آیا چین فقیر دارد

آمارهای رسمی نشان می دهد: در طول ۴۰ سال گذشته بیش از ۷۰۰ میلیون نفر در چین از فقر نجات یافته اند با این حساب از سال ۲۰۲۰ میلادی بتدریج روستاییان چین از امنیت مسکن، خوراک، پوشاک، بهداشت و آموزش کافی بهره مند خواهند شد. در سال ۲۰۱۹ میلادی هم چین توانست بیش از ۱۰ میلیون نفر را از فقر نجات دهد، دستآوردهای چین در زمینه فقرزدایی به خاطر تلاش فراوان و سیاست های درست دولت چین و رشد و توسعه اقتصادی این کشور در بیش از ۴۰ سال گذشته حاصل شده و اقدامات چین در این راستا یک الگوی جدید فقرزدایی در جهان را ایجاد کرده است. در ادامه با مقاله آیا چین فقیر دارد با تیم وانیکس همراه شوید.

 

 

چین چقدر فقیر دارد

کشور چین طی یک تصمیم قوی و برنامه ریزی شده در ۴۰ سال اخیر به دنبال گسترش اقتصاد خود بود و توانست نرخ تولید صادرات ناخالص خود را به رقمی عجیب و شگفت انگیز برساند. در سال ۲۰۱۰ رهبران و مسئولین چینی بیان کرده‌اند که طی ۲۰ سال آینده فقر مطلق را بطور کلی ریشه کن می‌کنند. چیزی که این موضوع را جالب می‌کند این است که در حال حاضر و در سال ۲۰۲۲ قرار داریم حال بهتر است این ادعا چین را مورد بررسی قرار دهیم. تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی، همه ۹۸ میلیون و ۹۹۰ هزار جمعیت فقیر روستایی در ۱۲۸ هزار روستا چین از فقر مطلق رهایی یافته اند. این بزرگترین توسعه اقتصادی و تحول رفاهی در سطح دنیا از اول تاریخ بشریت می‌باشد.

چین چقدر فقیر دارد

لازم به ذکر است که رهبران چینی واقعا وعده های خود را محقق می‌کنند. این باعث اعتماد روزافزون مردم به نظام خود است. آنها تغییر را لمس می‌کنند. سطح رفاه را مشاهده می‌کنند و فقط به حرف نیست. آنها با این جمعیت کار بزرگی را انجام داده‌اند. ثروت را بصورت تقریبا عادلانه در سطح کشور پخش کردند. این رویداد میتواند به عنوان یکی از عجایب جدید دوران بشریت معرفی شود. بر اساس یک استاندارد، تا به این لحظه تعداد ۷۷۰ میلیون نفر از جمعیت روستایی چین از فقر مطلق رها شده اند. کشور چین ۱۰ سال زودتر از موعد مقرر در برنامه توسعه پایدار سال ۲۰۳۰ سازمان ملل، به هدف ریشه کن کردن فقر مطلق رسیده و خدمات بزرگ در امر فقرزدایی جهانی و توسعه بشر انجام داده است.

 

 

آسیب به محیط زیست و تهدیدی برای توسعه پایدار

وضعیت زیست محیطی کشور چین روز به روز در حال نزول است و بر اقتصاد و زندگی ملت کشور چین تأثیر می گذارد. این کشور در تلاش سریع برای دستیابی به رشد روز افزون اقتصادی، توسعه اقتصادی کوتاه مدت را بر حفظ محیط زیست خود اولویت داده و در نتیجه کیفیت آب و هوا در این کشور به شدت کاهش یافته است. وجود محصولات چینی ارزان در مارکت کشورهای دیگر به خصوص کالاهای تولید شده از محصولات کشاورزی مانند پنبه به معنای تبدیل شدن اراضی عظیم کشاورزی کشور چین به یک بیابان بایر است. در کشور چین سالیانه هزار و ۷۰۰ مایل مربع از اراضی حاصل‌خیز کشاورزی به بیابان مبدل می شود. مقام های زیست محیطی کشور چین بیان کرده‌اند که هزینه آسیب های زیست محیطی به میزان هشت الی سیزده درصد تولید ناخالص ملی کشور چین است.

آسیب به محیط زیست و تهدیدی برای توسعه پایدار

کاهش چشم گیر منابع آب نیز طبق پیش بینی دولت کشور چین سالیانه دلیل کم شدن تولیدات کشاورزی و صنعتی کشور چین به ارزش چهل و سه میلیارد دلار آمریکا می گردد. کیفیت هوای کشور چین به خصوص در مناطق شهری بسیار پائین است و در حال بدتر شدن هم نیز می باشد. شانزده شهر از بیست شهر آلوده دنیا در کشور چین جای دارند. چرا که این کشور برای تولید برق بیشتر از نیروگاه های ذغال سوز بهره گیری می کند. کشور چین تا سال ۲۰۰۹ میلادی از لحاظ وارد کردن دی اکسیدکربن به جو کره زمین از کشور آمریکا سبقت گرفته است. کشور چین در حال حاضر به خاطر استفاده عظیم از منابع زغال سنگ تولید کننده اصلی اسید سولفوریک در جهان می‌باشد که این موضوع موجب ریزش باران های بسیار اسیدی در کره و ژاپن شده است. نتیجه روند بیان شده این خواهد بود که اگر کشور چین در اجرای تمهیدات زیست محیطی پایدار و تقویت حفاظت از محیط زیست اقدام خاصی به عمل نیاورد، این کشور با دست خود آینده اقتصادی خود را بصورت وحشتناکی به خطر می اندازد.

 

 

۲۳ درصد جمعیت کل جهان فقیر هستند

۱.۳ میلیارد نفر معادل تقریبا بیست و سه درصد از جمعیت کل جهان در فقر مطلق زندگی می کنند. بر اساس آمار و ارقام صندوق بین المللی پول در دنیا، بانک جهانی و سازمان ملل نیمی از انسانهای فقیر دنیا زیر هجده سال و نیمی از آنها زیر ده سال است. سازمان ملل با ترتیب برنامه های متعدد در قالب ۱۷ اکتبر روز جهانی مبارزه با فقر تلاش در آگاه سازی افکار بین المللی در این موضوع دارد. سرعت کاهش فقر در دنیا در سالهای گذشته کمتر شده و کشورهای آفریقایی که با جنگ و قحطی مطلق دست به گریبان هستند در صدر کشورهای فقیر دنیا قرار دارند.

23 درصد جمعیت کل جهان فقیر هستند

درآمد سرانه در لیبریا که فقیرترین کشور دنیا است، ۷۱۵ دلار در یک سال است. پس از کشور لیبریا، جمهوری آفریقای مرکزی با ۷۳۸ دلار، کشور بروندی با ۷۷۹ دلار، جمهوری دموکراتیک کنگو با ۸۸۰ دلار، نیجریه با ۹۹۰ دلار، مالاوی با ۱۱۷۰ دلار، موزامبیک با ۱۲۲۰ دلار، سیرا لئون با ۱۴۸۵ دلار، ماداگاسکار با ۱۵۲۰ دلار و مجمع الجزایر قمر با ۱۵۷۸ دلار درآمد سالیانه، در لیست فقیرترین کشورهای دنیا جای دارند. در این بین، بر اساس گزارشی که با عنوان “نابودی فقر جهانی” سال گذشته از سوی بانک بین الملل با هدف از بین بردن فقر مطلق تا سال ۲۰۳۰ میلادی منتشر شده، اندازه فقر در دنیا در سال ۲۰۱۵ میلادی  از یازده درصد به ده درصد نزول پیدا کرده است. از طرف دیگر نیز با افزایش شمار افرادی که سوء تغدیه کامل دارند، بیش از ۸۳۰ میلیون نفر در سطح دنیا یعنی در حدود یک نهم جمعیت دنیا با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند.

 

 

واردات انواع کالا از چین با وانیکس

شما تاجران و بازرگانان ایرانی می‌توانید کالای مورد احتیاج خود را از طریق شرکت‌های مورد اعتماد که در کشور چین دارای دفتر معتبر و انبار هستند وارد کنید. شما می‌توانید به وسیله شرکت وانیکس واردات را به خودیه خود انجام دهید. شرکت بازرگانی وانیکس ارائه دهنده خدمات وارداتی از صفر تا صد می‌باشد. شما می‌توانید واردات خود را از ۲ کشور چین و دبی انجام دهید. واردات کالای مورد نظر به وسیله شرکت بازرگانی وانیکس دارای ضمانت صد در صدی کالا می‌باشد. به این صورت که شما در زمان بستن قرارداد واردات هر کالایی با شرکت تجاری و بازرگانی وانیکس، چک ضمانت به اندازه ارزش کالای وارداتی خود دریافت کنید.

درباره وانیکس

شرکت حمل و نقل بین المللی شهریار سازان سرمستان با نام تجاری وانیکس فعالیت خود را از سال ۱۳۸۹ با هدف تسهیل فرآیند واردات آغاز نمود. شرکت وانیکس از انتخاب تامین کننده و خرید کالا برای شما در کشورهای چین امارت و هند سپس حمل و نقل آن از کشور انتخابی و تحویل کالا درب انبار در کنار شما می باشد و به سرتاسر ایران نیز خدمات می دهد. تفاوت کار با وانیکس این است که این شرکت بازرگانی برای گارانتی به مشتریان خود چک تضمین می هد.

مزایای کار با وانیکس

قرارداد مطمئن

تحویل درب انبار

خرید از هر فروشگاهی در سراسر دنیا

چک تضمینی

واریز هزینه خدمات پس از تحویل بار

حواله یوان و دلار

حواله با کارمزد بسیار پایین

حمل دریایی 70 تا 75 روزه از چین

حمل دریایی 20 تا 25 روزه از دبی

حمل هوایی از چین

حمل هوایی 35 تا 45 روزه از چین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *