در این راهنمای کامل قصد داریم تا شما را با یکی از شیوههای بازاریابی آنلاین یعنی افیلیت مارکتینگ آشنا کنیم. معمولا کارآفرینانی که هوشمندانه یک کسب و کار پررونق را ایجاد و اداره میکنند، مطمئنا میدانند که همیشه یک راهی برای فروش و رونق بیشتر وجود دارد. به خصوص در عرصه فعالیتهای اینترنتی و تجارت الکترونیک.
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
افیلیت مارکتینگ یک نوع بازاریابی وابسته است که در آن ناشران یا تبلیغکنندگان محصولات و خدمات به ازای هر تبلیغی، کمیسیون دریافت میکنند. در اینجا آن ناشر نقش یک شریک وابسته را دارد که در ازای ایجاد صفحه یا قرار دادن لینک از خردهفروش یا تامینکننده، پاداش دریافت میکند. در ادامه همراه این بخش از وبلاگ وانیکس شوید تا شما را بیشتر با بازاریابی وابسته آشنا کنیم.
یکی از روشهای بازاریابی وابسته است که در آن تبلیغکننده در ازای قرار دادن لینک و فروش محصول، پاداش دریافت میکند. در دیجیتال مارکتینگ به این سبک از تبلیغات، همکاری در فروش نیز گفته میشود. افیلیت مارکتینگ، یک روش عالی برای افزایش فروش و کسب درآمد است. هماکنون میزان درآمد مبتنی بر همکاری در فروش در آمریکا، از سال ۲۰۱۷ تاکنون رشد ۵.۵ درصدی را تجربه کرده است.
افیلیت مارکتینگ یعنی چه
معمولا این شیوه تبلیغات، وابسته به نتیجه فروش است. اما شاخههای دیگری از بازاریابی وابسته میتواند برای ایجاد سرنخ بیشتر برای کاربران، کلیک روی سایت یا دریافت دانلود باشد. جالب است بدانید که ورود به این بازاریابی رایگان است، تنها کافییست که یک استراتژی اصولی داشته باشید تا بتوانید سالم و سودآور، درآمد کسب کنید.
برای واردات از چین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
افیلیت مارکتینگ چگونه کار می کند
همانگونه که در پاراگراف قبل نیز توضیح دادیم، بازاریابی وابسته شامل مجموع کارهایی مثل قرار دادن لینک یا ارجاع و تبلیغ یک محصول در صفحه وبلاگ، رسانههای اجتماعی یا پادکست است. در این میان فرد ناشر به ازای فروش هر محصول، کمیسیون دریافت میکند. نحوه کارکرد بازاریابی افیلیت به این صورت است:
لینک سایت دیگری را در وبلاگ یا شبکه اجتماعی مثلا سایت z نمایش داده شود.
کاربر یا مشتری روی لینک وابسته کلیک کنید.
شبکه سایت مبدا یعنی همان ناشر، پرداختی را ثبت کند.
خرید به واسطه فروشگاهی که محصول ارائه داده، ثبت شود.
شاید این سوال برای شما نیز مطرح شود که نرخ بازاریابی چقدر است؟! برای تعرفه همکاری در فروش در ایران، نرخ ثابتی بیان نشده است. اما معمولا ۵ درصد به ازای فروش هر محصول و گاهی یک نرخ ثابت در نظر گرفته میشود.
آموزش افیلیت مارکتینگ
برای آنکه بتوانید یک کسب و کار اینرنتی با درآمد مناسب داشته باشید، میتوانید برای شروع همکاری در فروش کارهای زیر را انجام دهید:
اول از همه باید بتوانید یک محصول مناسب و مورد نیاز بازار را انتخاب کنید. برای فرآیند تحقیق میتوانید سری به سایتها و وبلاگهایی که کار همکاری فروش انجام میدهند بزنید.
دومین مرحله مانور دادن روی محصولاتی است که خودتان پیش از این استفاده کردهاید و از آن رضایت دارید. در این مواقع میتوانید چنین کالا یا خدماتی را تبلیغ کنید.
پس از اینکه کالای مد نظر را انتخاب کردید، باید نام خود را به عنوان ناشر ثبت کنید. البته باید این موضوع را در نظر داشته باشید که اگر قرار است مستقیما با فروشنده کار کنید، پس از اینکه عضویت شما تایید شد، فروشنده باید یک لینک افیلیت قابل رهگیری در اختیار شما قرار دهد.
حالا دیگر میتوانید شروع به تبلیغ کنید، البته حواستان باشد که باید قوانین و مقررات نیز پیروی کنید. مثلا اینکه پیش از ثبت به دریافتکننده تبلیغ بگویید که بابت فروش هر محصولی، شما نیز کمیسیون دریافت خواهید کرد.
معمولا در انواع بازاریابی افیلیت مشخص نیست که ناشر واقعا از آن محصول استفاده کرده یا صرفا به خاطر دریافت حق کمیسیون، تبلیغ کرده است. البته به حوزه تبلیغاتی نیز بستگی دارد، مثلا اگر مرتبط با حوزه آرایشی، بهداشتی و سلامت باشد، معمولا مشتریان به ناشر تبلیغ اعتماد نمیکنند و تنها به سایت اصلی محصول اعتماد دارند.
در ادامه قصد داریم تا انواع افیلیت مارکتینگ را معرفی کنیم:
بدون لینک و ارتباط؛ گاهی ناشر هیچ ارتباطی با محصول یا خدماتی که تبلیغ میکند، ندارد. معمولا چنین تبلیغکنندگانی، کمپینهای تبلیغ کلیکی یا PPC را مدیریت میکنند. پیوسته و مرتبط؛ این نوع تبلیغکننده در حقیقت هیچ ارتباطی با کالا و محصول تبلیغاتی ندارد، اما با انتشار محتواهای مرتبط در وبلاگ خود به نوعی با آن ارتباط میگیرد. مزیت بازاریابی وابسته مرتبط، ایجاد ترافیک است.
بازاریابی وابسته و کاملا مرتبط؛ بازاریابی وابسته تنها به توصیه محصولات و خدماتی اطلاق می شود که بازاریاب وابسته استفاده کرده و واقعاً به آن اعتقاد دارد. این ریشه در اعتماد و اصالت دارد که برای مخاطبان و تجارت شما بهترین است.
در این نوع بازاریابی، یک تبلیغکننده وابسته از نفوذ خود برای تبلیغ محصولات و خدماتی که دنبال کنندگان ممکن است واقعاً به آن نیاز داشته باشند، استفاده می کند، به جای اینکه برای دریافت کلیک روی یک آگهی تبلیغاتی هزینه کند. ایجاد این نوع اعتبار نزد مخاطب زمان بیشتری می برد، اما برای ایجاد یک کسب و کار پایدار ضروری است.
مزایا و معایب بازاریابی وابسته
با توجه به استقبال گسترده از افیلیت مارکتینگ، در ادامه قصد داریم برخی از مزایا و معایب این نوع بازاریابی را مطرح کنیم.
مزایا:
کم ریسک و پرطرفدار است.
اجرای آن آسان است.
قابلیت افزایش درآمد را دارد؛ بازاریابی وابسته موفق این ویژگی را ارائه میدهد که به میزان قابل توجهی درآمد خود را بدون استخدام فرد دیگری افزایش دهید. شما میتوانید محصولات جدید را به مخاطبان فعلی خود معرفی و کمپینهایی را برای محصولات اضافی ایجاد کنید، در حالی که کار فعلی همچنان به درآمدزایی وابسته در پشت پرده ادامه میدهد.
مزایا و معایب بازاریابی وابسته
معایب:
نیاز به پرداخت کمیسیون دارد.
فروشنده باید صبور باشد.
گاهی ممکن است تبلیغکننده قوانین را در نظر نگیرد و عملا قابلیت کنترل ندارد.
اگر به دنبال فروش بیشتر هستید، باید نحوه ایجاد مشتریان بیشتر را نیز آموزش ببینید. ما در این مطلب از بخش آموزش فروش کمپانی وانیکس، شرکت واردات و صادرات سعی کردیم تا شما را با شیوه افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی وابسته آشنا کنیم. در اینجا متوجه شدیم که تبلیغکننده یا ناشر به ازای معرفی محصولات آن هم به شیوههای مختلف و در انتها فروش، کمیسیون دریافت میکند. در حقیقت نوعی همکاری در فروش است که سود دو طرفه برای ناشر تبلیغ و فروشنده محصول یا خدمات در بر دارد.
۰/۵
(۰ نظر)
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳