اقتصاد کنیا چگونه است؟

هر بخش نیز در این کشور ۱۰۸۸ ناحیه را در برمی‌گیرد، شرایط توازن تجاری در کنیا منفی است و در زمینه حسابهای جاری در حدود ۱۵۹ میلیون USD ارزیابی می‌شود. در این مقاله شرایط اقتصاد کنیا به شما معرفی می‌شود و شما نیز با موضوعات زیر ما را تا انتها همراهی کنید.

 

 

وضعیت اقتصاد کنیا

اقتصاد کنیا بر اساس اقتصادی آزاد شکل گرفته است، این کشور عضویت سازمان تجارت جهانی، مجمع اقتصادى شرق آفریقا و کومسا را دارا می‌باشد. صادرات این کشور عموما چای، قهوه، گل و گوشت بوده و صنعت گردشگری و ترانزیت نیز یکی از منابع تامین ارز این برای کشور است.وضعیت مناسب کنیا پس از استقلال این کشور شروع شد، به این صورت که سرمایه‌گذاری‌های عمومی و تشویق به تولیدات کشاورزی و توسعه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش خصوصی ارزش خاصی دارد که سبب رشد اقتصاد در این کشور شده است. واحد پول این کشور شلینگ می باشد که در مقابل ارزهای با ارزش دنیا ثبات دارد، درآمد سرانه نیز حدود ١٧٠٠ دلار آمریکا حساب است، کشاورزی در اقتصاد کنیا سهمی در حدود ۲۹ درصد دارد. خدمات حدود ۱۵ درصد و صنعت سهمی در حدود پنجاه و سه درصد دارد، میزان تورم بیش از هشت درصد گزارش شده‌ است.این کشور یکی از کشورهای درحال توسعه در شرق قاره آفریقا است که از موقعیتی ژئوپو لیتیک و آب و هوایی مساعد برخوردار می‌باشد، در گذشته این منطقه انگلیس شرق نام داشت و هم اکنون مسیری جهت عبور کالا برای چند کشور آفریقایی که به دریا راه ندارند مانند اوگاندا ، رواندا ، بوروندی ،سودان جنوبی و کنگو محسوب می‌شود، با استفاده از این موقعیت این کشور در حال کسب درآمدی قابل ملاحظه است.

وضعیت اقتصاد کنیا

 

کنیا صنعتی‌ترین کشور در شرق آفریقا است که در آن شرکت‌هایی چند ملیتی از انگلیس، آلمان، فرانسه، هلند، آمریکا و ژاپن با سرمایه‌ای قابل توجه مشغول فعالیت هستند، صنعت این کشور واحدهای صنعتی است که عموما سرمایه‌بر بوده که از سوی دولت کاملا حمایت می‌شوند. از دهه هشتاد میلادی سیاستهای صنعتی به جایگزینی واردات به سمت آزادسازی و توسعه واردات تغییر مسیر داد. با این سیاست‌ها در این کشور پنج منطقه جهت صادرات به همراه مشوق‌ها و معافیت‌های مالیاتی برای جلب سرمایه خارجی در نظر گرفته شد، بخش صنعت در اقتصاد کنیا بیش از ۱۶ درصد تولید ناخالص این کشور را شامل شده است.

 

 

صنعت کنیا

صنعت کنیا شامل صنایعی سبک و کوچک مانند فرآورده‌های غذایی، آرد، کشت صنعتی و صنایع مصرفی و مانند پلاستیک، مبلمان، باطری‌سازی، لباس و سیگار است. کارخانه‌های آلومینیوم و آهن، تصفیه نفتی و فرآورده‌های آن را نیز باید در این بخش عنوان کرد.واحدهای اصلی صنعت در کنیا در مناطق شهری و در شهرهای نایروبی (پایتخت)، مومباسا و کیسومو واقع شده‌اند. اکثر بخشهای صنعت در این کشور به محصولات کشاورزی وابسته هستند، از این محصولات می‌توان به گلخانه‌های صنعتی متعدد، گوشت قرمز و فراورده‌های دامی اشاره نمود. چرم، کاغذ، پارچه و شکر از دیگر اقلام در این دسته می‌باشند، این کشور از نظر تامین انرژی و سوخت مورد نیاز خود به واردات وابسته است اما مشتات نفتی نیز در پالایشگاه‌های خود تولید می‌شوند.همانطور که می‌دانید اقتصاد کنیا بر اساس کشاورزی بنا شده و در حدود هشتاد درصد از نیروی کار کشور در این بخش حضور دارند. تولیدات عمده این کشور محصولاتی کشور مانند چای، قهوه، پنبه، نیشکر، ذرت، گندم و محصولات باغی بوده و مهمترین صادرات کنیا قهوه، چای، فرآورده‌های نفتی، سیمان، بابونه، حبوبات، انواع گل، سبزیجات و میوه، گوشت قرمز، ماهی، لبنیات، پوست و کنف است. صنایع دیگر این کشور صنایع نفتی و شیمیایی، خودرو، سیمان، کاغذ، برق و الکترونیک، کنسرو، نوشابه، پارچه و تنباکو است. کنیا نفت مورد نیاز خود را از خارج تامین و در بندر مومباسا از طریق پالایشگاه و لوله به پایتخت این کشور منتقل می‌کند. از معادن مهم کنیا طلا، نقره، کربنات سدیم، سنگ، جواهر، روی، سیلیس، سنگ آهن، منیزیم، نمک، میکا و مس است. گردشگری در کنیا بعد از صنعت کشاورزی دومین منبع درآمد خارجی معرفی شده‌ است.

صادرات و واردات کنیا

اصلی‌ترین صادرات کنیا چای و قهوه است، نوسانات قیمتی و خشکسالی بر درآمدهای تجاری این کشور تاثیر گذاشته است. مشتقات نفتی، گل و ماهی نیز از دیگر محصولات جهت صادرات می‌باشد. واردات عمده در اقتصاد کنیا شامل انواع ماشین‌آلات، تجهیزات و قطعات حمل و نقل، وسایط نقلیه، آهن، فولاد و مواد پلاستیکی بوده و شرکای تجاری این کشور چین، هند، ایالات متحده، انگلیس، اوگاندا و امارات متحده عربی است.

صادرات و واردات کنیا

تولید ناخالص ملی به رشدی بیش از شش درصد رسیده و رشد کشاورزی نیز مرز هفت درصد را رد کرده و کاملا واضح است که دولت برنامه‌های کنترل قیمت‌ها را در این کشور جهت بهبود وضعیت تورم اجرا کرده است. قانون اساسی این کشور در جهت اصلاحات اقتصاد کنیا بهبود بسیاری داشته که معیارهای قانون اساسی را هم در برگرفته است.

سرمایه گذاری کنیا

این کشور با موفقیت‌های بدست آمده اقتصادی متنوع و پویا را ایجاد کرده تا فضای سرمایه‌گذاری خوبی را به وجود آورد. مهم‌ترین بندر در شرق آفریقا، بندر مومباسا در کنیا بوده که بخش گسترده‌ای از تردد کالاهای بین‌المللی از این طریق انجام می‌شود، این بندر به ‌عنوان یک قطب واسط میان بازارهای آفریقای شرقی و آسیای عمل می‌کند. علاوه بر این شهر، بندر دیگری با نام لامو نیز باعث می‌شود تا بازرگانان به شیوه‌ای موثرتر به این کشور دسترسی پیدا کنند.

با توجه به تعدادی از مسائل زیست محیطی، کنیا به تجهیزات تولیدات غذایی و ابزارآلات نیاز دارد و این موضوع یک خبر خوب برای صادرات به مقصد کنیا است. قبل از ورود به این بازار باید استراتژی‌های مناسبی و دقیقی را برای بازاریابی و فروش محصولات خود پیاده کنید.

سرمایه گذاری کنیا

سخن پایانی

کنیا با چشم‌اندازی در اقتصادی که موتور متحرک آن سرمایه‌های ​​نوظهور است، اشتهایی زیاد برای کالاها و خدمات و سرمایه‌گذاری دارد. اقتصاد این کشور، بیش از ۵۰ درصد تولید ناخالص داخلی کنیا را در بردارد، این موضوع یک بستر مناسب جهت فعالیت شرکت‌ها با استراتژی بهره‌برداری در آفریقا ایجاد کرده‌ است.

شرکت‌هایی تجاری و بین‌المللی با حضور در اقتصاد کنیا به انواع سرمایه‌گذاری مشغول هستند که شما با یک خیال راحت می‌توانید به همراه آن‌ها یک سرمایه‌گذاری مطمئن را تجربه کنید. شرکت تجاری، اقتصادی و وارداتی وانیکس است که در زمینه سرمایه‌گذاری و واردات کالا در حال فعالیت است.

 

 

این شرکت با به کارگیری افرادی مجرب در حوزه واردات کالا از مبدا چین و امارات متحده عربی آماده ارائه خدمات تجاری در سطح بین‌المللی به شما مشتاقان عزیز در زمینه‌های یاد شده است. شما صاحبان محترم سرمایه برای سرمایه‌گذاری و واردات هر نوع کالا، برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در این حوزه، توسط راه‌های ارتباطی با متخصصان و کارشناسان این مجموعه در تماس باشید و از مشاورهای این شرکت بهره‌مند شوید.

مزایای کار با وانیکس

قرارداد مطمئن

تحویل درب انبار

خرید از هر فروشگاهی در سراسر دنیا

چک تضمینی

واریز هزینه خدمات پس از تحویل بار

حواله یوان و دلار

حواله با کارمزد بسیار پایین

حمل دریایی 70 تا 75 روزه از چین

حمل دریایی 20 تا 25 روزه از دبی

حمل هوایی از چین

حمل هوایی 35 تا 45 روزه از چین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *