آیا صادرات شکر ممنوع است ؟ به طور کلی شکر در تمام نقاط جهان جزو کالاهای اساسی محسوب میگردد؛ از این رو متقاضیان بسیاری هم در بازار عرضه و تقاضا دارد که بایستی از طریق تولید انبوه در کشور یا از طریق واردات از کشورهای خارجی رفع شود.
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
با توجه به اینکه بارها در برخی از منابع خبری بیان شده که صادرات شکر، محدود یا ممنوع شده است، اما بر طبق خبرهایی که به گوش میرسد، حاکی از صادرات شکر به کشورهای خارجی است. البته لازم به ذکر است که وضعیت واردات شکر هم بسیار تاسفبرانگیز است.
بعضی از تجار با اختصاص دادن ارز دولتی برای واردات انواع شکر دست به این کار میزنند. بی خبر از اینکه مانع شدن برای خروج و صادرات شکر از کشور تا چه اندازه میتواند اقتصاد کشور را دچار بحران سازد. در سالهای اخیر، شاهد دستور کارهایی مبنی بر کنترل صادرات شکر هستیم که نشان دهنده این است که صادرات، کاهش یافته، اما متوقف نشده است.
برای واردات از دبی با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
فهرست مطالب آیا صادرات شکر ممنوع است؟:
مهمترین راهکارهای افزایش صادرات شکر چیست؟
ظرفیت تولید شکر در ایران
بهترین کشورها برای صادرات شکر
هزینه صادرات شکر
مراحل و نکاتی مهم برای صادرات شکر
سخن پایانی
مهمترین راهکارهای افزایش صادرات شکر چیست؟
با اینکه تعادل بین صادرات و واردات شکر تا حدودی به هم خورده است. همین علت، فروش شکر را در بازار داخلی با مشکلاتی مواجه نموده؛ ولیکن باز هم می توان با یک دستور کار درست و استراتژی خاص، مسیر تولید داخلی کشور را آسانتر کرد. این کار کمک میکند که احتیاج به واردات شکر رفع شود و تولیدکنندگان داخلی به خوبی بتوانند ظرفیتهای بازار داخلی را تأمین سازند.
برای واردات ته لنجی از چین و دبی با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
از راهکارهایی که برای افزایش هرچه بیشتر صادرات میتوان نام برد، افزایش قیمت چغندر قند در کشور است. چرا که در پی افزایش قیمت این محصول کشاورزان برای کاشت و پرورش این گیاه تشویق میشوند و در نهایت کارخانههای تولید قند و شکر خط تولید خود را افزایش خواهند داد که سبب افزایش مقدار صادرات میشود.
از راهکارهایی که برای رشد تولید و افزایش میزان صادرات شکر میتوان انجام داد، افزایش محیط برای کشت چغندر است. تولید هرچه بیشتر، ورودی کارخانههای تولیدکننده شکر را افزایش میدهد. به این صورت عاملی است که نه تنها احتیاجات بازار داخلی کشور را تأمین میکند بلکه میتوان به عنوان مازاد به دیگر کشورها صادر نمود.
قند و شکر از جمله کالاهایی هستند که مواد اولیه آنها از طریق کشاورزی و از گیاهانی همچون چغندر و نیشکر حاصل میشود. تولید انبوه این دو گیاه در کشور ما اغلب در استانهای فارس، بوشهر و اهواز است. در راستای صادرات این محصول، علاوه بر ظرفیت بسیار کشاورزی در کشور کارخانههای بسیار بزرگ و به روزی را نیز دارا هستیم که ظرفیت تولید بالایی در قند و شکر برای تامین بازار داخلی و صادرات به کشورهای خارجی را دارند.
برای خرید از دبی با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
تولید این محصول در سالهای گذشته اغلب به صورت کله قند و شکر بی کیفیت بود؛ اما امروزه با پیشرفت فناوری و به روز شدن دستگاههای تولید قند حبه و شکر با کیفیت بالا را تولید میکنیم.
برای حمل کالا از چین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
بهترین کشورها برای صادرات شکر
صادرات شکر در سراسر نقاط دنیا که شامل کشور ما نیز میشود؛ با اینکه ایران جایگاه قابل ملاحظهای در این زمینه ندارد. هنگامی که مسئله واردات شکر را مطرح میکنیم؛ به معنای این است که ایران یکی از مهمترین خریداران شکر از کشورهای تولیدکننده و صادرکننده آن است. شناختن رقبای صادراتی میتواند به کنترل بازار کمک بسیاری کند. بر طبق آمارها و گزارشهای به ثبت رسیده کشور، برزیل اولین صادرکننده شکر در جهان است و تایلند در رتبه دوم قرار دارد با سهمی به طور تقریبی ۴/۱۵ درصد.
برای خرید از چین و تحویل در ایران با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
بهترین کشورها برای صادرات شکر
در صورتی که بخواهیم بزرگترین کشورها در صادرات شکر را رتبهبندی کنیم؛ در ابتدا برزیل، تایلند، هندوستان، فرانسه، گواتمالا، مکزیک، آلمان، آفریقای جنوبی، سوئیس، بلژیک، هلند، کلمبیا، لهستان، روسیه و در رتبه آخر کشور کوبا قرار میگیرد.
برای ترخیص کالا در چین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
هزینه صادرات شکر
به جهت بررسی هزینه صادرات به کشورهای خارجی عوامل بسیار زیادی تاثیرگذار است و نمیتوان یک نرخ ثابت و مشخصی را برای این کار در نظر گرفت. از عللی که در این نوسانات میتوان به کاهش توان خرید مردم، کاهش بودجههای عمرانی و اقتصادی کشور در سال گذشته، وضع تعرفههای بالا واردات، کمبود در زیرساختهای حمل و نقل، کمبود زیرساختهای مالی و ارزی مناسب و مطمئن بین ایران و سایر کشورها اشاره نماییم.
در سال گذشته، قیمت تقریبی شکر ایران مابین ۰.۲۸ تا ۰.۵۸ دلار آمریکا به ازای هر کیلوگرم یا حدود ۰.۱۳ تا ۰.۲۶ دلار آمریکا به ازای هر پوند است که به قیمت هر کیلوگرم به ریال کشور ما حدودا ۱۴۱۶۷.۱۸ ریال است. بنابراین میانگین قیمت هر تن شکر در مشهد و تهران ۲۸۳.۳۴ دلار آمریکا است. قیمت شکر وارداتی در کشور در سال گذشته به طور تقریبی ۰.۳۱ دلار به ازای هر کیلوگرم بوده است.
در این بخش نکات و مراحلی را بازگو میکنیم که برای صادرات شکر حتما باید مورد توجه قرار گیرد تا تجار محترم بتوانند به بهترین نحو ممکن محموله خود را صادر کنند. این مراحل عبارتند از:
کارت بازرگانی: یکی از اساسیترین مدارکی که هر تاجر نیازمند آن است، کارت بازرگانی است. به عبارتی این کارت نشان دهنده فعالیت شما در عرصه تجارت و بازرگانی است.
بازاریابی درست شکرهای صادراتی: هر نوع کالایی که قصد صادرات آن را دارید در ابتدا باید برای محصول خود بازاریابی کنید تا در کشور میزبان با مشکل مواجه نشوید.
بسته بندی شکر: برای صادرات شکر حتما باید از بهترین نوع بستهبندی استفاده کنید تا هم جلب توجه کند و هم از لحاظ ایمن بودن به خوبی بستهبندی شده باشد.
کیفیت شکر صادراتی: محصول صادراتی شما حتما باید از کیفیت بسیار خوبی برخوردار باشد تا بتوانید صادرات را برای طولانی مدت انجام دهید. چرا که خرید برندی بی کیفیت تنها یکبار اتفاق خواهد افتاد.
حمل و نقل محموله شکر: شما به عنوان یک تاجر باید بهترین روش را برای صادر نمودن محصول خود به کشور میزبان انتخاب کنید تا به سرعت و بدون آسیب محصول در گمرک به دست شرکت خریدار برسد.
صادرات شکر، محدود یا ممنوع شده است، اما خبرها حاکی از صادرات شکر به کشورهای خارجی است. کشور برزیل، اولین صادرکننده شکر در جهان است و تایلند در رتبه دوم قرار دارد با سهمی به طور تقریبی ۴/۱۵ درصد. کشور ما دارای ظرفیت های بسیار بالای تولید شکر است. صادرات شکر یکی از بهترین محصولات صادراتی است که به خوبی میتوان سود بسیار بالایی را با صادر نمودن آن به دست آورد.
شرکت بازرگانی وانیکس با سالها تجربه در خصوص حمل و نقل و صادرات و واردات کالا الخصوص صادرات شکر این افتخار را دارد با شما را در زمینه صادرات این کالا همراهی نماید. برای کسب اطلاع بیشتر با همکاران ما در بخش پشتیبانی بازرگانی وانیکس تماس حاصل نمایید.
برای کارگو در چین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با وانیکس کلیک کنید.
۰/۵
(۰ نظر)
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳