالا از چین مشورت نمایید.