انواع برنج ایرانی کدامند – چرا برنج ایران بهتر از برنج های وارداتی است
تقریباً نیمی از جمعیت جهان، از جمله تقریباً تمام شرق و جنوب شرق آسیا، به طور کامل به برنج بهعنوان یک غذای اصلی وابسته هستند. ۹۵ درصد از محصول برنج جهان توسط انسان خورده میشود. برنج را با جوشاندن میپزند یا میتوان آن را بهصورت آرد درآورد. برنج بهتنهایی و در انواع زیادی از سوپها، مخلفات و غذاهای اصلی در آسیا، خاورمیانه و بسیاری از غذاهای دیگر مصرف میشود. برنج ایرانی یکی از نژدهای بسیار عالی برنج در جهان میباشد.
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
بسیاری از فرهنگها شواهدی از کشت اولیه برنج دارند، از جمله چین، هند و تمدنهای آسیای جنوب شرقی. بااینحال، اولین شواهد باستانشناسی مربوط به مرکز و شرق چین است و مربوط به ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ سال قبل از میلاد است. بیش از ۹۰ درصد برنج جهان در آسیا، عمدتاً در چین، هند، اندونزی و بنگلادش، و مقادیر کمتری در ژاپن، پاکستان و کشورهای مختلف آسیای جنوب شرقی کشت میشود. برنج در بخشهایی از اروپا، آمریکای شمالی و جنوبی و استرالیا نیز کشت میشود. برنج ایرانی در راس همه این کشورها از نظر کیفیت و عطر قرار میگیرد.
برنجها پس از پخت بافتهای متفاوتی دارند که شامل موارد زیر است:
برنج با بافت نیم پخته: این نوع برنج را قبل از آسیاب با فشار بخار نیمپز میکنند، به این ترتیب نشاسته موجود در برنج ژلاتینه میشود. این برنج پس از پخت بسیار سبک و نرم است.
برنج با بافت چسبنده: دانههای این برنج پس از پخت به هم میچسبند.
برای انجام گروپاژ با بهترین قیمت با وانیکس کلیک کنید.
در ادامه به توضیح ویژگیهای برخی از انواع برنجهای ایرانی میپردازیم:
برنج هاشمی:
برنج هاشمی برای اولینبار در استان گیلان و توسط فردی به اسم یوسف هاشمی زاده کشت شد. اما امروزه در هر سه استان گلستان، مازندران و گیلان کشت و برداشت میشود. در کشت این برنج از سم و کود شیمیایی به مقدار بسیار کم استفاده میگردد، به همین منظور محصول بسیار سالمی به شمار میآید. لازم به یادآوری است که پخت این برنج آسان است و عطر و طعم فوقالعادهای دارد.
برای شرکت در دوره آموزش واردات تا کسب درآمد بالا با وانیکس و معرفی بهترین و پرسودترین کالاها برای واردات کلیک کنید
برنج طارم:
این برنج برای اولین بار در منطقه طارم زنجان کشت شد، اما هم اکنون بیشترین کشت آن در استان مازندران انجام میشود. عطر و طعم برنج طارم زبانزد است. از جمله مزایای این برنج نسبت به برنج هاشمی این است که دانههای آن هنگام پخت بیشتر قد میکشند.
برنج علی کاظمی:
همان گونه که انتظار میرود، این برنج برای اولین بار توسط شخصی به اسم علی کاظمی در شهر فومن گیلان کشت و برداشت شد. این برنج نسبت به دو نوع قبلی کمتر قد میکشد اما قیمت مناسبتری دارد.
برنج صدری گیلان:
این برنج فقط در استان گیلان کشت میشود. بعد از پخت ظاهر خیلی خوبی دارد و برای استفاده در مجالس گزینه مناسبی است. البته محصول این برنج کم است.
برای استفاد ه از خدمات مشاوره وارداتوانیکس به صورت رایگان کلیک کنید.
برنج شیرودی شمال:
این برنج در استان مازندران کشت و برداشت میشود و از لحاظ کیفیت پخت مشابه برنج هاشمی است. قیمت این برنج بسیار مناسب است.
برنج کشت دوم:
بهترین نوع برنج ایرانی برنج کشت دوم است. این برنج از نظر طعم، عطر و میزان قد کشیدن رتبه اول را دارد. این برنج فقط در استان مازندران کشت میشود. لازم به ذکر است این برنج نسبت به سایر برنجها قیمت بالایی دارد.
برنج فجر درواقع یک نوع برنج اصلاح شده است که از دستکاری ژنتیکی برنجهای باکیفیت بدست آمده است. دانههای برنج قد نسبتاً بلندی دارند و هم نوع عطری آن موجود است و هم بدون عطر.
برنج دودی:
در زمانهای قدیم برای جلوگیری از هجوم حشرات به برنج، آن را در کیسه میریختند و آویزان میکردند سپس، در زیر آن آتش روشن میکردند و دود آتش را بهطرف کیسهها هدایت مینمودند. این برنج عطر و طعم خاصی دارد.
برای استفاده از خدمات واردات ته لنجی با وانیکس با کمترین هزینه کلیک کنید.
برنج سرلاشه:
در هنگام جدا کردن سبوس برنج، ممکن است برخی از دانهها از وسط شکسته شوند یا کمی از لبه آنها جدا گردد. این دانهها را در کارخانه از دانههای سالم جدا میکنند و با قیمت مناسبتری به فروش میرسانند.
برنج ندا:
برنج ندا از تلفیق سه نوع برنج طارم، آمل و حسن سرایی ایجاد شده است. همین امر باعث شده این برنج کیفیت پخت بالایی داشته باشد.
در این مقاله سعی کردیم انواع برنج ایرانی و ویژگیهای هرکدام را برایتان شرح دهیم. برنج ایرانی یکی از مرغوبترین برنجهای جهان است که همهساله مقادیر زیادی از آن به سایر کشورها صادر میشود. صادرات برنج نیز از جمله کسبوکارهای پررونق است. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شود.
برای استفاده از خدمات کارگو از چین وانیکس کلیک کنید
۰/۵
(۰ نظر)
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳