صادرات دام زنده در کشور ما از سال ۱۳۹۵ به طور کامل ممنوع شد. صادرات بیرویه دام زنده موجب شده بود که با مشکلات و محدودیتهای بسیار زیادی در داخل بازار ایران مواجه باشیم. در دوره ممنوعیت، نمایندگان برخی از شهرها تمام سعی خود را به کاربردند تا با بهرهگیری از روشهای متفاوت برای استانهای غربی کشور بخصوص استان کردستان مجوز صادرات را دریافت کنند. با افزایش شمار دامها در داخل کشور و ارسال نشدن آنها به کشورهای دیگر، بازار داخلی را بار دیگر دچار بحران گشت.
واردات کالا با وانیکس تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳– ۰۹۱۹۴۷۰۶۰۳۵
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳
ظرفیت بالا دام در کشور باعث از بین رفتن دامها شده بود و خسارتهای جبران ناپذیری را برای دامداران و عشایر به جا میگذاشت. از این رو در اولین ماه تابستان سال گذشته، صادرات دام برای دومین بار مجوز رسمی از وزارت صمت گرفت. البته هنوز هم صادرات دام زنده با محدودیتهایی نیز رو به رو میباشد و تنها ۵۰۰ هزار راس دام مازاد مجوز ارسال به سایر کشورهای خارجی را دارند. با این حال همچنان نگرانیهای به سبب ایجاد محدودیت دوباره برای صادرات دامها وجود خواهد داشت.
عناوینی که در مطلب آیا صادرات دام زنده آزاد شد؟ خواهی خواهند:
صادرات دام زنده از ایران به کدام کشورها انجام میپذیرد؟
مزایا و معایب صادرات دام زنده
قوانین صادرات دام زنده
ضوابط کلی صادرات دام زنده
صادرات دام زنده با وانیکس
صادرات دام زنده از ایران به کدام کشورها انجام میپذیرد؟
ارسال دام زنده از زمانهای گذشته تا به امروز، یکی از راههای افزایش درآمد دامداران و قسمتی از رونق اقتصادی کشور بوده است. صادرات دام به طور زنده یکی از گستردهترین اقلام صادراتی در کل جهان است که کشورهای بی شماری همچون سومالی، اسپانیا، استرالیا، فرانسه، ایران و … به انجام آن مشغول میباشند.
برای صادرات خاویاربا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
در لیست رتبه بندی کشورها برای صادرات انواع دام، ایران به عنوان هشتمین کشور صادر کننده در این عرصه شناخته شده است که دامهای سبکی، گوسفند و بز را به کشورهای حاشیه خلیج فارس مانند قطر، کویت، عراق، عمان، امارات، یمن، عربستان و نیز ترکیه صادر میکنند.
برای صادرات صنایع دستی با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
صادرات دام زنده از ایران به کدام کشورها انجام میپذیرد؟
هر ساله تعداد بسیاری دام در ایران پرورش داده میشوند که صادرات آنها بیش از ۷۶ میلیون دلار ارزش به همراه دارد. از این جهت صادر کردن دام های زنده، یکی از پرسود ترین صادرات ها برای استان های غربی ایران به ویژه کردستان و ایلام می باشد.
برای واردات کالا از چین با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
مزایا و معایب صادرات دام زنده
تجارت دام زنده در ایران پیشینه طولانی مدت دارد و از روشهای درآمد زایی برای مردمان بعضی از نقاط ایران میباشد. صادرات دام آن هم به شکل زنده به سایر کشورها میتواند یکی از بزرگترین منابع درآمدی کشور محسوب شود، به شرطی که در ابتدا نیاز به گوشت در داخل کشور تامین شود.
برای صادرات زعفران با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
از مهمترین مزایای تجارت دام زنده را میتوان وارد شدن دلار به کشور دانست. چرا که دامها با واحد ارز دلار مورد معامله قرار میگیرند. از این رو افزون بر رشد اقتصادی کشور، میتوان تا حد زیادی از نوسانات ارزی هم جلوگیری کرد. از دیگر مزیتهای صادرات دام به سایر کشورها، این است که با پرورش هزاران راس دام سبک و سنگین، بازار گوشتی ایران نیز رونق مییابد و میتواند قیمت گوشت و فرآوردههای آن را کاهش دهد.
برای صادرات به کویتبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
البته گفتنی است با این وجود که صادرات دام زنده را میتوان یک روش درآمدی برای رشد اقتصادی کشور دانست، اما معایب بسیاری هم در صادرات این زمینه وجود دارد. دام از پرطرفدارترین محصولات صادراتی است که در تمام فصول سال از ارزش بسیار خوبی برخوردار بوده است.
برای صادرات به عمانبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
در این تجارت، سودجویان به جهت کسب درآمد یا سود بیشتر، اقدام به قاچاق دامهای سبک مینمایند. با قاچاق دام، دامهای سبک مورد نیاز که گوشت کشور را تامین میکنند کم خواهند شد و در نهایت با افزایش چشمگیر قیمت گوشت در داخلی، مواجه میشویم.
برای صادرات شیشهبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
مزایا و معایب صادرات دام زنده
همچنین دامهای صادراتی بایستی مطابق شرایط خاص بهداشتی، نگهداری شوند که این امر در قاچاق آنها رعایت نخواهد شد. از این رو امکان دارد که دامهای بیمار به کشورهای خارجی صادر شوند و یک نوع بیماری خاص همه گیر را رواج دهند. قاچاق دام، ضربه بزرگی به اقتصاد کشور وارد میکند که بایستی هرچه سریع تر از این اقدام جلوگیری شود.
صادرات دامهای زنده قوانین و شرایط مخصوص به خودش را دارد. از مهم ترین و اصلی ترین قوانین صادرات دام زنده، دریافت مجوزهای قانونی مختلف، تایید سلامت دامها از سوی دامپزشکی، میباشد. نخست برای دریافت مجوزهای صادرات، بایستی یک درخواست کتبی با مدارک مورد نیاز به دامپزشکی استان سکونت، ارائه دهید. پس از تایید مدارک دامپزشکی، دامها پلاککوبی خواهند شد و شماره پلاک آنها در سامانه مخصوص قرنطینه دامهای زنده، ثبت میگردد.
برای صادرات به عراقبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
بعد از آن دام بایستی به مدت ۱۵ روز در قرنطینه با شرایط بهداشتی قرار خواهد گرفت. بعد از تایید دوران قرنطینه، درخواست صدور گواهی بهداشتی لاتین به سامانه قرنطینه ارسال خواهد شد که با انجام بررسیهای لازم و با دریافت درخواست فوق، میتوانید با خودروهای دارای کد رهگیری، دام را از محل قرنطینه به مقصد مورد نظر ارسال کنید.
برای صادرات به ارمنستانبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
ضوابط کلی صادرات دام زنده
مدیریت صادرات دام زنده کشور برعهده کمیتهای متشکل از سازمان دامپزشکی کشور، معاونت امور تولیدات دامی، معاونت توسعه بازرگانی، سازمان امور عشایر کشور و تشکلهای مربوطه نظارت بازار، برای مدیریت بهتر صادرات است. این کمیته در دفتر توسعه صادرات مستقر شده است. کمیته مذکور بعد از نظارت بازار محصولات پروتئینی کشور و تهیه گزارش وضعیت آن، در صورت صلاحدید، نسبت به بکار بردن تغییرات در سیاست صادرات دام زنده اقدام کنند.
برای صادرات اناربا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
سازمان جهاد کشاورزی استانها متعهد شدهاند با محوریت معاونت امور تولیدات دامی هر سه ماه یکبار (مطابق آخرین بخشنامه ارائه شده در مورخ ۲۳/۵/۱۴۰۱) تعداد دام مازاد در هر استان را مشخص مینماید و از طریق سامانهای که برای این توسط وزارت جهاد کشاورزی طراحی شده است اعلام کنند. در نتیجه، نتایج این پایش به دبیرخانه شورای قیمت گذاری و اخذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی ارسال میگردد.
برای صادرات پستهبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
ضوابط کلی صادرات دام زنده
برطبق این دستورالعمل صادرات دام زنده، دام سبک صادراتی بایستی تا حدود ۴۰ کیلو گرم و دام سنگین حدود ۴۰۰ کیلو گرم وزن داشته باشد. همچنین اخذ مجوز سازمان دامپزشکی کشور و نیز سازمان دامپزشکی کشور مقصد از ضروریات صادرات دام به سایر کشورها است. صادرات دام زنده به صورت زمینی و از طریق گمرکات مرزی انجام میپذیرد.
برای صادرات به دبیبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
شرکت بازرگانی وانیکس با وانیکس
از گذشته تا به امروز صادرات دام یکی از فعالیتهای اقتصادی کشور به سبب سودآوری و ارز به کشور بوده است. اما در سال ۱۳۹۵ به علت کم شدن دام زنده ایران با مشکلاتی مواجه شد و سپس صادرات دام زنده ممنوع اعلام شد. در سال گذشته با اضافه شدن دامها نوع دیگری از مشکلات به وجود آمد، در نهایت صادرات دام زنده آزاد شد، اما با شروط و قوانینی مشخص اعلام شد. صادرات دام به کشورهای حاشیه خلیج فارس و عمان و کویت و عراق صورت میپذیرد. به این خاطر که صادرات دام زنده همواره با ارز دلار انجام میگرفته این امر موجب ارز آوری و کاهش قیمت دلار در کشور خواهد شد.
برای صادرات تابلو فرشبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
بیش از ۱۱سال است که شرکت بازرگانی وانیکس در زمینه انجام صادراتی و وارداتی علیالخصوص صادرات دام زنده فعالیت مینماید. تجربه و آگاهی به قوانین و مقررات گمرکی لازمه صادرات و تجارت با کشورهای خارجی است. شرکت بازرگانی وانیکس این افتخار را دارد تا با شما را در این زمینه همراهی و همکاری نماید. همکاران ما در بخش پشتیبانی ۲۴ ساعته پاسخگوی شما عزیزان هستند. امید است بتوانیم نقشی هرچند کوچک در راستای بهبود و گسترش تجارت کشور عزیزمان داشته باشیم.
برای صادرات حبوباتبا کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید
۰/۵
(۰ نظر)
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با وانیکس تماس بگیرید تلفن : ۰۲۱۸۸۸۵۲۰۱۳